Lyckselessä väkivaltadraamaa, kolme murhan yritystä

Västerbottenissa pikkukylässä Lyckselessä on tapahtunut jonkinlainen isommanpuoleinen väkivallanteko, jossa kaksi alle 10-vuotiasta lasta ja 75-vuotias nainen ovat loukkaantuneet vakavasti.

Poliisi on ottanut kiinni 50-vuotiaan miehen, jota epäillään nyt kolmesta murhan yrityksestä. Poliisi sai aikaisin aamulla hälytyksen tapahtumasta ja paikalla oli hetken aikaa jonkinlainen piiritystilanne. Se kuitenkin saatiin nopeasti päätökseen ja mies rautoihin.

Tietojen mukaan kyse on perheen sisällä tapahtuneesta tragediasta, mutta poliisi ei ole vielä kertonut mitä tarkasti ottaen on tapahtunut. Tekijä on varmasti hyvin hurskas, sillä hänen kerrotaan olleen töissä seurakunnalla.

Kaikki osapuolet ovat kantaruotsalaisia.

6 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kari Rannikko
Kari Rannikko
20.10.2021 15:04

En ihmettele yhtään, kyllä kai femisitien ja vihersuvakkien hallitsemassa älyvapaassa maailmassa sekoaa kuka tahansa tervejärkinen.

Huru Mykky
Huru Mykky
18.10.2021 22:02

Missä seurakunnassa? Ev.lut, lestadiolaiset, metodistit, babtistit, helluntai, Livets Ord jne jne jne. Niitähän on huru mykky.

juhaII
juhaII
18.10.2021 21:46

Näitä sattuu suhteellisen säännöllisesti – valitettavasti.

Joskus tällaisten tapausten jälkeen syntyy häly ja keskustelu mitä tehdä, joka velloo aikansa ja kuihtuu vähittäin pois. Ja elämä jatkuu taas kuin ennenkin.

Hulluja ovat
Hulluja ovat
18.10.2021 21:45

Mies oli ehkä pelannut yksinään afrikantähteä ja seonnut, luuli muita asunnossaolijoita tummaihoisiksi ja alkanut rasistisesti pahoinpidellä heitä.

Teofilos
Teofilos
18.10.2021 15:06

On hyvä tiedostaa, että oli töissä missä tahansa, niin se ei automaattisesti tarkoita vielä mitään. Mutta jos kyseisessä seurakunnassa on ohjattu ja kannustettu perheväkivaltaan, on syytä huomioida seurakunta. Eihän esim. jos joku vaikka Nokian työtekijä tekee perhesurman, ole tarvetta sotkea Nokiaa siihen surmaan. Hän vain sattui olemaan töissä Nokialla. Tuonkin svedu kohdalla toiminette samalla tavalla, luottaen rehellisyyteenne ja vilpittömyyteenne.