Lyckselessä väkivaltadraamaa, kolme murhan yritystä

Västerbottenissa pikkukylässä Lyckselessä on tapahtunut jonkinlainen isommanpuoleinen väkivallanteko, jossa kaksi alle 10-vuotiasta lasta ja 75-vuotias nainen ovat loukkaantuneet vakavasti.

Poliisi on ottanut kiinni 50-vuotiaan miehen, jota epäillään nyt kolmesta murhan yrityksestä. Poliisi sai aikaisin aamulla hälytyksen tapahtumasta ja paikalla oli hetken aikaa jonkinlainen piiritystilanne. Se kuitenkin saatiin nopeasti päätökseen ja mies rautoihin.

Tietojen mukaan kyse on perheen sisällä tapahtuneesta tragediasta, mutta poliisi ei ole vielä kertonut mitä tarkasti ottaen on tapahtunut. Tekijä on varmasti hyvin hurskas, sillä hänen kerrotaan olleen töissä seurakunnalla.

Kaikki osapuolet ovat kantaruotsalaisia.

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Teofilos

On hyvä tiedostaa, että oli töissä missä tahansa, niin se ei automaattisesti tarkoita vielä mitään. Mutta jos kyseisessä seurakunnassa on ohjattu ja kannustettu perheväkivaltaan, on syytä huomioida seurakunta. Eihän esim. jos joku vaikka Nokian työtekijä tekee perhesurman, ole tarvetta sotkea Nokiaa siihen surmaan. Hän vain sattui olemaan töissä Nokialla. Tuonkin svedu kohdalla toiminette samalla tavalla, luottaen rehellisyyteenne ja vilpittömyyteenne.

Hulluja ovat

Mies oli ehkä pelannut yksinään afrikantähteä ja seonnut, luuli muita asunnossaolijoita tummaihoisiksi ja alkanut rasistisesti pahoinpidellä heitä.

juhaII

Näitä sattuu suhteellisen säännöllisesti – valitettavasti.

Joskus tällaisten tapausten jälkeen syntyy häly ja keskustelu mitä tehdä, joka velloo aikansa ja kuihtuu vähittäin pois. Ja elämä jatkuu taas kuin ennenkin.

Huru Mykky

Missä seurakunnassa? Ev.lut, lestadiolaiset, metodistit, babtistit, helluntai, Livets Ord jne jne jne. Niitähän on huru mykky.

Kari Rannikko

En ihmettele yhtään, kyllä kai femisitien ja vihersuvakkien hallitsemassa älyvapaassa maailmassa sekoaa kuka tahansa tervejärkinen.