Monikulttuurinen raportti Helsingin oikeustalolta

Olin sattumoisin Helsingin oikeustalolla Salmisaaressa aamulla 5. lokakuuta. Koska käyntini tarkoituksena olleen jutun käsittely alkoi odotettua myöhemmin, oli aikaa kiertää varsin hulppeassa rakennuksessa.

Kun rappuja ravasin ja oikeussalien kylttejä lueskelin, niin kyllä siinä suu meni ymmyrkäiseksi hämmästyksestä: – yhtään liioittelematta PUOLET kaikista tapauksista sisälsivät ulkomaalaisperäisiä nimiä:

Sali 516: Jafari Mortensa ja Sharif Hussein.
Sali 105: Al Gurashi, Kadhim Gasim ja liuta muita vierasperäisiä nimiä.
Sali 104: Lazim Mohammed.
Sali 001: Päivän pääjuttu: 8 vierasperäistä ja kolme suomalaista nimeä jutussa, joka koskee rahanpesua ja/ tai huumekauppaa (HUOM!! Tästä jutusta myöhemmin lisää, kyseessä on jättijuttu!!)

Ja nämä esimerkit vain aamun ensi tunneilta. Siinä odotellessani tosin kipusin rappuja pitkin aina ylimpään kerrokseen ja sitä mukaa kun oikeussalien ovien infotauluja luki, niin kummasti vain verenpaine lähti nousemaan:

Tuo salin 105 avausistunto, pelkästään ulkomaisia: PAHOINPITELY (ja laumassa tietenkin kuin kurjat elukat, anteeksi eläimille).

Sitten toiseen kerrokseen ja sali 205: Ahmed Fuad Mohamed – TÖRKEÄN PAHOINPITELYN YRITYS.
Ja sitten neljänteen kerrokseen (kolmannessa ei kai näitä normi istuntoja ollut lainkaan) ja sali 409: Georges Franco Fehmi, Sene Barnabe, Stephane Maxime ja Wade Ahmed: TAPON YRITYS (ja taas joukolla, kuinkas muutenkaan).
Vielä yksi kerros rappusia ylöspäin sinne ylimpään, sali 516 ja aamun alku tutuin aksentein: Jafari Morteza, Sharif Amir Hossein TÖRKEÄ VARKAUS

Tsekkailin vielä poislähtiessäni päivän viimeisiä tapauksia ja klo 13 alkaa niinikään käsittely kolmea rikastuttajaa ajatellen: Al Hayali Marwan, Hikmat Imran ja Mahmud Ahmed PAHOINPITELY (ja taas porukalla laumassa, alkaa tuntua ikävän tutulta, eikö vain?

Tämäkö on sen ulkomaalaisen tulijakunnan työllistävä tarkoitus Suomessa? Ei niinkään, että saataisiin osaajia ja tai väkeä matalapalkkaisiin töihin, joita kortistossa oleville suomalaisille ei tarjota, tai vinoutuneen veropolitiikan takia ei kannata tehdä. Vaiko vain siksi, että saadaan koko oikeussysteemi ylikierroksille ja töitä asianajajille? Oikeuskäsittely sivistyneissä maissa on aika haastava ja kallis rupeama, ei hirtetä nosturin kärkeen tai kättä katkaista jo kiinniotettaessa.

Lopuksi pari tärkeää merkintää ettei kävisi niin kuin Sebulle:

1) Kyseessä on  vasta oikeuskäsittely – tuomioista ei tietoa vielä.
2) En tiedä olisiko tiistai joko mamujen ja/ tai MENA (Middle-East, north Africa – käsite alkaa olla tunnettu sivistyneessä valkoisen heteromiehen maailmassa) miesten merkkipäivä oikeustalossa, esimerkiksi tulkkikeskityksen kannalta- Tuskinpa, mutta järkeväähän se olisi keskittää tulkkien käyttö samalle päivälle kun tämänkin osa-alueen kulut alkavat olla tällä menolla aika hurjat tavalliselle veronmaksajille.
3) Poimin vain muutaman esimerkin ja ilman 100-prosenttista tilastotieteellistä varmuutta kaikista tapauksista liki puolet sisälsivät ulkomaalaistaustaisia, lähinnä näitä MENA-nimiä.

Ruotsissa etenkin vaihtoehtomedioissa puhutaan aivan yleisesti maahantuodusta (”Morganisoidusta” – Morgan Johansson, sossujen lipeväkielinen oikeus- ja maahanmuuttoministeri) rikollisuudesta. Vähän samantyylinen lausuja kuin Suomen Ohisalo

Viides lokakuuta 2021 alkoi joka tapauksessa tuntua, että Suomi on vahvasti Ruotsin tiellä – kaikessa hiljaisuudessa. Ja vielä pahempaa: jos asioista puhuu, kirjoittaa tai Facessa lainailee, niin sakkoja tulee ja sellin ovikin lähestyy. Miten me olemme päästäneet asian tällaiseen vaiheeseen?

Jutun koosti: – Kari Ilmarinen

37 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ali Wale
Ali Wale
7.10.2021 18:46

Moni-KULTTUURISSA on vikana sana kulttuuri. Näillä Hassaneilla ole mitään tekemistä kulttuurin kanssa.

Tätä sumaa en olisi tiennytkään, missäänhän ei näistä kerrota, Thanks PT-media!

Vassari_kontentti
Vassari_kontentti
6.10.2021 17:16

Raportista kiitos.

ernesti_loosonen
ernesti_loosonen
6.10.2021 16:39

Suomalaisten tekemää korjausliikettä odotellessa…

Oikeus on mätä
Oikeus on mätä
6.10.2021 13:02

Saman huomion tein tammikuun alussa 2020, kun odotin oikeuskäsittelyä kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan, kun vain olin kirjoitellut eri mielipidepalstoille faktoja näiden tekosista.

Hoitovajeenpaikkaaja
Hoitovajeenpaikkaaja
6.10.2021 11:18

On aivan uskomatonta että Ruotsi ja Suomi tahallaan päästävät maahan mielettömät määrät parasiitteja ja rikollisia. Hyöty on ollut 1%, haitta 99%:

Örebrossa laitettiin matuja päiväkoteihin assistenteiksi jotta saataisiin heidät pois työttömyysluvuista. Nyt on huomattu että eiväthän he osaa ruotsia ollenkaan eivätkä ymmärrä mitä heille sanotaan, eivät ymmärrä mitä lapset sanovat ja lapset eivät opi ruotsia kun henkilökuntakaan ei osaa:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/lindesbergs-kommun-spraktestar-forskolepersonal-efter-larm-om-bristfallig-svenska-vissa-pedagoger-forstar-inte-vad-som-sags

Faktamies
Faktamies
6.10.2021 21:40

Ja miten sinä perustelet tuon 1% hyödyn? Haitta on 100%. Hyöty nolla. Haitta on myös jatkuva ja ilman vastatoimenpiteitä, loputon.

Sam Colt
Sam Colt
6.10.2021 10:05

Herättää kieltämättä ärtymystä, että meidän kallispalkkainen suvaitsevaistomme hoitaa siistiä sisätyötään jakelemalla turhia sakkoja maahan tunkeutuneille.

Jos tuosta jotain positiivista etsii, niin todetaan että vihapuheesta ja solvaamisesta heitä ei syytetä. Se sarka on varattu vain kantasuomalaisille.

Kimmo Leino
6.10.2021 05:03

Jos muut valtiojohdon törkeät rikokset kiinnostaa: archive.yoday/kimmoleaks.fi; Tokentube Kimmo Leino puhuu ; Jorma Jaakkola 90-luvun valtiopetokset; Olli Pusa / Renkien kaappaus; Kalevi Kannus / Laman ja rahan pelurit … julkista todistusaineistoa on runsaasti.

Mutta maailman sotarikollisten TUOTI Suomeen pitää saada julkiseksi !

Tuon tuonnin takia ihmisiä on kuollut ja raiskattu; veri on valtiojohdon käsissä !

Julkinen rikosilmoitus annettu julkisesti poliisille keväällä Kansalaistorilla puheen jälkeen !

Kimmo Leino
6.10.2021 04:59

Ja maailman KAIKKI pahimmat sotarikolliset TUODAAN Suomeen Suomen johtajien solmiman ”sopimuksen” nojalla.

He 55/2007 rikoslakimuutos tehtiin, ettei Suomen ”päättäjät” joudu Kansainvälisen rikostuomioistuimen eteen .

He 55/2007 valehdellun saadulla lakimuutoksella ainoa tavoite oli 2008 oikeusministerin allekirjoittama ”sopimus”: Suomi MAKSAA ja pitää kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivaltaan kuuluvia sotarikos-oikeudenkäyntejä, kunhan kansainvälien rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi käsittelemään Suomea koskevia ”yksittäistapauksia” .

Kaikki VALTIOPETOKSEN tapaukset: Julkinen lakitietokanta Finnlex; PL 118§ … kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

Tokentube

U. Kamutapsa
U. Kamutapsa
6.10.2021 11:15
Vastaa...  Kimmo Leino

”Ja maailman KAIKKI pahimmat sotarikolliset TUODAAN Suomeen Suomen johtajien solmiman ”sopimuksen” nojalla.”

Voitaisiin kuskata toi porukka suoraan Kolumbiaan. Kolumbialaiskenraalin sanoin (vapaasti käännettynä): ”saatana loi Kolumbian, jotta maailman pahimmilla rikollisilla olisi paikka jossa piileskellä”.

Toivoa sopii
Toivoa sopii
6.10.2021 13:04
Vastaa...  Kimmo Leino

Pöh, jospa vielä ”kansallinen” oikeusistuin nää sontiaiset tuomitsisi ansioidensa mukaan.

Ilmari
Ilmari
6.10.2021 14:47
Vastaa...  Kimmo Leino

Aivan päin seiniä olet käsittänyt nuo lainmuutokset. Koskaan ei ole ollut voimassa sellaset lait että Kv rikostuomioistuin olisi toimivaltainen tuomitsemaan Suomen päättäjiä. Mistä tällaista olet löytänyt?

En usko että olet tekstiä edes lukenut tai et ainakaan ole ymmärtänyt. Siinä vahvistetaan, että Suomi on oikeutettu tuomitsemaan missä tahansa tehdyt ns universaalit rikokset.

Nih
Nih
6.10.2021 03:50

He ovat tulleet paikkaamaan Suomen kestävyysvajetta ja joita Vartiainen on kaivannut pääkaupunkiseudulle. Jo 2015 sanottiin poliitikkojen suusta että Euroopan tiet ovat täynnä korkeasti koulutettujau moniosaajia, no siltä se alkaa tuntua.

Riku Rantala
Riku Rantala
6.10.2021 02:38

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!!!

pöh
pöh
6.10.2021 01:52

Rähmispossu ( R.I.P ) Kun aikanaan juttuja Ruotsista kirjoitti, niin senhän tiesi että kaikki mitä Ruotsissa tapahtuu tulee tapahtumaan myös Suomessa viiveellä.

Nythän meillä on pitkälti samanlainen hallitus mitä Ruotsissa oli joku 10-vuotta sitten. Mikäpä voisi mennä vikaan?

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
6.10.2021 00:44

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Heikki
Heikki
6.10.2021 00:31

Suomi on mennyt Ruotsin ohi. Hallinto-oikeudessa valtavat määrät matujen valituksia negatiivista oleskelulupapäätöksistä. Ei tavallinen Tero saa rantatontin kaavamuutoksen valitusta seuraavaan kymmeneen vuoteen käsittelyyn.

juhaII
juhaII
6.10.2021 00:08

Jostain kumman syystä YLE:ä, Helsingin Sanomia tai iltapaskoja eivät nämä jutut kiinnosta.

Miksiköhän?

On todella hirveää kansanmurhaa kohdella syntyperäisiä suomalaisia tavalla, jota voi verrata jo ”Isoon Vihaan v. 1720, jolloin venäläiset kasakat terrorisoivat etenkin pohjanmaata ja muutakin Suomea. En edes viitsi kertoa, mitä tekivät.

Katsokaa netistä, sillä hiistoria toistaa itseään. Tosin nyt EU:n siirtomaana!

EU:n Ylva Johansson sen kuin kutoo sukkaa tyytyväisenä kuunnellen saksalaisen pää-kalkkunan turhanpäiväistä puhetta. Jpoiden tyhjät sanat merkitsevät kuitenkin Euroopan mantereen valkoisen älykkään, ahkeran, kauniin ja korkeasti koulutetun väestön kansanmurhaamista vain siksi, että rahanahneat, isänmaattomat globalistit ovat niin päättäneet jo ennen EU:n ensihenkäystä!

Tietäjä
Tietäjä
5.10.2021 23:55

Niinmut hei ! Me ei selvitä ilman näitä työperäisiä maahanmuuttajia.
Suomeen tarvitaan lähivuosina ainakin 10 000/ vuosi lukutaidotonta kehitysmaalaista paikkaamaan työvoimapulaa tai surkastumme.
Sitte terroristit perheineen pitää saada tänne kans.
Muutoin meidät hukka perii ja poliisin määrärahat leikataan.
Yhyyyyy,,,, wäääää !
terv. kokoomus ja viherpunikit

jedemdas
jedemdas
5.10.2021 23:12

Viides lokakuuta 2021 alkoi joka tapauksessa tuntua, että Suomi on vahvasti Ruotsin tiellä – kaikessa hiljaisuudessa. Ja vielä pahempaa: jos asioista puhuu, kirjoittaa tai Facessa lainailee, niin sakkoja tulee ja sellin ovikin lähestyy. Miten me olemme päästäneet asian tällaiseen vaiheeseen?
***************
Perheiden puolesta, ilmaston ja ympäristön asialla, maalaisten puolue, työntekijän asialla, satanen lisää eläkeläisille vapusta eteenpäin, jne., jne…

Näitähän ne vajaapäät äänestää ja tulos alkaa näkymään. MaTu-business on vuositasolla 3 MILJARDIN business poliitikkojen ja heidän tuttujen firmoille. Jos olet päättämässä rahoista jätätkö itse tuollaiset rahat ottamatta itsellesi?

Mistreat:n ’Kysymyksiä faijalle’ kannataa kuunnella: https://www.youtube.com/watch?v=uS2sdwR

Pelle Hemppainen
Pelle Hemppainen
5.10.2021 23:20
Vastaa...  jedemdas

”Video ei ole käytettävissä.”

Kempeleen Korleone
Kempeleen Korleone
6.10.2021 09:38
Vastaa...  Pelle Hemppainen

Sensuuri on sielläkin iskenyt. YT:stä hakemalla biisin nimellä löytyy (vielä) toinen kopio…

U. Kamutapsa
U. Kamutapsa
6.10.2021 11:01

Hyvä kappale, ja kovin ajan hermolla. Kopio löytyy vielä. Tallensin videotiedostona koneelleni siltä varalta, että kopiokin ”häviää”.

liisa.kettu
liisa.kettu
5.10.2021 23:06

Eipä ollut sinänsä mikään yllätys, tosin valtaosahan noista jutuista vesittyy oikeuslaitos vihertää pahoin tuomiot on lievimpiä mahdollisia. Tuo rahanpesujuttu on havinaista herkkua kun tuota tutkimaan asetetut imeisen sopivat virkamiehet ei ole suomesta tuota löytäneet ensinkään, vaikka pimeaa rahan lähetystä ja vastaanottoa varten on ympäri Pk seutua liikeitä ja S-pankkiin kiikutetaan jostain syystä suoraan seinästä fyffeä, katsoin itiksen huoltoasemalla kun arabit lähetti paksusta nipusta 10 tonnin eikä kukaan kysellyt mitään, loistoautot Pk -seudulla arabinuorilla ja afrikkalaisilla ehkä huippuosaajia tai vain sallittua rahanpesua, vantaalla tuttu myi kämpänsä mtu.lle raha tuli libanonin pankista varmaan palkaa ?

sieg
sieg
5.10.2021 22:38

Kill them all

seant
seant
5.10.2021 22:19

Sama juttu on Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan käräjäoikeus, niitä on tuonut esille Partisaani lehti.Rattijuopot usein itäisistä maista

jorma
jorma
5.10.2021 22:12

”Ettei kävisi niinkuin Sebulle.”

Tätähän se on täällä ihanan sananvapauden tyyssijassa. En ole Tynkkysen suuri ihailija, mutta voisin kyllä laittaa roponi kolehtiin, jos se kerättäisiin hänen sakkojensa maksuun.

Jortonki
Jortonki
6.10.2021 01:53
Vastaa...  jorma

Otetaas auktoriteetti peliin. Evvk Matti Vanhasen isä Tatu Vanhanen tutki että afrikkalaisten keskimääräinen äo on 69, joka on alle vuohen ja mustekalan äo:n (72). Tieteellisesti todistettu, kansainvälisesti, eikä kukaan väitä vastaan, haluaa vain unohtaa.

Mutta nuo 69:t ovat meidän haittana joka päivä.

Ali S. Taja
Ali S. Taja
5.10.2021 22:06

Jaa että ”MENA”, no aina sitä oppii jotakin uutta.
Ennestään tuttuja ovat ainakin ”matu”, ”Nafri”, ”migrimatu” ja ”KEMU”.

Ilkeän nimittelyn keskeisenä tarkoituksena lienee pyrkimys vaikuttaa yleiseen mielipiteeseen ja sitä kautta poliittisiin päättäjiin niin, että haitallinen maahanmuutto saataisiin painettua mahdollisimman alhaiseksi.

Sellaista
Sellaista
5.10.2021 22:06

Eihän tämä ole yllätys. Punavihreä hallituksemme ei tilannetta paranna. Joten miksi äänestetään noita puolueita aina hallitukseen. Ruotsin tie vain jatkuu sillä menolla. Mikä onni, että en asu lähelläkään Helsinkiä.

Huru-ukko
Huru-ukko
5.10.2021 22:24
Vastaa...  Sellaista

Älä pelkää, kyllä se leviää akikaamyöten myös maakuntiin, esim Lahdessa jo lähes kaikki mömmökauppa on tuontitavaran kädiddä, kiitos ”tehokkaan” polliisin kun on nämä kotoiset liivijengiläiset siivonneet tieltä.

Sellaista
Sellaista
5.10.2021 22:34
Vastaa...  Huru-ukko

Oli täällä aikoinaan jotain Syyrialaisia. Eivät tosin aiheuttaneet tietääkseni sentään harmia, sitten on eräs Irakilainen pizzerian pitäjän, ei sekään harmia ole aiheuttanut.

Nuo Syyrialaiset lähtivät tietääkseni Turkuun.

Että ei ne pienissä tuppukylissä pysy. Vaan menevät isompiin kaupunkeihin.

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
6.10.2021 00:00
Vastaa...  Sellaista

Kyllä niitä aikaa myöden tulee pienemmillekin paikkakunnille pysyvästi, jos ja kun tyyppien haaliminen Suomeen jatkuu. Paavohan on Ruotsista sanonut, että mihinkään ei pottunenä enää siellä pääse pakoon monikulttuuria.

Sellaista
Sellaista
6.10.2021 00:20

Epäilen kyllä asiaa, tällaisilla pienillä paikkakunnilla ei edes näytä nuo nuoret, 20-25 vuotiaat kantiksetkaan oikein pysyvän vaan muuttavat muualle, syy sekin ettei oikein ole töitä paitsi lähihoitajalle ja kaupat pääsääntöisesti. Sitten muutama paikallinen koneurakoitsija ja kuljetusyrittäjät.

Anonyymi
Anonyymi
6.10.2021 06:50
Vastaa...  Sellaista

Siksi äänestetään, koska sadattuhannet ihmiset elävät kokonaan tai osittain sosiaalitukien varassa. Ei vihervasemmistolaisilla puolueilla olisi mitään kannatusta, jos ei olisi tuettavia ihmisiä ja aivan kuin heitä ei olisi tarpeeksi omasta takaa, haetaan kehitysmaista lisää! Sopii miettiä, mitä puolueita he äänestävät/tulevat äänestämään. Suomi on kulkenut Ruotsin vanavedessä jo pitkään ja kaikkein idioottimaisinta on, että luullaan samanlaisilla toimenpiteillä ja kotouttamisella päästävän erilaiseen lopputulokseen!

rope
rope
6.10.2021 07:39
Vastaa...  Sellaista

aanestamisella ei voi vaikuttaa, ruudilla ja sariinilla voi

Anonyym
Anonyym
6.10.2021 17:57
Vastaa...  Sellaista

Kotipuolen kirkonkylissä on ihan reipas edustus MENA-yrittäjiä, lähinnä ruokapaikan pitäjinä. Mitään moitteen sanaa en ole kuullut, että sikäli hyvin menee. Tämä kommenttina vain siihen, että kyllä heikäläisetkin maalle muuttavat.