Ano Turtiainen lähettelee eduskunnasta sotaan kehottavia viestejä

Suomen eduskunnassa näyttää olevan todella rento meno. Sieltä lähetellään tällä hetkellä sodan valmistautumiseen kehottavia viestejä. Esimerkiksi edustaja Turtiainen kehottaa ihmisiä huoltamaan aseet ja varastoimaan patruunoita, sillä sota on alkanut.

Sitä vaan tässä, että jos esimerkiksi tavallinen koulupoika lähettelisi tällaisia viestejä, niin poliisi ottaisi melko varmasti yhteyttä kyselläkseen, että onko kaikki varmasti hyvin. Että ei kai viestin lähettäjä suunnittele mahdollista joukkoteurastusta.

Toisaalta, aikuisilla ihmisillä liiraa nykyaikana jo noin yleisesti melko pahasti päässä, että tuskinpa tässäkään muusta on kysymys.

Subscribe
Notify of
guest
90 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Hulluus kukkii

Melko sakeaa on. Toisaalla punavihreät ahdistuvat kuvittelemastaan natsien saappaiden kajahtelusta ikkunansa alla, koululaisia rekrytoidaan hysteeriseen ilmastovouhotukseen ja laittomuuksiin, matujen rikoksista puhuminen on laitonta ja johtaa satavarmaan tuomioon kuten nyt ilmeisesti Tampereen valtuuston kokouksen jälkeen voi Vallinille hyvinkin olla käymässä jne.

Minä

Ne oikeat fasistit ovat punavihreissä, joihin oikeastaan kuuluu suurin osa puolueista. Niiden touhuista ne saappaiden askelet kuuluvat. Sellainen alkaa hiljakseen sananvapauden rajoittamisesta, jolloin lopulta vain yksi totuus on laillista ja muut vaiennetaan. Siitä kehkeytyy jatkossa diktatuuri, jossa eliitti määrää mitä saa tehdä ja mitä saa ajatella.

Jupi

Oikeassa on mies. Läpi historian, kun poliittiset keinot ovat loppuneet, on varastorasvat pyyhitty aseista. Filippiinien toinen* vallankumous oli täysin veretön, tarvittiin vaan vuosia diktatuuria ja lopuksi armeija olikin kansan puolella. Toki Marcon ehti 10 miljardia varastaa ennen hawaijille muuttoa.
*ensinmäinen ei ollut niin veretön, se laukaisi suoraan espanja-usa sodan kun siirtolaisheruudesta kiisteltiin

terhomatti.hämeenkor

Täys latvakakkonen tuo turtiainen.Ilmankos UMV-lehti (ryssän kätyri) on ottanut hänet suojelukseensa ja tehnyt hänestä lähes suojeluspyhimyksen.

Sellaista

Kiinan ja Taiwan tilanteen kiristyminen ei paranna maailman turvallisuustilannetta, sekä AUKUS-sopimus.

Turtiaista en itsekään fanita ja puolustele, mutta nämä tapahtumat ovat ihan faktaa.

Australia on myös Kiinasta ollut huolissaan jo pitkän aikaa.

Rullattu

Minusta aikuiset ei nimittele toisia noin.
Tuo sinun kirjoituksesi kyllä heijastelee jotain muuta henkilöä kun sitä mistä kirjoitit.
Nato suoraan lietsoo sotaa venäjää kohtaan, hauskaa että samaa tekee myöskin ukraina, kiinakin säheltää joukossa, tosin venäjän puolella, naton sotaa lietsovat tapasivat niinistön vain päivä pari uhinsa jälkeen.
Näin sitä suome työnnetään väkisinkin sotaan eu:n ja naton toimesta johin suomi ei edes kuulu.
Minähän en ryssiä kunnioita mutta en myöskään ole niin tyhmä että alkaisin noille uhittelemaan.

Qroquius Kad

Eihän se Turtapää mikään koulupoika olekaan, vaan kansanedustaja.

Hän on toimessaan velvollinen noudattamaan perustuslakia, eivätkä häntä sido siinä muut määräykset. Hänen on esiinnyttävä vakaasti ja arvokkaasti sekä loukkaamatta toista henkilöä.

Kansanedustaja voidaan asettaa syytteeseen hänen valtiopäivillä lausumiensa mielipiteiden tai asian käsittelyssä noudattamansa menettelyn johdosta vain, jos eduskunta antaa tähän luvan vähintään viiden kuudesosan enemmistöllä annetuista äänistä.

Kansanedustajaa ei saa ilman eduskunnan suostumusta pidättää tai vangita ennen oikeudenkäynnin alkamista, ellei häntä painavista syistä epäillä syylliseksi rikokseen, josta säädetty lievin rangaistus on vähintään kuusi kuukautta vankeutta.

Näillä mennään.

Minä

Turtiaisen tyyli on aika räväkkä, mutta jos kuuntelee mitä asiaa se pyrkii ajamaan, niin on sillä kuitenkin ihan hyvät pyrkimykset, vaikka ronski sanavarasto onkin käytössä. Herkempiä Turtiaisen puheet varmaan heikottavat.

Turtiainen kun perusti puoluetta, niin kannatuskortit tulivat kerätyiksi päivässä. Siihen ei ole kukaan pystynyt koskaan. Tosin kerääminen suoritettiin sähköisesti sen sijaan, että ennen keräitliin paperilappusia. Mutta ei edelleenkään näy olevan kannatuskorttien keruu toisilla helppoa, vaikka niilläkin on käytössä sähköinen keräys.

Siitä voi päätellä, että kannatusta löytyy. Tiedossa seuraavissa vaaleissa, jos ei tuulet muutu, kansanedustajien tuoleja pari kolme kappaletta ainakin.

Ilmari

Mitä asiaa Turtiainen pyrkii ajamaan? Yhtään järkevää kommenttia hän ei ole koskaan esittänyt. Etupäässä hän mölisee jotain käsittämätöntä bulshittiä koronasta.

Rullattu

Kun hiukkan on silmät auki ja korvat samoin niin luulisi täälläkin olevan selvää mikä sakea paska on leviämässä jokaiseen maahan kulkutaudin verukkeella oleva natsilaki passeineen jossa toisella osalla ihmisiä ei ole edes kohta ihmisarvoa.

Oloneuvos

Turtiainen puhuu mitä puhuu, on sillä tuhansien ellei kymmenientuhansien ihmisten kannatus.

Tyrsky

Sellainen, joka näkee raha- ja poliittisen järjestelmän olevan läpimätä, kykenee myös ymmärtämään mitä hankkeita ja millä tavoin laillistetulla rikollisuudella pyritään edistämään. Hieman hitaampi, mutta silti oikeamielinen, puolestaan voi ymmärtää saman havaitessaan moisia hankkeita toteutettavan – varsinkin kun ne tälle selitetään.

Sitten on koko joukko niitä, joiden ymmärtämättömyys kumpuaa silkasta typeryydestä, välinpitämättömyydestä, itsekkyydestä, perusteettomasta optimismista, tai defenssimekanismeista.

Valtakeskittymät eivät noudata nykyään valtioiden rajoja, joten sortomekanismit tai sotien rintamalinjatkaan eivät mene niiden mukaan. Vaikka valtiailla on jo suvereniteetti omistusten ja kontrollin suhteen, järjestelmän pysyvyyttä ei vielä ole varmistettu.

Sellaista

No, jos olemme seuranneet vaikka Kiinan ja Taiwanin tilanteen kiristymistä entisestään, sekä Dementikko Joe Bidenin puheita Taiwan puolustamisesta, niin ei ne ole kovin hyviä merkkejä tulevaisuudesta.

Joten, Paten, kannattaisi varmaan lukea enemmän ulkomaalaisia nettisivujakin.

Unohtamatta tätä AUKUS: (AUKUS on 15. syyskuuta 2021 solmittu sotilaallinen yhteistyösopimus AustralianYhdistyneen kuningaskunnan ja Yhdysvaltain välillä.)

Joten niin ikävää kuin se on Turtiaisen puheissa voi olla ripaus totuuttakin mukana valitettavasti. Itsekään en häntä niin kamalasti fanita, mutta kyllä tänä vuonna maailman turvallisuuspolitiikka on lähtenyt Joe Bideninkin takia alaspäin, että ei tässä voi varmaksi tietää mitä voi tapahtua. Ettei vain kohta oltaisi kusessa.

Minä

USA oli siirtämässä huomion painopistettä Tyynellemerelle jo ennen Bidenia. Kumma kyllä tässä asiassa tekevät kuten Trump teki. Toteutus oli tosin kömpelöä. Syy löytynee siitä, että Kiinalla on valloitushaluja, jotka ilmenevät siten, että Kiina vaatii tosille maille kuuluneita saaria itselleen laajentuakseen ja ryöstääkseen luonnonvarat. perustelevat sitten sillä, että koska joku kiinalainen meinasi käydä sillä saarella muutama sata vuotta sitten, se kuuluu Kiinalle.

Sellaista

Kyllähän, Kiina, oli enemmän kuin mielissään tästä China-Bidenistä presidenttinä. Bideneillä on hyvät suhteet tunnetusti muutenkin Kiinaan. Kiitos, Bidenin, meilläkin maksaa bensat 2€/litra, koska Biden meni ajamaan Amerikan öljyntuotantoa alaspäin, jolloin öljyn hinta nousi. Sekä hänen suosio Amerikassa on täysin pohjamudissa jostain syystä.

Amerikassa on myös hänen ansiostaan inflaatio.

Minä

Kyllä varmaan olikin mielissään Kiina, mutta tässä puolustukseen ja maailman valatpeliin se ei ilmeisesti pystynyt vaikutamaan, koska juna oli jo lähtenyt tuohon Tyynen valtameren suuntaan. Joka tapauksessa se on USA:n tarkoitus, että Tyynellämerellä on enemmän valmiuksia vastata Kiinan haasteeseen.

Nuo esille ottamasi asiat eivät liittyneet tähän asiaan.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Reijo Urpilainen

Kiinassa on lueskeltu historian kirjoja. Tsingiskaani totesi aikoinaan, kun valtakunta ulottui Tonavalta Japaninmerelle että: “yksi aurinko, yksi hallitsija”.

Sellaista

No, jos olemme seuranneet vaikka Kiinan ja Taiwanin tilanteen kiristymistä entisestään, sekä Dementikko Joe Bidenin puheita Taiwan puolustamisesta, niin ei ne ole kovin hyviä merkkejä tulevaisuudesta. Sitten tämä AUKUS- sopimus Amerikan, UK ja Australian välillä, veti Natolta maton alta.

Joten, Paten, kannattaisi varmaan lukea enemmän ulkomaalaisia nettisivujakin.

Joten niin ikävää kuin se on Turtiaisen puheissa voi olla ripaus totuuttakin mukana valitettavasti. Itsekään en häntä niin kamalasti fanita, mutta kyllä tänä vuonna maailman turvallisuuspolitiikka on lähtenyt Joe Bideninkin takia alaspäin, että ei tässä voi varmaksi tietää mitä voi tapahtua. 

Sellaista

Lisään vielä että luultavasti, Turtiainen, tarkoittaa tuolla “pulaa kaikesta”, juurikin tuota että vihreä siirtymä on pilaamassa sähköntuotantoa koska ydinvoimaloita laittavat kiinni ja korvataan ei toimivalla tuulivoimalla, sekä Amerikassa tämä LGBT- liikenneministeri sai Los Angelesin sataman jo jumiin.

Amerikassahan on jo pulaa ollut tuosta syystä monessakin kaupassa ja hyllyt tyhjänä. Tosin muistaakseni Suomessakin on ollut kanssa toimitusvaikeuksia joissakin tavaroissa hyllyt tyhjänä. Briteissähän oli myös polttoainepula.

Lisäksi täysin järjetön vihreä siirtymä on kallistanut energian hintoja tänä vuonna.

Oli Turtiaisesta mitä mieltä tahansa, mutta näyttää siltä, ettei hyvältä näytä.

Sellaista

Näin oli joku Mette kertoillut UMV-lehdelle viime kesänä ja kuvien kanssa:

https://mvlehti.net/2021/07/27/ei-normaalia-prisman-hyllyt-tyhjentyneet-sadoista-tuotteista-tavarantoimittajalla-toimitusvaikeuksia-kuvat/

Joten älä huoli, vihreä siirtymä kyllä tyhjentää hyllyt, kun lihansyöminenkin pilaa ilmaston ja vanhat autot.

Niin sitä paitsi mainitsin selvästi että joistain tavaroista pulaa, en että kaikesta. Voisi lukea kommentit hieman tarkemmin.

Näin kertoi itse, Prisma tästä:

”Toimittajat eivät pysty toimittamaan, mutta minä en tiedä mistä se johtuu”, Prisman ruokaosastolta vastattiin. ”Ei se normaalia ole”, S-ryhmältä vahvistettiin. ”Meille ei tule sellaista tavaraa mitä on tilattu, ja tuotteet tulee vaan nollana”, asiakaspalvelija kertoi.
”Jotain häikkää nyt on”.

Last edited 2 vuotta sitten by Sellaista
Sellaista

Tässä ei ole kyllä kukaan ollutkaan panikoimassa. Tosin kyllähän toin tässä paljonkin faktoja, mitkä kertoivat miksi nämä ovat mahdollisia. Vai pystytkö kiistämään väitteeni ?

Itse seuraan ihan rauhassa tilanteen kehittymistä. Valtamedia ei tässäkään ole tosiaan se luotettavin media.

Nythän oli muuten noussut taas itkupotkut vihervasemmistolla, koska Veikko Wallin oli tuonut myös esiin Tampereelle että olemme Ruotsin tiellä. Oli alettu vain SDP toimesta, Jukka Gustafsson huutamaan, että lopeta kun ei haluttu kuulla ikäviä faktoja. Kertoo paljon demareista.

Pate sortui tässä whataboutismiin, tuolla viinakauppavertauksella. Kuvissa oli Prisma, ei Alko.

Sellaista

Minä olen kylmäpäinen. Sen verran on kokemusta hankalista tilanteista ja vaarallisistakin. En panikoi kovin helpolla.

Kyllä vihervasemmisto itkupotkuilee useammin ja helpommalla. Se on nähty monta kertaa. Samoin uhriutuu. Rasismia joka paikassa (Afrikan tähti esim.), ääääärioikeistolaa löytyy, natseja myös, metoota kanssa monesti ollut milloin mistäkin aika pienestä. Toki varmasti joissain ollut oikeasti asiatonta toimintaakin, mutta jotkin jutut väritettyjä vahvasti. Sitten unohtamatta heidän ilmastohätätilaa, lihansyönti pitää lopettaa välittömästi ja polttomoottori autoilu jne…

Avohakkuut pitää kieltää, vaikka niiden osuus on 110 000 hehtaaria on 0,5 % vuodessa.

Tässä näimme kun oikeistolainen, eli Wallin kertoi ikäviä faktoja alkoi siellä itkupotkuilu demareilla.

Sellaista

Menee uutisen ohitse, mutta tästä metsänhoidosta vielä sen verran ja mitä vihervasemmisto ei havannoi myös:

“Avohakkuuala on alle prosentin Suomen metsistäAvohakkuumetsätalouden ekologisuuden kannalta oleellista on, että niitä ei tehdä liikaa. Näin metsäluonnossa siirtymään kykenevät lajit myös voivat siirtyä itselleen sopiville elinympäristöille.
Suomessa avohakkuita tehdään tällä hetkellä 0,5–0,7 prosenttia metsäpinta-alasta vuosittain. Suurin osa puusta korjataan eteläsuomalaisista yksityismetsistä, missä hakkuuaukkojen koko on keskimäärin vain 1,4 hehtaaria”

Qroquius Kad

Etkö ymmärrä maanomistusta? Sehän oli vuosituhannet se ainoa todellinen omaisuuden muoto.
Vai etkö ymmärrä miten metsänomistaja saa rahaa kaatamalla ja myymällä metsiensä puita? Ilmaiseksiko ne pitäisi antaa teollisuuden ym. käyttöön?

Sellaista

Et varmaan ole sitten metsäkonetta nähnyt myös. Itse olen ajanutkin niillä jonkin verran, joten senkin puolesta on tietoa. Samoin olen istuttanut puuntaimia myös pottiputkella ja mätästänyt kaivinkoneella.

Suomeksi, Pate, ei nyt ymmärrä metsänhoitoa ja sen tarkoitusta.

Metsä lahoaa ja menee pilalle, jos sitä ei kaada välillä. Samoin leviää hyvin kirjanpainajat ja juurikääpä. Jatkuva kasvatuskin vain nostaisi kuluja liikaa ja tulisi korjuuvaurioita liikaa puihin.

Last edited 2 vuotta sitten by Sellaista
Sellaista

Tässä se on väännetty rautalangasta, mitä metsänhoito ja avohakkuu tarkoittaa:

“Metsänkäsittelymenetelmä, jossa metsä uudistetaan poistamalla puusto tietyltä alueelta kokonaisuudessaan, metsän monimuotoisuuden lisäämiseksi jätettäviä säästöpuita lukuun ottamatta. Avohakkuusta käytetään myös termejä uudistushakkuu ja päätehakkuu. Avohakatulle alueelle perustetaan aina uusi taimikko joko luontaisesti, istuttaen tai kylväen. Avohakkuu jäljittelee metsän luontaista kehitystä, sillä myös luonnonmetsissä tavallisesti esiintyvät metsäpalot, myrsky- ja hyönteistuhot tappavat puustoa laajoilta alueilta tasaisin väliajoin. Avohakkuun, kuten myös metsäpalon, jälkeen metsässä tulee jakso, jossa valoa vaativat lajit runsastuvat ja varjoa sekä puustoa vaativat lajit vähenevät.”

Sellaista

Jatkoa:

“. Talousmetsissä on kuitenkin aina useita erilaisessa kehitysvaiheessa olevia metsiköitä lähellä toisiaan. Näin tilaa ja elinympäristöjä riittää erilaisia olosuhteita vaativille metsälajeille.”

Metsän kasviston monimuotoisuudesta suuri osa on maaperässä kaiken aikaa siemeninä. Kun metsä on täysikasvuinen ja täynnä kasvavia puita, kaikki kasvilajit eivät pääse kasvamaan, mutta avohakkuu antaa niiden päästä jälleen kasvuun.

Samoin täysikasvuisen metsän lajisto säilyy avohakkuun jälkeen siemeninä maaperään odottamaan, että metsä kasvaa jälleen täyteen.
”Monet hyönteiset ja yli puolet päiväperhosistamme käyttää nuoria metsiä lisääntymisalueinaan, mikä osittain korvaa vanhojen niittyjen katoa. Linnuista muun muassa pikkulepinkäinen hyötyy avohakkuista.”

Sellaista

Ei, vihervasemmistolla sitä riittää, kuten ilmastonmuutos ja siitä uutisointi myös tämän näyttivät monesti. Montakin kertaa tämä on tullut ilmi. Elokapina ja Greenpeace näyttivät jälleen tasonsa, kun olivat menneet mekkaloimaan vähän aikaa sitten jollekin työmaalle, missä kokeiltiin jatkuvaa kasvatusta. Eli heille ei sekään käynyt.

Nämä Vihreät ja muut eivät ymmärrä mistään metsänhoidosta, luonnosta ja ilmastosta yhtään mitään, se on monta kertaa tullut ilmi.

Näytätkö, miten nämä olivat metsäyhtiön propagandaa ja millä perusteilla ?

Nuo pari lainausta olivat muuten luonnonvarakeskuksen tutkija Sauli Valkosen suusta. Ei hän taida metsäyhtiöitä edustaa.

Hänen puolueeton mielipide:

”Ainoana metsänkasvatuksen menetelmänä en hyväksyisi kumpaakaan. Oleellista on tasapaino”.

Reijo Ruotsalainen

paavo; kun häviää argumentoinnin, niin oikea seuraus on vaihtaa mielipidettä. Jos aikoo itseään arvostaa…

Kukavaan

Talousmetsän kasvattamisessa on työtä.

hehtariman

Punikin mietteitä. Ole vaan onnellinen, kun et omista mitään. Jotkut sijoittaa fyysiseen kultaan ja jotkin metsään. Jotkin taas elää kädestä suuhun. Rahat ryypätään ja tölkeillä haetaan ruokaa.

Kukavaan

Pieni yksityiskohta. – Puutetta on ilmennyt muunmuassa teleskoopeista. Tähtitieteellisen yhdistyksen Ursan tarjonta on ollut melkein nollassa ehkä jo runsaan vuoden. Tuotantokapasiteettia lienee siirretty muiden kuin kuluttajatuotteiden valmistukseen. Optiikalle on kysyntää.

Pah

Totta turiset. Toivottavasti Turtiainen & Morawiecki ovat väärässä ja ihmiskuntaa riivaava hulluus rauhoittuu ilman sotimisia.

Noname

Eikö parempi A-laita ole aina ja ikuisesti huutanut sotaa mutta kukaan ei ole vielä ehtinyt kun sossutuoppi on ollu kesken?

Latvalaho toi Turtiainen, mutta omalle kannattajaryhmälle pitääkin puhua mitä ne haluaa kuulla ja muitten tajuta olla kuuntelematta.

Ei vara venettä

Eipä Turtiainen aivan väärässä ole. Ei vaan saa sanoa ääneen sitä minkä moni tajuaa.
Juuri männäpäivänä eli lauantaina toi USA Himarsin Gotlantiin:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/foi-expert-om-amerikanskt-artilleri-i-sverige-stark-signal-till-ryssland

Sellaista

Tällaista Puolan pääministerin suusta. Olisiko syytä houlestua.

”Puola varoittaa EU:ta ”maailmansodasta” – Pääministeri: ”Puolustaudumme kaikin asein”
”Mitä tapahtuu, jos EU-komissio aloittaa kolmannen maailmansodan? – Aiomme puolustaa oikeuksiamme kaikilla käytettävissämme olevilla aseilla”, Morawiecki sanoi Financial Timesille.

”Meidän mielestämme tämä on jo syrjivä ja määräysvaltainen lähestymistapa [Brysselin taholta]. Mutta jos tilanne pahenee entisestään, meidän on mietittävä strategiamme”, hän lisäsi.”

seant

En muista mikä kriisi 1979 oli kun tuli hankittua piekkari ja tuhat patia, sen muistan, että pari maailman sotaa kokenut täti alkoi lukemaan venäjää. Onko vastaavanlainen kriisi tulossa, kun kun Nato ja valtamedia näinä päivinä siihen suuntaan puhunut.

Catilina

Turtiainen on ihan oikeassa.

Marinin lounas

Hei, kansallissosialismi yleistyy yhteiskunnassamme, joku/jotkut ovat tämän huomanneet. Aatun unelma kolmannesta valtakunnasta on lähempänä totta kun arvaattekaan. Kansalaiset asetetaan toisiaan vasten(koronapassit). Samoin toimittiin 30 luvulla, ei mitään eroa. Leirejä toisinajattelijoita vastaan rakennetaan ympäri läntistä maailmaa. Globalistien etu on helposti hallittava orja kansa, johon ei kuulu valkoihoinen heteto mieshenkilö. Kaikella rokotuskampanjalla on tarkoitus vähentää valkoihoista hetero kansaa. Idässä tai lähi-idässä ei kampanjaa ole käynnissä. On tietysti harmittavaa jos on uskonut valtamedian akendaan ja ottanut pistoksen, jonka seurauksena elinikä on noin 1-3 vuotta. Mutta hyvä jos olen väärässä (mitä usein en ole). Valitettavaa, mutta rähinä on tulossa.

Sellaista

Olipa vaikea, olisiko vaikka Ultra Bra kappale ja vuodelta 1997. Minusta kyllä Marinin Lounas oli aika oikeassa tässä.

Perintö elää

“Elämästä on tullut parempaa, toverit. Elämästä on tullut iloisempaa.” Näin sanoi tuon taistolaisperinteen jatkajien värssyn inspiroija puoluekokouksen puheessaan. Kuka hän mahtoi olla?

Marinin lounas

Kolmannen valtakunnan esiin tulo perustuu vihreeseen liikkeeseen joka perustettiin 1975 Sakassa vasemmistolaisten ja vanhojen Natsien toimesta.

Kansallissosialismi = Suomi/eurooppa. Tarkoittaa, että yritykset ovat valtioiden tiukassa ohjauksessa, kuten 30 luvulla. Tarkoittaa valtio omistaa osan yritysten omaisuudesta ja saa etuisuuksia valtiolta. Esim valtion yritykset. DHL, Posti ja ym.

Ja vapaa markkinatalous= yksityinen omistajuus, sitä ei euroopassa ole ollut vuosin.

Jaakko Palvi

Olet väärässä totaalisen väärässä EU ei sulata, että valtio omistaisi yhtään yhtiötä.
EU vallassa tulee tarkoittamaan suuryritysten valtaa yli valtioiden vallan.

Siinä olet oikeassa, että tarkoittamiasi yrityksiä, siis napeilla pelavia ei tulla suvaitsemaan, vaan kaikki liiketoiminta ja valta tullaan ohjaamaan kansinvälisille suuryrityksille ns. harvain valta koskee vain niitä jotka jo nyt pitkälti hallitsevat mailmaa.

Marinin lounas

Liikkuvat taakse, kuka on valmis, vai onko paskat jo housussa, kun kela maksaa toimeentulon.= veronmaksaja

Qroquius Kad

Oletko itse? Mitä ajattelit tehdä? Kenen kanssa?

Nolottaa

Tässä sitä taas ollaan. Ensin persu sanoo ihan jopa asiallisia juttuja, ja sitten koko homma rusahtaa käsiin tämmöisen pöljäkommentin takia. Ei sua nyt enää kukaan ota tosissaan, sotamies Turtiainen. Haukkasit liian ison palan ja paskaks meni.

Marccu Ban

Valitettavasti Ano on oikeassa. Merkit on aivan selvät. Etkö Paavo seuraa yhtään mitä ympärillä tapahtuu?

Sellaista

Ilmeisesti vastaus on ei. Avainsanat: Joe Biden, Taiwan ja Kiina. sekä AUKUS-sopimus vihjeinä. Samoin NATO- toiminta viime päivinä.

h44

Suomessa ja koko maailmassa ongelmia tulee lähinnä talouden saralla jos Kiina hyökkää Taiwanille. Toki Venäjä voi käyttää sekavaa tilannetta hyväkseen ja napata Valkovenäjän, Ukrainan ja Kazakstanin pois kuleksimasta ilman että siitä seuraa ankaria pakotteita, mutta ei se täällä näy kuin uutisotsikoissa ja kukkarossa.

Sodassa

Jopas on taas porukka tulilla. Ja tässä vielä yksi hörhö.

Joku kenraali sanoi aikoinaan että “sota on politiikan jatkamista toisin keinoin”. Sitähän se on, mutta silloin on yleensä kyse hyökkäys- tai puolustus sodasta. Politiikka on sodan äiti ja sota on politiikan lapsi. Siksi on usein vaikea ymmärtää että sota on myös sitä että joku hakee sinulta resursseja maksamatta siitä. Yleensä energiaa, ruokaa tai asuinpinta-alaa.

No, mitä Suomesta on haettu sitten -90 luvun? Asuinpinta-alaa porukalle joka ei viitsi rakentaa omaa maataan. Samainen porukka on hakenut täältä myös ruokaa ja materiaalia. Toinen suurempi porukka on kaivosteollisuus. Nekin ovat hakeneet täältä maaperämme mineraaleja ilmaiseksi. Meitä ryöstetään koko ajan

Sodassa

Suomeen tulee noin 130 laivallista tavaraa kuukaudessa. JOS laivamäärä putoaa 90-100 laivan tasolle, suurin osa hedelmistä puuttuu ja kaikki ylellisyystuotteet: hajuvedet. parfyymit ja meikit. Mutta saippuaa riittää ja vessapaperia. Niinkuin banaanejakin. Ja tietysti, suomalaisia maatlaoutuotteita.

Pula iskee ensimmäisenä enrgiaan. Ensin loppuvat yksityisten polttoaineet. Sitten voiteluaineet. Sitten akut, laakerit, autojen varaosat, renkaat…

Joten, jos aikoo pitää autoa pitkään niin kannattaa ostaa NYT renkaat ja yhdet pyöränlaakerit sekä jarrupalasarja laikkojen kanssa varastoon. Joulun alla kun bensan hinta laskee viikosi, tynnyrillinen bensaa varastoon. Ja sitten ne hajuvedet, jotta tuoksuu jatkossakin hyvälle. Flaksi käy kun elämä kurjistuu.

Sellaista

SDP on ollut suurin valtionomaisuuksien myyjä, Paavo Lipposen johdolla. Eli kiitos varsinkin SDP siitä tuohusta. SDP sen eläkeindeksin kanssa aiheutti -90 luvulla.

Nythän SDP taas mentiin äänestämään jatkamaan samaa. Sekä tuhoamaan hyvinvointivaltio.

h44

Onkohan Anolla long covidin aiheuttama aivosumu?

Kukavaan

Ano Turtiaisen twitter-tviittaus ei kehota sotaan lähtemiseen tai sodan aloittamiseen. Hän kehottaa varautumaan sotaan.

Turtiaiselle kiitos sodan mahdollisuuden tuomisesta julkisuuteen. Ikävältä näyttää tulevaisuus. Ehkä sotiminen voi olla EMP-räjäytyksiä, joilla lamautetaan tieto- ja sähköverkkoja. Tai ehkä käytetään viruksia.

Perinteinen ammuskelu voi jäädä vähemmälle. Ehkä tilalle tulee autonomisia asejärjestelmiä, jotka poistavat väestöä käyttöalueiltaan. Myös hallinnot voivat poistaa omaa hyödyttömäksi katsomaansa väestöä. Psykologiset operaatiot lisääntynevät. Niissä väestöjä lamautetaan, pidetään tietämättömiä, opetetaan vihaamaan toisiaan ja aivopestään tuhoamaan itseään. Asekuntoisten murhiin kykenevien ja haluavien nuorten miesten maahan päästäminen on myös sotatoimi.

Kimmo Leino

Kyllä Suomen hallitukset on käyneet “sotaa” oman maan kansalasia vastaan jo vuosikymmenen: Tämän takia täytyi mm. tehdä itselle SYYTESUOJA: Julkinen lakitietokanta Finnlex: Suomen “perustuslain” 118 § … kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset …. syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

Tässä Suomen sotakoalitiossa on mukna mm. Euroopan ihmisoikeustuomioistuin ja Kansainvälinen rikostuomioistuin: He 55/2007 rikoslakimuutoksen pohjalta oikeusministeri allekirjoitti “sopimuksen” Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa: Suomi TUO maahan sotarikollisia ja MAKSAA niiden sotarikos-oikeudenkäynnit, kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi käsittelemään Suomea koskevia “yksittäistapauksia”.

Kimmo Leino

Ilman tätä LAHJONTAA kaikki PL 118 §:n mukaiset jutut olisi suoraan voinut lähettää kansainvälisen rikostuomioistuimen käsitttelyyn, koska Suomen “oikeusjärjestelmä” on toimivallaton.

Tämän lahjonnan ja valtiopetoksen ( PL 118 § ) suojissa on harrastettu myös suoraa VARASTAMISTA: Ilatlehti 7.4. 2012 “Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”. “Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata.”

1,3 – 3 miljardin euron varkaus suoreitettiin “lailla 444/2012”; ja se oli piilotettua pankkitukea: pankit fuusioivat 1.1. 2013 samalla sekunnilla, kun “laki 444/2012” astui voimaan .

Koska fuusiot suoreitettiin vuoden 2012 tasearvoilla pankit saivat miljardeja ylimääräistä !

Ja pienyritykset siis köyhtyivät 1,3 – 3 miljardia euroa “yli lain salliman perittyjä tasoitusvastuurahoja”; jotka

Kimmo Leino

olisi vakuutuslaitosten velkana pienyrityksille pitänyt palauttaa !

Mutta valtaa Suomessa pitääkin vakuutus/ pankkipooli: Iltalejti 19.2. 2013 “Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: “Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” “Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä” … on saatu on; valtiopetos; miljardivarkaus; EU-elvytyspaketti ja syytesuoja ministereille ja presidenteille sekä oma “lehdistö”.

Hallituksen 2005 saama Media ja demokratia -“tutkimus” … “Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE:” Samalla hetkellä YLE:n haltuunotto verovaroin kustannetuksi propakandakanavaksi alkoi . “Pienet mutta merkittävät mediatuet.” Lehditsötuella siis pidetään muu media hiljaa näistä petoksista Suomessa .

valtakunnansyyttäjänvirastoon olen 9.12. 2005 syyteilmoituksen jättänyt lainsäädä

Kimmo Leino

olen jättänyt lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi Suomessa .

Kuten hallitusten toimista huomaa se on jätetty KÄSITTELEMÄTTÄ !

Näiden tapausten viimeinen slauslaitos on EIT; EIT 24221/06 leino versus Suomi …. seulottu yhdessä niiden 99 %:n tapausetn kanssa, jotka Suomen EIT- jaos SEULOO pois käsittelystä . ( kuinka seulotaan archive.today/kimmoleaks.fi ); Tokentube Kimmo LEINO PUHUU.

Suomi on siis rikollismafian hallussa, edelläesitettyjen TODISTEIDEN valossa !

Eoa päätös 876/2/05 … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

Tuollainen on Porin poliisille jätetty 8.9. 2005; yhä “esitutkinnassa” !

Kimmo Leino

Katsokaa kommenttien aikajärjestys, niin pysytte kärryillä; 24.5. siis Kansalaistorilla on poliisille jätetty 5 striimaajan kuvatessa julkinen rikosilmoitus PL 118 :n valtiopetoksesta ja lain 444/2012 miljardivarkaudesta; voitte uskoa että “esitutkinta” viipyy ! ( Tokentube / Kimmo Leino puhuu ) P.S. ottakaa talteen, jos Tokentube taas kaadetaan !

SUKELLUSVENE 40 v.

Juuri tänään on 40 vuotta siitä kun venäläinen Whiskey- luokan sukellusvene ajoi karille Karlskronan edessä. Kukapa sitäkään olisi uskonut mutta siellä se vain pökötti 11 päivää kansan pällisteltävänä ja Ruotsin poliitikot saivat pahan stressin:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/11-dygn-som-skakade-sverige

Puolueeton

Tämä oli erikoinen tapaus. Miksi se sattui? Venäläiset sukellusveneet partioivat Itämerellä on selvä juttu, mutta miten yksi ajaa karikkoiseen salmeen ja kivelle?
Selitys on yksinkertainen. Veneen sähkölaitteet olivat hajalla, eikä edes kaikuluotain toiminut. Ainoa oli kompassi, mutta sitä ei ollut käytetty pitkään aikaan ja lasi oli sumentunut. Sumussa ja pimeässä ruorimies luki kompassia, mutta pohjoissuunta vaihtui eteläksi. Näin viallinen sukellusvene luuli kulkevansa itää kohti korjaamoa, mutta menikin länteen turvallisesti Ruotsin puolustusvoimista huolimatta aina kivikkoon asti.

Anna-Maria Korhonen

Onhan sanasota ollut menossa jo vuosikausia. Ei siitä ole pitkä matka käytännön matsiin.

Sherlokki suvakko

On uskomatonta, että vasemmisto, vihreet ja kokkarit uhittelee venäjälle. Sen sijaan keskusta ja persut haluaa pitää neuvottelukosketuksen venäjän kanssa edes jotenkin. Ny sitte piikkisauli menee uhmakkaasti eu n puolesta neuvottelee, niin mistä, uusista piikeistä vai… On hirvee hätä näköjään saaha oma kansa lannitettua.

puhdasverinen

Onko rokote ja muslimit sekoittabut paavon nupin niin pahasti, ettei ole kerennyt seuraamaan maailman tapahtumia? Kiinan ja Taiwanin konflikti voi syttyä päivänä minä hyvänsä ja se on kylmää kyytiä koko maailmalle.

Sisäinen vihollinen

Ruotsissa on jo kauan toitotettu että jokaisella pitää olla ”kriisilaatikko” kotona, veiviradio, pattereita, vesikanistereita jne. On jaettu vihkosia, kerrottu missä on kokontumispaikka, mistä saa vettä jne jne. MUTTA:

Jos sota syttyy tai tulee muu paha kriisi niin mitä luulette tapahtuvan? Kaikki maahanhaalitut maanvaivamatut lähtevät heti ryöstöretkille, ensin ryöstetään kaupat ja autot ja sitten tunkeudutaan ihmisten koteihin milloin missäkin aikeessa. Onhan tämä nähty esim. mellakka- ja myrskyalueilla, ryöstäminen alkaa välittömästi. Poliisi ei voi kuin pillittää ja juosta karkuun.

No jopas sentään

Varkaisiin tulisi lähettyä, veri tikanpojan puuhun vetää.

Maissia...

…Hiivaa ja Sokeria?

MSB vihkonen

Tässä infopläjäys, MSBn sivulta voi sen ladata mutta se on myös jaettu jokaiseen Ruotsin huusholliin. Siinä käsitellään kriisilaatikot sun muut:

https://rib.msb.se/filer/pdf/28494.pdf

Kurttunaama

Kyllä Turtiainen on oikeilla jäljillä. Matalan intensiteetin sota on länsimaissa väistämätön joskus tulevaisuudessa. Siihen viisas varautuu ja silloin jokainen on omillaan. Miten Paavo selvittää, jos esim. Venäjältä lähtee sadat tuhannet tai miljoonat “paperittomat” liikkeelle, eli Suomi on osoite?

No jopas sentään

Eihän Turtiainen viestissä sotaan yllyttänyt, lähinnä varoitti sodan uhasta ja vinkkasi jotta säilykevarasto kannattaa päivittää.

Hema

Tämä Paavo taas tietää kertoa… Uskomatonta kuinka Iltalehti ei ole vielä löytänyt ja palkannut häntä. Lainaa Anon tekstiä, mutta ei ymmärrä lukemaansa. Tulkitsee sodan lietsonnaksi, mutta onko tahallista vai typeryyttä? Vaikka te – Paavo – elättekin silmät ummessa, ei muiden silti/siksi tarvitse. ‘P’erin ‘T’arpeettomia mielipiteitä.

Tomi

Noin miljoona ihmistä on tapettu jo tuolla piikillä maailmalla ni jotaihan tässä on tehtävä, firmat salaa useita piikin sisältäviä aineita liikesalaisuuteen vedoten. Japanissa lopettivat käytön ku kuoli porukkaa epäpuhtauksiin ja nyt usassa joku tutkija tutkinut ne ja järkyttymyt niiden sisällöstä,suomen päättäjiä pyydetty tutkii ne mutta eivät välitä kuin lompakon sisällöstä…

Bling Bling

Turtiainen on oikeassa määritellessään aikakautemme kolmannen maailmansodan alkusoitoksi; merkit ovat havaittavissa jo kaikkialla, jos vain katselee mailmaa vähän laajemmin kuin vain propagandasuodatuksen läpi.

Mutta tulevien tapahtumien aikajänne on pitempi, mitään suurempaa kiirettä valmistautumisen suhteen ei vielä ole, sen sijaan ohje aseiden huoltamisesta ja ammusvarastojen täyttämisestä on aina suositeltavaa toimintaa.

juhaII

Eipä Ruotsin sossutkaan niin “rauhanomaisia” ole järjestellessään ruotsalaista yhteiskuntaa mieleisekseen vetoamalla tyypilliseen kommunistityyliin “yhteiskunnan tekemiseksi turvallisemmaksi”. Täyttä paskaa! Kyse on vain yksinvaltaisen demokratuuri totalitärismin vahvistamisesta suhteessa etenkin RD:hin, jotka ovat sossujen retoriikassa “natseja”! Nämä “natsit” ovat täysin lässy näennäis oppositiopuolue, joka on ajettu epädemokraattisesti valtapuolueiden taholta yhä kapenevaan nurkkaan. Samalla kuitenkin tuo “spitaalisjoukkio” kerää kannatusta yhä enemmän joka vuosi vaaleissa eikä sitä edes enää äänestetä “kaulukset pystyssä” ruotsalaisessa “demokratiassa”, joka muistuttaa ddr:läistä stasi ja “naapurikyttä” -tomintaa niin, että olet “rokottamaton” ali-ihminen, jos äänestät “väärin”.

juhaII

Kun EU jyrää eurooppalaisten kansallisvaltioiden yli pikkulilli pystyssä. Ei se ole yhtään sen sivistyneenpää eikä fiinimpää kun sen tekevät epädemokraattisesti virkaansa valitut jakkukalkkunat kuin ennen Neuvostoliitossa ikään.

Kun EU:n hienokkeet vihdoin polkaisevat oman EU-armeijan. Ei se lähde “kalaan merelle” vaan se soveltaa kylmän pragmaattisesti *”Breznevin Oppia” niskoittelevia jäsenmaitaan kohtaan kuten nyt Puolan ja Unkarin tapaisia “rosvovaltioiden” ollessa kyseessä.

Ranskassa ja Italiassa kansa lähtee kaduille herkästi osoittamaan mieltään hallitusten selkeiden ylimielisen sortavien ukaasien jälkeen (esim. suuret hinnan kootukset) rauhanomaisesti pääosin (toisin kuin Antifa, BLM) kunnes hampaisiin asti aseistautuneet mellakkapoliisit itse tahallisesti hallinnon antamien…

juhaII

… käskyjen velvoittamina eskaloivat itse tilanteen käyttämällä suoraa väkivaltaa (“eivät lankea polvillensa”) ampuen kumiluoteja lähietäisyydeltä suoraan päin näköä. Ja varsinkin nyt kuolemantaudin kylväessä väitettyä tuhoaan kaikki valkoiset perustuslakeihin perustuvien oikeuksiensa puolustajat hakataan vauvasta vaariin!

Australian hallitus on “rekrytoinut” poliisivoimiin virkaan? viroistaan erotettuja vartijoita hermoheikkoja ja psykopaatteja kaasuttamaan mummoja ja murtamaan maahan kaatamalla heidän lonkkanivelensä! Samalla sikäläinen valtamedia kuvaa vain kohdista julkistaen ne niin, että itseään puolustava takaisinlyöjä on se, joka löi apinan raivolla silmät nurinpäin pääsä ensin kilttiä poliisi-setää! Niinpä eräs valtamediam soijapoikaa “räyhähenget” heittivät tyhjällä…

juhaII

…muovipullolla päähän ja “uli-uli” poika joutui “kranaatin” räjähtäessä käteen lopettamaan sankarillisen sotakirjeenvaihtajan työnsä. Todennäköisesti kunniamitalli on tiedossa taistelussa totuutta vastaan!!!

*Brežnevin oppi on Neuvostoliiton johtajan Leonid Brežnevin mukaan nimetty sotilaallinen ja poliittinen doktriini, jonka mukaan toisten sosialististen maiden tulee puuttua asiaan, jos jokin niistä ( kutenTsekkoslovakia v. 1968) on luopumassa sosialismista. Doktriinin perusteella Neuvostoliitto sitoi 1960-luvun lopussa Varsovan liiton maat entistä tiukemmin komentoonsa, koska se oikeutti sotilaallisen voimankäytön …

Wikipedia.

Osmo Orava

Viimeaikoina VKK piirit on menneet yhä syvemmälle teorioissaan. Maailmantalous romahtaa, Nato lietsoo sotaa (Suomi kuulemma hyökkää Venäjälle), koronapiikkeihin tulee kuolemaan tyyliin kaikki sen ottaneet ja niin eteenpäin.
Kun porukkaa lietsotaan tällaisiin ’tiloihin’ ei siitä mitään hyvää voi seurata. Mutta se, miten tämä ‘oloihin piiskaus’ on suoritettu, on ammattitason mielenmuokkaustyötä joka ei ole ‘Turtiaisen kynästä’, hän kun osaa juuri ja juuri saada napakan twiitin aikaiseksi. #EikaalisoppaaHelsinkiin #Eikaalisoppaaminnekkään

111

Miljoonia kuolleita? Hahahaaaa. Harhat kohillaan. Tolkun ihmiset hakivat rokotteet jo siinä vaiheessa kun ilmeni mistä tätä harhaa rummutetaan. Eli kun tietystä suunnasta kuuluu jotain, tee päinvastoin ja olet oikeassa. Helppoa