Miksi Juha Mäenpään läpänheitosta nousi kansallinen kohu?

Sakari Rajamäki kirjoittaa:

Ensinnäkin, vaikuttaa siltä, että valtaosa somekeskustelijoista ei ole katsonut alkuperäistä videota, eikä näin ymmärrä, että vieraslajipuheessa oli kyse vain läpänheitosta. Eduskuntapuheen loppukevennyksestä. Toinen vaihtoehto on, että heiltä puuttuu huumorintaju. Ainakin vihreillä siitä on tutkitusti pulaa.

Kävin Iiris Suomelan facebookseinällä testaamassa asiaa ja kerroin siellä, että mielestäni kyse oli vain huumorista. Siellä oltiin sitä mieltä, että Mäenpään puheenvuoro oli kamalaa vihanlietsontaa ja että minä olen rasisti,urpo jnejne. Sitten joku kysyi, miltä minusta tuntuisi jos edustamastani viiteryhmästä puhuttaisiin vastaavasti ja sanottaisiin sen olevan vain huumoria? Kerroin, että siitä on tehty paljon pahempaa pilkkaa. Otin esimerkiksi Saara Särmän kirjoituksen Kansan Uutisiin otsikolla: “Onko valkoinen heteromies ihminen?”
”Mies on epätäydellinen nainen, kävelevä surkastuma, geenitasolla tehty abortti. ’Olla mies’ tarkoittaa olla vajavainen, tunteellisesti rajoittunut; miehuus on rajoittava sairaus ja miehet ovat emotionaalisesti rampoja. Mies on täysin itsekeskeinen, loukussa itsensä sisällä, kykenemätön empatiaan tai samastumaan toisiin, kykenemätön rakkauteen, ystävyyteen, hellyydenosoituksiin”
Enpä ole kuullut vihervassareiden pöyristelevän tästä kirjoituksesta.
Kuka lopulta saa päättää mistä sanoa ja mitä ei? Iltalehden toimittaja Mari Pudas ei nää mitään ongelmaa siinä, että hän kuvailee Jani Toivolan seksielämää yksityiskohtaisesti artikkelissaan, vaikka sellainen ällöttää monia heteromiehiä. Sen sijaa Pudas ei suostu edes avaamaan matu-sanalla nimettyä youtube videota, vaikka poliisi pyytää sitä rikoksen selvittämiseksi. Matu on periaatteessa turvapaikanhakijoista ihan osuva nimi, sillä kun Unkari yritti rajoittaa turvapaikanhakijoisen pääsyä maahan, yrittivät ne tunkeutua sinne väkisin. Eikä vihervasemmisto näe homojen pervoilua ongelmaksi edes lasten edessä(pride-kulkue).
Tänään äänestettiin eduskunnassa siitä Mäenpään puheen syyttämisluvasta. Jaa äänet voittivat 121-54, mutta luvan myöntämiseen olisi tarvittu viiden kuudesosan enemmistö. Äänestyksessä jyvät erottuvat akanoista, eli hysteerikot tasapainoisista ihmisistä. Luvan antajat ovat käytännössä sitä mieltä, että Mäenpään puhe oli pahinta mitä 100 vuoteen on eduskunnassa pidetty, sillä aikaisemmin eduskunta ei ole antanut lupaa asettaa kansanedustajaa syytteeseen. Muutenkin ihmiset, jotka hössöttävät Mäenpään puheesta vaikuttavat olevan pienen lapsen tasolla. Heille yhteiskunna tärkein asia on, kun joku sanoo jossain jostain tuhmasti(Ei tietenkään koske valkoisia hetromiehiä,persuja ja kristittyjä) Silakkaliikeen sivuja seuraamalla näkee parhaiten mistä tässä ilmiössä on kyse.
Notify of
guest
36 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
J K

Tuo Saara Särmän, liekö oikea nimi, kirjoitus miehestä on todella loukkaava ja siksi se on myös varmasti tarkoitettukin. Loukkaavuudestaan huolimatta ymmärrän ja hyväksyn sen, että on ihmisiä jotka todella ovat tuota mieltä miehestä, tai mistä tahansa, vaikka Islamista.
Jos sen sijaan ajatellaan nykyhetkeä, pitäisi ko. Särmä saattaa oikeuden eteen kirjoituksestaan ja antaa oikeuslaitoksen tulkita onko rikosta tapahtunut? Varmasti ei olisi, sillä pienenä pointtinahan tuossa on otsikko, Onko valkoinen heteromies ihminen? Mikäli rajaus valkoiseen olisi jätetty pois, kirjoitus voisi koskea kaikkia mieuhiä, myös niitä kivikaudella eläviä pervertikkoja joita löytyy ainakin yhden uskonnon kannattajista helvetillisiä määriä, uskonnon perustajasta alkaen.

Tuollaisia sairaita Saaroja tulee ja menee, annettakoon niillekin hulluille tilaa, sillä kyllä maailmaan täytyy mahtua erilaisia mielipiteitä ilman että niitä oltaiiin viemässä käräjille, puhumattakaan sellaisista mielipiteistä joiden sisällössä ei ole mitään rasistista kuten Mäenpään pitämässä puheessa.

Poliittinen virkakoneisto

Niin ainakin itse olen todennut, että valkoisen hetero kantasuomalaisen miehen ns halveksunta on monissa julkaisuissa melkeinpä jokapäiväistä. Entäpä Tervon luonnehdinta ” valkoinen roskaväki ” ? Kun arvosteltiin ja vastustettiin kymmenien tuhansien nuorten muslimimiesten päästämistä maahan. Ja seuraukset on nähty. Ja tullaan näkemään. On ihmeellistä, miten vähemmistö laittaa kenraalitkin ns polvilleen, kun joku kenttäpastori nyt sattui kirjoittamaan mukamas sopimattomia. Ja teini tyttösistä alkaen kiljutaan, jotta suomi on orjuuttanut afrikkalaisia. Mitä niissä ns vapaaehtoisjärjestöissä nuorten päähän istutetaan? Suomi ei ole mitään velkaa yhdellekkään afrikkalaiselle. Päinvastoin. Joka tapauksessa ollaan tiellä, jossa vihervassureilla on lähtenyt mopo keulimaan. Tämä mäenpään juttu oli niin poliittinen kuin olla ja voi. Tämä vks pitäisi erottaa, mutta siihen ei Niinistöllä riitä munaa.

Turhaantunut

Kyllä, kyllä.
On ollut karua luettavaa mitä tuo “ohimosalo” on taas puhunut. Onnensa kukkoilla uudesta tulevasta feministisestä akkatasa-arvolaista.

Last edited 2 vuotta sitten by Turhaantunut
Huru-ukko

Kyllä salella ehkä riittäisi munaa siihen erottamiseen, vaan kun sillä on se runotyttö siellä makkarissa, niin siinä tulee kuule äkkiä munaton miehestäkin, jos ja kun akka sanoo ettet saa sormellakaan hipasta!

Kukavaan

Sale kyllä saa naisia jo pelkän asemansa perusteella. Ei pysty runotyttö vaikuttamaan pihtaamalla, mutta muilla korteilla kyllä.

tappi hukassa

Musliminaisten asema on ikäänkuin vene, joka vuotaa. Valkoiset pseudofeministit syyttävät valkoisia miehiä siitä että nämä eivät äyskäröi vettä pois tarpeeksi ahkerasti.Ladyt eivät kuitenkaan halua tai uskalla ratkaista varsinaista ongelmaa käskemällä muslimimiehiä paikkaamaan tuo vuotava vene. Melkoisen läpinäkyvää touhua.

Kukavaan

“Entäpä Tervon luonnehdinta ” valkoinen roskaväki”

Jos Tervo olisi käyttänyt ilmaisua “mustaihoinen roskaväki” niin hän olisi joutunut vaikeuksiin, olisi mennyt tulonlähteet, olisi saanut sakot. Olisi Tervon ura ollut siinä.

sakarirajamki

Blogin julkaisussa on tapahtunut joku kämmi. Alkuteksiti ei pitäisi kuulua blogiin ollenkaan ja toiseksi sama kirjotus toistetaan kahteen kertaan. Jotenkin liittyy siihen, että olen lähettänyt Paavolle kaksi sähköpostia ja ne on molemmat menneet julkaisuun?
Paavo voisitko laittaa asian kuntoon? Mulla ei ole enää mahdollisuutta päästä korjaamaan blogeja PT-median käyttökatkoksen jälkeen.

Tuumailija

Siitä ei mitään kansallista kohua noussut, vaan pienen vihervasemmistolaisen porukan poliittinen ajojahti sopivan lausahduksen pohjalta.
Ainoa kuka tässä kiihoittui oli juuri tämä porukka ja he laittoivat käsikassaransa valtakunnanpyövelin toimeen jotta asia saataisiin näyttämään hurjemmalta.
Kansa naureskeli asialle ja sen nokkelalle asettelulle, vitsin kun voi käsittää kummin päin hyvänsä.
Kun Al Tae suoraan valehteli, ei siitä noussut kouhua tai syyteuhkaa, se oli arvopohjan mukaista kusetusta, ei edes virka lähtenyt vaikka loppupelissä ei siihen ole enää sopiva.
Andersson istuu ministeriaitiossa antifa tarralla koristeltu läppäri auki ja Ohisalo antaa julkisesti tukensa BLM terrorismille.
Marin oli ainoa tuosta porukasta joka käsitti menneensä liian pitkälle ts. jäi kiinni virkavirheestä ja otti onkeensa neuvon eroamisesta, itse hän ei sitä olisi tehnyt ja tuskin kävi edes mielessä koska Haavistokin saa jatkaa.
Ja siinä tuli mainittua munaton kukko tunkiossa, Pekkapoika se vain porskuttaa ja tehtailee valtiorikoksia ilman että kukaan jarruttelee, välillä kahvitellaan Polpon tiloissa näennäisesti ja ei kun taas touhun ääreen.
Mutta eihän tällaiseen toimintaan ole valtakunnansyyttäjällä aikaa perehtyä, kun pitää haastella vitsinkertojia ja striimaajia vihapuheesta/kuvaamisesta yms. kiihoittavasta toiminnasta.

Tuumailija

Typon korjaus: kirjoitin Marin, oikea on Kulmuni.

Ootte kaikki yhtä paskoja

Minä olen sitä mieltä että kaikista ja kaikesta saa sanoa tasan ihan mitä tahansa, haukkua, panetella, kiusata, häiritä, loukata “kunniaa”, halveksia rotua ja uskontoa jne jne MITÄ TAHANSA! Meillä on siihen ihan nimikin: PASKAN JAUHAMINEN. Jos joku haukkuu sinua rumaksi, pahalle haisevalle läskikasaksi niin sinä taidat ollakin juuri semmoinen. Vittuuks siitä pahastut ja alat itkee. Tykitä samalla mitalla takaisin! Jos olet neekeri, niin minulla on sinulle uutisia: se tekee sinusta neekerin. Jos olet hullu mustasukkainen naistenhakkaajamuslimi, niin juuri sitähän sinä sitten olet. Jos sulla on ruma lapsi, niin sit se kuule vaan on niin että kersasi on karseen näköinen. Ehkä se ajan myötä siitä kaunistuu! Lakatkaa teeskentelemästä. Tässä maassahan AINA on sanottu asiat niinku ne on, faktaa säästelemättä. Niin voidaan ihan hyvin jatkaa. “vihapuhe” on AINA ollut Suomessa NORMI. Kutsutaan myöskin rehellisyydeksi. Mielensäpahoittajat voivat pitää ne tyhmät rumat läskiturpansa kii. Saatana.

Jep

😎 Ei lisättävää.

Tuumailija

Rehellisyys on eri asia kuin perusteettomasti loukkaaminen. On myös kyettävä perustelemaan vakuuttavasti esittämänsä argumentti,toki sitä ei aina tarvita, neekeri on neekeri ja sen voi henkilö todentaa peilistä katsomalla.
Homokin on homo, mutta sitä taasen ei tarvitse hänelle itselleen kertoa ulkopuolisen, on varmaan jo oivaltanut asian aikaisemmin.
Tietysti jos ollaan sitä mieltä ettei tarvitse mitään sanomisiaan perustella, niin mennään samaan kategoriaan vihervasemmistolaisten ajatusmaailman kanssa, jossa natsitelaan, huoritellaan yms. tietämättä edes mistä puhutaan ja perusteluja on täysin turha mennä kyselemään koska niitä ei ole, ennemmin tullaan fyysisesti silmille kun suppea sanavarasto loppuu tai sillä ei ole haluttua provokatiivista vaikutusta.
Kummallisen ilmiön olen myös huomannut, että ne ketkä rummuttavat rehellisyyden puolesta, eivät useinkaan sitä itse ole, koska rehellisyyteen kuuluu myös vastuu olla itselleen rehellinen.

Juha

Heh. Eduskunnan kesäteatteri oli ihan virkistävä näytelmä.

Kuten blogisti sanoo.. “Äänestyksessä jyvät erottuvat akanoista, eli hysteerikot tasapainoisista ihmisistä”

Vasemmiston vinkulelut on paljastettu.

Äänestäjälle puoluekenttä esiintyy värikkäänä kuin rubikin kuutio.. mutta kun ratkaiset sen niin kaikki sivut ovat kommunismin punaiset. Kommunistinen kokoomus, kommunistinen keskusta etc.

Frankfurtin kommunistinen koulukunta loi nämä yhä ajankohtaiset teesit 1930-luvulla.. tarkoitus on vain luoda epäjärjestystä ja kaaosta vastakkainasettelulla. Sorry.. ei onnistu.

1. Luotu käsite: rasistiset rikokset
2. Jatkuva muutoksentila aiheuttamaan sekaannusta
3. Opetusta seksistä ja homoseksuaalisuudesta lapsille
4. Koulujen ja opettajien arvovallan heikentäminen
5. Valtava maahanmuutto tuhoamaan identiteetti
6. Ylettömän juomisen edistäminen
7. Kirkkojen tyhjentäminen
8. Epäluotettava oikeusjärjestelmä ja ennakkoluulot rikoksen uhreja kohtaan
9. Riippuvuus valtiosta tai valtion avustuksista
10. Tiedotusvälineiden ohjaus ja vaimentaminen
11. Kannustetaan perheiden hajoamista

Joppos123

Näissä kuvioissa pitää aina nähdä sen savuverhon taakse. Korona pelasti meidät invaasio vol.2:lta. Nyt mätäsalo tekee kaikkensa jotta se toteutuisi vielä tämän vaalikauden aikana. Sen jälkeen se on myöhäistä.
Persesalohan on julistanut hallitusohjelmaan kuulumattoman “tasa-arvo” ideologian eilen. Se perustuu intersekstionaaliseen feminismiin eli suomeksi kastijakoon uhripääoman mukaisesti.
Suurin uhripääoma on homoseksuaalisella mustalla vegaani homomiehellä joka on muslimi.
Tästä alaspäin jaetaan siis kastipisteitä. Eli toiset ovat tasa-arvoisempia kuin muut.
Me heterot, sikaa syövät valkoiset miehet ollaan kastin alinta pohjasakkaa, ali-ihmisiä siis.
Siinäpä hallituksemme arvopohja.

Juha

Niin täytyy ymmärtää, että nämä yliopistokommunistit toimivat aateoppikirjojen mukaisesti.

Tarkoitus on provosoida ja luoda sekasortoa. Oikea reaktio on olla provosoitumatta ja luoda järjestystä. Kommunistinen arvomaailma ei ole loogisella pohjalla ja sen kaikki järkevät ihmiset ymmärtää. Typerimmille (ns. hyödyllisille idiooteille) täytyy kaikki taivuttaa rautalangasta uudelleen ja uudelleen.. esim

– on olemassa kaksi sukupuolta.. mies ja nainen
– haittamaahanmuuttoa on rajoitettava koska valtiontalous ei sitä kestä

jne, jne.. joskus se järjenvalo pilkahtaa

Tuumailija

Saivathan nuo vireille huoltovarmuuden nojalla että paperittomat pääsisivät töihin ja läpi meni sosiaalilaissa että nuoren status nostetaan 25 ikävuoteen (tämä ei koske kantaväestön 25 vuotiaita) tukien osalta.
Vasemmisto ja tietysti sen sylikoira media ovat rummuttaneet jo pitkään 30v nuorista, vaikkei sillä ole enää mitään tekemistä nuoruuden kanssa.

Kilttimies

“…Se perustuu intersekstionaaliseen feminismiin…”

Nimenomaan tasa-arvo-ohjelmaa paskasalon suomalia kaipaa. Alkuperäisessä hallitusviisikossa oli viisi menstruoivaa henkilöä (tosin henrikson taitaa olla jo out), joten tasaamista siinä olisi…

Kurahaarasaloko

Vai oisko se Kurahaarasalo:) Aattelin vaan kysäistä, että tietää ihan varmasti kenestä hullusta on kyse.

sakarirajamki

Suvakit suhtautuvat asiaan niin hysteerisesti, etteivät ymmärrä seurauksia mihin Mäenpää tuomio olisi johtanut. Hän olisi saanut muutaman satasen sakot ja näin halpaa vaalimainosta. Ei persuedustajien kannatusta laske tälläiset näytösoikeudenkäynneillä. Jos persut tuomitaan oikeista rikoksista silloin kannatus vasta laskee, kuten kävi Toni Halmeelle. Suvakien silmissä Mäenpää on kamala natsi jopa persujen mittatikulla ja tällä hössötykselle he takaavat Mäenpäälle näkyvyyttä, ja sen, että hänen mahdollisuutensa uusia paikkansa eduskunnassa kasvaa. Kuten tässäkin näkee ei suvakkien toiminnassa ole mitään johdonmukaisuutta. Heidän rasismiulinnansa lähtee vain suoraan selkäytimestä sen kummenpia miettimättä. Tai sitten tässä on kyse vain oman kilven kiillottamisesta? Molemmat vaihtoehdot pitävät todennäköisesti paikaansa.

Joppos123

Kyseinen Saara voi kirjoitella tuollaista paskaa vain ja ainoastaan siksi, että tolkun miehet ja naiset ovat rakentaneet sellaisen yhteiskunnan missä moista oksennusta voi vapaasti julkaista. Samat miehet ja naiset ovat tarvittaessa valmiita uhraamaan henkensä sen puolesta, että Saara saa jatkaa pahan olonsa oksentamista.
Sen Saara unohtaa, että ilman sitä suojelua voisi vallalla olla järjestelmä missä häneltä moisen oksennuksen jälkeen napsaistaisiin nuppi poikki.
Saara voi rauhassa mennä vaikkapa Saudi-Arabiaan kokeilemaan.

kanander

Saara on valtava läskikasa, johon yksikään mies ei koske hepilläkään. Siitä tuo katkeruus.

sakarirajamki

Paska kuvankaappaus toimii tässä näköjään noin. Mutta näin feministi proffa vastaa täysin asilliseen Hjallis Harkimon kysymykseen intersektionaallisesta feminismistä.

“Kannattaisiko hieman opiskella näitä asioita? Kyllä normaalijärjellä pitäisi näitä käsitteitä ymmärtää… muuta jotenkin näiden ”valkoisten heteromiesten” kapasiteetti ei vain riitä ymmärtämään monimutkaisia ilmiöitä. Olisiko paikka miettiä kouluttautumista?”

Joppos123

Kävin ennen edellisiä eduskuntavaaleja piruuttani tsekkaamassa feministipuolueen ehdokkaat ( Sun Tsu, Sodankäynnin taito, tunne vihollisesi).
Jokainen ehdokas mainosti ihan erikseen olevansa mielenterveyskuntoutuja. Siitä vinkkelistä katsottuna veikkaan, että Saara ei poikkea viitekehyksestään vaan käy aika kovalla psyykelääkityksellä.

sakarirajamki

Tiina Wiik on myös tutkinut paljon femnistien touhua ja sanoo samaa yleensä ovat mielenterveyskuntoutujia.

PastoriNikulainen

Joku valoaivo varmaan luuli sitä “kaapissa olevaksi vaaralliseksi natsiksi”.
Liikaa kummelia nääs.
Aamen.

T

Tämä spämmikommentti kannattanee poistaa

Rasistit takaisin kotiin

Mäenpään puheesta nousi kohu koska feministit pitävät nosteenaan maahantulleita rasisteja.

unto

Höpö höpö.
Kyseessä on vain itsesensuurin kasvatus. Jo alunperin tiedettiin että inkvisiittori Toiviaisen juttu kaatuu mutta prosessin tarkoitus olikin kasvattaa itsesensuuria.

Eräs

Li Andersson sen jo vuosia sitten “kertoi” mistä tässä on kyse: “Turkin eduskunta poistamassa syytesuojan opposition kansanedustajilta. Turkin ihmisoikeustilanne huononee, mutta Suomi jatkaa yhteistyötä..” (https://twitter.com/liandersson/status/733645213583966209)

Eli kun on tilaisuus polkea eri mieltä olevan ihmisoikeuksia, niin sen vasemmisto kyllä tekee. Toki Li nyt tuon koittaa joksikin muuksi Twitterissä selittää, kun jäi kaksoisstandardista kiinni.

Särmääjä

Kun valtakunnansyyttäjänä on niin naurettavan politisoitunu ja vaarallinenkin ämmä niin se juuri mahdollisti tommosen pelleilyn, joka sinänsä oli ihan viihdyttävää huttua ja niin surkeeta että jopa kaikki keskustan ja kokoomuksen syöpäläiset ei siihen lähteny mukaan.

Kukavaan

Vieraslaji-ilmiö on usein haitallinen tunkeutumisen kohteille. Siksi monet valtiot estävät tuhohyönteisten, tuhoeläinten ja haitallisten kasvien leviämistä alueelleen.

Eläinkunnassa vieraslajit ovat tuhoneet alkuperäiseläimistöjä. Esimerkiksi laivojen mukana tulleet jyrsijät, kissat ja porsaat ovat tuhoneet Tyynen meren saarten alkuperäiseläinten kantoja.

Puutarhurit torjuvat epätoivottuja eläimiä, hyönteisiä ja kasveja. Perheenäidit kitkevät kukkapenkkejä. Kansat ovat torjuneet vieraiden kansojen pyrkimyksiä viedä alueet ja tulla surmatuiksi tai orjuutetuiksi.

Vieraslajit ovat ilmiö, joka koskee ihmisiä eläimistön ja kasvien kautta mutta myös vieraiden ihmisten kautta. Viimemainitut tuovat mukanaan haittoja vastaanottavalle kulttuurille pyrkien dominoivaan asemaan.

timo

Toiviainen väittää että laki velvoittaa häntä toimimaan näin. Kuitenkaan hänen edeltäjänsä ei toiminut näin. Toiviainen on nostanut syytteitä lausunnoista jotka on lausuttu hänen edeltäjänsä ollessa virassa joten jompi kumpi toimii laittomasta. Joko Toiviainen tai hänen edeltäjänsä. Nyt olisi syytä selvittää kumpi. Mielestäni on selvää että Toiviainen on poliittinen toimija joka vainoaa persuja ja muita maahanmuuttokriitikoita.

Tästä johtuu tämä hulluus

Vihreissä ja vasemmistoliitossa on kannattajina ja jopa kansanedustajina nykysin paljon avohoito potilaita, jotka kuuluisivat oikeasti suljetulle tiukasti lukkojen taakse.Noita on palkattu myös yleisradioon ja yleensä valtamedian palkkalistoille.

Kike

Saara Härmällä on ainakin leukaa 😀 Kunnon tonnikeiju!

tutkiva lukija

Kaiken roskan keskellä kannattaa seurata myös Suomen “VELKAKELLON” EDISTYMISTÄ”. Noin sata euroa sekuntissa kasvaa velka.
http://velkakello.fi/
sinun osuutesi valtionvelasta noin 19500 euroa