Sebastian Tynkkyselle tuhansien sakot kiihottamisesta kansanryhmää vastaan

Perussuomalaisten oululainen kansanedustaja Sebastian Tynkkynen tuomittiin taas pieniin sakkoihin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Sakkoja tuli yhteensä 4 410 euroa.

Kyseessä on vuoden 2017 kunnallisvaalien alla tapahtuneista Facebook-kirjoituksista, joissa Tynkkynen nosti esille Oulussa aiemmin paljastuneita maahanmuuttajien seksuaalirikoksia.

Syyttäjän ja nyt myös oikeuden mukaan Tynkkysen kritiikki kuitenkin oli solvaamista ja panettelua, joissa yleistettiin seksuaalirikokset kattamaan kaikkia turvapaikanhakijoita.

Sebastian Tynkkynen on nyt saanut sen verran monta tuomiota, että seuraava kiihottaminen johtaa pienen linnareissuun. Mitäs sanot siitä?

39 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonyymi
Anonyymi
6.10.2021 09:11

Tuttu lakimies kertoi jo vuosikausia sitten, että heidän matrikkelistaan löytyy yhä useamman juristin kohdalta harrastuksena lintujen bongailu ja muu luontoon liittyvä toiminta. Ovatko vihreät jo valloittaneet tuomioistuimet? Sitä taustaa vasten päätöksiä ei pidä ihmetellä. Johan ajatusten tonava, pm (vaikkakin näennäisesti toisesta puolueesta) kertoi, että ilmastotoimet ovat tärkeämpiä kuin työllisyyden hoitaminen! Globaalisti alle nollan päästöjen puolittaminen jyrää suomalaisten hyvinvoinnin ja hätätilan julistaminen yhdessä lakeja rikkovan liikkeen kanssa tuntuu olevan hallitukselle pääasia! Näin käy kun mitään osaamattomat päästetään vallan kahvaan.

Jupi
Jupi
6.10.2021 06:42

Mistä lähtien maahanmuuttajat tai turvapaikanhakijat ovat olleet kansanryhmä?

Aikki
Aikki
5.10.2021 16:09

Suomessa totuudenpuhuminen on vihapuhetta ja rasismia.

Kiimaa
Kiimaa
5.10.2021 03:16

Valtakunnansyyttäjän kiihottuu varsin usein persujen takia mutta onhan hän vihertävä nainen.

juhaII
juhaII
4.10.2021 22:56

Taatusti enemmän ja itse kuin hänen julkituomiensa tapausten ”uhrit” (syylliset) (valtio) joutuivat maksamaan ”syyllisille” (uhreille)!

jedemdas
jedemdas
4.10.2021 22:17

Tynkkynen alkaa olemaan VALTAKUNNAN ÄIJÄ, jolla on meriittejä suoraselkäisyydestä ja toiminnasta MaTu-invaasiota vastaan, siis kunnon suomalainen! Kannattaa youtubesta kuunnella Irwinin:n kannanotto asiaan:
https://www.youtube.com/watch?v=ATfLeyx0-Xk&list=RDMM&index=15

Sebastianille ISOkäsi, kun uskaltaa pysyä totuudessa ja kertoa kansan tuntoja ääneen!!!

Moktar
Moktar
4.10.2021 22:01

Pojat taas öyhöttävät pää punaisena, minä sentään osaan Valuuttakauppiaana ja palstani suvereenina tietäjänä nämä asiat. Nauretaan yhdessä parikin varttia taas. 😉
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17092120/luonnonlaki-turvapaikanhakijat-vahenee—persujen-kannatus-laskee

Anonyymi
Anonyymi
4.10.2021 21:08

Eiöhän laiteta Sebulle hattu kiertämään? On tämä sananvapauden mallimaa ihmeellinen paikka! Tappouhkaukset jätetään tutkimatta, mutta tavallisten oululaisten huolenaiheet julkaissut kansalainen saa tuomion! Melkoista teatteria!

jedemdas
jedemdas
4.10.2021 22:20
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Tilitiedot jos olisi tiedossa, niin ei ole rikos maksaa lainattua rahaa (siis vippejä) takaisin tai maksaa esim. postikulujen kanssa torissa myynnissä ollutta tavanomaista käyttöomaisuutta…

Ei Suomessa
Ei Suomessa
5.10.2021 12:05
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Mutta… Etkö sinä asu ruotsissa?

Minä
Minä
4.10.2021 19:33

Poliittinen tuomio.

HP VK syyttäjä
HP VK syyttäjä
4.10.2021 20:41
Vastaa...  Minä

Katselin Tynkkysen videon sekä kommentit. Siis täyttä asiaa. Tässä maassa on rikastajat vittuilleet rankasti. Sekä perseillyillä että taloudellisesti. Ja kun näitä asioita ei saa tuoda esiin omassa kotimaassaan, ollaan menossa päin helvettiä. Itse aion aukoa päätäni entistä varmemmin. Pitäisi vittuilla oikein joukolla, jotta koko oikeus järjestelmä ruuhkautuu niin, kuten leipäjonot. Sehän olisikin näky.

Anonyym
Anonyym
4.10.2021 15:55

…niinpaljon kuin homoja/lesboja suvaitsenkin niin kyllä tuo Tynkkys-Basse aika šoumies on. Usein loiskahtaa laskiämpäristä vähän yli.

Sam Colt
Sam Colt
4.10.2021 14:32

Syyttäjälaitos R Toiviaisen johdolla yksinkertaisesti tekee politiikkaa, vaikka sen pitäisi perustuslain mukaan olla politiikan ulkopuolella.

Vaikka perussuomalaiset saisivat jytkyn+++, niin nämä politikoivat virkamiehet jatkavat eläkeikäänsä asti.

Mitta täynnä
Mitta täynnä
4.10.2021 15:23
Vastaa...  Sam Colt

Hyvä Tynkkynen, jatka valitsemallasi tiellä. Hyvän asian puolesta kaikki julkisuus on hyvää. Asiallinen ja rohkea Tynkkynen, johda meidät oikeaan sananvapauteen ja jokainen olkoon rohkea ja seuratkoon perässä. Täytetään sitten vaikka kaikki oikeudet näillä pelle-oikeudenkäynneillä.

Joku voisi alkaa tutkia Toiviaisen touhuja syvemminkin ja pidemmältä ajalta, saattaa löytyvä varsinainen likatunkio. Purkaako Toiviainen oman likasankonsa pahaa oloaa vihollisikseen kuvittelemiinsa ihmisiin?

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
4.10.2021 17:37
Vastaa...  Mitta täynnä

Toiviainen tekee sitä mitä Sauli Niinistö häneltä (mm. Keskisuomalaisen artikkelissa) toivoikin. Leipoo vihapuhesyytteitä kantasuomalaisia vastaan.

Johann
Johann
4.10.2021 14:27

Kyseessähän on Kunniakirja, jonka Kommunistit antoivat Tynkkyselle siitä, että Tynkkynen sanoi totuuden ”ääneen”.

Luonnollisesti tämän lahjan antajien ollessa kommunisteja tulee Tynkkysen itse maksaa saamansa lahja.

Sam Colt
Sam Colt
4.10.2021 15:46
Vastaa...  Johann

Vuorineuvoksen titteli maksaisi enemmän, mutta arvostan korkealle ST-n osoittaman rohkeuden.
Syyttäjällä ei ole mitään riskiä – hän voi syytellä ihan omien himojensa mukaan. Valtio maksaa palkkaa…

Jouni S.
Jouni S.
5.10.2021 07:48
Vastaa...  Sam Colt

Valtio eli veronmaksajat maksaa palkkaa ja myöskin muut kulut, mitä näistä esityksistä aiheutuu. Paljon kuluu aikaa oikeuden jäseniltä ja työllistää asianajajiakin, vaikka tässä tapauksessa syytetty ei ilmeisesti ko. ammattikunnan palveluja käyttänytkään. Koko ajan valitetaan myös oikeuksien jutturuuhkaa, asioiden ratkaisemiseen menee liian kauan. Riita-asioiden osaltahan on prosessi muuttunut niin kalliiksi, ettei tavallisen ihmisen kannata enää siihen lähteä, vaan ainoastaan sellaisen, jonka kulut maksaa vakuuutus tai muu taho tai sellaisen, jolla on niin paljon varallisuutta, että epäedullinen lopputulos ei romahduta taloutta ja elämää. Aivan mitättömiä asioita ei oikeuteen pidä viedäkään, mutta ainakin tosiasiallinen mahdollisuus oikeuden ratkaisunkin saamiseen pitää olla.

pönttöpää
pönttöpää
4.10.2021 14:22

Suomi ei ole oikeusvaltio. Se ei myöskään ole demokratia. Kysymys kuuluukin, millainen maa Suomi oikeastaan on?

Anonyymi
Anonyymi
4.10.2021 21:10
Vastaa...  pönttöpää

Hölmölä.

Avosairaala
Avosairaala
5.10.2021 03:12
Vastaa...  Anonyymi

Suomi on narsistien johtama hulluinhuone.

Jos vaikkapa turistina Turkissa suomalainen saa paikalliselta nyrkin päähänsä kadulla, ei lyöjä saa edes pikkusakkoa, täällä turkkilaiselle vittuilusta saattaa paikallinen saada kuukauden palkan suuruisen sakon.

Suomi sairastaa.

Anonyymi
Anonyymi
6.10.2021 09:01
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Kyllä Suomi sairastaa. Sairaita ajatuksia kansalle ja samoihin ajatuksiin perustuvia lakeja Eduskunnalle tyrkyttävä hallitus sairastuttaa koko maan. Mukana komppaa Yle ja muu valtamedia; katsokaapa esim. television tarjontaa; etupäässä ala-arvoista roskaa (kauniisti sanottuna)!

ZzZ
ZzZ
4.10.2021 13:15

Eli Tynkkynen kertoi vain epämieluisan totuuden.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.10.2021 13:02

Mitäpä tästä voi sanoa, paitsi että Hyvät Ihmiset saavat tehdä pahojakin asioita, mutta Pahat Ihmiset eivät hyviäkään.

seant
seant
4.10.2021 12:49

Junes Lokan oikeudenkäynissä, selvisi, että syyttäjä pitää ulkomaalaispedofiilien grooming-jengejä kansanryhmänä ja vieläpä automaattisesti maahanmuuttajina. Kun Lokka sanoi ”kuolemantuomiot groomaajille”. aika suuri ristiriita oikeus antoi juuri päätöksen vasemmistolaisen tappamisella uhannut maahanmuuttovastaisia ym. oikeus totesi ettei ole ryhmä.
Tässä juttu, jossa tuomio tuli siitä, että tosiasioita kerrottaessa, kirjoituksen sävy on epäasiallinen, ilmeisesti nykyään ei saa viitata rotu sanaan.
Hyvä esimerkki kuinka syytteitä hakemalla oikein haetaan.
https://www.partisaani.com/news/society/2021/09/23/partisaani-perkasi-runo-kurkon-sananvapaustuomion-ja-rikosilmoituksen-vahvistavat-poliisin-ja-oikeuden-korruption/

pöh
pöh
4.10.2021 12:28

Ilmeisesti lapsia raiskaavat grooming jengitkin on erityistä suojelua nauttiva kansanryhmä?
Aika hulluksi on kyllä maailma mennyt..

ernesti_loosonen
ernesti_loosonen
4.10.2021 12:28

Homofobia on juurtunut syvälle suomalaiseen oikeusjärjestelmään.

Cost Nothing
Cost Nothing
4.10.2021 12:25

Mitäs siitä sanoisi…

Se saa rahansa meidän veronmaksajien veroista joten tämä on sille ilmaista teatteria.

Cost Nothing
Cost Nothing
4.10.2021 16:23
Vastaa...  Cost Nothing

Ai, meni tunteisiin vai? Sattuko totuus?

No, sanokaas missä se käy töissä.

Suomi Finland
Suomi Finland
4.10.2021 12:08

”Syyttäjän mukaan Tynkkysen väitteet ja mielipiteet ovat olleet turvapaikanhakijoita ja maahanmuuttajia solvaavia ja panettelevia. Ne ovat myös kohdistuneet yleisesti kaikkiin kyseisiin ihmisryhmiin kuuluviin ja ovat siten vahvasti yleistäviä ja ryhmiä leimaavia.”

Se mikä asiassa on herättänyt ajatuksia ko tapahtumaketjussa menee näin:

1) Groomaajat itse kiihottavat itseään vastaan aivan omalla toiminnallaan.

2) Tynkkynen tuo asiaa esiin: seurauksena tulee ajatus, että hyvä – löytyy poliitikkoja, jotka ovat valmiita näkemään ongelman ja tekemään päätöksiä, joilla ongelma saadaan kuriin, eikä ainakaan pahenemaan.

3) Oikeus tuomitsee Tynkkysen. Oikeus kiihottaa itseään vastaan ja myös sitä pyhää lehmää vastaan samalla mitalla. Enemmän kuin Tynkkynen voisi ollessaan 1000 kertaa kärjekk

Last edited 23 days ago by Suomi Finland
Moonman
Moonman
4.10.2021 11:56

Kommunistisen mielipideterrorin rajan yli astutaan siinä vaiheessa, kun jonkun asian puhumisesta saa vankilaa. Muualla maailmassa missä sananvapaus on myös poistettu tai sitä ei ole koskaan ollutkaan, linnaa tulee hallitsijan tai valtapuolueen arvostelusta, mutta tuomio rikollisen joutoväen arvostelusta taitaa olla EU-eurooppalainen erikoisuus.

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
4.10.2021 11:43

Sanon, että VMP! Taas ja taas syyllistynyt… kun totuus on, että Toiviainen ja kumppanit kahlaavat kiimoissaan läpi vuosien takaisia höpinöitä syytteiden toivossa. Ja onhan se nyt nähty, että syyte vihaisesta puheesta tarkoittaa automaattisesti myös tuomiota. Ihan turha kenenkään pistää rahojaan mihinkään puolustusasianajajaan.

Kostaja
Kostaja
4.10.2021 11:41

Suomessa vuonna 2021 ei saa sanoo että keisarilla ei ole housuja. Jos sen kuitenkin sanoo, tulee sakkoa. Jos sen sanomista ei lopeta, joutuu linnaan. Ja tiedättekös mitä, vaikka heittäisitte kaikki suomalaiset linnaan niin keisarilla ei sittenkään ole housuja. Vallanpitäjien tyhmyys on hämmästyttävässä naurettavuudessaan suunnaton. Kansa kostaa. Kansa KOSTAA.

Suomi Finland
Suomi Finland
4.10.2021 11:38

”Syyttäjän ja nyt myös oikeuden mukaan Tynkkysen kritiikki kuitenkin oli solvaamista ja panettelua, joissa yleistettiin seksuaalirikokset kattamaan kaikkia turvapaikanhakijoita.”

Mielivaltaista paskaa. Yleistettiinkö naisetkin? Ja lapset?

Jos agendalainen haluaa tuomion, niin se napsahtaa. Tuomioon riittää vaan fiilispohja. Ei tarvitse osoittaa mitään tapahtuneen ja sanomatta jättämiset lisätään mukaan automaattisesti.

Ehkäpä tekstit on mahdollista muotoilla niin, että meikäläisten puolelta sama tulee sanottua, mutta syyttäjä jää nuolemaan näppejään. Ei kylläkään pitäisi olla mitään tarvetta sellaiseen näissä tapauksissa.