Norjan TV2: Epäilty jousipyssymies oli islamiin kääntynyt norjalainen

Norjalaisen televisioyhtiö TV2:n mukaan jousipyssymies olisi kantanorjalainen mies, joka on kääntynyt islamiin. Mies on ollut useaan otteeseen tekemisissä mielenterveyshuollon kanssa.

Poliisi ei ollut vielä iltaan mennessä kuullut miestä, joten motiivista ei ole vielä tietoa. Poliisi on kuitenkin sanonut, että terrorimotiivi ei ole poissuljettu.

TV2:n uutisen mukaan heillä on useita toisistaan riippumattomia lähteitä väitteelle islamiin kääntyneestä tekijästä. TV2 on Norjan pitkäikäisin kaupallinen TV-asema (vrt- Suomessa MTV3).

Mies otettiin kiinni noin puolen tunnin päästä siitä, kun hätäkeskukseen alkoi tulla soittoja. Mies oli ensin ollut poliisin yhteydessä, mutta pääsi karkuun. Mies kohdattiin hetken päästä uudestaan ja nyt poliisi ampui varoituslaukauksia.

Kongsbergin keskustassa on tehty mittavia etsintöjä mm. pommikoirien avulla.

Myös ruotsalainen Expressen on kirjoittanut islamiin kääntyneestä norjalaisesta tekijästä.

Poliisi tiedottaa asiasta lisää aamulla.

5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Perkele

No totta vitussa ullatus saatana

Jortonki

Ilta pska ”TV 2:n lähteiden mukaan epäilty on islamiin kääntynyt mies, joka on ollut yhteydessä useasti terveyspalveluihin”

Kuinkas nyt islamistin terveysyhteydet onkin niin julkista kamaa? Oliko kyseessä syfilis, impotenssi, dementia, räkätauti, ummetus, islam, jalkasyylä, yleisvitutus, paha hengitys?

Norge är ruttet

Skråmo 2.0 siis.

Pena

Taas Islam, ei saa antaa pelolle valtaa. Tämä oli aika yllätys.

Nih

Islam ja hulluus kulkevat tukevasti käsi kädessä.