Valko-Venäjä suuntaa painetta nyt täysillä Puolan suuntaan

Paine Puolan rajalla Valko-Venäjän suuntaan kasvaa. Puola on siirtänyt viime päivinä lisää yli 800 sotilasta ja poliisia rajalle estämään Valko-Venäjän pakottamien tulijoiden rajanylitykset.

Valko-Venäjän rajalle on asetettu vyöhyke, jossa rajapoliisit voivat pysäyttää kenet tahansa autoilijan tarkastaakseen onko kyydissä laittomia rajan ylittäjiä. Esimerkiksi viikonlopun aikana rajan pinnassa oli raju takaa-ajo. Poliisit yrittivät pysäyttää syyrialaisen miehen kuljettaman auton, mutta kuljettaja kieltäytyi pysähtymästä.

Tästä seurasi kymmenien kilometrien takaa-ajo, joka loppui kun auto saatiin kiilattua ojaan. Kuljettaja, syyrialainen mies, yritti purra poliisia. Hänet saatiin kuitenkin nopeasti aisoihin. Autossa oli 10 laittomasti Puolassa oleskelevaa tulijaa. Kuljettajan arveltiin olevan matkalla Saksaan tulijalastinsa kanssa. Auto oli Saksan kilvissä.

Alla videokuvaa, kuinka tila-autolla liikkeellä ollut syyrialainen seurua pakeni paikalta poliisin liikenneratsiassa, jossa etsittiin laittomasti maassa olevia tulijoita. Kuva tulee Valko-Venäjän vastaiselta rajalta puolalaisen Hajnówkan kaupungin poliisin Twitteristä.

 

Syyrialainen kuljettaja asui jo ennestään Saksassa ja oli liikkeellä Saksan kilpisellä pakettiautolla. Auto saatiin kuitenkin kiilattua turvallisesti ojaan ja laittomat maassaolijat pidätettiin.

Puolalaisten medioiden mukaan trendi onkin tällä hetkellä se, että jos joku porukkaa pääsee rajan yli Valko-Venäjältä Puolaan, niin porukka piiloutuu metsään. Sen jälkeen he ottavat puhelimillaan yhteyttä Saksassa oleskeleviin yhteyshenkilöihin, jotka lähtevät noutamaan rajan yli saapunutta porukkaa.

Tämän takia Puolan poliisilla ja rajavartijoilla on erikoistoimet rajan pinnassa.

Alla videolla miten laittomat tulijat rikkovat raja-aitaa ja yrittävät päästä Puolan puolelle.

 

Valko-Venäjän ja Venäjän paine on tällä hetkellä siis muuttumassa, se ei ole enää Liettuassa vaan Puolassa. Kyse on yksinkertaisesti siitä, että Liettuasta on liian vaikea reitti Saksaan. Ensin pitää päästä rajan yli Liettuaan, sitten Puolan läpi Saksaan. Puolalla ja Liettualla on kuitenkin hyvä rajayhteistyö ja siellä osataan tehdä ns. profilointia.

Subscribe
Notify of
guest
54 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tuumailija

Valko-venäjä olettaa, että puola nöyrtyy kahden tulen välissä, koska Eu:n puolelta on myös kova painostus vastoin sopimuksia monella tasolla.
Ei vain kauheasti näy niitä naisia ja lapsia, oikeasti hätää kärsiviä ja pakolaisia, vaan enemmän raavaita nuoria miehiä pyrkimässä lihapatojen ääreen loisimaan.
Kovasti oli loukkaantunut Hutisalo kun mainitsi erikseen partalapsi nimityksestä, koska se ei sovi heidän valheelliseen narratiiviin että tulijat eivät ole suurimmilta osin mitään lapsia vaan aikuisia.
Ei auta vaikka näiden läpsyjen lapseksi luokittelua muutettiin niin, että 20 vuotiaat kuuluvat lastensuojelun piiriin, todellisia “ankkuri”lapsia”” ellei suoraan sanoen riippoja.

Suomi Finland

Ilman vanhempia tulevat miespuoliset myöhäisteinit ovat kantaväestön kannalta hyvin vaarallista sakkia. Heidän touhunsa lipsahtavat helposti väkivallan puolelle. Ei sellaisia saisi päästää vapaina yhteiskuntaan.

Sellaista

Puolan pääministerin terveiset EU:n globalisteille:

“Puola varoittaa EU:ta ”maailmansodasta” – Pääministeri: ”Puolustaudumme kaikin asein”
”Mitä tapahtuu, jos EU-komissio aloittaa kolmannen maailmansodan? – Aiomme puolustaa oikeuksiamme kaikilla käytettävissämme olevilla aseilla”, Morawiecki sanoi Financial Timesille.

”Meidän mielestämme tämä on jo syrjivä ja määräysvaltainen lähestymistapa [Brysselin taholta]. Mutta jos tilanne pahenee entisestään, meidän on mietittävä strategiamme”, hän lisäsi.”

Hyvin menee ja näyttää tilanne hyvältä taas. Kiitos EU.

Kiitos Puola

Pakko arvostaa puolalaisia, heillä on selkäranka tallella.

juhaII

Kovasti näyttävät olevan työtä vailla kun raja-aitoja repivät. Mutta, mutta. Kuten ameeriikoissa on wahna sanonta: “Aika on rahaa.”

Puola on kautta euroopan historian ajan ollut se viimeinen lukko, joka suojellut muuta Eurooppaa barbaareilta!

Kaikkein suurin uhka Euroopalle on sen sisällä EU:n akkalauman ja “ikäistensä” pääministereiden taholta. Jos joku viheliäinen sielu haluaa edes yrittää pelastaa jotain elämänsä suhteen. Silloin on syytä laittaa kädet ristiin, sillä jos nuo kaikki ja muut samanlaiset pääsevät läpi. Ovat päivämme luetut!

Antti Tifa

Aita ensin rikki ja matalaksi, sitten väkisin läpi. Refugees wellcome. https://www.youtube.com/watch?v=iZtEZLzixHk

Suomi Finland

Kulttuuria siis parhaimmillaan! Nam!!!

Tuonne rajalle pitäisi tehdä kunnon labyrintti, jotta keharin suuntavaisto pettää. Ja ulostuloaukko Valko-Venäjän puolelle – ja tietty keharin ilme pitää saada taltioitua, kun se huomaa päässeensä takaisin turvalliselle Valko-Venäjälle.

Puolueeton

Puola voisi edelleen ärsyttää EUta ja laatia lain, jossa raja-aidan särkijöitä voidaan ampua.
Se todennäköisesti onkin maahan tunkeutumisen ainoa toimiva este. Muistellaan vuotta 1939.

Dan Wesson

Ei tuolla rajaseuduilla olla enää kaukana tilanteesta, jossa paikalle tuodaan panssariajoneuvoja ja alkaa lyijy lentämään. Polakeilla on päättäväiset otteet, ja niin pitääkin, jos aikoo pitää tunkeilijat Valko-Venäjän puolella.

telamiinankantaja

Ankkurilapset rynnistää, tanner tömisee ja aitaa kaatuu.

Tvaja

Miinoitus auttaisi kummasti, tuskin moni yrittäisi kun ripottelisi miinoja koko rajan pituudelta ja kunnon varoitusmerkit pääkalloineen..

Jouni S.

Suomessakin se virhe tehtiin, että miinoista luovuttiin. Eräs henkilö sai tahtonsa läpi, en tiedä oliko mielessä jo tämä skenario, että moniosaajia pyrkii maahan, ja heitä ei saa miinoituksella uhata. Suomella on pitkä itäraja ja viisaus päätöksessä luopua miinoista (eli mahdollisuudesta tarvittaessa käyttää niitä) tämän vuoksi hyvin kyseenalainen. Henkilökohtaiset intressit tietysti muualla, YK ja mahd. Nobelin rauhanpalkinnon suunnalla. Mutta poliittinen päätös joka tapauksessa ja kansalaiset voivat vaikuttaa siihen, ettei vastaava vastaava typeryys toistu, äänestämällä muita kuin kansan vihaajia.

telamiinankantaja

Jalkaväkimiinat olis halpa ja tehokas ase. Oli SUURTA typeryyttä niistä luopuminen.

U. Kamutapsa

No, saihan eräs henkilö palkkioksi kissan…

Jared

Jokainen afgaani on yksiselitteisen haitallinen. Ovat yliedustettuina jokaisen negatiivisen tilaston yläpäässä Euroopassa. Ovat aggressiivisia, sopeutumiskyvyttömiä ja käyvät kuumina lapsiin.

Eräs

Ei kelpaa välietappimaat “hätää kärsiville pakolaisille”, kun pitää maksimoida sosiaalituet ja mukava elämä.

Ingen Gripen

Maailman väestön arvioidaan kasvavan vielä ainakin kahdella miljardilla.

Jos jokin kansallisvaltio ei tee aitoja ulkorajoilleen, niin sitten niitä alkaa syntyä maan sisälle kuin paaluvarustuksia villissä lännessä intiaanisotien aikaan.

Olemme nähneet tuosta kaikesta vasta haparoivat ensiaskeleet.

Suomi Finland

Fort West End pitää kyllä puolensa! Hiihaaa!!!

murre riepunen

Tämä ei hyvin pääty, vaikka vihervasemmisto ilakoi euroopan alueelle, myös Suomeen väkisin änkeävistä vanhusten ja lasten ” hyväksikäyttäjistä “, jopa vammaisten hoitolaitoksista kantautuu varsin ikäviä uutisia ” ahmatin ” suorittamista seks…i rikoksista.

Pena

SDP, Vihreät, Vasemmistoliitto, Keskusta ja Kokoomus ajavat “työperäistä maahanmuuttoa”, kaikkein kovimmalla vimmalla. On syytä olla huolissaan.

Anna-Maria Korhonen

Täysin ei Puola ole kyllä onnistunut. MTV uutisoi taannoin, että Puolan kautta on tullut tänä vuonna jo 6000 laitonta siirtolaista.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/aarioikeistolaisen-partiot-kaannyttavat-maahantulijoita-pamppujen-ja-viidakkoveitsien-kanssa-saksan-ja-puolan-rajalla-saksa-lisaa-valvontaa/8272800#gs.e2d7vf

Qroquius Kad

Kukaan ei ole täydellinen, mutta Puolallla on aito pyrkimys olla mahdollisimman lähellä sitä.

U. Kamutapsa

Pamppu ja maahan tunkevan barbaarin pää on hyvä yhdistelmä. Ikuinen lihapata ja maahan tunkeutunut barbaari on huono yhdistelmä.

U. Kamutapsa

Mulla on vissiin jokin häiriö näköaistissani, kun en näe tuolla(kaan) videolla naisia ja lapsia. Eivätkä nuo veijarit vaikuta rakettilääkäreiltäkään. Voihan toki olla, että noilla on vaan kova kiire ESA:n palkkalistoille rekrytoitaviksi. Tai erään kepulin Suomeen taannoin kaavaileman avaruusohjelman pyörittäjiksi.

Last edited 2 vuotta sitten by U. Kamutapsa
T

Rahalla ei ole mitään väliä. Kansan olemassaolon jatkumisella on.

Suomi Finland

Kyse on pohjimmiltaan samasta asiasta kuin sosiaaliturvan yhteydessä. Ihanteellista olisi, että sosiaaliturva pelastaisi ihmiset akuutista pulasta. mutta kun asiat selkeytyvät, ihmiset voisivat taas alkaa tehdä töitä.

Kuitenkin sosiaaliturva voi passivoida ja jos se tuntuu houkuttelevalta verrattuna työntekoon, voi sen varaan jättäytyä jopa sellaisia ihmisiä, joilla ei ole mitään akuuttia hätää tai vaikkapa sairautta.

Jos matuja tuolla rajoilla säälitään ja rajat avataan, pumppu saa taas uutta painetta ja rohkaisee lisää matuja jättämään ‘kehittyvän’ maansa. Eli sääli takaa sen, että lisää säälittäviä vyöryy katkeamattomana virtana. Eikä pumppu pysähdy niin kauan, kuin elintasoeroja on.

Tuolle ihmisvirralle pitäisi laittaa heti stoppi ja pysyä kovana. Näin ei porukkaa lähtisi liikkeelle

Suomi Finland

Ainoa keino kertoa yksityisille ihmisille, kansoille ja maanosille se, että heidän pitää huolehtia viime kädessä itse itsestään on se, että osoitetaan päättäväisesti, että ilmaisia lounaita ei ole.

Qroquius Kad

Täsmälleen näin.
Ja juuri sitähän Länsi YKn ja EUn johdolla nimenmaan ei tee, vaan suorastaan kutsuu kaksijalkaisten heinäsirkkojen laumoja tuhoamaan itseään.

Länsi tekee outoa itsemurhaa.

T

“Länsi tekee outoa itsemurhaa.” Äänestäjät. Valtaosa heistä.

Kultapossukerho

EU on pilannut koko asian alusta alkaen ja tyhmät jäsenmaat ovat luottaneet siihen mitä EU lupaa ja määrää.

Tässä sitä nyt ollaan. Muurit olisi pitänyt rakentaa valmiiksi jo 10 vuotta sitten koska tiedettiin että matuvyöry saattaa alkaa muutamassa päivässä jos niikseen tulee. Matumaissahan tapahtuu koko ajan jotakin paskaa mikä voi saada porukan liikkeelle.

Ruotsiin tuli 82.518 matupatua vuonna 2020: https://www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/manniskorna-i-sverige/invandring-till-sv
Voi elämän kevät!!!

PS Tästä näette kohdasta 00:49 mitä Vilksin mukamas ”turva-autosta” jäi jäljelle, hiiltynyt pannukakku:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/rapport-efter-olyckan-klar-fokuserade-sig-pa-att-radda-lastbilschaufforen

Kovat piippuun

Tuollaiset päiväkoti aidat mitään pitele. Miinoja noille rajoille ja varoituskyltit. Tuo on vihamielistä seka laitonta maahantunkeutumista. Possutarhoja sinne lähettyville. Ja paskaa voisi jollain maajussin koneella lingota niskaan.

Silminnäkijä 2015

Eihän tämä niin kovasti eroa Ruotsin järjestämästä paineesta Tornion rajaa kohti v 2015. Toisn painetta ei oikeasti ollut, kun rajan läpihän sai tulla vapaasti Ruotsista. Vain yhtenä lauantaipäivänä 2015 Torniossa oli muka ihmisketju krannikadun poikki, että läpi ei tulla. YK:n ihmisoikeussopimuskin on outo. Jopa monen vuonna 2015 pakolaismyönteisen EU-maan mukaan nyt ei olisikaan oikeus tulla EU-alueelle, kun pakolainen tulee idästä. Etelästä suoraan Italiaan tulo olisi silti OK. Eihän mikään YK-sopimus voi riippua ilmansuunnasta.

T

2015 tapahtumat kannattaa pitää mielessä. Ruotsi toimi samoin kuin Venäjä/Valko-Venäjä. Ruotsi on samanlainen vihollinen Suomelle kuin Venäjä/Valko-Venäjä.

T

2015 Ruotsi käytti pakolais-asetta Suomea vastaan.

Tuumailija

Olisi pitänyt tehdä venäjän kanssa soppari, että porukka lastataan torniosta junaan joka kolkuttelee venäjän läpi non stoppina suoraan iranin rajalle, siinä olisi ollut valokuvan paikka kun allahin mies toteaa tulleensa lähtöpisteeseen kulkematta turvapaikan kautta.

Qroquius Kad

Eipä Imperialistista Roistovaltio Ryssää todellakaan tuollainen kiinnostanut. Etkö tosiaan muista, että Ryssä teki aivan samaa meille, joskin pienemmässä mitassa?

Oloneuvos

Se olis ollut iphone miehellä selfien paikka Iranin rajalla. Saatesanoilla i’m back.

Qroquius Kad

Kyllä niitä jäi koko lailla sinne matkan varrellekin, eivät todellakaan tulleet kaikki Suomeen. Kuten sanoin, määräksi oli sovittu 80 000.
Se oli tuolloin Suomen osuus taakanjaosta.

Koulunäkki

Olisihan ne voinut lähettää samaa tietä takaisin näkkileipävoileipien kanssa.

Qroquius Kad

Ei olisi.

Niiden OIKEASTI olemassaolevien kansainvälisten sopimusten mukaan jokaisella on oikeus hakea asyyliä, mutta sitäEI OLE ole mikään pakko antaa, elleivät edellytykset täyty.
Kuten näillä läpsyttelijöillä ei.

Hylsystä on oikeus valitttaa, mutta ei miljoonaa kertaa;
hakemukseen voidaan edellyttää KAIKKI perusteet turvapaikalle, ja elleivät riitä, niitä ei keksitä valitukseen lisää..
Hylsyn käsittelyyn ei ole pakko mennä vuosia, vaan tunteja.

Ennen kaikkea turvapaikanhakijaa ei ole mikään pakko päästää kaduille kävelemään.

Näin niin OIKEASTI olemassaolevien kv. sopimusten mukaan, joita EI NOUDATETA!!

Aiva kuin olisin kirjoittanut tästä joskus aiemminkin?

Haparanda-Tornio

Luuletteko tosiaan ettei Tornion tulleista matuista ollut SOVITTU Suomen paskapoliitikkojen kanssa etukäteen?

Ruotsin paskapoliitikot tekivät yksinkertaisesti diilin Suomen paskapoliitikkojen kanssa.
Ei Ruotsi uskaltaisi lähettää yhtään mitään jos ei siihen olisi ollut Suomen suostumus. Koko matujen vaellus Pohjoiseen eli junamatkat jne oli ennalta ORGANISOITU. Näkihän sen Paavokin joka kävi Tukholman asemalla useita kertoja seuraamassa tapahtumia.

PS: Moniko Tornion kautta tulleista käy kokoaikatyössä ja maksaa veroa? Kysykää sitä vaikka siltä naiselta jonka ”silmät ovat kuin öökunat päässä”, hehe.

Qroquius Kad

Asiasta oli nimenomaan sovittu EU-tsaolla:
Pipilän hallitus oli suunnilleen ensi toimenaan määrännyt Maahanmuuttoviraston tiedustelemaan Kuntaliitolta majoituspaikkoja kaikkiaan 80 000 turvapaikanhakijalle.

Toistan:
80 000 turvapaikanhakijalle.
Kysely tehtiin huhtikuussa 2015, siis heti Pipilän hallituksen astuttua toimeen.

Hallituksemme oli sopinut 80 000 raiskaaja-ryöstäjä-terrristin lähettämisestä Suomeen.
Se jäi 32 500 vain siksi, että Unkari ja kumppanit alkoivat sulkea rajojaan.

Tämä asia on kerrottu valtamediassa avoimesti.
Älkää jumalauta vaan sanoko, että tämä tuli vastaanne nyt ensimmäistä kertaa!!!

Jupi

Erään unkarilaisen toimesta, open arms foundationin kautta lahjottiin kaikki ne joita piti lahjoa että homma toimii

Såg den inte komma

Poliitikot eivät ehkä konkreettisesti olleet kasseja kantamassa tai kahvia keittämässä mutta… turha luulla että kaikki tuli yllätyksenä vaikka Lööperi niin väittää, hehe.

Rajat ja Järjestys

Maassa pitää olla laki ja järjestys ja sääntöjä pitää noudattaa, muuten kaikki menee hulinaksi.

Hyvänä esimerkkinä on USA jossa Biden meni lörpöttelemään paremmasta maahanmuuttopolitiikasta ja paremmasta matujen kohtelusta vain Trumpia mollatakseen.

Nyt Biden istuu kurkkuaan myöten paskassa 1,7 miljoonan mexikaanon kanssa.

Suomi Finland

“– Lopeta! Kuinka sä kehtaat, parkaisi konkaripoliitikko.

– Tää on aivan julkista tietoa internetissä, vastasi Vallin.
– Sitä löytyy joka lähtöön, Gustafsson huusi takaisin.”

Sitä löytyy joka lähtöön ja mistäköhän syystä? Ei kai vain syynä ole se, että kaikki nuo rasismisyytöksiä latelevat tyypit yrittävät parhaansa mukaan pidättäytyä julkaisemasta mitään virallista tietoa, jottei totuus paljastu selvästi kaikille.

Ja eräs maahanmuuttajataustainen edustaja viittasi siihen, että ihmisten kotoutuminen vaikeutuu, kun asioita tuodaan tällä tavalla esiin.

Ettei vaan rivien välissä sanonut, että on odotettavissa mellakoita, jolleivat puheet muuten muutu suvaitsevaiseen suuntaan.

Tyyppi, joka varmasti tietää Ruotsin tilanteen varsin hyvin voisi myöntää, että maahanmuuttajillakin on…

Suomi Finland

varsin hyvin tiedossa, etteivät asiat ole sujuneet niin, että kaikki pitäisi vain suvaita. Ja kukaan ei rohkene edes ajatella sitä, että maahanmuuttajathan ne vasta kärsivätkin toisten maahanmuuttajien rikollisuudesta.

Juuri ammuttiin rap muusikko hengiltä. Tosin kantaruotsalainen. Jos gansterikulttuuri on monikulttuurisuuden vääjäämätön tuote, kuten se esimerkkien mukaan näyttäisi olevan, voisi vähän ymmärtää sitä kontekstia, miksi monet epäilevät kehitysmaamaahanmuuton järkevyyttä. Mutta ei.

Sulo Vainio

Eipä tullut samanlaista metakkaa kun Ruotsi lähettti vuonna 2015 yli 30 000 mahantunkeutujaa Suomen. No EU:n sisällähän on vapaa oikeus liikkua, se koskee kai koko maailmaa?Hieno paikka tämä EU, kiva että suomikin kuuluu näin älykkääseeen porukkaan.

Paska nakki meille

Ruotsi lapioi ongelman meille eikä meidän poliitikot sulkeneen rajaa, sen sijaan komensivat soltut kumartelemaan ja kantamaan tulijoiden laukkuja.

Tuota voisi oikeastaan kutsua jopa maanpetokseksi.