Pienen ihmisen mietteitä!

Meille ihan tavan tallaajille on niin sanotut päämediat ovat tehneet sellaiset raamit keskusteluille, että, jos niistä poikkeat saat sen todella tuntea nahoissasi. Mikä minua itseään on jo pitkään harmittanut on ”pakkohyväksynnän” hakeminen. Ei ole mainosta tai kotimaista ohjelmaa missä ei olisi tummaihoista ihmistä, transua tai homoa.
Jos tällä tavalla pyritään vaikuttamaan mielipiteisiini tätä porukkaa kohtaa, niin tämä lobbaus on kyllä mennyt pahasti metsään. Se tekee minuun aivan päinvastaisen reaktion, jota sillä mahdollisesti pyritään saavuttamaan.
 
Minulla on itsellä ollut homoseksuaaleja töissä eikä heistä ole yhtään negatiivista sanaa sanottavana. He ovat työnsä hoitaneet todella hyvin ja mallikkaasti. Mutta tämä pakkohyväksynnän hakeminen ärsyttää minua hyvin suuresti. Jokainen ihminen saa mielestäni olla juuri sellainen kuin on ja sen hyväksyn, mutta tätä tuputtamista en.
 
Seuraavaksi tuleekin tämä korona josta ei todella kiinnostaisi kirjoittaa sanaakaan. Nyt kuitenkin lyhyesti, jos et ota rokotusta kuolet ja niin kuin Paavo kertoi yhdessä artikkelista, jos kuitenkin otat niin sinulle kasvaa häntä tai jotain sinnepäin. Ei helvetissä nyt ihan oikeasti mihin tämä juna meitä kuljettaa, eihän tässä ole järjen häivää.
 
Seuraavaksi tulee ilmastonmuutos ja siihen liittyvä hätätila ei pyhä yksinkertaisuus. On vaikea ottaa vakavasti ihmisiä, jotka ovat sikin sokin missä milloinkin makailemassa milloin rautatieasemalla ja milloin taas tukkimassa liikennettä teillä. Tämä kuitenkin saa päämedioiden huomion, joka tekee heistä jonkunlaisia marttyyreja ja siinä lomassa poliiseista tämän kaiken hyvän ajatuksen ja aatteen vastustajia, vaikka he ovat siellä tekemässä vain työtään ja pitämässä yllä yhteiskunta rauhaa.
 
Onko muuten yksikään valtamedia kirjoitellut, että etelämantereella on ollut pariastetta kylmempää kuin pitkään aikaan. No tuskin, mitä sitä nyt parista asteesta kirjoittelemaan kun on hätätila päällä. En tietenkään toivo, mutta mitä sitten jos jossain päin maailmaa poksahtaa supertulivuori, mitä silloin tapahtuu ilmaston lämpenemiselle.
 
Anteeksi vain, mutta minua ärsyttää suunnattomasti kaikki ääri fanaatikot ja varsinkin se jos heiltä jotain kysyy, niin he eivät mielipidettään pysty järkevästi perustelemaan jos ollenkaan. Itse kyllä pystyn mielipiteeni ja kantani perustelemaan asiasta kuin asiasta jos sitä nyt joku tohtii kysyä.
 
Itseäni hämmästyttää hyvin suuresti esimerkiksi nämä puolue gallupit miten ne voivat heitellä prosenttitolkulla muutamassa kuukaudessa. En ymmärrä, siis jos itse olen jotain mieltä politiikasta tänään, niin kyllä olen sitä mieltä myös huomenna. Mikä meistä ihmisistä tekee tuuliviirejä. Minulla itsellä on aika vahva mielipide politiikasta ja siitä isäni kanssa otan hyvin usein yhteen. Hänen mielestään kaikki puolueet ovat yhtä ja samaa paskaa. Kaikki ajavat vain omia etujaan puolueesta riippumatta ja on aivan sama ketä äänestää tai jättää äänestämättä.

Voi olla juurikin näin, mutta silti pitää äänestää. No ketä, kun ei löydy hyvää puoluetta. Mitä voisi äänestää, no äänestä sitä vähiten pahaa. Näin tulee kansallisuusvelvollisuus hoidettua ja voit nukkua levollisin mielin. Itse pidän vaaleissa äänestämistä hyvin tärkeänä, sillä on paljon maita maailmassa, joissa ei kansan mielipidettä paljon kysellä. En tässä nyt aja sitä takaa, että äänelläni välttämättä olisi jokin suurempikin merkitys, vaan koen sen kansalaisoikeutena jopa velvollisuutena käydä äänestämässä.

Ajatukseni taisi taas kerran karata siitä asiasta, mistä minun piti kirjoittaa. Olkoon sitten niin tai näin, mutta sanomani on se, että hyvät ihmiset ajatelkaa, miettikää ja pohtikaa onko siitä edes pieni osa totta, mitä teille syötetään.

Olkoon tämä informaatio sitten valtamedioiden toimesta tai vaihtoehtomedioiden sillä ei ole merkitystä vaan oman järjen käytöllä.