Sverigedemokraattien kakkosmies Karlsson sairaalaan koronan takia

Sverigedemokraattien kakkosmies Mattias Karlsson kertoo joutuneensa koronan takia sairaalaan vaikeiden oireiden takia.

Karlsson kertoo Facebook-päivityksessään, että infektio ei enää leviä keuhkoissa eikä välitöntä hengenvaaraa enää ole. Karlsson kertoo kuitenkin, että edessä on pitkä matka toipumisessa ja ennen kuin hän pystyy tapaamaan perhettään.

Karlsson on ollut sairas jo pitkään ja kertoo, että sairastumisen myötä hän on saanut arvot uuteen järjestykseen.

Medioissa Karlsson on kertonut, että hänellä on ollut aikomus ottaa koronarokote, mutta kiireiden takia ei ollut ennen sairastumistaan ehtinyt sitä vielä ottaa.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jääpiikki

Rokotekielteisiä taitaa olla kahta tyyppiä:
uppiniskaiset punaniskat ja taikauskoiset matut.

Tehdäänkehitysmaayhd
Waltsu

Hienoa. Jos tuo on realisti, minä olen uudestisyntynyt Jeesus. Kumartakaa.

Sellaista

Jostain kumman syystä Suomi keskeytti Moderna rokotteen käyttämisen nuorilla. Tuli liikaa sydänongelmia. Yllätys, näistä oli juttua jo aikaisemmin että voivat aiheuttaa näitä sydänongelmia, samoin piikkiproteini vahingoittaa mikroverisuonia:

”Lääkkeiden turvallisuutta valvovat viranomaiset ovat jättäneet huomiotta varoitukset, jotka alkoivat kuulumaan lääketieteen huippuasiantuntijoilta jo ennen kokeellisten mRNA-COVID-piikitysten (Pfizer, Moderna, J&J) jakelua, että nämä tuotteet todennäköisesti tulevat aiheuttamaan elinvaurioita. Piikityksiä ennen ja niiden aloittamisen jälkeen julkaistut tiedot osoittivat, että piikkiproteiini vaurioittaa mikroverisuonia.”

Suomi-Kustu

Modernan rokotteeseen liittyvä sydäntulehdusriski on olemattoman pieni. Voisivat riskin puolesta ihan hyvin jatkaa Modernalla, mutta vaihtoivat vielä turvallisempaan Pfizeriin.

Kuolo korjaa

No, en ole ottanu aiemminkaan flunssarokotteita enkä siis tätäkään. Kauhkokuume on pari kertaa vuodessa mutta sen tunnistaa jo hyvissä ajoin. Ei kai tämä sen kummempi voi olla? Keuhkokuumeeseen kuolee vuodessa paljon enemmän kuin koronaan. Ja sekin hoidetaan ihan penisilinillä.

Kyllä sitä kukin kuolee aikanaan vaikka mitä tekisi.

Kossu

no tässä selitys kun kuset housuissa ontuu koska sen microsirun olis saannut puolessa tunnissa kaikkineen olkaansa että ei varmasti niin kiirettä ole pitänyt……näitä tullaan vielä näkemään/lukemaan ajan kanssa kun tuolla lasaretissa maataan ja mieli muuttuu…

Suomi-Kustu

Itse en kyllä kannata enkä äänestä politiikkoa joka ei näytä koronapassiaan.

Moonman

Miksi rokote-kiihkoilijat rähisevät rokottamattomille, kun hehän ovat ”turvassa” rokotteen saatuaan? johtuisiko siitä että ärsyttää vaan suunnattomasti kun jotkut kieltäytyvät osallistumasta koronasirkukseen.

Itsekästä kieltäytyä

Yksinkertaisesti siitä syystä että rokottamattomat levittävät tautia ja aiheuttavat sen ettei pandemia lopu ikinä. Jos 100% ihmisistä olisi rokotettu ei viruksella olisi minkäänlaista mahdollisuutta jatkaa leviämistä.

Pena

Kyllä rokotetut sitä ovat myös levittäneet. Tästä löytyy myös tietoa, vaikka Israelista. Sekä rokotteen aiheuttamasta sydänlihaksen tulehtumisesta, siksi Suomi keskeyttää modernan antamisen nuorille. Sekä rokote voi tehdä uusia mutaatioita koronasta.

Nythän ilmeni että se kaiken pelastava rokote hyytyy jo 2 kuukaudessa teholtaan, joten tekeekö sillä mitään silloin. Monet ottaneet jo kolmannen piikin, tuosta syystä

Samoin voi sotkea luonnollisen immuniteetti järjestelmän, se rokote.

Moonman

Rokottamattomat levittävät tautia toisiin rokottamattomiin, aivan. Mutta miksi se kiinnostaa rokotettuja, kun heidänhän ei tarvitse asiasta huolehtia enää? Pandemia ei muutenkaan ole loppumassa ikinä, tulee vain puolen vuoden välein otettavat rokotteet, joista meuhkataan ja syyllistetään niitä jotka eivät jaksa kiinnosta tai osallistua tähän pelleilyyn jossa lääkeyhtiöt nauravat matkalla pankkiin.

juhaII

Kuvasta päätellen terve raaminen mies, joka kyllä selviää, jos ei ole pohjalla muita riskitekijöitä.

Yksi niistä on politiikon, joka ottaa tehtävänsä vakavasti ja näin altistaa itsensä kovalle stressille, liian lyhyisiin yöuniin ja huonoon ruokailuun. Siis sen kiiren takia.

KemuMekka

Koronapiikki olisi voitu antaa pakkorokotteena Ruotsissa.

NO EI TIETENKÄÄN SUOMESSA mutta meille Kemumekassa asuville. Olisimme saaneet hyvää vertailupohjaa sille kumpi tapa kannatti ja kumpi ei.

Venäjän ja Suomen raja on pitkä, Venäjällä on paljon kuolleita, Suomessa ei.
Ruotsin ja Norjan raja on pitkä; Ruotsissa on kohta 15.000 koronakuollutta, Norjassa vajaa 900. Mielenkiintoista.

Itse myös ilman

Ettei vaan joku istuttanut koronaa häneen. Joku anttifa porukka, josta yksi on taudin kantaja vapaaehtoisesti. Melkoista salaliittoa vai.