Aamu alkoi ammuskelulla

Sunnuntainen syyspäivä Haningen Jordbrossa alkoi ruudinkäryllä ja ambulanssihelikopterin fläpätyksellä. Nuorukainen sai luodinosumia Jordbron juna-asemalla.

Vähän yli aamu kymmeneltä alkoi pistooli laulamaan haikeaa hoosiannaa. Kuoroharjoitukset pidettiin Jordbron paikallisjuna-asemalla. Kaksi miestä lauloi tenoria, kolmas, eli kohde, veisasi oktaavia korkeammalta, sillä osumaa oli tullut.

Siinäpä se, ei mitään kovin erikoista. No paitsi tietenkin se, että ammuskelu käytiin juna-aseman laiturilla. Onneksi sunnuntaiaamuna matkustajia ei ollut paljoakaan.

6 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
juhaII
juhaII
17.10.2021 21:00

Ruotsin vihreät promoavat junien käyttöä nk. ”ilmastonmuutoksen” nimissä!

Ruotsalainen vihreiden miesministeri oli astuvinaan junaan kuvassa, mutta hänet bongattiinokin lentokoneessa istumassa matkalla – muistaakseni – Tanskaan.

Olen melko varma, ettei syynä moiseen ollut tuolloin ”ammuskelu juna-aseman laiturilla”!

Ruotsi on kanta-asukkailleen vaarallinen paikka olla ja elää. Ja mikä pahinta! Siihen on totuttu, sillä mitäpä tavikset voivat muutakaan tehdä. Koska vallasväen metsästysinto kohdistuu pelkästään ”brun” eli Ruotsidemokraatteihin ja Jimmy Åkessoniin.

Priotiteetit ovat, että hoidetaan helpoimmat ja sellaiset, jotka eivät lyö takaisin. Etenkin kun eivät äänestä sosiaalidemokraatteja ja muita valtapuolueita. Voikopa enää ärsyttävämpiä ihmisiä? olla.

Kari Ilmarinen
Kari Ilmarinen
17.10.2021 15:31

Ruotsin rikoksissa (mukaan lukien ryöstöt, raiskaukset) on uutisoinnin mukaan yksi hyvin erityinen piirre: koskaan ei kerrota rötöstelijän tunnusmerkkejä ja tämä johtuu varmaan siitä, että
1) Uhrit ovat sokeita (paljon sokeita Ruotsissa?)
tai
2) Kaikki ryöstöt ja raiskaukset tapahtuvat takaapäin.

3) Tai sitten ei.

Timo
Timo
17.10.2021 15:17

Meinasi mennä v:tuiksi tämä viikonloppu, mutta onneksi joku uhrautui ja pelasti viikonlopun. Vielä kunnon paukku ja jättiautogrilli (parkkitalo) niin korkkaan kuohuvaa.

Normi päivä
Normi päivä
17.10.2021 15:16

Niin, ja varmaan normaaliin tapaan poliisi diskuteeraa eikä epäiltyä ole eikä ketään ole pidätetty. Maassa maan tavalla.

Pah
Pah
17.10.2021 18:08
Vastaa...  Normi päivä

Jaa että ”pidätetty”!!! Siis oikeastikko ”pidätetty”?? Mitä helvettiä sinä tuommoisella vihjailet? Tuohan on rasismia!!!

U. Kamutapsa
U. Kamutapsa
17.10.2021 15:06

Ruudintuoksu asemalla. Voitontuoksu. Nuusk.