Malmön poliisin tarjoama pizza ei toiminut!

pizza-4665131_960_720

Moni muistaa kuinka Malmön poliisi kutsui muutama viikko sitten Malmön potkupalloareenalle kymmenkunta paikallista gangsteria syöpäisemään pizzaa poliisin ja syyttäjien kanssa. Pizzan ohessa poliisi piti vakavuuspuhuttelun gangstereille.

Nyt on selvinnyt, että joko pizza ei ollut tarpeeksi hyvää tai vakavuuspuhuttelu ei ollut tarpeeksi vakavaa. Nimittäin yksi pizza-puhuttelussa mukanaolleista miekkosista istuu putkassa epäiltynä maanantaisesta murhasta.
Kuluvan viikon maanantai-iltana paukutettiin Malmön Hermosdalissa hengiltä 25-vuotias gangsteri. Teosta otettiin kiinni 23-vuotias toinen gangsteri, joka on nyt myös vangittu epäiltynä murhasta. Molemmat uusruotsalaisia. 23-vuotias katsotaan yhdeksi vaarallisimmista Malmön alamaailman gangstereista. Hän on ollut mukana jo pidemmän aikaa poliisin erityisessä “Sluta skjut”-projektissa (lopeta ampuminen), joka on jonkinlainen terapia-pääntaputus-ohjelma gangstereille.
23-vuotias oli siis mukana myös poliisin pizzatreffeillä. Poliisi on kertonut julkisuuteen, että he pitivät gangstereille hyvin hyvin vakavan puhuttelun. Puhuttelun jälkeen syötiin pizzaa.
23-vuotiaan kohdalla jokin näyttää menneen pieleen. Oliko pizzassa liian vähän kebabia vai olisiko poliisisetien pitänyt ottaa puhutteluun astetta vakavampi sävy.
Jokatapauksessa tilanne Malmössä on se, että alamaailmassa käy siinä määrin kova kuhina, että poliisi saa kuskata pizzaa rekka-autoilla pizzataksin sijaan, jos meinaa saada asiat hallintaan.

Kahvia ja pullaa rikollistapaamisessa? Poliisi tarjosi tällä kertaa gangstereille pizzat!