Eslövin kesäinen koulupuukotus käräjille

Lundin käräjäoikeudessa alkoi tänään oikeudenkäynti 15-vuotiasta ruotsalaista poikaa vastaan koskien viime elokuussa Eslövissä tapahtuneen puukkoiskun tiimoilta. Tapahtumassa loukkaantui koulun opettaja.

Tapahtumat alkoivat elokuun 19. päivä kun vuonna 2006 syntynyt ”Anders” päätti laittaa tohinaksi. Hän pukeutui jonkinlaiseen ”sotilasasuun” ja laittoi päähänsä kypärän. Kypärässä oli kamera, joka filmasi tapahtuman suorana nettiin. Poliisi on kuitenkin saanut noukittua filmin pois, ja koska sillä ei ollut suorassa lähetyksessä katsojia, ja näin filmi ei ehtinyt levitä julkisuuteen. Lisäksi pojalla oli kasvomaski.

Anders jolkotteli koulun sisälle ja ajatteli puukottaa mahdollisimman montaa ihmistä. Ensin vastaan tuli Andersin kaveri, ja hän jätti puukottamatta. Muutaman minuutin sekoilun jälkeen poika kohtasi opettajan ja löi tätä 17 cm pitkällä puukolla vatsaan.

Opettaja kaatui maahan ja poika jatkoi kulkua ympäri koulua.

Poika häipyy koululta ja poliisi saa tähän myöhemmin kontaktin. Poika ei suostu ensin antautumaan, mutta varoituslaukausten jälkeen homma on ohi.

Andersin motiivi oli jotain sellaista, että hän halusi vahingoittaa mahdollisimman montaa muslimia ja pride-henkilöä. Sen sijaan hän puukotti koulun valkoista opettajaa. Poikaa viehätti suuresti kaikki kouluiskut kuten Columbinen tapahtumat. Lisäksi Uuden Seelannin moskeijaisku sai Andersin täpinöihin. Niin ikään Trollhättanin koulun miekkaisku aiheutti värinöitä.

Myös natsirekvisiitta oli kova sana. Andersilla oli vähän siellä sun täällä hakaristilippuja ja muuta Natsi-Saksaan liittyvää materiaalia. Kaiken kaikkiaan nuorukainen oli ihastunut natsirekvisiittaan kunnolla ja heil hitler kaikui joka välissä.

Poikaa syytetään nyt 19 laittomasta uhkauksesta ja murhan yrityksestä, sekä ampuma-aserikoksista.

Se mikä on merkillistä on se, että vaikka Andersin nimi on täysin ruotsalainen, ja hänen motiivinsa oli kertomansa mukaan vahingoittaa mahdollisimman montaa muslimia, niin hän ei kuitenkaan ole itsekään ns. kantaruotsalainen vaan arabi- tms. taustainen.

13 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kuunatsin seikkailut
Kuunatsin seikkailut
21.10.2021 12:48

Viri viri tööt tööt pii paa.

juhaII
juhaII
21.10.2021 01:58

Nehän aina puhuvat sekavia. Valitsi viisaasti ruotsalaisen (oikean) opettajan, koska me valkoiset olemme tosiasiassa paarialuokkaa kaikessa ”ylivallassa”, vaikka harvat meistä ovat sellaisia ”joulukuusia” kuin arabi ja mustat gansta räppärit pössykät kädessään.

Valkolaisella saa olla kirve kädessä vain metsässä ja saunapuita tehdessä. Muuten siitä hälytetään kokonainen lääni-.

Make's perfect sense
Make's perfect sense
21.10.2021 00:42

Herr Petterrsson valisti tekijän monikultturi-taustoista. Tekijän Lars isä on itse Kolumbiasta adoptoitu vihreä-poliitikko. Tekijän äiti on puolestaan Sri Lankasta eli tekijä on kai niitä Ruotsin kolumbialais-sri lankalaisia.

https://petterssonsblogg.se/2021/08/21/misstankt-for-forsok-till-mord-i-eslov-begard-haktad/

Jotenkin ihmeellinen tuon monilulttuuri-tekijän pyrkimys saada teko kaikin tavoin vaikuttamaan äärioikeiston tekosilta, ikään kuin heitä vahingoittakseen… false flag

Varmasti tuore uutinen ”natsin” tekemästä koulupuukotuksesta aiheutti ensin Löveenissä ja muussa vihervasemmistohallituksessa kliimaksin. Kun sitten poliisisetä kertoikin tämänkin sekopään olevan vihreisiin kytkeytyvä monikulttuurilahja ruotsille, niin ehkäpä tapauksesta oli vain parempi olla hiljaa.

Make's perfect sense
Make's perfect sense
21.10.2021 07:28
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Joka tapauksessa mielenkiintoinen sirkusperhe.

Pettersson kirjoitti myös kunnanvaltuustoisästä: ”För tre år sedan tvingades Lars avgå efter protester för att han ville ta bort svenska traditioner i kommunen. Miljöpartiet i Eslöv med herr Ahlfors som ordförande ville införa ateism i skolan, gripa motståndare till mångkultur och förbjuda jullovet,…

Hakaristeilyt kotona ovat kenties voineet herättää aktiivista keskustelua ”sunnuntailounaalla”

Make's perfect sense
Make's perfect sense
21.10.2021 15:14
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Juu juu, ei kai tuolla Eslövissä muita koulupuukottelija-huugoja oo ollu. Ehkä Lars isällä on ollu niin kiire pelastaa maailmaa ettei ollu huomannu jälkikasvunsa kasvavan kieroon.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
21.10.2021 16:39
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Ehkäpä vanhemmat uskoneet vapaaseen kasvatukseen sillä tavalla kuin se on haluttu väärinymmärtää?

Make's perfect sense
Make's perfect sense
21.10.2021 18:01
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

ehkä Huugo oli nerokas manipuloija? Sanoi tarvisevansa natsirekvisiittaa ja murhasymboliikkaa hahmottaakseen paremmin vihansa natseja ja muita monikulttuurisuuden vastustajia kohtaan? Jalon tavoitteen saavuttamiseksi vihervanhemmat sitten ostelivat pojalle replikoita ja palan kolmatta valtakuntaa?

Sellaista
Sellaista
20.10.2021 22:04

Ahaa, tällainen on se ”äääärioikeisto”, josta Suomessakin on varoiteltu. Että sillä tavalla.

Juho
Juho
20.10.2021 20:21

Muslimit fanittavat Adolf Hitleriä ja ovat tyytyväisiä natsi-Saksaan, ovat tyytyväisiä miten natsit tuhosivat juutalaisia. Jos pojalla on islam kytkentää niin käytös ei yllätä.

Jaco Jäännös
Jaco Jäännös
20.10.2021 19:49

Kemujen tehtailemien pyroterrorismin, ammuskelujen, puukotusten, ryöstöjen ja raiskausten toistuminen tulee väistämättä johtamaan väkivaltaisten äärioikeistolaisten liikkeiden kasvuun.
Ihan vaan sen takia kun viranomaiset eivät uskalla hoitaa tehtäviään ja poliitikot elää jossakin rinnakkaistodellisuudessa.
Siinä degröönävaseliinit saa ne kaipaamansa ”uusnatsit”.