Thaimaalaisiin hierontapaikkoihin ryöstöaalto

Kuvan filmi tulee Solnasta, jossa thaimaalainen hierontapaikka ryöstettiin. Samanlaisia ryöstöjä tehdään nyt Solnan ja Tukholman länsipuolella ihan päivittäin. Poliisilla ei oikein ole edes kapasiteettia tutkia tällaisia ryöstöjä, sillä saaliit ovat yleensä mitättömiä.

Tässäkin tapauksessa paikalle saapui viisi ryöstäjää ja saaliiksi saatiin kahvikassa. Eli rahana siis alle 100 kruunua eli euroissa alle 10 euroa. Tämäkin vielä hiluina. Siinä voi olla saaliinjaossa vääntämistä kun per lärvi saaliin summalla saa suurinpiirtein halvimman suklaapatukan kioskilta. Tällaisissa paikoissa ei ole edes kassaa, koska kaikki maksetaan Swishillä (=pankkien välinen pikasiirto).

Tilanne voi silti olla vaarallinen. Nuoret gangsterin alut ovat niin täpinöissään ja tälläkin porukalla oli jonkinlainen lyömäase. Filmiltä ei selviä, että oliko se pamppu vai iso puukko. Mutta saattavat pahimmassa täpinäpaniikissa tuikata puukolla tai ampua.