Löytyykö tukijoita ottamaan osaa domain- ym maksuihin?

Pt-media.org-domain umpeutuu lähipäivinä ja se pitäisi uusia. Löytyykö ketään tukijoita? Kysehän ei ole mistään isoista summista, muutamista kympeistä.

Jos jokuketä kokee tärkeäksi, että toimintaa voidaan jatkaa keskeytyksettä, niin ei muuta kuin tukiapurahaa kehiin. Domain eli pt-media.org umpeutuu vajaa parin viikon päästä ja siihen mennessä se pitäisi uusia. Itsellä on tällä hetkellä melko heikko happi, sillä ansiotyöstä tulot ovat aika minimissä koronan takia. Provisiopalkkainen myyntityö ei nimittäin ole näinä päivinä mitenkään kovin iso rahasampo.

Jos siis kokee, että pt-media.org kannattaa rekisteröidä jatkossakin hyvien ja monikulttuuristen uutisten takeeksi, niin ei muuta kuin apurahatukipakettia kehiin. Homma hoituu jouhevasti Pay Palin kautta, eikä se tarvitse mitään rekisteröitymisiä.

PAY PAL

 

Sen verran pitää sanoa kiitoksia kaikille lukijoille ja tukijoille, että ilman tukea olisin lopettanut hommat jo aikoja sitten. Että kiitos vaan kaikille.