Tukholman maanantai-iltaan saatiin vielä yksi raato

Ruotsin uusruotsalaisilla on taas sen verran hurja meno päällänsä, että ruumiita tulee päivittäin. Maanantai-ilta saatiin päätökseen vielä yhdellä raadolla Järvassa.

Husbyn naapurilähiössä Tensta/ Hjulstassa kuultiin ammuntaa ennen puolta yötä. Kun poliisi sai asiasta soittoja niin paikalle lähetetty partio löysikin pensaikosta henkilön. Huolimatta lyhyestä helikopterikyydistä, henkilö siirtyi Karoliinisen pakastearkkuun odottelemaan ruumiin avajaisia.

Kuollut oli somalialaistaustainen gangsteri.

Poliisi joutui kusiseen tilanteeseen heti alussa. Nimittäin kun kuolevaa tekevälle miehelle yritettiin antaa ensiapua, niin paikalle ryntäsi yhtäkkiä 30 autolastillista gangstereita, jotka olisivat välttämättä halunneet varmistella ammutun henkilön matkaan lähtöä.

Ajattele tilanne: pensaassa makaa koriseva jorkki, jolle pitäisi soittaa ambulanssia paikalle. Olet paikalla kahdestaan toisen poliisin kanssa. Yhtäkkiä ympärille pölähtää puolen sataa jorkkia lisää, jotka haluavat varmistaa, että maassa koriseva jorkki varmasti kuolee. Siinä saa luvata kaikki poliisiaseman pullat ja kermakahvit porukalle, jotta sen pystyy hallitsemaan.

Vain muutama tunti aiemmin Husbyn torilla ammuttiin ruuhka-aikaan henkilö hengiltä.

Alamaailmassa arvellaan, että ampumisten pääpaino on nyt kahdella alueella. Järvassa tulee kuulemma rytisemään lähipäivinä, kuten myös Göteborgin Hjällbossa, jossa valmistaudutaan klaanisotaan.

Ampujaiset jatkuvat, nyt jorkki hengiltä Husbyssä

 

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Paskaduunien huippu

Poliisi ei enää mitään muuta ehdi tehdä kuin paimentaa, toppuutella, kaffettaa ja kuljetella kehitysmaalaisia, milloin kotiin ja milloin kylmäkaappiin.

Kaikki muu jää tekemättä. Voimavarat vievät kaikki voimat ja varat.

Myötähäpeä

Jep. Ja muistamme kuinka erään ruotsalaisen poliisin polvistuminen oli todellinen pohjanoteeraus. Siinähän annettiin viesti tyyliin, kyllä isäntä.

Vitt..Stadilainen

Juuri niin, paapoa. Ja sille on jouduttu keksimään oikein omat nimensäkin: ennaltaehkäisevä toiminta (EET) ja de-eskalaatio.

Oletteko koskaan kuullut esim. kantasuomalaisten liivimiesten, tai minkään valkoihoisten jengien kohdalla ikinä käytettävän näitä sanoja? Tai puhuttavan yksittäistapauksista?

Tämä käytetty kieli paljastaa kaikessa alastomuudessaan sen mitä monikulttuuriaate on.

Lucky Luke

Miettikää jos Ruotsissa olis poliiseja yhtä vähän kuin Suomessa 🙂

Kauko Partiomies

Sanopa muuta. Olisi yllättävää, mikäli Suomen runsaslukuisen reserviläistoiminnan piirissä ei olisi (ehdottoman salaista !) valmiutta tarttua asioihin sitten kun mokumatu-tilanne karkaa käsistä meilläkin.
Poliiseja on tosiaankin aivan liian vähän sellaiseen.

K J

Mä katoin YLE Areenasta arabialaisen elokuvan, mikä oli tietenkin tehty ranskalaisten avulla ja siinä kerrottiin Beirutissa olevasta kaaoksesta. Elokuvan nimi olikin: Kapernaum (2018).

Siinä joku syyrialainen, irakilainen ja etiopialainen halusivat Ruotsiin koska siellä on katu syyrialaisillekin ja saa vaikka kusta parvekkeelta ilman että kukaan sanoo mitään.

Eli hyvin ynnätty. Ja ymmärretty. Taitaa olla suvakkielokuva, koska siltä vaikutti.

Kova on tahti

Jokohan Karoliiniseen on jouduttu rakentamaan lisäsiipi kylmäsäilytykseen? Tällä menollahan ne pakastimet ovat täpösen täynnä tönkkösompuista ja arabiaanoista.

kuli

Semmoinen teurastamon pakastushuone voi olla jo tulevaisuuden hankintalistalla. Monikulttuurin tuomiin haasteisiin ja rikkauteen, kun ei välttämättä enää riitä entiset metodit. Sitten siellä voisi olla semmoinen linja missä useampi ruumiinavaustiimi tekee duunia vähän niinkuin liukuhihnalla jotta saadaan kuolinsyyt selville.

Onko raadot päästäneet päivänsä käsiaseilla, kranaateilla vaiko raskaammalla tykistöllä? Onko kyseessä mahdollisesti jauhelihakastiketta muistuttava lentoharjoitteleva ummm muunkielinen nainen? Onko trangia lipsahtanut kylpyhuoneessa kesken pyykinpesun naamalle ja vainaja kuollut spontaaniin syttymiseen vai mistä on kyse? Onko auton moottori räjähtänyt käynnistyksen yhteydessä ja uhri saanut uuden lisävarusteen audiinsa heittoistuimen muodossa ja kuollut joko ballistisen kaaren päässä vaiko sytytystulppaan otsasta läpi?

Ja ehkäpä jo noin 200 vuoden sisällä saadaan selville jokin mystinen yhdistävä syy kuolintapauksien kanssa.

Anna-Maria Korhonen

Jos Suomessa kuullaan laukauksia, paikalle menee useampi poliisipartio raskaasti varustettuna ja panssaroituja autoja mukana. Miten Ruotsissa voidaan toimia niin, että vain kaksi menee paikalle. Vai onko poliisi ottanut jo sen linjan, ettei se enää edes yritä pidättää ketään, vaan katsoo, tilaako se ruumisauton vai anbulanssin/pelastushelikopterin.

Antti Tifa

Jälleen loistavia uutisia.
Jorkki ei kylmäsäilytyksen jälkeen paljoa rasita planeettamme resursseja.
Kerrassaan mahtavaa ilmastonkin kannalta ja eläkejärjestelmäkin kiittää.
Missä on Greta ?

timo

Jos Ruotsin poliisi ei pysty selvittämään edes pääministerin murhaa niin miten näitä jokapäiväisiä murhia?

Suomi Finland

Nyt olisi bisnesideaa…

Tuoretta pullaa leipova leipomo pystyyn strategisiin paikkoihin poliisiasemien lähelle. Ja tietoa toiminnasta oikeaan paikkaan, niin kohta sinivuokot tyhjentävät pullavarastot. Sopivia tarkkailijoita paikkoihin, jossa paikallinen käymistila voidaan todeta, jotta osataan ennakoida tuotantohuiput ja varmistaa, että kaikki mitä leivotaan, menee kaupan kuin kuumille kiville.

Siihen oheen kahvimyynti ja kenties mikrossa lämmitettävää pitsaa, jonka saa ruokailuvalmiina muutamassa minuutissa mukaan.

Sitten vaan samanlaisia toimipisteitä ympäri maata sopiviin paikkoihin.

Tämä olisi taloudellisessa mielessä lähes ikiliikkuja, koska mitä enemmän tarjoilua harrastetaan, sitä enemmän sitä jatkossa tarvitaan ja kysyntä ei lopu koskaan ja rahat tulevat valtion taikaseinästä.

Valtsu

”Ajattele tilanne: pensaassa makaa koriseva jorkki, jolle pitäisi soittaa ambulanssia paikalle. Olet paikalla kahdestaan toisen poliisin kanssa.”

Minä saattaisin tuumata luotettavalle partiokaverille siinä, että ei kai tässä niin jäniksen selässä olla, ettei munkkikahveet keritä ryypätä, eiköhän mennä käymään tässä välissä kahveella…

juhaII

Ihme, että Ruotsissa ja varsinkin suurissa kaupungeissa kukaan haluaa ryhtyä poliisiksi kun vielä hallituskin puheleeb niitä näitä vähän samaan malliin kuin sisäministeri Maria Ohisalo.

Ja, jos joku miespoliisi tirvaisee, uusruottalaista jostain syystä, jonka vain Luoja voi tietää (miehuuskoe?). Silloin aina valpas ja rasismia kaikkialla näkevä valtamedia nostaa asiasta sellaisen metelin, että sen voi todeta ricterin asteikolla.

Hommanmaksaja

Mitkähän tulee olemaan siviiliuhrit, Ruotsissa kun ei pääse enää minnekkään evakkoonkaan..