Hiljaisuus Adrianan tapauksen tiimoilta on merkillistä

12-vuotiaan Botkyrkassa murhatun Adriana-tytön tapaus on kyllä merkillinen tapaus ja noussee kaikkine detaljeineen varmasti merkillisimpien rikosten top-listalle.

Olen seurannut Adrianan tapausta hyvin tarkasti. Tapauksessa on monta kummajaista. Alamaailmakaan ei näytä tietävän kuka tai ketkä ovat ampumisen takana. On olemassa muutamia teorioita tekijöistä, mutta mitään varsinaista varmaa vinkkiä ei ole tullut esille. Kuten sanoin, valistuneita arvauksia, joista voidaan päätellä jotain enempi tai vähempi todennäköistä. Mutta ei mitään konkreettista.

Jos ei tiedä alamaailma, niin kaikkein vähiten tietää poliisi. Poliisilla ei ole käytännössä oikeastaan mitään. On olemassa Shellin ja McDonaldsin pihalta joitakin pikselimössöisiä valvontakamerakuvia, mutta siinä se. Ei ole todistajia, ei asetta, edes autoa ei luultavasti voida liittää tapahtumaan,, sillä auto on palanut ja DNA kuten sormenjäljet samalla.

Yksikään paikalla ollut todistaja ei ole nähnyt mitään, ei kuullut mitään eikä tiedä mistään mitään. Jos tietäisi, tietäisi samalla, että omat aivot ovat seuraavaksi kentällä liisterinä. Vaikenemisen kulttuuri on niin kova, että vaikka joku tietäisikin jotain, pitää hän suunsa kiinni varmasti. Se on tae vähän pidemmästä elämästä.

”Yksikään paikalla ollut todistaja ei ole nähnyt mitään, ei kuullut mitään eikä tiedä mistään mitään”

 

Koska poliisi ei pääse vaikenemisen kulttuurin sisälle niin ainoa poliisin toivo on, että luotien hylsyistä saataisiin teknisiä todisteita, kuten sormenjälkiä tms, joilla saadaan joku ”hitti” rekisteristä ja sitä kautta tapahtumaa voidaan lähteä purkamaan. Poliisia on turha syyttää epäpätevyydestä, sillä useimpien rikosten selvittäminen onnistuu juuri todistajien avulla. Mutta jos niitä ei ole, ei ole paljon tehtävissä.

Botkyrkassa istuu kymmeniä tavallisiakin ihmisiä juuri nyt katsomassa television Paradise Cityä, ehkä hieman huono omatunto tytön takia ja siksi, että ei uskalla puhua. Mutta minkäs teet.

Rikos ei tule ratkeamaan koskaan. Siitä on nyt jo liian kauan aikaa, yli kaksi viikkoa.

Seuraava ihmeellinen asia on se, että mediat eivät puhu asiasta oikeastaan ollenkaan. On olemassa joitakin ympäripyöreitä juttua heti tapahtuman jälkeen, mutta nyt koko lapsimurha on unohtunut kokonaan.

Se mikä on erityisen ihmeellistä on se, että lapsen vanhempia tai sukulaisia ei ole revitty lehtien palstoille kertomaan tapahtumasta. Tapahtumapäivänä muutama yksittäinen tutun tuttu kertoi ahdistuksistaan, mutta tytön koulukavereita tai serkun kummin kaimoja ei ole kaivettu todistamaan tunteistaan, kuten Ruotsissa on tapana.

Hiljaisuus on merkillistä!

Jos samanlainen juttu olisi tapahtunut Suomessa, medialla ei olisi tällä hetkellä mitään muuta kirjoitettavaa.

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ToBu

Ruotsin entinen oikeusministeri (S) ja asianajaja (samassa toimistossa kuin covidiin kuollut ukko) on nyt ruvennut perheen ombuudiksi/ asiainhoitajaksi. Ja koska hän on julkkis saamme kyllä kohta lukea asiasta. Istui muuten ALLRAn hallituksessa ja kuinkas kävi.

Vieras

Kun mamualueisiin liittyy turvattomuus ja myöskin suojattomuus joka kytkeytyy hiljaisuuskulttuuriin niin siinäpä sitten kasa lisäsyitä miksi ilmiö
nimeltä white flight.

MÄRSTA!

(Bythe way: ”Larm om skottlossning i bostadsområdeFlera personer har larmat polis om en misstänkt skottlossning i Märsta.
– Det stämmer att vi har fått samtal vid 21.52 om ljud som lät som skottlossning i Valsta, säger Åsa Wallentin på Stockholmspolisen.
Polisen har skickat flera patruller till platsen.”)

Aappa

Pitää osata laittaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin. Joku vahinkolaukauksen uhri on kuitenkin ollut vain väärään aikaan väärässä paikassa aivan vahingossa, mutta jos jonkun kerrotaan joutuneen esim. bussin pysäkille jättämäksi, niin melko varmuudella valtakunnan Presidentti astuu esiin koko arvovallallaan.

PastoriNikulainen

Niin, ”astuu esiin”…
Niin missähän navoilla tuokin ötökkä tällä hetkellä hiihtelee?
Ollut semihiljaista valtterien kyttiminen meinaan. jne. Menikö se herra isoherra piiloon jotakin? Liekö mitään valtteria koskaan olemassa ollutkaan?
Aaamen…

Aikki

Samaa ihmetellyt. Ehkä pelkää koronaa ja on linnoittautunut kesärantaan vaimonsa ja lapsensa kanssa.

Prozac

Paikkakunnan nimestä tulee mieleen stalinin vainojen ajan vankila butyrka, josta mm. Aleksandr Solzhenitsyn on kertonut klassikossaan ”vankileirien saaristo”. Islam terrorri, tiedä onko tässä ruotsin tapauksessa kyse siitä, mutta läheltä liippaa kuitenkin, vaikuttaa pelkona näiden sekopäiden hermostumisesta, jos valtiovalta tuomitsisi terrrorin. Pelkääminen vie henkisen vapauden, ja näin ollaan henkisessä ”butyrkassa” 24/7

kansankato

”Rikos ei tule ratkeamaan koskaan. Siitä on nyt jo liian kauan aikaa, yli kaksi viikkoa.”

Kaivarin tapauksesta on vielä enemmän aikaa vaikka tekijöistä on (parin viikon viiveellä !) julkaistu selvät kuvat. Pakko alkaa vähitellen uskoa siihen Polpo-ilmiöön. Mihin on kadonnut rivipoliisien omatunto ?

Eräs

No ainahan poliisi on poliittinen. Valtio on maksajana, lakien laatijana ja muutenkin määrääjänä. Vasemmiston vallassa mädätys vain on edennyt pidemmälle ja pidemmälle. Rivipoliisin roolina on tehdä mitä ylemmät käskevät.

Yleistä tietoahan on, että esim. SuPon (Suojelupoliisin) edeltäjä ValPo oli miehitykseltään poliittisesti valkoinen ja sodan jälkeen Neuvostoliiton myötävaikutuksesta punainen:

”Vuosina 1944–1949 erityisesti Otto Brusiinin päällikköaikana erotettiin Valposta paljon aiempaa henkilökuntaa, joka korvattiin kommunisteilla ja muilla neuvostomielisillä. Joka kymmenes henkilökuntaan kuuluva oli saanut tuomion joko maan- tai valtiopetoksesta. Brusiinin päällikköaikana palvelukseen otettiin myös lähes 80 henkilöä, joilla oli takanaan rikoksista saatu vankeustuomio.” (Lähteenä Wikipedia)

uutinen

Hyvä juttu. Mistä näkee tekijöiden nimet ja taustat ?

Niilo Luottamus

Ainakin poliisin Facebook -sivuilla näyttää olevan viimeisimpänä päivityksenä (7,8.)
”…Kukaan ei ole kiinniotettuna, pidätettynä tai vangittuna kyseisistä rikoksista epäiltynä.”

Daavidin poika

Ilmeisesti todistajat ei uskalla todistaa, koska kokevat oman todistuksensa vihapuheeksi. Viranomaiset ovat itse sotkeneet kansalaisten, ja omat välinsä näillä vihapuhe teorioillaan.
Eikös Suomessakin ole jonkun sortin vihapuhe poliisi, tais olla lempinimeltään ”fobba”.?

Sellainenkin seikka on, että jos valtamediat kirjoittaisi totuuden pohjalta näitten gangstereiden rikoksista niin sekin auttaisi poliisia rikostutkinnassa. Mutta kun ei, niin ei. Ja olishan se vihapuhetta jos näitä moniosaajia aletaan ahdistelemaan todistajien puolesta.

Jää nähtäväksi, että käykö tämän viattoman tytön murhassa niin kuin Olf Palmen murhassa.?

Kista Centrum

Poliisi olisi voinut/voisi jututtaa niitä jotka käyvät tytön ”oikealla” muistopaikalla Kista Centrumissa. Sitä pitävät tytön ystävät. Jos alusta asti oltaisiin jututettu kävijöitä oltaisiin kukaties saatu jonkinlaisia vinkkejä ihankuin ohimennen.

Inspektor Klusoo

Suurin ja paras johtolanka on se että auto saatiin poltettua. Se rajaa pois kaikki erityisen tummat, sillä heiltä ei semmoinen onnistu sitten millään. Taidamme olla jännittävän kiehtovan arabimaailman klaanikulttuurin äärellä. Voihan kyseessä olla myöskin ns. irakilainen suuri onnellinen juhlatapahtuma jossa räiskitään rynkyllä yläilmoihin, mutta kun juhlistaja rynkkymies ei ole päivääkään tehnyt töitä niin käsissä ei ole mitään voimaa ja ne kudit lähti vähän minne sattuu.. ja nyt JOPA muslimit tajuaa että hupsista, nyt meni aikalailla vituiks, nyt kannattaa olla ihan helvetin hiljaa ettei vaan jäädä kiinni ja sitten Ruotsalaiset yhtäkkiä voisivat jopa heille vähän suuttua. Tai ainakin pettyä hieman.

Börje

Onkos Asap Rockyn asianajajan tapaus jo ratkennut vai mikä on tilanne?

Asappi

Yksi jeppe tuomittiin 12 vuoden vankeuteen mutta epäiltyjä on useampia, avustuksesta, muistaakseni 1 nainen (kai se itse yllyttäjä) ja kaksi muuta miestä. Näiden kolmen osalta lienee juttu vielä kesken.

Pirjo Salminen

Asiasta ollaan mielellään hiljaa jotta tulijoiden mainetta ei loattaisi, vaan perseilyistä huolimatta heillä on omat suojelijansa kantaruotsalaisten keskuudessa.

Mutta mikäli ampuja olisi paikallinen valkoinen ja uhri ulkomaalaistaustainen niin meteli olisi kova.

Särmääjä

Sillä ei mitään merkitystä kuka matu tai matut tytön on ampunu vaan sillä että aiheuttaako se mitään toimenpiteitä. Ei silläkään ole merkitystä mikä susi tai sudet on käynyt tappamassa kanoja vaan sillä mitä toimenpiteitä sen jälkeen tehdään sillä Ruotsin tapauksessa kyse on jo eläimillisistä laumoista ja niiden reviireistä ei mistään inhimillisistä yksilöistä.

Jones

Ehkä koko ampuminen ei ollut vahinko ollenkaan, vaan tehtiin tyyliin: ”Katsokaa tuolla kävelee valkonaama, ammutaan se.” Sitten on ehkä hihkuttu onnesta, kun ollaan osuttu. Kukaan ei tietenkään paljasta tekijöitä, koska kyseessä oli valkoinen. Näin oletan.

Vesa

Adriana oli muistaakseni puolalaisiranilaisesta perheestä, joten ei ihan perinteinen valkonaama. Taisi olla vahingonlaukaus – ei silti selitä teon törkeyttä, kun tappoaseet olivat paikalla ja suunnitelmana oli tappaa toisia gangstoja.

Vesa

Siis ei poista teon törkeyttä. Kuten monesti sanottu, vielä törkeämpää on, että pääministeri, joka ajaa rasismille nollatoleranssia, ei puhu mitään.

Sisäluku 10

Parempi kun ei puhu mitään, ne sanomiset osataan jo ulkoa.

Puheet ovat avustajien kirjoittamia ja pääsammakko lukee sisälukuna suoraan paperista, on kuin puhelinluetteloa lukisi. Ei mitään spontaniteettiä, tunnetta. Ei hitsari osaa eikä välitä.

Juha II

Luin, että aseiden määrä on kaksinkertaistunut matu-jengirikollisilla. Jo aivan matu piikku-kersolla on niitä ja heillä ei ole minkäänlaista aseenkäsittely taitoja edes perustietoja. Mutta ”työ tekijäänsä opettaa” ja harhalaukauksillahan ei ole mitään väliä kuinka paljon kuolee. Varsinkin kun ovat vain kantaruotsalaisia. Jos joku nustikki kualee niin Lööperi itkee silmät päästänsä ja polkee jalkaa lattiaan luvaten ampua aivan kaikki rasistit ”hoikkaa sikaaria” tuprutellen kuin Clint Eastwood konsanaan pontsossa!

Kilttimies

”Jos samanlainen juttu olisi tapahtunut Suomessa, medialla ei olisi tällä hetkellä mitään muuta kirjoitettavaa.”

Sovitaanko Hyvä Veli Paavo T. niin, että jätät sarkasmin pois tyylivalikoimastasi; liian hapokasta.

Jos Suomessa olisi ampumalla murhattu mamu-/huntutyttö ja tekijä ei varmuudella olisi mamu/ muslimi, ei media muusta kirjoittaisi. Suomalaisen delaaminen EVVK.

Anna-Maria Korhonen

Tuli mieleeni, että hiljaisuus voi merkitä sitä, että kaikki botkyrkanilaiset tietävät tekijät, eivätkä koston pelossa uskalla puhua.

Toisaalta valtamedia, poliitikot, merkittävät julkisuuden henkilöt ja muut mielipideilmaston vaikuttajat ovat luoneet tilanteen, jossa etnisyyden esiintuominen millään tavalla muistuttaa heikoilla jäillä kävelemistä. Jos uhri oli koiraa ulkoiluttanut iranilaispuolalainen ja tekijät ei-kantaruotsalaisia, niin tässä on jo monta tulenarkaa elementtiä. Puolalaiset ovat kansallismielisiä, iranilaiset muslimeita, koiran ulkoiluttaminen viittaa jonkinasteiseen sekularisoitumiseen tai sopeutumiseen. Tästä tuli myös mieleen, olisiko uhri kuitenkin valikoitu, tai ainakaan ei välitetty, jos sattuu osumaan.

Joopa-Setä

Luulisi nykyajan valvontakameroilla saavan vaivatta 4K laadun kuvaa.