Löytyykö tukijoita ottamaan osaa domain- ym maksuihin?

Pt-media.org-domain umpeutuu lähipäivinä ja se pitäisi uusia. Löytyykö ketään tukijoita? Kysehän ei ole mistään isoista summista, muutamista kympeistä.

Jos jokuketä kokee tärkeäksi, että toimintaa voidaan jatkaa keskeytyksettä, niin ei muuta kuin tukiapurahaa kehiin. Domain eli pt-media.org umpeutuu vajaa parin viikon päästä ja siihen mennessä se pitäisi uusia. Itsellä on tällä hetkellä melko heikko happi, sillä ansiotyöstä tulot ovat aika minimissä koronan takia. Provisiopalkkainen myyntityö ei nimittäin ole näinä päivinä mitenkään kovin iso rahasampo.

Jos siis kokee, että pt-media.org kannattaa rekisteröidä jatkossakin hyvien ja monikulttuuristen uutisten takeeksi, niin ei muuta kuin apurahatukipakettia kehiin. Homma hoituu jouhevasti Pay Palin kautta, eikä se tarvitse mitään rekisteröitymisiä.

PAY PAL

 

Sen verran pitää sanoa kiitoksia kaikille lukijoille ja tukijoille, että ilman tukea olisin lopettanut hommat jo aikoja sitten. Että kiitos vaan kaikille.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
dome

Eiköhän muutama roponen löytyne,,oot sitkeästi tiedottanut ruotsi-nimisestä kohta isla,,eikun pelkästään kuningaskunnasta+tapahtumista.

Minä

Pieni mahdollisesti tarpeellinen vihje:
Bic/ Swift: REVOLT21

Tuossa on ns. lyhyt swift. Jotkut pankit vaativat muistaakseni 11-merkkistä swiftiä. Tuo on silloin kolme merkkiä liian lyhyt.

Swift-tunnus toimii siten, että jos kolmen viimeisen merkin tarkoittamia tietoja ei ole, laitetaan sinne X-kirjaimia tyhjän sijaan.Tuon tiedon löytää netistä aika helposti, kun hakee tietoa swift-systeemistä.

Siinä tapauksessa, että nettipankki ei kelpuuta 8-merkkistä, vaan vaatii 11-merkkistä, olisi tuo swift REVOLT21XXX. Jokunen vuosi sitten jotkut pankit vaativat sitä pitkää.

Voit tarkistaa, niin sitten tiedät varmuudella, että noin on. Tuo on hyvä tietää. Jos joku yrittää lyhyellä swiftillä, kun lähettävä pankki vaatii pitkää, ei lähettäminen onnistu lyhyellä.

Last edited 3 vuotta sitten by Minä
lueskelija

totta helv*tissä tähän löytyy vähän kolikoita, viiskymppiä meni paypalilla, osta vaikka kaljaa lopuilla kirjoitusjuomaks jos jotain jää yli.

Terhomatti Hämeenkorpi

Tsattan, kun on tässä loppukuu vähän tiukoilla, että domainiin en ehdi, mutta katellaan jatkossa, kun tilanne helpottuu kevään myötä:-)))

Idän tietäjä

Kyllä tähän hommaan 5 euroa piti laittaa. Sen verran ”mukavaa” luettavaa ja tietoa mitä ei muualta saa. Kiitos sivuston pitämisestä tässä samalla.

Kim Laitinen

Revarutsina, mutta koitan fixaa jotain.

Suomi Finland

Yritin pistää debit kortilla 20e. Saattaa olla, ettei tullut perille. Verkkopankkivahvistuksen jälkeen Paypal- jotenkin tökähti sen näköisesti, että jokin meni vituiksi. Luulisi, että debit korttikin käy siinä missä credit.

No jos maksu ei lähde, niin kokeillaan sitten credittiä.

Minä

Joo, ei ole eroa, käy debit-kortti siinä kuin luotollinenkin.

Miksu

Mukava lukea sinun uutisia, mieluusti osallistun, hyvä että pyydät apua aika-ajoin

Auttaako?

Joo. Täältä pesee 1 päivä huhtikuuta. Mikä olisi ns sopiva summa? Tai sanotaan, että jos 20 e laittaa?

Josko domain hetken toimis vielä

Laitoin lantin. Et sitten ryyppää kaikkea.