Uussuomalaiset vanhemmat kiduttivat lastaan, syyttäjä vaatii ehdollista

Kanta-Hämeen käräjäoikeus alkoi käsittelemään rikossarjaa, jossa ulkomaalaistaustaiset äiti ja lapsen isäpuoli käytännössä kiduttivat 3-4 vuotiasta tyttölastaan.

Tytön kolmikymppiset äiti Nasteeho  **** ja isäpuoli Abdifatih **** olivat useaan otteeseen vuosien 2016-2018 välisenä aikana kohdelleet lasta kaltoin. Lasten päätä oli molempien vanhempien toimesta painettu veden alle, eli oltiin tehty hukuttamiselkeitä. Niin ikään tytön sukuelinten alueelle oli laitettu chilijauhetta, joka oli aiheuttanut polttavan tunteen. Chiliä oli kaadettu myös tytön suuhun.

Edelleen tyttöä oli pistelty puukolla tai muulla terävällä esineellä ja tyttöä oli poltettu jollakin tulikuumalla esineellä. Lapsen reisissä oli palovammoja ja käsissä oli vakavia palovammoja.

Teot alkoivat paljastua, kun tyttö otettiin huostaan sääriluun murtuman takia. Isäpuoli oli vääntänyt tai heitellyt lasta sillä tavoin, että se aiheutti luun murtuman.

Huostaanoton jälkeen tytön vammoja alettiin tutkimaan tarkemmin ja hän kertoi nyt kaltoin kohtelustaan Tampereen yliopistollisen sairaalan psykiatrisella osastolla.

 

Syyttäjän mukaan teot olivat törkeitä ja ne aiheuttivat lapselle suurta tuskaa ja ahdistusta. Tekoja oli useita eikä lapsi voinut niille mitään, sillä hän oli vanhemmistaan riippuvainen. Pariskunta on kiistänyt teot ja syyttäjä vaatii heille: ehdollista vankeutta.

 

KORJAUS: Juttu tapahtui Hämeenlinnassa, vaikka aluksi vahingossa kuvituskuva Tampereen kartasta.

39 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
liisa.kettu
liisa.kettu
10.10.2021 20:05

Jaa suomessa uutisoitiin tapauksesta jopa päämedioissa, jäinkin ihmettelemään jotta miten tuomoinen on pysynyt salassa, mutta olikin sitten kyse siirtoloisperheestä ja tuo jätettiin hienovaraisuus syistä mediasta pois, ehkä tapaus liittyy hämeessä piiloteltaviin kannibaaleihin, mausteidenkäyttöä ..? Taannoin jäi sierra-leonelainen kansainvälisen sotarikollisten vaihto-ohjelmassa kai tuotu kiinne ,oli epäilyjä jotta oli syönyt kotimaasaan joitakuita tappanutkin useampia, oikeutta käydään nyt siellä ja täällä, mies kuitenkin pitää varmaan turvapaikkansa suomessa turvallisuus syistäkin 😉

Teutjärvi
Teutjärvi
10.10.2021 20:03

Tuollaistahan noiden kusipäiden lastenkasvatus on yleisesti, ei ihme että heidän
maistaan tulee etupäässä jotenkin mielisairaita. Lapsena pahasti särjetty on korjaamaton tapaus, ei muuta kuin rajat kiinni muslimimaista.

Idea
Idea
9.10.2021 22:35

Vankeinhoitoaitos pitää ulkoistaa Venäjälle. siitä tulee valtavat säästöt.

luke
luke
10.10.2021 16:56
Vastaa...  Idea

Ei mennyt kommentti läpi valtamediassa jossa ihmettelin että lapsen kiduttamisesta edes harkitaan ehdollista eläimenkin vastaavasta tulee isompi tuomio.

Anonyymi
Anonyymi
11.10.2021 16:46
Vastaa...  luke

Iltalehti sensuroi tehokkaasti kaikkea, mikä jollakin tavalla liippaa vihervasemmistolaista ideologiaa tai mainitaan sana Neuvostoliitto. Monta kommenttia on jäänyt julkaisematta, kun ruutuun ilmestyy musta laatikko, jossa kerrotaan, että olen mahdollisesti rikkonut jotakin heidän periaatettaan vastaan. En ole vielä täysin kärryillä, mitkä ovat ne kielletyt sanat, mutta koskaan en ole hävyttömästi enkä halventavasti kenestäkään tai mistään ”kansanryhmästä” kirjoittanut. Perussuomalaisia siellä saa sen sijaan lyödä kuin vierasta sikaa, samoja kommentteja tulee tuplana, triplana tai neljäänkin kertaan. Omituista on ja ah, niin herkkää!

Ali Wale
Ali Wale
9.10.2021 21:12

Siinä on nyt ikuisuusosa vanhemmille kuvailtuna! Suomalainen oikeuslaitos on hampaaton.

murre riepunen
murre riepunen
9.10.2021 20:59

Valtamedia lopettaa uutisoinnin siinä vaiheessa, kun tekijöiden nimiä alkaa tupsahdella eetteriin.

Suomi-Kustu
Suomi-Kustu
9.10.2021 19:01

Ei mitään oikeudenkäyntejä. Takaisin helteeseen. Siellä saavat jatkaa oma elämäntapaansa.

Vituttaa
Vituttaa
9.10.2021 16:39

Tämä raivostuttaa ainakin minua että nuo syylliset ja todella todennetut syylliset pitäsi…sitä täällä ei saa sanoa. Onko nämä lisääntyneet kaupunkien täyttyessä.

Mr X
Mr X
9.10.2021 15:48

Mahtaako olla kyseessä väki,joka tulee afrikan sarvesta,kävelevät pökäleet ?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
9.10.2021 17:36
Vastaa...  Mr X

Nimistä päätellen juuri sieltä.

8v ehdotonta
8v ehdotonta
9.10.2021 14:25

Syyttäjä vaatii ehdollista tuomiota vaikka kyseessä on normaalijärjellä ajateltuna törkeä rikos.

Lapsella on erityinen suhde omiin vanheempiinsa, kun se särjetään on kehitystä häiritty vakavalla tavalla, lapselle jää tapahtuneista elinikäiset post-traumaattiset vammat.

Ehkä koko loppuelämä on tuhottu peruuttamattomasti, teko on erityisen karmea kun se3 on kohdistunut omaan lapseen.

Syyttäjä ei ole ilmeisesti koskaan edes kuullut mitä on empatia sekä oikeus ja kohtuus.

U. Kamutapsa
U. Kamutapsa
9.10.2021 15:40
Vastaa...  8v ehdotonta

Syyttäjä ei ole ilmeisesti koskaan edes kuullut mitä on empatia sekä oikeus ja kohtuus.”

Demlalla ja muulla vihervasemmistolla on vain laajempi käsitys noista boldaamistani kohdista. Esim.
1) empatia on kyky samaistua rikoksentekijöihin ja tuntea myötätuntoa. Näiden tunteiden sopiva määrä katsotaa intersektionaalisista taulukoista, kun uhripisteet on laskettu. Varsinaisella uhrillahan ei ole väliä.
2) oikeus on sitä, että rikoksen tekijä ei missään tapauksessa joudu kärsimään tekojensa seurauksista. Esim. side lapseen, kaveihin, kouluun tai työpaikkaan (lol) jne. katkeaa.
3) kohtuus on sitä, että mahdollinen langettava tuomio katsotaan uhripisteiden mukaan taulukon alapäästä. On myös kohtuullista, että uhrihierarkian nollakerhoon kuuluva vihapuheesta tuomitu kantis saa rankan tuomion.

mike lake
mike lake
9.10.2021 12:11

Piti kommentoida,mutta taidan nyt jättää kuitenkin väliin sillä ei vaan pysty pistämään ajatuksia järkevään ja sanallisesti julkaistavaan muotoon.
Ps.Olen tehnyt itselleni lupauksen,etten nyt ihan mitä vaan mitä ajatelen lähtisi kirjoittelemaan.

Ohmygod
Ohmygod
9.10.2021 11:50

Linkki ?

Sekin ihmetyttää, että Kanta-Hämeen käräjäoikeus käsittelee tamperelaisia tapauksia.
Tosin tiedetään, että Pirkanmaan juristit viettävät talven Afrikassa tutkimassa siellä tehtyjä murhia.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
9.10.2021 12:39
Vastaa...  Ohmygod

Tuolta löytyy teonkuvaus ja tekijöiden koko nimet:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1216109#p1216109

Suomi Finland
Suomi Finland
9.10.2021 16:54
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Tämäntyyppinen uutinen vaatisi kuvitutuskuvan.

jotex
jotex
9.10.2021 10:47

Luin uutisen mutta koska siinä ei tietenkään mainittu mitään kansalaisuudesta, en tullut ajatelleeksi etteivät olisi kantasuomalaisia. Paitsi kun luin mikä on tuomio, silloin ymmärsin. Kai lapsi sentään otettiin pois heiltä?

8v ehdotonta
8v ehdotonta
9.10.2021 14:28
Vastaa...  jotex

Lapsi todennäköisesti on jo sijoitettu jollekin vastuusosiaalityöntekijän tutulle jotta pysyy hyvin leivässä, meinaan se tuttu.

Pääasia silti että tuollaisilta hirviöiltä otetaan lapset pois, lisäksi pitäisi steriloida.

Suomi Finland
Suomi Finland
9.10.2021 10:46

Toteamus siitä, että ’ei lapsi voinut niille mitään’ on kummallinen.

Puhutaan 3-4 vuotiaasta lapsesta. Eipä isompikaan lapsi voi mitään rääkkäykselle, jota tekevät omat vanhemmat.

Ja pitäisikö edes voida, jos kyseessä ovat omat vanhemmat?

Last edited 18 days ago by Suomi Finland
U. Kamutapsa
U. Kamutapsa
9.10.2021 10:20

Syyttäjän mukaan teot olivat törkeitä ja ne aiheuttivat lapselle suurta tuskaa ja ahdistusta. Tekoja oli useita eikä lapsi voinut niille mitään, <snip> syyttäjä vaatii heille: ehdollista vankeutta.

Törkeitä tekoja useita. Ehdollista? Häh? Tuomioita haettaessa ja jaettaessa vain tekijän/tekijöiden kultturiset ominaispiirteet, feministien/demlan manuaalista katsotut uhripisteet ym. nykypäivän kieroutunut paska on merkittävää. Uhrilla ei ole niin väliä vaikka olisi pigmentoitunut tyttölapsi. Irvokasta on Suomenkin meininki.

Tupauuno
Tupauuno
9.10.2021 09:47

Eihän tästä voi syyttäjä vaatia kuin ehdollista. Muuten valtakunnansyyttäjä syyttäisi syyttäjää kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Väkivaltaiset teot tässä tapauksessa ja samoin yllyttäminen väkivaltaan eivät ole valtakunnansyyttäjän mielestä viharikoksia, kun ne tekee sopiva henkilö. Raamatun siteeraaminen ja raiskauksista totta puhuminen ne vasta isoja rikoksia ovatkin. Ja viimeisenä niittinä aina: Kiduttavathan ne kantasuomalaisetkin.

8v ehdotonta
8v ehdotonta
9.10.2021 14:31
Vastaa...  Tupauuno

Epäilen että syyttäjä on nainen ja naistuomarina toimi oikeustieteen kandidaatti.

On hyvinkin mahdollista vaikka ei laillista: Syyttäjä saattoi johtaa koko oikeudenkäyntiä.

Joskus oikeudenistunto saattaa olla pelkkää teatteria, tämä on valitettavasti totuus.

Ylempi korkeakoulututkinto ei takaa etteikö ihmisellä vippaisi nupista.

Nuppinotaari
Nuppinotaari
11.10.2021 16:37
Vastaa...  8v ehdotonta

Kandi on maisteri ja pätevä tuomari, mikäli nuppi on kunnossa.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
9.10.2021 08:34

Pelkään pahoin, että tämä on vain jäävuoren huippu. Lapset, etenkin tyttölapset, eivät ole muslimikulttuureissa minkään arvoisia. Ensimmäisen lapsen pitäisi olla poika. Muista lapsista ei puhuta, mutra yleensä kolmikympoisenä muslimeilla on jo toistakymmentä lasta. Ehkä isäpuoli on tuhkamuna eikä poikalapsia enää tule ja tyttöparka on joutunut sijaiskärsijäksi.

Anonyymi
Anonyymi
9.10.2021 07:28

Noin pienen ja puolustuskyvyttömän lapsen sadistisesta kiduttamisesta ehdollista! Ja Suomi on oikeusvaltio! Taisi tulla intersektionaalinen feministinen tuomio ja tekijät ovatkin itse taustansa vuoksi uhreja.

Noname
Noname
9.10.2021 06:40

Paljonkohan tuomioihin auttaisi jos vankeinhoitoon annettaisiin humanitäärisestä maahanmuutosta sata miljoonaa euroa?? ”Ei ole varaa, ehdollista”

Tino
Tino
9.10.2021 06:21

Oli tainnut olla uhka, että tyttö länsimaalaistuisi liikaa. Oli leikkinyt ”vääräuskoisten” kanssa tai syönyt vahingossa kinkkua palan. Islamia ei normaaleihin maihin kiitos

Palle Ramstedt
Palle Ramstedt
9.10.2021 04:54

Ilmeisesti on meneillään seksuaalinen hätätila mielenosoitus jota vain ylempiarvoiset(aatelisto)ymmärtävät.

Mummeli 63
Mummeli 63
9.10.2021 04:01

Ei muuta ku tiilenpäitä laskemaan ja välillä kifutuskammioon tuollaiset elukat!!!

Roskaväkeä x miljon
Roskaväkeä x miljon
9.10.2021 01:43

Tuollaisille rääkkääjille olisi nappi ottaan ainoa oikea ratkaisu. Ja perkeleellinen fatwa perään.

Trampas
Trampas
9.10.2021 01:15

Suututtaa ja kummastutti tuo lievä tuomio.
Multa pääsi unohtumaan nämä nykyaikaiset lieventävät jutskat noissa syytteissä.
Ei kummastuta enää.

juhaII
juhaII
9.10.2021 01:14

Tavikselle selvä tapaus, mutta demlalle erittäin epäselvä!

Tekoa en edes halua kommentoida. Siitähän saa ainakin neljän tonnin sakot ”näppis-murhadsta!!!”

Sami
Sami
8.10.2021 23:54

Oliko teossa kyse rituaalista jossa manattiin jotain kulttuuriin kuuluvaa pahaa henkeä ulos lapsesta, lapsen kehoon tuotetun maksimaalisen kivun avulla?

Oliko väkivallan teossa siis kyse lopulta ”lapsen auttamisyrityksestä”?

Ratkaisuehdotus: Tampereen kaupunginjohtaja, kaupunginhallitus, sekä kaupunginvaltuusto pyytää tamperelaisilta anteeksi koska toivat kyseiset lapsenkiduttajat Suomeen, sekä Tampereen kaupungin päättäjät eroavat tehtävästään epäonnistumisensa vuoksi.

Jos päättäjät eivät olisi tuoneet kyseisiä rikastuttajia Tampereelle ollenkaan, ei tuota kyseistä rikastusta olisi tapahtunut Tampereella.

Sellaista
Sellaista
8.10.2021 23:10

Vai niin, valtamedialta oli tainnut unohtua jotain taas kerran uutisissaan.

Sami
Sami
8.10.2021 23:56
Vastaa...  Sellaista

Valtamedia unohti mainita ketkä ovat vastuussa kyseisten lastenkiduttajien tuomisesta Tampereelle.

Reporters forever
Reporters forever
10.10.2021 01:21
Vastaa...  Sami

Kuka yllättyi.

Mediaväki ei edes ymmärrä, että edustavat sananvapaudessa dinosauruksen/elefantin paskan kokoa kyseisessä byggauksessa.

Totuus, siihen on moni reportteri kuollut sitä puolustaessaan.

Suomessa kyseiset pilialit eivät kelpaa edes negatiivisille haukkumasanoille.

Niin alas ovat menneet oikeamielisessä toiminnassaan.

Jatkossa toivoisin, että toimittajiksi valittaisiin ÄO- testien kautta.