Kuka puuttuisi valtamedian harhaisuuteen?

Vihervasemmiston perässähiihtävät toimittajakööri vaikuttaa kajahtaneen aivan totaalisesti. Meno on sakeaa ja persu-psykoosi pahenee päivä päivältä.

Ei ole voinut olla huomaamatta, että valtamedia on kirjoitellut koko kesän miten Suomesta muka kohistaan ulkomailla. Ulkomaiset mediat ovat väitteen mukaan kauhuissaan kun Suomen hallituksesta tulee jatkuvalla syötöllä ilmi uusia rasisteerauksia. Yhtenä tällaisena mediana on nostettu saksalainen Süddeutsche Zeitung. Siinäpä ne, mitään muita ulkomaisia medioita Suomen hallituksen “rasismi” ei sitten ole kiinnostanutkaan.

Lue lisää: Riikka Purran “rasismikohu” ei kiinnostanut ulkomailla

Homman luonteen voi tiivistää siten, että suomalaiset toimittajat ovat koko kesän juoruilleet tälle Süddeutsche Zeitungin toimittajalle Alex Rühlelle kaikenlaisia satuja Suomesta. Syntyi automaatti: perussuomalaisia vihaavat toimittajat tarinoivat Rühlelle perättömiä juttuja, joista Rühle kirjoitti. Ja aina kun SZ julkaisi yhden tällaisen jutun, niin suomalainen media nosti jutun otsikoihin, että katsokaa miten ulkomailla asti ihmetellään perussuomalaisten rasismia.

Jostain syystä juuri tälle Alex Rühlelle suomalaisten toimittajien jutut ovat uponneet kuin veitsi voihin. Ja siitä on seurannut, että toimittajat ovat lyöneet tulille kunnon kampanjan, jossa Rühlelle on tarinoitu mitä pöljimpiä päähänpistoja.

Kuva

 

Yksi tällainen kampanjoija on Solja Pistol-niminen toimittaja, joka on kirjoitellut joihinkin etelä-suomalaisiin medioihin juttujaan. Moni Twitterin seuraaja on huomannut, että Pistolilla on ollut jo pitkään jonkinlainen persu-psykoosi. Hän twiittaa raivokkaaseen tahtiin Twitteriin päivityksiä, jotka koskevat pelkästään perussuomalaisia. Päivityksiä saattaa parhaillaan tulla useita tunnissa.

Wille Rydmanin myötä Solja Pistol sai tulille uuden entistä pahemman psykoosin. Pistolin kohdalla tilanne etenee todella sekavaksi ja lopulta viime yönä hän kuvitteli joutuneensa jollekin tappolistalle. Kuvakaappaukset twiiteistä.

Tätä ennen tapahui niin, että Pistolin kautta medioihin eteni väitteitä, jonka mukaan Rydman oli lähettänyt SZ:n Alex Rühlelle “myrkyllisiä” viestejä. Toisin sanoen Pistol vihjailee, että Rydman olisi yrittänyt jollakin tapaa hiljentää Rühlen. Tästä taas seurasi, että Rühle alkoi pelkäämään henkensä puolesta. Että Suomen rasistinen hallitus murhaa hänet. Rühle ei tietenkään itse pelännyt mitään tällaista, vaan tarina on Solja Pistolin sekopäinen päähänpisto.

Mutta tätä päivitystä jaettiin vihervasemmiston toimesta täysin totena, kunnes Pistol poisti twiittinsä.

Kuva

 

Kuulostaako sekavalta sopalta? Sitähän se vähän onkin ja on vaikea päästä perille mikä on juuri tämän hetkinen juonen käänne. Mutta kannattaa pitää mielessä, että Solja Pistol ei ole mikä tahansa toimittelija, vaan häntä käytetään usein Hesarin ja iltapäivälehtien lähteenä. Esimerkiksi Vilhelm Junnilan pesukarhukravaatti-öyhötys levisi Suomen mediaan juuri Solja Pistolin kautta. Pistol vouhkasi pesukarhukravaatista aikansa, kunnes Helsingin Sanomat tarttui siihen, kirjoitti jutun ja syntyi pesukarhu-kravaatti-ilmiö.

– – –

Olemme todistaneet keväästä alkaen miten valtamedian persu-psykoosi syvenee entisestään. Aina kun joku juttu osoitetaan tuulesta temmatuksi, niin toimittajat ovat kuin mitään ei olisi tapahtunut ja kohta kirjoitetaan uusi astetta typerämpi juttu. Nyt tarvittaisiin valtamedian toimituksiin pilliinviheltäjää.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments