Gambiaanon murhaamisessa jo kolme sivullista uhria

Kuvakaappaus 2019-09-18 00-41-57.png

Tukholmassa elokuun lopussa hengiltä ammuttu nainen ja toissasunnuntainen tupla-ampuminen kietoutuvat yhden ja saman henkilön ympärille. Kaikki kolme uhria olivat sivullisia.

Råckstassa ammuttiin 28. elokuuta nuori parikymppinen nainen hengiltä. Toistaiseksi tuntemattomat miehet tulittivat kadulta huoneistoon rynnäkkökiväärillä ja nainen sai kuolettavia osumia. Toisaalla Nackassa 8. syyskuuta sai kaksi miestä osumia kahdessa samaan aikaan hieman perättäisissä ampumisissa. Kaikki kolme olivat sivullisia, eli he eivät olleet ampumisten kohteita.
Råckstan ampumisessa menehtynyt 18-vuotias nainen oli oikean kohteen tuore vaimo. Olivat avioituneet Gambiassa kesällä. Murhan oikea kohde on 35-vuotias gambiaano Lamin Dibba. Hän vapautui viime keväänä vankilasta pitkältä vankeustuomiolta. Sen jälkeen gangsteripiireissä on ollut kovaa yritystä päästää miehestä ilmat pihalle. Huonolla menestyksellä.

55925812_103513284170953_3925918215296778240_n
Lamin Dibban soisi jo pääsevän hengestään muiden ihmisten turvaksi.
Dibba ei saanut naarmuakaan Råckstan ampumisessa. Mies yritettiin siis murhata parin viikon päästä uudestaan, tällä kertaa kaksi kertaa. Eikä taaskaan osumaa. Nackassa kohteeseen saatiin näköyhteys ja Dibba yritettiin ampua ”lennosta”. Luodit menivätkin ikkunasta sisään erään parikymppisen nuorukaisen huoneistoon. Mies istui huoneistossaan viettämässä iltaa kun luoti pamahti ikkunasta sisälle ja osui miestä silmään.
Nackan ampumisessa parikymppinen opiskelijanuorukainen menetti toisesta silmästä näkönsä lopullisesti kun Dibballe tarkoitettu luoti osui nuorukaista silmään. Edes leikkausoperaatio ei pelastanut näköä. Nuorukainen opiskeli musiikkikorkeakoulussa. Nuorukainen kuitenkin luultavasti jatkaa opiskelujaan. Toinen tässä ampumisryppäässä osumaa saanut oli niin ikään aivan täysin sivullinen. Tapahtumiin liittymätön taksikuski oli ajossa kun Volvoon alkoi tulla luotia ja mies sai osumia, mutta ei hengenvaarallisia.
Näin siis uusruotsalaisten gangsterileikeissä yksi melko sivullinen – kohteen naisystävä, ja kaksi aivan täysin sivullista on saanut kärsiä yritettäessä tappaa yhtä ainoaa gambiaanoa. Tässä tilanteessa toivoisi, että ampujat saisivat Dibban jo oikeasti jyvälle. Mutta, ei vain saa. Nimittäin Dibba on nyt poliisin turvaohjelmassa. Poliisi suojaa Dibbaa toistaiseksi 24/7 henkilökohtaisella partiolla ja luultavasti jatkossa hänelle värkätään jonkinlainen suojeluohjelma kera uuden identiteetin yms pitääkseen henkensä.
Tämän kaiken kustantaa veronmaksaja, joten herätys aamulla tuntia aikaisemmaksi.

Tukholmassa sotatoimia – kaksi sairaalaan

Tukholma: nainen ammuttiin hengiltä ikkunoiden läpi huoneistoon


 

Pt-median kommentointi on melko vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, toki kevyet off-topicit, eli asian vierestä kommentit ovat sallittuja, mutta älä spämmää kymmeniä viestejä aivan asian vierestä. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
37 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kilttimies

Unelmahomma svedupellepoliisille hoivailla gambiinosetää. Luulisi jo vituttavan.

GMT

Jos veronmaksajan pitää koko ajan herätä tuntia aikaisemmin tienatakseen kasaan rikollisten aiheuttamat kustannukset niin johan tässä on menty kellon ympäri taaksepäin jo monta varvia.

Lisää siirrettyä verotusta

Niinhän sitä on mentykin. Sitä kutsutaan valtiovelaksi.

Valtsu

Ja taas menee niin kuin kehitysmaassa kuuluukin: poliisi suojelee suurimpia rikollisia. Anette-Birgette voi ihan hyvin istua kotona – ei kuitenkaan ikkunan ääressä – ja lopettaa turhan ulkoilun.

pöh

takas gambiaan, siellä on turvassa

Anonymous

Aivan, eikös tässä jo kannattaisi hakea turvapaikkaa muualta?

Kossu

Älä saatana,se on koht suomessa 🙂 🙂

John MacMunne

Kyllä, GAMBIASTA!
Sweden is not safe; start deportations!

fatwantarkistaja

Voittajarodun edustajana puijaisin poliiseja oikein huolella, nehän ovat tapettavaa rotua ja poliisia vihataan noin muutenkin. Kylppäristä siis soittaisin näille jengiläisille, että ette vittupäät kuitenkaan uskalla tulla tappamaan mua ja kertoisin osoitteen. Poliisi on koulutettu, joten saattaa vahingossa saada jonkun ammutuksi, kun tulevat. Sitten soittaisin taas ja vittuilisin ohiammunnoista oikein urakalla. Tulisi vipinää elämään, eikä tarttisi nähdä ollenkaan vaivaa sen eteen.

Anonymous

Pää, olkapää, peppu ja pillu. Vai miten se täällä ns avustusjärjestöiillä meni? Tänne se tulee. Mussukka.

Van, Mie

”Poliisi suojaa Dibbaa toistaiseksi 24/7 henkilökohtaisella partiolla ja luultavasti jatkossa hänelle värkätään jonkinlainen suojeluohjelma kera uuden identiteetin yms pitääkseen henkensä.”
Joo. Pistetään piiloon Kansainväliseen Kauniaisiin, se kun kai osannee bättre folkin kielenkin jo valmiiksi. 😀

Van, Mie

Ja tällä kertaa Päivi Nerg todella voisi sanoa, että tulijan tausta tunnetaan. 😉
PS. Onko Nerg plagiaatti? (Kts. linkin oikea reuna.)
https://helka.finna.fi/Record/helka.577391

J Kurvinen

Kaikki matut voisi sijoittaa Kauniaisiin ja ruåttalainen nimi muuttaa granknullaksi.

Anonymous

Vähän menee huti ammuntahajoituksissa ja osuu sivullisiin. No ei se mitään, jatketaan harjoituksia.

Anonymous

Tyttoystavakin oli siina ja siina ettei ollut sakkolihaa mutta gambiinoille pitaa olla tuoretta ja tiukkaa, ei mitaan kuivunutta vanhaa luumua…

jrty

Dibba die…
Ruotsin edesottamuksia lukiessa tulee välillä, vähän tämmönen fiilis https://www.youtube.com/watch?v=9g9kLJpO5mA

Naamavippi Taivaaseen

Kaikki nämä ongelmat poistuisivat, jos vain tarttuisimme toinen toisiamme käsiin ja laulaisimme yhdessä Kumbayaata. Ongelma on siinä, että se ei välttämättä auta, jos ei paina silmiä kiinni, purista käsistä kovasti ja eläydy joka solullaan kappaleen sanomaan. Tulee laulaa kovaa ja korkealta. Poliisin tulisi systemaattisesti purkaa väkivaltavalmiuttaan, mm. luopumalla virka-aseitaan, ja pikemminkin haastaa näitä kujeilevia nuoria, oppositiotendenssiä osoittavia kunniakansalaisia lesbotanssikilpailuihin, joissa pääpalkintona voisi olla paitsi elinikäinen vastikkeeton ylläpito (öö, se taitaa jo olla, toim. huom.) ja diplomaattinen koskemattomuus (öö, sekin taitaa jo olla, toim. huom.).

Sirpa-Tuula

Tuu ihanan sexy Dibba tänne panee, MEILLÄ ON TILAA JA RAHAA !

Kokenut mies temput ties

Gambiaanon tyttöystävä ei ollut tyttöystävä vaan VAIMO, ikäeroa mieheen 17 vuotta.
Monessa muslimiperheessä on tilanne juuri tällainen eli vanhemmilla ei ole mitään kontrollia lapsistaan koska eivät osaa maan kieltä eivätkä tiedä miten yhteiskunta toimii. Lapset tekevät mitä tykkäävät. Toisena ääripäänä ovat sitten vanhemmat jotka jänkäävät kunniakulttuuria ja ikäänkuin kidnappaavat omat lapsensa.
Molempi pahempi. Kummassakin tapauksessa kärsijänä on veronmaksaja joka tyhmyyttään on päästänyt väärät poliitikot valtaan.
Katso hautajaiskuvat niin näet Ruotsin tulevaisuuden:
https://mitti.se/nyheter/skotten-begravs-ndella/

Anonymous

Kuvissa nakyy myos ns.Perheen yhdistaminen, porukkaa niin pirusti niin ei ihme jos muslimipopulaatiolle Ruotsissa ei nay loppua…

Halinalle Mussukainen

Mieltä lämmittää että nuo kaikki ovat saanet keskiviikon töistä vapaata hautaakseen lähimmäisensä, omilla rahoillaan.

Patriootti

Lisää tulee paskaa myös Suomeen. Puolan uutisista kerrottiin, että suomen hallitus ottaa tänä ja ensi vuonna yhteensä 30000 alaikäistä apua tarvitsevaa vauvaa – eikä valtamedia sanallakaan pukahda määristä. Latvia ja Liettua ainoastaa joitain tuhansia. Onpa hienoo että otamme taas yhden Rauman kokoisen kaupungin verran loisia jotka lisäävät vaan maamme pahoinvointia.

Anonymous

30 000 tuhatta, voi vittu en paremmin sano.

Patriootti

Hyvä työkaverini kuuntelee kokoajan Puolalaisia uutisia ja en usko hirveämmin siellä niiden uutisissa valehtelevan ja kertovat sen mitä muut kähmivät kulissien takana. Jos saksa ottaa 25% uusista Italiaan tulevista niin helposti Suomelle siitä parvesta irtoaa se 30000 raiskaria ym.laitonta perseilijää. Vastahan ne kokoustivat ja päättivät kuka ottaa mitäkin, mutta OOPS, unohtu kiintiöpakolaisten lisäksi kertoa, että tulee ne väkisin tulijat.
Nähtäväksi jää, mutta vittuunnun jo valmiiksi!

Sam Colt

Paras keino suojella viattomia asukkaita on antaa jokaiselle maahan tunkeutuneelle ympärivuorokautinen aseistettu parivartio. Sitä varten täytyy tietysti ottaa lisää väkeä ulkomailta, koska sven ja pelle eivät hommaan pysty.
Joku voi väittää, että Ruotsilla ei ole siihen varaa, mutta onko sillä tähän nykymenoon varaa?

Valtsu

Poliisi avaa tulen gangsterin kimppuun käyviä gangstereita vastaan. Dibban viholliset saadaan eliminoitua, muutama hajaosuma tulee myös virkavaltaan, ja Dibba voi taas turvallisesti dibbailla Tukholman kaduilla gangsteroimassa. Kehitysmaat tarjoavat niin monia mahdollisuuksia!

PastoriNikulainen

Ihan puusta laskeutuneen näköinen mörrimöykky.
Korkeasaaressa on takuula aina tilaa vielä yhdelle.
Tuskin näemmä kampialaisetkaan tuosta niin välittävät,
kun jokapäivä niihin sademetsiissään törmäilevät.

Anonymous

Hei pt-media! Olisiko heittää ruotsalaisia viranomais- tai lehtilähteitä juttuun? Olisi hyvä, koska myös niihin voisi viitata jos tästä kirjoittaa itse. Muuten tulee se kommentti, että vihapuhetta. Samasta syystä kannattaisi pistää omaan juttuun nekin lähteet (näinhän usein onkin). Silloin kukaan ei pääse urputtamaan. Sinänsä en epäile yhtään jutun todenperäisyyttä. ).

Anonymous

Kiitos kommentista! Asia selvä. Jos on sosiaalisen median lähteitä, niin niitäkin voisi pistää mukaan, jos mitenkään vaan ovat käytettävissä. Itse tykkään aina käydä tonkimassa asioita, koska eihän näihin isojen lehtitalojen uutisten kautta mitenkään pääse. Olen sitä mieltä, että tämä tukkisi myös sellaisten tahojen turvat, ainakin osin, jotka väittävät, että Pt-media on valemediaa tms. No joo, kova hommahan siinä sitten on, mutta jos mahdollista lähteitä saada niin hyvä. Tärkeää info-työtä kyllä teette, iso tunnustus siitä.

Anonymous

Muuten asiallista mutta. Arabiaano, irakiaano ja nyt gambiaano. Vähän kalskahtaa, ei toimi oikein huumorinakaan enää.

Anonymous

Kuuntelin asken JuuTuupista Bostonin More Than A Feeling, oli yha hyva biisi…

Anonymous

Tosiaan varmaan pian suomessa tämä Didda eiköhän meillä ole joku rikollisenvaihto vastaanotto ohjelma ja tuo varmaan saa starttirahaa aloittaa vaikkapa huumekaupan alan toimintaa suomessa, josta lienee gampiinolla kokemusta ,näillä onkin meilläpäin myös katukauppaa huoria ja huumeita ja kyllä tuon lakulle löytyy työstettävää reikää runsaasti meitläkin jos ei muuta niin vihvas kiimaista naista tai miestä löytyy .., vaikka henkensä kaupalla 😉

M

Monikulttuurisissa rakentamismääräyksissä on ehdottomasti huomioitava asuinhuoneistojen ballistinen suojaus ja paineaaltosuojaus. Suomenkin rakentamismääräyksistä tulee viipymättä poistaa vaatimus ikkunoista ja valoaukoista. Valoa voidaan nykyään tuottaa niin vähällä energiankulutuksella, ettei lasisten ikkunoiden vaatiminen, niiden aiheuttaman jäähdytystarpeenkaan vuoksi, ole enää perusteltavissa. Vai pitäisikö sittenkin olla antamatta pelolle valtaa? Koska silloinhan terroristit olisivat voittaneet.