Tuplamurhaaja haluaa karkotuksen Somaliaan

Huomaa rennot poikamaiset sormimerkit.
Tanskassa elinkautisen saanut, rinkebyläisen Dödspatrullen-jengin päällikkö Mohamed Ali haluaa, että hänet karkotetaan Tanskasta Somaliaan. Lisäksi hän haluaa irtisanoa Ruotsin kansalaisuuden.

Muhamed Ali, jenginimeltään Makelele, on yksi niistä muutaman vuoden takaisen Kööpenhaminan tuplamurhan pääpukareista. Kaksi somalia ammuttiin hengiltä spektakuläärisessä murhassa keskellä Kööpenhaminaa.

Ali on tuomittu kaikissa tanskalaisissa oikeusasteissa nyt elinkautiseen ja tuomion on lainvoimainen. Koska Ali on Ruotsin kansalainen, niin ainakin Pohjoismaiden kesken on tapana, että pitkän vankeustuomion saanut henkilö palautetaan kotimaahansa lusimaan tuomiota.

Expressenin mukaan Ali ei kuitenkaan halua Ruotsiin lusimaan tuomiotaan, koska hän pelkää. Alin mukaan häntä kohtaan on olemassa uhka. Ali on vaatinut omassa vastineessaan Ruotsiin karkotukselle, että hän joko saa jäädä lusimaan tuomiotaan Tanskaan. Vaihtoehtoisesti hän haluaa tulla karkotetuksi Somaliaan.

Samaan hengenvetoon Ali on laittanut anomuksen irtisanoa Ruotsin kansalaisuutensa.

Mitä tällaisessa tilanteessa käytännössä tehdään? No koska Ali on pelkästään Ruotsin kansalainen, niin hänet karkotetaan ainoastaan Ruotsiin. Jos hän olisi myös Somalian kansalainen, niin silloin karkotus Somaliaan voisi olla vaihtoehto. Mutta koska ei ole, niin karkotus Ruotsiin on ainoa laillinen vaihtoehto.

Niin ikään Ruotsin lain mukaan Ruotsin kansalaisuutta ei voida poistaa, jos henkilöllä ei ole minkään toisen maan kansalaisuutta.

Eli Alin hakemukset eivät etene.

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Onneksi lukihäiriö😅

Luin Suomaliaan.

Jupi

Suomalian pääkaupunki on Lähi-itäkeskus

Suomi Finland

Alin kannattaisi hakea Somalian kansalaisuutta. Varmimmiten se onnistuu vaihtamalla jengiä Läpspatrulliin. Jäsenyyteen riittää, kunhan omistaa parin sandaaleja, joiden kärjet ovat kohti Somaliaa.

Moktar

On järjen köyhyyttä lähettää kelpo tuleva veronmaksaja sotaisaan maahan. Suomessa on tilaa hyvägeeniselle miehelle. Vaikka itselleni mahtuu sisälle tarpeessa oleva, tilaa on kartanollisen verran. Rasismi pois palstaltanne pyydön kainosti ilman tankutusta ja wanna-be-kielioppia.Nauretaanpa vartti huutonaurua.;)
Allekirjoittakaa maahanmuuttojulistukseeni nimenne.
https://www.adressit.com/me_sanomme_rasismille_ja_vihapuheelle_selkeasti_ei_kay
Terveisin

ernesti_loosonen

Sarkasmi ei vaikea laji. Osalla menee ohi.

Minä

Missäs täällä näkyy rasismia? Olisi hyvä tutustua sanan merkitykseen ennen kommentointia.

ernesti_loosonen

Mikä estää, ettei Ali hae turvapaikkaa Somaliasta? Eikö Ruotsi halua luovuttaa kultamunaansa?

jorma

Miten olisi karkotus pohjoisnavalle?

ernesti_loosonen

Etelänapa olisi kauempana Suomesta.

Matti Hyyryläinen

Tanskan alueeseen kuuluvalle Grönlannin saarelle on mahdollista perustaa uudelleenkoulutusleiri..15 vuotta lumitöitä kasasta toiseen ja sama seuraavana päivänä mutta päinvastaisessa järjestyksessä..jos esiintyy vastenhankaisuutta seurauksena on kuukausi ojennusleiriä keskemmällä Grönlantia jossa -40 C viileydessä ojentuu ihan kummasti..

Wittgenstein

Kyllä tässä on selkeästi kysymys kotouttamisen epäonnistumisesta

juhaII

Luulenpa, että matu-riippuvaiset” ruotsalaiset, jotka rakentavat ”monikulttuurista suurvaltaa” ahkerina kuin muurahaiset eivät hevillä – eikä edes humpalla – rakkaasta ”tuhlaajapojastaan”!

Vaikka hän menikin kylnästi juuttien luo ”rikastuttamaan” heitä.

juhaII

Korj. ”…hevillä – eikä edes humpalla – LUOVU rakkaasta ”tuhlaajapojastaan”!

nakkenukuttaja

Ompas ällö

matti mainio

Ali voisi sitten hyvinkin Somaliassa käynnin aikana vaihtaa nimensä ja ikänsä ja tulla Suomeen uutena turvapaikanhakijana. Ei mitään estettä. Suomessa kotouttaminenkin osataan paljon paremmin. Suomen ei kannattaisi hukata tilaisuutta saada uutta ja vahvaa osaamista, uutta veronmaksajaa (jokainen näihin sijoitettu euro tulee kahtena takaisin) ja uutta parempaa geeniperimää (mitä Jutta Urpilainenkin halusi Suomeen Kokkolan infotilaisuudessa 30.11.2017).

Anna-Maria Korhonen

Somalia taitaa olla turvallisempi maa kuin Ruotsi.

Jupi

Tuskin somaliakaan tuollaista saastaa kaipaa

Tommy the Who

Kohta Pekka viherkamuineen vaatii, että Ali-parka pitää tuoda Suomeen turvaan vihamielisestä maailmasta lihapatojen ja kelarahojen ääreen.

Daavidin poika

Ompa outo tapaus. Jorkkilla itsellä on tuomio kahdesta murhasta, nyt sitten pelkää oman henkensä puolesta. Ei tämä jorkki taida ollakaan mikään kova jengi päällikkö, paremmin jonkin sortin jänishousu.

ernesti_loosonen

Esimerkillistä toimintaa 👍 Ajatelkaapa jos jokainen pohjoismaissa oleva somali pistäisi 2 somalia kylmäksi..

Risto Jääskeläinen

Onnistuukohan Ali saamaan Somalian kansalaisuutta vankila-aikanaan? Toivotaan parasta. Jollei saa, niin sitten joutunee lusimaan kakkunsa loppuun Ruotsissa, jonka jälkeen on mahdollista myös hakea turvapaikkaa Somaliasta, olipa sitten vielä Ruotsin kansalainen tahi ei.
Voinemme toivoa, ettei Ali-ihminen kolhiinnu vankilassa.

Daavidin poika

Jos mahdollisuus olisi lähettää Ali takaisin Somaliaan, niin mitä hyötyä siitä olisi koska kuitenkin seuraavana päivänä notkuisi Unkari raja-aidalla toisella nimellä.

Qroquius Kad

No sen taaksehan tuo jäisi.

xxxcx

Voisiko hän hakea turvapaikkaa Somaliasta, koska Ruotsissa on uhkia?

Make Moikka

Make Perlele! Ei missään nimessä Ruotsiin! Mites olis Gucci- lippisten kotimaa Italia?
Tai sitten Suomi, siellä saa mämmiä ja mimmiä kun osaa räpät(t)ä(ä).