Silminnäkijä: Ampumisen jälkeen yksi retkotti rennosti pöydässä

Luotien jälkiä terassipöydällä.
Muuan mies kertoo Pt-medialle viime sunnuntain tapahtumista Sätrassa, jossa ampujat ampuivat terassille kuoliaaksi nuorukaisen ja sivullinen sai myöskin osumaa.

– Olimme naisystäväni kanssa kyseisen pizzerian terassilla. Terassilla oli paljon porukkaa. Terassin vieressä ostoskeskuksen sisäänkäynnin ympäristössä oli myöskin paljon ihmisiä. Kymmeniä ihmisiä. Myös sisällä ravintolassa oli paljon porukkaa.

– Sitten yhtäkkiä alkoi kuulumaan bang, bang, bang. Ymmärsin heti, että nyt ammutaan. En osaa sanoa laukausten määrää, ne tulivat nopealla tahdilla, mutta ehkä jotain kymmenen niitä oli.

– Toimin vaistomaisesti. Vedin naisystäväni maahan pöydän alle. Kaikki paikalla olevat tekivät samoin. Kaikki ihmiset, jotka olivat siinä aukion ympärillä, maastoutuivat. Jotkut menivät autojen taakse, kuka minnekin.

– Ammunta oli ohi nopeasti, ehkä joitakin kymmeniä sekunteja se kesti. Sen jälkeen otin naista kädestä ja kävelimme nopeasti pois paikalta. Huomasin, että ainakin yksi oli saanut osumaa. Olen siitä aivan varma, vaikka en mitään verta tai suolenpätkiä nähnytkään. Mies retkotti jotenkin liian rennosti pöydässä, kun taas kaikki muut olivat maassa tai juosseet pois. En ajatellut jäädä paikanpäälle todistajaksi, sillä olisi idioottimaista saada nimensä ja henkilötunnuksensa johonkin kuulustelupöytäkirjaan.

Muuan mies kertoo, että on lukenut jälkeenpäin yhden kuolleen ampumisessa ja yhden sivullisen loukkaantuneen vaikeasti.

– Oli vain hyvää tuuria, että niitä vahinkoluoteja ei osunut minuun tai naisystävääni.

Pelottiko?

– Eipä oikeastaan, se tapahtui niin nopeasti, että ei ehtinyt. Jälkeen päin on ollut sellaista aggressiivista adrenaliinia, että ei oikein pysty keskittymään. Vähän niin kuin kävisi ylikierroksilla. Mutta onhan tämä nyt perkele, että yleisellä paikalla harrastavat toistensa ampumista. Ei mitään vähäisintäkään kanssaihmisten kunnioitusta, ei pienintäkään.

Tukholmassa ammuttiin täpötäydelle terassille, yksi kuoli, yksi haavoittui

13 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Moonman
Moonman
24.6.2021 12:04

Mies vain otti rennosti tyytyväisenä, kun Sätraan oli viimeinkin saatu sama meininki kuin kotimaassa.

Eeko
Eeko
23.6.2021 22:40

”Työ vapauttaa” tunnetusti pitkänokkakalottilakin 40-luvun Keski-Eurooppalaisen perinteiden mukaan. Samoin huomattiin 40-luvulla nikkelin ja lyijyn rentouttava vaikutus ”piippalakkeihin”, jotka tunkivat väkisin Suomeen suurin joukoin esim. Raatteen suunnalta. Samat alkuaineet rentouttavat myös keenerit ja karvakädet.

K J
K J
23.6.2021 21:27

Koskahan Suomen Ulkoministeriöstä tulee tiedote matkustaa Ruotsiin tietyille alueille harkintaa käyttäen. Ehkä vasta sitten kun ensimmäinen suomalainen (sekin todennäköisesti uussuomalainen) menehtyy ristitulessa.

Harmi että meidän Pekka jollain kierolla tavalla ihailee afrikkalaista ja lähi-itäläistä monikulttuuria, vaikka tietää Ruotsin nousseen ampuma-aseilla tehtävissä murhissa koko Euroopan ranking-listalla toiselle sijalle.

Mikähän mahtaa olla juuri nyt Ruotsissa eittämättä vaarallisin alue?
UM sivuilla ei kerrottu tai en osannut tulkita matkustusrajoitusilmoituksia koronatiedotteiden seasta.

Sami
Sami
24.6.2021 02:50
Vastaa...  K J

Kiina on antanut Ruotsia koskevan matkustusvaroituksen. Kymmeniä kiinalaisia turisteja on joutunut Ruotsissa rikosten uhriksi, eikä Ruotsin poliisi ole onnistunut selvittämään yhtäkään rikosta.

timo
timo
23.6.2021 21:03

Johtuuko se ettei löydy kunnioitusta muita kohtaan siitä että ne on neekereitä vai siitä että ne on muslimeja? Valtamedian mukaan siitä ne on haavoittuvassa asemassa olevia sorrettuja poloisia rodullistettuja.

Last edited 1 month ago by timo
juhaII
juhaII
23.6.2021 19:43

Ellei asianomainen itse älyä ”retkottaa rennosti”. Hänet ”laitetaan” ”retkottamaan rennosti”!

Tämähän on sitä sosialidemokratiaa, jossa yhteiskunta huolehtii kaikesta ja yksilön oma vastuu elämästään pyritään minimoimaan. Että tähän päästään vaati se pirkuleenmoisen verotuksen, jota voi kutsua sivistyneemmäksi versioksi maantierosvouksesta!

timo
timo
23.6.2021 19:30

”Ei mitään vähäisintäkään kanssaihmisten kunnioitusta, ei pienintäkään.”
Näin hitaita ja pihalla nää on. Tulijat perseilleet vuosikymmeniä ilman pienintäkään kunnioitusta turvapaikan antaneille ja vieläkin joillekin tämä tulee yllätyksenä?

Pah
Pah
23.6.2021 21:43
Vastaa...  timo

”kanssaihmisten” ?

Huomaa että jengi on ihan pihalla näissä islamin peruspremisseissä.

Aika naivia ja ylimielistä edes teoriassa kuvitella että lähi-itäläiset sitä parempaa uskontoa edustavat ”KUNNON USKOVAISET” noteeraisivat millään muotoa heidän vääräuskoisia elättäjiään ja palvelijoitaan.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
23.6.2021 19:20

Sanotaan, että muut kohtelevat, kuten itse kohtelee itseään. Tämä pätee niin yksilö- kuin yhteisötasolla. Yhteisömme on aivopesty pitämään itseään syyllisenä kolonialismin ajan hirmutekoihin ja holokaustiin niinpä se ei osaa sanoa ei rajalla asylum-taikasanan sanoville geeli- ja kikkarapäille. Itsekunnioituksen ensiaskel olisi pitää yksisuuntaista rispektikulttuuria edustavat mieluiten Välimeren tuolla puolen.

T
T
24.6.2021 08:58

Rohkenen olla hieman eri mieltä. Pelottavan suuri prosenttimäärä ihmisistä on kiinnostunut vain leivästä ja sirkushuveista. Eli kyse ei ole pelkästään holohoax-aivopesusta, vaan myös yleisestä laiskuudesta ja lammasmaisuudesta.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
24.6.2021 11:18
Vastaa...  T

Hyvinvointi veltostuttaa.

Luotiliivit
Luotiliivit
23.6.2021 17:21

Joo ei ne tänne mitään kunnioittamaan ole tulleet. Päinvastoin. Ne vaatii sitä riskpektiä. Panssarilasit terasseille.