Pastori Hämeenkorven puhe Askaisten Ritaripuistossa

“Sotilasarvosta riippumatta sodan aikana osoitetun erinomaisen urheuden, taistellen saavutettujen erittäin tärkeiden tulosten tai erikoisen ansiokkaasti johdettujen sotatoimien palkitsemiseksi”.

Tämän kansainvälisesti ainutlaatuisen kunniamerkin saajasta käytetään nimitystä Mannerheim-ristin ritari. Askaisten Ritaripuisto on perustettu näiden ritarien kunniaksi ja muistoa vaalimaan.

Samalla se on myös arvostuksenosoitus koko veteraanisukupolvelle, heidän saavutuksilleen siinä ajassa ja hengessä jota he edustavat. Tänä itsenäisyyspäivänä olemme ensimmäistä kertaa tilanteessa, että kaikki Mannerheim-ristin ritarit ovat jo poistuneet keskuudestamme, viimeisenä heistä Tuomas Gerdt, ritari nro 95, vajaa kuukausi sitten,1.11.2020.

Yli kahdeksankymmentä vuotta sitten maamme joutui väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi. Talvisodassa maa onnistui säilyttämään itsenäisyytensä. Hinta oli kallis. Kymmeniätuhansia kuolleita, vielä useampia haavoittuneita, neljäsataatuhatta kotinsa menettänyttä. Sodan päätyttyä marsalkka Mannerheim kirjoitti kuuluisassa päiväkäskyssään:

– Kohtalomme on kova, kun olemme pakotetut jättämään vieraalle rodulle, jolla on toinen maailmankatsomus ja toiset siveelliset arvot, maan, jota vuosisatoja,hiellä ja vaivalla,olemme,viljelleet.

– – –
Suomen kansa joutui jättämään ikimuistoisesti asuttamansa alueen vieraalle rodulle, jolla on toinen maailmankatsomus ja toiset siveelliset arvot. On kuitenkin muistettava, että pieni osa Suomen kansaa oli tätä halunnutkin. He olisivat halunneet koko maan Neuvostoliiton vallanalle. Heitä kutsuttiin maanpettureiksi.

Mitä olisi Suomessa tapahtunut jos 30. marraskuuta 1939 maahan olisi marssinut neuvostoliittolaisia kommunisteja sadoin tuhansin – mutta aseettomina? Jos he olisivat sanoneet joutuneensa kotimaassaan vainotuiksi? Jos he olisivat siitä huolimatta halunneet tuoda tänne oman kulttuurinsa, oman kielensä, omat tapansa, oman, yhteiskuntajärjestelmänsä, omat lakinsa?

Varmasti muutamat olisivat iloiten tervehtineet Suomen vähittäistä muuttumista Neuvostoliiton vasallivaltioksi kommunistien maahanmuuton lisääntyessä.

_ _ _

Luultavasti näin ei kuitenkaan olisi tapahtunut. Suomen kansan enemmistö ja ennen kaikkea esivalta eivät olisi hyväksyneet maan “rauhanomaista” soluttamista. Rajan ylittäneet olisi käännytetty takaisin. Siksi Stalin aloitti talvisodan. Edelleen jotkut historiantutkijat pohtivat, olisiko talvisota voitu välttää. Tietysti olisi voitu – suomalaiset olisivat voineet jättää ampumatta takaisin.

_ _ _

Suomi ei ole joutunut aseellisen hyökkäyksen kohteeksi kymmeniin vuosiin. Silti maassamme asuu ihmisiä, jotka eivät halua sopeutua suomalaisiin arvoihin, vaan haluavat korvata ne omillaan. He ovat tulleet maahan rauhanomaisesti, aidosti vainottuina tai sellaisiksi tekeytyneinä. Maamme viranomaiset ovat tämän sallineet. Aivan samoin vasta itsenäistyneen maamme viranomaiset sallivat 20-luvulla vainottujen venäläisemigranttien tulon maahamme. Ero on siinä, että nämä emigrantit sopeutuivat talon tavoille ja kunnioittivat niitä. He eivät yrittäneet muuttaa Suomea Venäjäksi,Neuvostoliitosta,puhumattakaan.

Monilla nykyisistä maahantunkeutujista on toiset aikeet. He eivät kunnioita Suomen lakeja, eivät yritä sopeutua, vaan vaativat oman sharia-lakinsa käyttöönottoa. Se suomalainen, joka kannattaa näitä vaatimuksia, on yksiselitteisesti maanpetturi.

Se maahanmuuttaja, joka ottaa omakseen suomalaiset arvot ja moraalin, on maahan tervetullut. Joka vaatii oman maansa tapoja tai uskontonsa lakeja Suomeen, on maasta karkotettava. Vanha yksinkertainen kansanviisaus kuului:

”Maassa maan tavalla tai maasta pois”!

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vietävissä oleva pikkuvaltio

Juuri luin Visurin kirjan Mannerheim ja hänen kenraalinsa. Luultavasti olen nyt ns liian sanoisinko, vääräuskoinen. Kun jotain kommentoin. Esim valtamedian osalta, sanon suoraan, että Suomi on myyty. Ja ne hyötyjät ovat siellä, jotka äänessä on. Eduskunta on nykyään pelkkä teatteri, joita lobbaajat pitävät ns narussa Nukkeina. Ja tavoitteena julkisuudessa eu:n linjassa pysyminen. Eli suomeksi. Tavoitteena virka jne. Vai kuvitteletteko, että pienellä Suomella olisi jotain valtaa? Ei ole. Vaikeatahan se on. Mutta väitän, että mannerheimilla oli vielä vaikeampaa. Valintojen suhteen.

Mikä pykii?

Vaikka Marskilla olisikin ollut vaikeaa, niin IL:n mukaan Kauranen ratkaisi koko Suomen kohtalon. Halveksittamatta Kaurasta, niin uskoisin hänenkin myöntävän ja tietävän, että olihan siellä “pari muutakin.” No, IL ja IS ja muut valtamediat ovat mitä ovat, mutta jotain tolkkua noihin kertomuksiin. Myös historian vääristely on mielestäni jo ylittänyt rajansa. Kohta ei voi uskoa enää mihinkään. Onko se tarkoituskin?

monikulttuurisuus on rikka

Käytännöllinen maahanmuuttovastaisuus alkaa viimeistään siinä vaiheessa kun ilmastopakolaisen taikasanalla rantautuneet ihmismassat tallovat kukkapenkkejä.
Se on silloin kuitenkin auttamatta liian myöhäistä.

Puolueeton

1939 vihollinen oli helposti havaittava, kun se tunkeutui maahan suurin joukoin panssarivaunujen kanssa. Suuri ongelma puolustautumisessa oli maahantunkeutujan materiaalinen valtava ylivoima. Itsenäisyyden säilymiseen tarvittiin valtava yhteishenki kotimaan puolustamiseen.

Nyt maahantunkeutuva joukko on vähäinen mutta epäselvästi havaittava. Siinä syy ettei synny tarvittavaa yhteishenkeä maata puolustamaan, mikä olisi tavattoman helppoa verrattuna tilanteeseen 1939. Lisäksi tilannetta huonontaa, kun suomalaisten realistinen olemus on korvautunut ideologisella mielenvikaisuudella.

Aappa

Mikä sitten mahtaa olla ”suomalaisen sotilaan vihollinen”, jos nykypolitiikalla mennään – oma kansa tai muu globalistien määräämä? Puolustusvoimat tuskin tekee poikkeusta muusta virkamiehistöstä, mikä suosii väestönvaihto- yms. politiikkaa.

Mikä pykii?

Pate. Eivät kaikki.

itsepäisyyspäivän sankari

Niin, luulisi ainakin reserviläisten selvän enemmistön olevan eri mieltä, sillä heillä ei ole päätoimista sotilasuraa joka olisi hallituksen linjasta kiinni.

Kamelitieteiden Professori

Elämme hyvin kuumottavia aikoja. Ns. vastuullinen media tunkee telkkarista mainoksia, joissa on aina joku kiintiöpäivittynyt. On se kumma, että tänne turvitsee roudata feminismin, nimeomaan sellaisen paremman, ja edistyksellisemmän (suorastaan intersektionaalisemman) naisuskonnon huumassa tutkintotodistuksensa hukanneita huippuosaajia. Outoa.

Tahar R. Ush Gamae

Loppujen lopuksi feministit saavat vaan itselleen ylivoimaisen vastustajan noista alistus-uskovaisista.

Puolueeton

Tutkimuksessa Totuus Kiihottaa feminismistä mainittiin tosiasioita. Media kritisoi kirjaa ja persutkin päätyivät sensurointiin. Suomen perusta pitää ministerin uhkamana edelleen kirjaa sensuroituna. Rikoslaissa on vielä porsaanreikiä, joissa voi arvostella jotain asioita joutumatta syytteeseen, mutta sensuuri toimii.

Media karttaa valkonaamoja

Ruotsin TV- mainoksissa on enemmistö muita kuin valkonaamoja, joissakin ei ole valkonaamoja enää ollenkaan. Tämä on sitä Uutta Tasa-arvoa eli Etninen Ensin ja Valkonaama Vittuun.

Ruotsin Idolsin voitti viime vuonna musta poika ja sama juttu tänä vuonna, musta tyttö, vaikka kakkoseksi jäänyt kroaattitaustainen laulaja oli 100 kertaa parempi.

Tämä on sitä Uutta Suitsuttamista eli musta on aina paras vaikkei olisikaan.
Halutaan mielistellä ja korvata kaikki entiset Uncle Bensit, -pusut ja lakut.

juha II

Hyvä puhe! Yli 80-vuotta sitten Suomi ei roikkunut hirttonarussa nimeltä EU, joka “rauhanjärjestönä” haluaa umpi-kommunistiseen tapaan tuhota koko eurooppalaisen valkoisen rodun sen itsensä maksamilla veroilla vain siksi, että nämä ovat liian vaativaisia alamaisia tuolle ei edes keskinkertaisuuksia täynnä olevalle EU-rälssille!!!