Kun suuri rakkaus osuu kohdalle!

Nuorena ihastus voi tuntua rakkaudelta, mutta ei se sitä todellakaan ole, kovinkaan monen kohdalla. Tosin poikkeuksiakin löytyy. Esimerkiksi omat vanhempani, en tiedä missä vaiheessa ihastus muuttui rakkaudeksi, mutta isäni kertoman mukaan hän päätti, että tuossa on tuleva vaimoni.
Isäni oli kyllä ehtinyt tikkua kastaa hyvinkin monessa mättäässä, mutta äitini oli aivan kokematon näistä rakkauden asioissa. Päätös oli tehty isäni puolesta, hän ei noudattanut omaa sukupuolivalistustaan tarkoituksella, minkä hän oli minulle on antanut. Sukupuolivalistus siis minkä isältä sain oli ja, kuuluu näin siinä vaiheessa kun alkaa kutittamaan pitää nypätä ylös.
Isäni ei näin tehnyt tarkoituksella joten tässä nyt kirjoittelen teille rakkaat lukijat. He menivät naimisiin Kekkosen luvalla ja ovat yhä naimisissa. Isäni on ollut jo jonkin vuoden äitini omaishoitajana. He ovat eläneet koko elämänsä yhdessä, heillä on ollut sama työ, sekä työpaikka ja ovat eläneet muunkin ajan yhdessä 24/7 kaikki nämä vuodet. Tämä jos mikä on todellista rakkautta, juuri niin kuin papin edessä joskus luvattu.

Itse en tosin ole ehtinyt olemaan naimisissa vielä kolmeakymmentä vuottakaan, mutta en päivääkään vaihtaisi pois. No, tosin muutaman krapula aamun voisi vaihtaa, mutta ei se vaimon vika ole ollut. Ennen kuin vaimoni tapasin vietin hyvin hulvatonta elämää ja puhun nyt niin sanotusta rakkaus elämästä.

Mieleeni muistuu eräs tarina kun olin rippikoulussa johon siihen aikaan kuuluivat kirkossa käynnit, rippikoulutunnit ja nuortenillat joissa piti käydä kussakin jokin määrä jota en nyt satu muistamaan. Oli talvi, helvetin kylmä ja perjantai oli nuorisoilta siellä vapaa vessa ja taas kainalossa uusi rakkaus ei siis muuta kuin peitsi tanaan ja taistoon. Tällaistä elämää jatkui niin sanotulla rakkaus tantereella noin kaksikymppiseksi kunnes jotkin suuremmat elämänarvot tekivät siitä stopin.

En voi sanoa katuvani elettyä elämääni paljon se on vienyt, mutta vielä enemmän antanut. Olen minä tosin voinut matkan varrella muutaman sydämenkin murskata siitä tunnen aika ajoin pahaa mieltä vieläkin. Muistan kun taas oli uusi tosirakkaus kyseessä, niin vanhalle sanoin hyvin empaattiset sanat mielestäni. Kyllä minä sinua rakastan, mutta haluan olla vapaa.
Näin se kuulkaa kului meikä pojan nuoruus, vieläkin harmittaa niin monta lovea jäi näkemättä ja reikää täyttämättä.

Ikä tekee tehtävänsä, mutta on näitä helvetin kiva muistella siis nuoruutta. Pilistäkin on jo puhti poissa ja kutistunutkin lienee kun pissikään ei tule enää kuin karvaa pitkin. En suinkaan vieläkään anna periksi vaan jos ei muuten, niin hakataan pusseilla pimppi pyöryksiin. No jos totta puhutaan, niin homma on mennyt siihen, että pidän vaimon pimpin päällä kättä, ettei sinne pääse roskia.

Hävettää tunnustaa, mutta se villi nuori viriili ori on poissa jota niin moni himokas tyttö himoitsi.
Enään en Elvistele, että kaikki saa ja komiat saa ensteks.

Ps.Älkää ottako kirjoituksiani vakavasti sillä en halua missään nimessä ketään loukata.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Antti Tifa

Jossain vaiheessa miehen kehitystä teema vaihtuu.
Lihan ilojen hilupilttuun tilalle tulevat tunteiden tarhat.

juhaII

Kuvituskuva on kaunis. Paljon kauniimpi kuin nykymaailma!

Sellaista

Nykyään kaikki tuntuvat käyttävän jotain Tindereitä, niin vaihtuu nopeammin kuin sukat naisetkin monilla. Sellaista näkyy olevan paljonkin.