Puolan mukaan tulijoiden puhelimissa on eläin- ja lapsiseksiä

Kuvakaappaus TVP:n tiedotustilaisuudesta.
Puolan viranomaiset ovat takavarikoineet useilta laittomasti Valko-venäjältä Puolaan saapuneilta ns. turvapaikanhakijoilta puhelimia ja tutkineen niiden sisältöä. Kuvat ja filmit ovat olleet viranomaisillekin kauhistuttavan puoleisia.

Puolan yleisradioyhtiö TVP:n mukaan tulijoiden puhelimissa on ollut paljon filmejä ja kuvia teloituksista, sekä yhteyksiä terroristisiin järjestöihin. Yllätys on ollut lisäksi se, että kännyköistä on löytynyt paljon pedofiilistä ja zoofiilistä materiaalia.

Puolustusministeri Mariusz Błaszczak kertoo, että vaikka poliittinen korrektius edellyttää, että asiasta ei pitäisi puhua, niin Puola asettaa kotimaansa turvallsiuuden korrektiudenkin yläpuolelle.

Puolan viranomaiset kertovat, että tulijat ovat yrittäneet poistaa puhelimistaan arkaa materiaalia sen jälkeen kun heidän keskuuteen on levinnyt tieto, että Puolan viranomaiset tutkivat puhelimia. Lisäksi tulijat salaavat pääsääntöisesti henkilöllisyytensä.

Ne tulijat, jotka ovat päässeet Puolan puolelle ja on otettu kiinni, niin Puolan viranomaisten mukaan joukossa on paljon henkilöitä, joiden kännyköistä on löytynyt kuvia ja filmejä lapsiseksistä ja yhdynnöistä lehmien ja lampaiden kanssa. Esimerkiksi yhdessä kuvassa Afganistanin kansalainen Sabrullah S, joka saapui Balkanin kautta Valko-Venäjälle, on “vuorovaikutuksessa” lehmän kanssa, TVP:ssä kerrotaan.

“Balkanin maanteillä taivaltaa korkeakoulutettujen joukko.”