Tukholmassa erittäin väkivaltainen ilta ja yö

Eilinen ilta ja viime yö oli erittäin väkivaltainen Tukholman alueella. Ammuskelu ja pommi-isku, joissa useampia on haavoittnut ja yksi kuoli.

Tukholman eteläpuolella Haningessa oli meno reippaanpuoleista ilta yhdentoista aikaan. Handenin ongelmallisella alueella kaivettiin pistoolit esille ja kaksi henkilöä sai osumaa.

Kun poliisi saapui pelipaikoille, niin kaksi henkilöä löydettiin pensaikkoon kontanneena vakavasti loukkaantuneena. Toinen, parikymppinen nuorukainen, lähtikin sitten oikosääristen pataljoonaan, toinen vietiin Karoliiniseen sairaalaan.

Tapahtumasta ei ole muuten paljon tietoa. Tekoa tutkitaan murhana ja murhan yrityksenä.

Muutaman kymmenen kilometrin päässä Södertäljessä taas viriteltiin kerrostalon rappukäytävään kunnon pommi. Kaksi henkilöä vietiin sairaalaan ja useammat saivat paniikkikohtauksen.

Tapahtumapaikka on Genetan ongelmallinen maahanmuuttaja-alue. Kello yhden aikaan yöllä kerrostalon rappukäytävään mentiin sisälle ja sinne viritettiin pommi. Räjähdys oli sen verran voimakas, että seitsenkerroksisen talon kolmen alimman kerroksen asuinhuoneistot menivät enempi tai vähempi remonttikuntoon. Joissakin huoneistossa ovi paiskautui sisälle voimalla.

Mielenkiintoinen sivudetaljee on se, että viime aikoina julkisuutta saanut koraanipolttajaparin toinen henkilö asuu viereisessä talossa. Alamaailman huhujen mukaan kohde olisi kuitenkin arabiaanotaustainen gangsteri.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments