Puukkomurhaaja karkasi hoidosta

Ruotsalainen puukkomurhaaja Anders Oom on karannut vankimielisairaalasta. Mies pääsi karkuun perjantaina sairaalan ulkopuollella, kun tätä oltiin kuljettamassa hoitoon toiseen sairaalaan.

Oomia oltiin viemässä hoidettavaksi vankimielisairaalan ulkopuolelle toiseen sairaalaan, kun toistaiseksi epäselvästä syystä hän pääsi karkuun. Oomia oli saattamassa useampi vartija. Karkaaminen tapahtui perjantairuuhkan aikaan ennen kolmea.

Poliisi etsii miestä ja on kertonut, että hän saattaa olla vaarallinen.

Anders Oom tuli tunnetuksi, kun hän murhasi viime vuoden keväällä naisystävänsä useilla puukon iskuilla. Tutkimusten mukaan Oom oli lyönyt naista ainakin 50 kertaa.

Viime vuoden lopussa hänet tuomittiin oikeuspsykiatriseen hoitoon erityisin ehdoin vapautumiselle. Tarkoittaa sitä, että ihan heti vapautta hullujen huoneen ulkopuolelle ei ole tiedossa. Oikeus päättää, että pääseekö hän vapaaksi, avohoitoon vai mitä.

Poliisi etsii Oomia miehen kotikaupungistaan Göteborgista

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Toivottavasti Anders pääsee pian takaisin hoitoon ja tällä kertaa pysyy siellä.

juhaII

Ilmeisesti ainoa ruotsalainen, joka ei pelkää kotikaupungissan.

Tällaiseksi maailma on mennyt. Ainoa asia, joka takaa nykypäivänä turvallisen monikultturisen yhteiskunnan vaatii sitä, että olet psyko!

Kun tuota ajattelee vähänkin pidemmälle… silloin vain voi tulla yhteen johtopäätökseen.

Sapluuna

Mikähän siinä on että ainakin itse tunnistan rikollisen tai tunne-elämältä häiriintyneen ulkonäön perusteella, tosi poikkeuksina mutta harvoin, on ns. babyface. Ja yleensä ovat vaarallisia psykopaatteja ja murhamiehiä.

Qroquius Kad

Minäkin tunnistan aina rikollisen välittömästi nähtyäni hänestä julkaistun valokuvan.