Puolassa isoja mielenosoituksia turvapaikanhakijoiden puolesta

Ympäri Puolaa on pidetty sunnuntaipäivän aikana useita mielenosoituksia, joista suurin pääkaupunki Varsovassa. Mielenosoitusten teemana oli osoittaa solidaarisuutta maan rajoilla olevia tulijoita kohtaan.

Mielenosoitusten taustalla oli puolalaisia feministiryhmiä. Heidän sanoma oli se, että ”Kidutus rajalla pitää lopettaa”. Kaduilla huudettiin iskulausetta ”Tervetuloa pakolaiset, rasistit helvettiin!”.

 

Mielenosoittajien puheissa sanottiin, että on aivan turhaa julmuutta mitä Puolan sekä Valko-Venäjän rajavartijat rajalla tekevät. Mielenosoittajat vaativat, että kaikki, jotka haluavat jättää turvapaikkahakemuksen Puolaan, on saatava tehdä se. Tässä on taustalla se, että Puolan hallitus päätti viikolla, että henkilö, joka on saapunut laittomasti Puolaan, ei voi jättää turvapaikkahakemusta. Laittomasti maahan tullut saa myös automaattisen maahantulokiellon pariksi kolmeksi vuodeksi.

Mielenosoittajat vaativat, että laki pitää kumota.

 

Mielenosoitukseen osallistui useita tuhansia ihmisiä. Rajalle jumiin jääneistä turvapaikanhakijoista on syntynyt Puolassa iso kansallinen kysymys. Vaikka hallitus on tehnyt isoja toimia estääkseen tulijoiden maahan pääsyn, niin mikään ihan yksimielinen asia ei ole ollut.

Vaatimukset lisääntyvät siitä, että asia on jotenkin ratkaistava. Tulijoita ei voi loputtomiin pitää 50 metrin maakaistaleella. Monet ihmiset ovat sitä mieltä, että turvapaikanhakijat eivät varsinaisesti ole syyllisiä tilanteeseensa, sillä heidät on ohjattu Venäjän ja Valko-Venäjän toimesta Puolan rajalle valheellisin lupauksin. Monet tulijat ovat kertoneet, että myös Venäjä ohjaa tulijoita länteen.

Subscribe
Notify of
guest
44 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Monta asiaa

Tässä takana lienee myös Puolan hallituksen torstainen päätös karkottaa kaikki turvapaikan hakijat jotka yrittävät Puolaan ei-virallista reittiä. Eli laittomasti.

Ja osansa varmaan tekee sekin että Puolan poliisi löysi kuusi kuollutta ”pakolaista” Puolan rajalta. Ja aikoo rakentaa muurin Valkovenäjän rajalle, jotta ei tulisi lisää kuolleita. Siis rakkaudesta ihmiselämää kohtaan.

https://euobserver.com/tickers/153241

Niin että sinne vaan takas mistä tulivat.

Muuko

Jokaiselle rajalla jumissa olevalle puhelimet ja puheaikaa, niin voivat ilmoitella kotiin, että kohta on kolmas viikko taivasalla ilman ruokaa ja vettäkin on niukasti. Seuraava invaasio rajoittuisi jo lähtöpaikassa…

Huru-ukko

Menisivät suoraan sylttytehtaalle rettelöimään, eli Minskin kaduille hillumaan. Siellä on jo ennestään miekkareita, ei tosin pakoloisten puolesta, mutta kuitenkin. Syyllinen ainakin löytyy sieltä presidentin palatsista.

MattiS

Toivottavasti päättäjät eivät anna periksi tuolle pienelle mutta kovaääniselle sekopääporukalle. Vastamielenosoittajat vain paikalle näyttämään kuka käskee. Käy muuten kuin täällä Pohjolassa.

Pääsy länteen

Eivät ne tulijat ole tietenkään jäämässä Puolaan vaan jatkavat siitä eteenpäin. Siinä mielessä ei ole käymässä kuin Pohjolassa.

MattiS

Pointti.

tare

Puolassa on poliitikoilla vielä selkärankaa. Eivät taivu tuollaisille reaalimaailmasta irtaantuneille tyhjäntoimittajille.

Muuko

Isoja ja isoja… 40-50 femakkoa ainakin noissa kuvissa näkyy ulinaa tummasta patukan tarpeesta julistavan.

Wittgenstein

No höh; Eihän niitä rasisteja tarvitse Helvettiin toivoa eikä lähettää,jos feministien harras toive toteutuu ja nämä kaaderit maahan saapuvat Helvetti on tullut sinne missä rasistit jo ovat. Molemmat toiveet täytetty. Ongelma ratkaistu.

Anna-Maria Korhonen

Vanhana feministinä en tahdo ymmärtää tuota turvapaikka-aktivismia. Feministinen liike syntyi sukupuolten tasa-arvon ajamiseen. Turvapaikka-aktivismille taas on omat liikkeensä. Sen ymmärrän, jos tasa-arvon ideaa vietäisiin jo maassa oleville maahanmuuttajille tai tehtäisiin yjteistyötä kansainvälisten geministijärjestöjen kautta. Mutta että haalitaan lisää maahanmuuttajia epätasa-arvon kulttuureista ja tuodaan lisää tätä mallia. Minusta feministinen liike on kaapattu islamilaisen valloituspolitiikan käyttöön.

Tyrsky

Parasta feminismissä on se, että sitä ei itse asiassa tarvita. Minäkin kannatan kaikenlaista tasa-arvoa, mutten sen varjolla asioiden sössimistä.

Ohmygod

Feminismissä on monesti kysymys pelkästä miesvihasta.
Hölmöimmät femakot liittoutuvat vaikka pirun kanssa tehdäkseen jäynää miehille.
Pirun puuttuessa ulkomaan kulkuritkin käyvät.

Batsi

Laittakaa rajalle isot kyltit arabiaksi ja somaliksi jne jne jossa lukee Puolan sossun jokakuukautinen antelias loisimisraha niin rajalla ei ole enää ketään. Voi tehostaa printtaamalla kyltteihin vertauksen vuoksi saksan, ruotsin ja mikseipä vaikka suomenkin samat niin saadaan porukkaa vetämään sinne. Ja vielä superbonuskultaturbona voi ilmoittaa kuinka monta samanlaista muslimia on jo näissä maissa jos päätös on vielä vähän kimurantti. Myöskin maiden talven kylmyys/pituus voi auttaa. Taitaa saksa viedä voiton niukasti ruotsin nenän edestä. Puolahan näyttää yhtäkkiä maanpäälliseltä helvetiltä.

Minä

Tuskin ne pyrkivät Puolan sossun piiriin. Tavoitteena on Saksa, Ruotsi, Suomi jne.

Sota kiihtyy

Nytkö tämä sairaus on levinnyt jo Puolaan. Muualta johdettua hybridivaikuttamista ja jäljet johtavat EU:n pääkallopaikalle, rahaa kyllä löytyy tällaisiin operaatioihin.

Minä

Kun ”turvapaikanhakijat” laittelevat iPhoneillaan viestiä kavereilleen, että ei tästä tule mitään, heikkenee yrittämisen suosio. Se on parempi kuin se, että viestittävät, jotta ei kun rajalle, kyllä suvakit levittävät punaisen maton ja ottavat avosylin vastaan.

Nämähän eivät ole mitään turvapaikanhakijoita, jos asiaa katsotaan rehellisesti.

On näköjään Puolassakin omat suvakkijärjestönsä, jotka varmaan saavat tukea joltain Sorosin kaltaiselta taholta, jotta saisivat organisoiduksi omat suvakkinsa mielenosoituksiin.

Jos tuolle syntyy vastakkainen mielenosoitus, on se luultavasti paljon suurempi.

Jos on porukkaa raja-alueella ”jumissa”, on vastuu täysin Valko-Venäjän.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Minä

”Tervetuloa pakolaiset, rasistit helvettiin!”

Mutta kun nämä elintasosurffarit eivät ole pakolaisia ja lisäksi ne ovat paljon rasistisempia kuin eurooppalaiset.

Roseirako?

Onks toi paikallinen ”Smba Roseira”? Ainakin yksi rumpu näkyy lainatun joltain brassi-kytkökseltä. Eikä niitä varmaan Puolassa ole kuin jalkapallo-faneilla ja sambaajilla.

Antti Tifa

Rajalla mölisevät kehitysmaalaiset vaativat päästä Germaniii, germanii. Puola voisi ratkaista tilanteen antamalla bussikyydin suoraan Saksan rajalle ja mama Merkeleen puurokattiloille. Reilua eiks jeh ?

Antti Tifa

Valko-Venäjän rajavartijat työntää väkisin kehareita yli rajan. Aika ruljanssia sano. https://www.youtube.com/watch?v=EsK2EqHHYX4

Antti Tifa

Sitte väliin vähän teatteria.
https://www.youtube.com/watch?v=OWsgBMPDuaY

Minä

Ruotsihan tarjosi ilmaisen kyydin pohjoiseen, jotta pääsisivät mahdollisimman monet Tornioon.

jääpiikki

Sitähän suomalaiset edelleenkin haluaa, koskapa puomi-petterin johtama Kansallinen Kokomatutus -niminen puolue keikkuu Galluppien kärjessä.

Tornion jälkeen?

Onko kukaan tutkinut minne Tornion kautta Suomeen tulleet menivät, ovatko töissä, montako veroäyriä ovat maksaneet ja montako lasta siittäneet? Ja paljonko ovat kerinneet nostamaan avustuksia?

Särmääjä

Niin kauan kun Puolassa ei suvakit päätä asioista niin aivan sama miten paljon ja kuinka paljon niitä kadulla mölisee.

EU kostaa

EUhän on sanonut näyttävänsä Puolalle ”närhen munat”, tämä kuuluu vissiin siihen. Aloitetaan rahoittamaan mölyjoukkoja ja tehdään muutenkin elämä hankalaksi maalle joka haluaa olla vapaa.

Suomi Finland

”Mielenosoittajat vaativat, että kaikki, jotka haluavat jättää turvapaikkahakemuksen Puolaan, on saatava tehdä se.”

Äärisuvakit huomaavat pian virheensä ja vaativat, että turvapaikanhakijoille on annettava vapaa oikeus kulkea Puolan läpi haluamaansa maahan.

Jortonki

Esimerkiksi Suomeen. Helsinki-Danzig väliä matkustellut alus ”GRYF” pitää saada takaisin. 70/80 lukulaiset muistavat.

Qroquius Kad

Jokaisessa kansakunnassa on jonkinlainen määrä omaan pesään paskojia, se lienee jokin luonnonlaki jolle ei mitään voi.
Sen sijaan heihin suhtautumisessa on valtavia eroja eri kansakuntien välillä:

Puolan kansakunnan valtaenemmistö ja heidän äänestämänsä valtiomiehet eivät lotkauta tuollaisille korvaakaan.
Suomessa tuollaiset on äänestetty istumaan hallituksessa.

Sam Colt

Ihmettelen noitten puolalaisten ymmärrystä. Sadan vuoden sisään heitä ovat kurittaneet ainakin saksalaiset ja venäläiset. Ja nyt halutaan riesaksi porukka, josta ei ole muuta kuin vahinkoa ja kuluja Puolalle ja Euroopalle.

Qroquius Kad

Eivät puolalaiset haluakaan, vaan sikäläiset egonapinoitsijat.
Ja heitä on vähän. Hyvin vähän.

Toisin kuin meillä.

Kemu on uusi Fazer

Aivan niin. Kaikissa yhteiskunnissa on ryhmiä jotka ovat menettäneet etnoekonomisen realisminsa. Pohjoismaisissa hyvinvointiyhteiskunnissa muita enemmän.

Mörkö

Tämä osoittaa, että myös puoöassa on runsaasti idiootteja.

juhaII

Suosittelen näille ”elämysmatkaa” ”humanitääriseen suurvaltaan” ja sen kaikkein parhaiten onnistuneiden kotouttamisohjelmien kukkeimmille alueille, joita myös No-Go-alueiksi kutsutaan.

Ihmiset ovat surkean tyhmiä, hulluja ja epäitsekkäitä.

Hyvyyden ja tyhmyyden välinen ero on vain ”veteen piirretty viiva”!!!

Tuollaiset ihmiset on torjuttava kaikin laillisin keinoin, sillä heitä voi syyllä kutsua desanteiksi kun maa on sodassa taistellein itsemäärääµisoikeutensa puolesta. Todennäköisesti masinoitu EU:n taholta.

He, jotka pitävät ”toiseudesta” voi lähettää sinne missä toiseus on! Ei tarvitse sen takia edes maailmanääriin taivaltaa!

Suomi Finland

Sensuroidaankohan noita rajalla kuvattuja videoita pois Youtubesta? Ei ehkä kannattaisi. Jos ne osuvat matkalle lähtöä hautovien silmiin, voisi järkeä löytyä yllättävän paljon sen jälkeen.

Pitäisi siis kääntää videoiden tekstit lähtömaiden kielille ja tekstitysrikollinen voisi myös kääntää noiden rajavartijoiden puheet.

Lukalele Kiero 2.0

Ylva Johansson kertoo Lukashenkon menetelmän saada kokoon ”ihmisohjuksia” joita lähettää Länteen Eurooppaa tuhoamaan:

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/utrikesbyran-putins-knahund-ylva-johansson-lukasjenko-anvander-migranter-for-att-straffa-eu

Esim. irakkilaisia kutsutaan Minskiin luksushotelliin. Irakilaiset maksavat siitä pitkän pennin. Heidät kuskataan sitten rajalle ja tökkästään yli. Paluuta ei ole. Luka pitää rahat.

(Y)

Muutama vuosi sitten ei olisi tullut kuuloonkaan että joku sosdem-poliitikko (tämä (Y) sitäpaitsi entinen VPKare) olisi sanonut jotakin kielteistä maahantunkemisesta, tungettiin sitten millä konstilla ja millä lukumäärällä tahansa. Jokin on piintyneimmänkin matuttajan päässä, olosuhteiden pakosta?

o1125129

Kommunismin syväjäädytys sulaa pikkuhiljaa, Puola on 20-vuoden sisällä aivan samanlainen ulkomaalaisia palvova sirkus kuin länsimaat nyt

U. Kamutapsa

Puolassa on nähtävillillä mielenterveyshoitoa tarvitsevien määrän kasvu. Intersektioanaalisuus senkun lisääntyy.

https://www.youtube.com/watch?v=GOPfCKEYEtM

Johan Poutanen

Ei kai Puolakin ole ajautumassa järkensä ja itsesäilystysvaistonsa menettäneiden pellevaltioiden sankkaan joukkoon. Suomi toivottaa lämpimästi tervetulleeksi.

Elvis Pommeri

Suomi on EU:n leikkikalu, narusta vedettävä leikkiukko, Pääministerilläkin on lapsen tasolla oleva ajatusmaailma.

Qroquius Kad

Mutta epämiellyttävän totta. – Puola EI OLE ajautumassa mihinkään lällydemarivaltioiden seuraan, kuten alempana on moneen kertaan sanottu.

Nuo pellet ovat Puolassa kylähulluja, joita ei oteta tosissaan.
Toisin kuin Suomessa, kuten kommenteistakin ikävästi näkee.