75-vuotias mies oli kuolla kotiinsa ”väärinammuskelussa”

Malmön viime sunnuntai-iltainen ammuskelu on selvinnyt väärinammuskeluksi, eli ampujat ampuivat vahingossa väärään asuntoon ja täysin sivullinen henkilö loukkaantui vakavasti.

Sunnuntai-iltana Malmön alamaailman gangsterit päättivät ottaa hengiltä toisen tunnetun gangsterin. Suunnitelma oli ampua kohde ikkunan läpi tämän huoneistoon. Asiassa oli vain yksi ongelma. Ampujat eivät sen kummemmin varmistaneet oikeaa asuntoa, vaan alkoivat tulittaa väärää huoneistoa.

Huoneiston ikkunan läpi ammuttiin useita laukauksia ja asunnon haltija 75-vuotias mies sai osumaa ja haavoittui vakavasti. Mies on edelleen sairaalahoidossa, mutta selvisi ampumisesta hengissä.

Koska alamaailma tietää kuka varsinainen kohde oli, niin voidaan suurin piirtein arvailla myös ampujataho. Poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä, mutta ketään ei ole toistaiseksi otettu kiinni epäiltynä teosta.

Tapahtuma on saanut käsittämättömän vähän uutisnäkyvyyttä. Joitakin yksittäisiä ympäripyöreitä juttuja on kirjoitettu, mutta tällaisen tapahtuman pitäisi saada enempi näkyvyyttä, että sivulliset alkavat olemaan tulilinjalla jo keittiöissään istuessaan ikkunan ääressä.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments