Valtamedian mukaan vain jihadistit juhlivat Vilksin kuolemaa

Kun Lars Vilks kuoli, niin ruotsalainen sosiaalinen media täyttyi ääriään myöten muslimien juhlinnasta ja ilonhuudoista, allahu on akbar. Tätä ei yksinkertaisesti voinut edes valtamedia ohittaa ja kirjoittikin asiasta. Mutta mitä kirjoitti?

Esimerkiksi Svenska dagbladet kirjoitti, että jihadistit juhlivat. Juhlintaa harrasti se pienen pieni marginaaliryhmä niitä ääri-islamisteja. Myös Dagens Nyheter kirjoitti, että jihadistit ja samaa virttä veisasi SVT.

Mediat toisin sanoen antoivat ymmärtää, että se sosiaalisessa mediassa tapahtunut ryöpsähdys tapahtui joidenkin yksittäisten ääri-islamistien toimesta ja ne OIKEAT muslimit, ne eivät juhlineet ollenkaan vaan olivat surullisia.

Eipä siinä mitään. Olen tässä selannut kymmeniä Twitterissä ja Facebookissa juhlineiden muslimien taustoja ja kaikkia yhdistää yksi asia: He ovat ihan tavallisia työssäkäyviä miehiä ja naisia. He eivät näytä ulospäin partaiselta pyjamaan pukeutuneelta jihadistilta vaan habitus on ihan perus. Naisilla tietenkin arkiset huivit päässään, mutta ei mitään burkia (=koko kasvot peittävä huivi). Miehillä ihan perusvaatteet.

Sosiaalisessa mediassa heillä on harvoin mitään uskontoon viittaavaa öyhötystä. Joskus harvoin joku allahu akbar, mutta ei mitään jihadistisanomaa.

Entinen muslimi Mona Walter sanoo, että yksikään muslimi ei voi olla pahoillaan Vilksin kuoleman takia. Vilks loukkasi muslimien mielestä profeetta Muhammadia ja se on jotain sellaista, mitä edes välimallin muslimi ei voi sietää. Ja kun proffaa loukkaa, niin siitä pitää seuraaman rangaistus. Walterin mukaan muslimi, joka on ikään kuin pahoillaan Vilksin kuoleman takia, teeskentelee.

Subscribe
Notify of
guest
36 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ne voi suuttua

Itse rinnastin uutisoinnin vaikkapa terrori-iskuihin. Esim Pariisi tai vaikkapa Oulun tapahtumat. Sellainen mutu tuntuma jäi, mikä oli tarkoituskin, eli vähättely tyyliin sattuuhan näitä. Se vaan, jotta ottaa nuppiin niiden hyysääminen sekä suoranainen pelko valtamedia puolelta. Ei uskalleta sanoa suoraan /tuomita muslimeja mellakoiden vuoksi tms sekä toimittaja kunnan läpinäkyvä ideologia.

pöh

Ei ole mitään erikseen ääri-islamia ja ”maltillista” islamia.
On vain islam. Toki suurin osa heistä ei syyllisty mihinkään esimerkiksi terroritekoihin, mutta kaikki on samoilla opeilla kasvatettu.

Aki

Ei ole maltillista uskontoa. Kaikki uskonnot ovat fanaattisia. Kysykääpä siltä herttaiselta kirkossa käyvältä väeltä? Millä rahalla tai ehdolla lopettaisit uskonnon harjoittamisen.?

Suomi Finland

Lueskelin Twitteriä. Kyllä siellä ilakoitiin.

Mielestäni jokainen turvapaikanhakija, joka itse on hakenut turvaa sodalta, kidutukselta, ja vainolta ja kehtaa iloita jonkun toisen kuolemasta, joutaa tulla palautetuksi lähtömaahansa vaikka siltä seisomalta.

Toimikaa

VÄLITTÖMÄSTI!!. KIITOS!

Pelle Hemppainen

Kertomus valkoisesta profeetasta:

https://www.youtube.com/watch?v=tZxH4QYLRQY&list=PLuXxHEHGRVu9DWJzQV3kN_xSkKZ1ppv7l

”Oli niin valkoinen, että sai Joseph Smithin näyttämään Malcolm X:ltä.”

Taavi Attenporo

Koraanikonsultit pitävät kyllä hyvää huolta siitä ettemme pääse unohtamaan olevamme simpanssien serkkuja.

JuhoL

Emme suhtaudu myönteisesti Lars Vilksin kuviin profeetta Muhammedista. Profeetta itse ei kuitenkaan olisi yllyttänyt vihaan, jos häntä olisi arvosteltu. Tietyt muslimimaailman mielipidejohtajat ja kommentoijat unohtavat tämän tosiasian, sanoo Nour Abdulsalam, uskontojen ja kulttuurien vuoropuhelua ajavan järjestön puheenjohtaja.https://www.suomenuutiset.fi/viha-kolarissa-kuollutta-taiteilija-lars-vilksia-kohtaan-jatkuu-sosiaalisessa-mediassa/

JuhoL

Tämä rouva Abdulsalam on eräs näistä teeskentelijöistä. Muhammad nimittäin tapatti suuren joukon häntä arvostelleita tai pilkanneita henkilöitä, myös vanhuksia sekä nuoria naisia. Muhammad ei voinut sietää, että häntä epäiltiin. Myös Koraanin jumalallisessa ja ikuisessa viestissä mainitaan peräti seitsemän kertaa, ettei Muhammad ole hullu tai huijari: säkeet 7:184, 34:46, 37:36-37, 44:13-16, 52:29, 68:2, 81:22.

Sherlokki suvakko

Nour Simpsalapimppi härskisti valehtelee, muha-ahmattimatti tosiaan tapatti tuhansia.

Waltsu

Se on sitä taqiyyaa se.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Taqiyya

Sossetant

No tuohonhan voi vastata sitten hyvin takaisin että Ruotsissa on tällä hetkellä tuhansia jihadisteja jotka ovat saapuneet maahan esittämällä sortoa ja vainoa paossa olevaa turvapaikanhakijaa.

Suuri Humoristi

Kuka se olikaan joka täällä epäili Vilksin taiteilijankykyjä? Väärässä oli, tässä Vilksin maalaama ”Zorn”- taulu. Katsokaa mikäs se siellä kaislikossa luuraa…?

comment image

Qroquius Kad

No todellakin! Oli se Lasse melkoinen taiteilija halutessaan;
ne Muhammad-töhryt siis olivat tahallaan huonosti tehdyn näköisiä.

Ernst Seifenmacher

Kohtuu hyvä taulu, mutta eikös se olekkaan Osama Bin Laden jonka haamu siellä kaislikossa luuraa? Yhdennäköisyys toki eri huivi-Eemeleillä on aika suuri, eikä kukaan ”Oikeauskoinen ole koskaan, kuunaan kullanvalkeanakaan maalannut Isaa tärkeämmästä profeetasta mitään kuvaa, joten pirustako minkään kuvan voi sanoa kuvaavan rohveettaa?

terhomatti.hämeenkor

Vitun murjaanit kaikki tyynni !

terhomatti.hämeenkor

Vitun murjaanit, kaikki tyynni !

Anna-Maria Korhonen

Islamin mukaan maailma jakaantuu kahteen alueeseen: sodan ja rauhan alueeseen. Rauha vallitsee oikeauskoisten alueella ja heidän tehtävänsä on levittää se myös sodan alueelle. Rauha saavutetaan siis kukistamalla vääräuskoiset ja käännyttämällä heidät tai pakottamalla kääntymättömät maksamaan veroja. Jaakko Hämeen-Anttila on sikäli oikeassa, että islam on rauhan uskonto. Lähempää tarkasteltuna tapa vain, jolla tuo rauha sen mukaan saavutetaan on mm. muiden uskontojen, kulttuurien tai rationaalisen ajattelun poissulkeva. Jihadistit ovat islamilaisen maailman armeija ja heidän suhteensa normaalimuslimeihin on verrattavissa SA:n suhteeseen Suomen siviileihin. Kyllä meilläkin hurrattiin poikiemme sankariteoille NL:ää vastaan.

Anna-Maria Korhonen

Eli jos me näemme islamin rauhan uskontona, meiltä jää näkemättä oman sivilisaatiomme arvo.

yänakit

Jotenkin vaan tuntuu, että eiköhän tapaus hoideltu isolla rahatukulla. Rahaa ählymailta löytyy. Pitkä suunnittelu, tarkkailu ja isku.

Assassiinit asialla?

Drone

Entäs drone eli drööönari? Kiinnitti t ex magneettipommin autoon. Mites sen Quassem Suleimanin droneatakki tehtiin?

Yksi vaihtoehto

Drone pommin kera tuulilasiin kaarteessa niin takuulla lähtee auto lapasesta.

juhaII

Kas kun emme kuulleet ”ikivihreätä”: ”Tällä ei ole mitään tekemistä islamin kanssa!???”

On päivän selvää, että suvakkien hellimä ajatus siitä, että on muka olemassa maltillisia muslimia *”On kaunista puhetta, mutta täyttä paskaa!!!”

Jos muslimina siirrät pilkunkin eri kohtaan koraanissa. Olet vääräuskoinen koira ja ansaitset ”siivuamisen” kaikilla sakramenteilla!

*J. K. Paasikivi RKP:n ministerille, joka kertoi Suomemn voivan vedota kansainvälisiin lakeihin suhteessa Neuvostoliiton Valvontakomission esittämiin – sanoisinko – mielivaltaisiin vaatimuksiin. Joista ei tietenkään oltu koskaan missään neuvotteluissa sovittu tai olisivat VK:n valtaoikeuksiin Suomessa koskaan sisällytetty.

Sellaista

Koska valtamedia totta oikeastaan kertoisikaan. Ainahan jotain ”unohtuu” kertoa.

Ei kestä

Jos jollakin olisi energiaa, aikaa, vaivanäköä, motiivia, sekä vittumaisuutta, voisi selvittää sen, kuka/ketkä tahot ajaa sitä paskaa, kuten mainokset? Ja miksi? Tai no tyhmä kysymys. Entä miten boikotoida? Ainoastaan maksulliset?

Ei hyvää päivää

Maksulliset mainokset? Röhönaurua.

Jihaaa!

Olettakaamme siis että kaikki muslimit ovat joko viittä vaille jihadisteja tai sitten täysjihoja niin emme tule yllättymään ja pettymään.

Fatwantarkistaja

Jihad on sisäistä kilvoittelua.

Suomi Finland

Tämä on totta. Tosin tällä sisäisellä kilvoittelulla on myrkyllinen ulkoinen vaikutus.

Dena

Esim. kilvoittelua ruotsinrajojen sisällä kantaväestöä vastaan..

Juhla Mecca

Eli kaikki muslimit ovat jihadisteja. Sen olemme jo kaikki huomanneet vuosikymmeniä sitten. Jihadisminsa kurkkaa aina esiin sieltä valeasunsa alta kun islam saavuttaa näitä ylivoimaisia suurvoittoja ja kuvittelemansa maailmanvalloitus on taas askeleen lähempänä. KELAssa asioidessa tai MIGRIn tädin juttusilla jihadismi pysyy hyvin piilossa, kun on ankara uhrimoodi päällä..mutta heti kun on asioimiset menneet suunnitelmien mukaan jälleen kerran niin muunnutaan takaisin perusmuslimiksi. Paskasäkiksi.
Jihad lännessä loppuu samalla sekunnilla kun sossurahat otetaan muslimeilta pois. Luteet eivät ilman muitten verta pärjää.

Sairasta menoa

Kun länsimaassa asuva muslimi juhlii tuollaista tapausta, pitäisi sen olla peruste poistaa henkilö länsimaasta maahan kuulumattomana potentiaalisena uhkana.

Dena

Jaa siis ruotsalaisen valtamedian mukaan suurin osa muslimeista on jihadisteja joten miten se tynkkysen tuomio muka perusteltiin?

Suomen säännöt

Täällä mennään inferseksuaalisen fetismin ehdoilla, mitään Tynkkysiä siinä kuule säälitä kun pimut murskaa kulkusia.

Jori

”Kammottava” viimeinen videopätkä Lars Vilksistä. Taiteilija Lars Vilks kuvattiin perjantaina 1.10. testaamassa ”taideteosta”, joka simuloi auto-onnettomuutta.
https://www.friatider.se/kusliga-sista-filmen-pa-lars-vilks