Kristianstadin tiistain ampumisen epäillyt vapautettu rikosepäilyistä

Kristianstadin tiistainen tripla-ampuminen on saanut uuden käänteen. Kolme teosta epäiltyä laskettiin eilen vapaaksi ja tänään syyttäjä ilmoitti, että nuorukaisia ei epäillä enää teosta.

Kolme alaikäistä nuorukaista, joita epäiltiin ampumisesta, jossa haavoittui vakavasti kolme sivullista ihmistä, on nyt päästetty vapaaksi eikä heitä enää epäillä teosta. Syyttäjä ilmoitti perjantain aikana, että nuorukaisia kohtaan ei ole enää mitään rikosepäilyjä.

Tapahtuma on näin ollen edelleen täysin auki. Alamaailman huhupankki ei toistaiseksi tiedä keitä mahdolliset ampujat ovat olleet. Poliisi pyytää ihmisiltä vihjeitä teon tekijöistä ja mahdollisia silminnäkijäkuvauksia.

Kristianstadissa triplamurhan yritys

 

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Maria Korhonen

Mutta eikö ampumapaikkana ollut kauppakeskus. Luulisi jotain jääneen valvontakameraan. Vai näkyykö ksikista sitten vain musta huppari ja Adidas-verkkarit. Toisaalta tapaus on ilmeisesti aiheuttanut pelkoa laajalti ja tyhjentänyt Kristianstadin keskustan liikkeet, joten on mahdollista, ettei kukaan uskalla puhua.