Ps:n Veikko Vallinin puhe Tampereen valtuustossa aiheutti mielenpahoituksia

Tampereen kunnanvaltuustossa tunteet kuumenivat, kun perussuomalaisten valtuutettu Veikko Vallin piti puheita, joissa puhuttiin kiintiöpakolaisten vastaanottamista.

Kokouksessa käsiteltiin yhtenä asiana Veikko Vallinin aloitetta kiintiöpakolaisten vastaanottamisen keskeyttämistä. Itku valtuustosalissa syntyi, kun Vallin luki ruotsalaisen entisen poliisin Peter Springaren muutaman vuoden takaista Facebook-päivitystä, jossa Springare kertoi asioista poliisin näkökulmasta Örebrossa.

– Viikon aikana tutkittavana on ollut useita vakavia rikoksia, ja heidän nimensä ovat Ali, Mohammed, Mahmoud, Ali ja taas Ali…

Sen jälkeen salista alkoi kuulua huutoa “lopeta”, “miten sinä kehtaat?”.

Vallin vastasi, että teksti on aivan julkista tietoa internetistä, johon salista vastattiin, että “sitä on moneen lähtöön”. Huutelijana oli sdp:n Jukka Gustafsson.

Puheenjohtaja ei keskeyttänyt Vallinin puheita, paitsi milloin se oli täyttänyt kolmen minuutin puheenvuoroille annetun rajan.

Salissa myös muutkin lämpenivät, kun Vallin kertoi, että Afganistan, Somalia ja Irak ovat takapajuisia maita ja sieltä tulevat tulijat ovat elintasopakolaisia. Vallinin mukaan he eivät kotoudu koskaan Suomeen.

Sdp:n edustajien lisäksi myös vasemmisto loukkaantui pahanpuoleisesti. He ilmoittivat, että jos Vallin jatkaa rasistista puhettaan, niin vasemmisto poistuu salista. Myös vihreät suuttuivat Vallinin puheista. Käytännössä kaikki muut puolueet tyrmäsivät Vallinin puheet rasistisina, eikä puheissa kunnioitettu ihmisarvoa.

Tällä hetkellä Tampereella pohditaan kuumana, että täyttikö Vallinin puheet jonkun rikoksen tunnusmerkistön. Toistaiseksi ei tiedetä, että onko rikosilmoituksia tehty, mutta luultavasti sellaisia tullaan värkkäämään loppuviikon aikana.

Vallinin aloite kiintiöpakolaisten vastaanottamisen keskeyttämisestä ottamista valmisteluun ei hyväksytty äänestyksessä äänin 57-10.

Vallin kiitteli päivällä saamastaan tuesta.

Subscribe
Notify of
guest
50 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Huru-ukko

Kiittihän se Veikko sannan bilekaveriakin, kun ei laittomasti vaientanut Veikon puhetta, vaikka suvakisto sitä suureen ääneen vaati.

Valtsu

Ja siitä muuten Ilmarille pisteet!

Punavihernatsimafia

Tuo on tuota punavihernatsien älyllisesti epärehellistä ulinaa jonka ainoa tarkoitus on rajoittaa sananvapautta ja leimata ihmisiä natseiksi ja rasisteiksi jos kehtaa todeta ympäröivän todellisuuden tai sanoo totuuden.

Last edited 2 vuotta sitten by Punavihernatsimafia
Ulle

Erittäin laadukasta jutustelua Veikolta, suosittelen ja kannustan ihmisiä vastaavanlainen sanansäilän heiluttamiseen. Pelkkää asiaa alusta loppuun ilman vouhkaamista.

Fatwantarkistaja

Lisää samaa settiä, vaikka vaan siksi, että vasemmistoa vituttaa. Lopulta alkaa tavarat lentämään, elleivät saa itselleen epämieluisia puheita vaiennettua. Eihän raiskauksista saa puhua, ellei niitä tee valkoiset.

Riku Rantala

Eivät sopeudu yhteiskuntaan ikinä, elävät koko elämänsä tuilla, eivät kunnioita lakeja eivätkä tapoja, eivät opi kieltä eikä oikeastaan mitään muutakaan, hakkaavat raiskaavat ja irrottavat naistemme päitä jne jne.. MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!!!!!

pah

Ei saa moittia punavihreiden haalimia kultamunia, he kun ovat näiden hyysäreiden omiman elinkeinon selkäranka. MaTu-business on vuositasolla 3 MILJARDIN business poliitikkojen ja heidän tuttujen firmoille. Jos olet päättämässä rahoista jätätkö itse tuollaiset rahat ottamatta itsellesi?

Minkä sille mahtaa että nuo tänne haalitut kultamunat ovat hölmöjä kuin saappaat?

”Evvk Matti Vanhasen isä Tatu Vanhanen tutki että afrikkalaisten keskimääräinen äo on 69, joka on alle vuohen ja mustekalan äo:n (72).

https://laitonlehti.net/2018/10/20/uusin-ao-maailmankartta/
https://laitonlehti.net/2018/10/17/vihakartta-ao-maailmankartta/

Tieteellisesti todistettu, kansainvälisesti, eikä kukaan väitä vastaan, haluaa vain unohtaa. Mutta nuo 69:t ovat meidän haittana ja elätettävänä joka päivä.

Minä

Vallinin synti oli puhua totta “pakolaisista”. Se on kamalinta mitä viheriäiset ja muut suvakit tietävät.

Pevkele

Demari Gustafsson on tyytyväinen kun Tampereen veronmaksajat saavat uusia elätettäviä. Demareille ei riitä että se käsi on veronmaksajan taskulla varsin syvällä nykyisilläkin veroilla ja maksuilla, vaan elättettäviä on tuotava ulkomailta asti.Tämä taas todistaa ettei aiheesta voi puhua ilman rasimikortin heiluttelua jota vasemmistokommunistit käyttävät heti jos puhe menee “pakolaisiin”

Jouni S.

Mainittu JG on niin syvällä veikkaus- ja vasemmistokratian suossa, ettei tosiasioidenkaan valo sinne yllä! Noihin -kratioihin liittyy niin paljon hillotolppia ja hyväveli-suojatyöpaikkoja järjestöpuolella (mm. ay- ja mamu-), että jos tämä korruptiovyyhti putsattaisiin, menisivät v-vas äänestäjät siinä samalla, kirjaimellisesti pesuveden mukana.
Mutta huomio heidän pitää vaan viedä tosiasioista muualle ja syyttää veistintuojaa tilanteessa, kun viesti ei miellytä; niin monasti nähty reaktio. Laiskuus ja kateus ovat demokratian käyttövoimat ja tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla!

E:H

Kyllä täytyy todeta , että Gustafssoninkin olisi luullut jo tuohon ikään oppineen tekemään paljon järkevämpiä johtopäätöksiä.
Tuon tasoinen syvätyperyys taitaa olla monen muunkin päättäjämme ongelma.
Ei siten ole ihme, miksi maailma menee päivä päivältä yhä hullummaksi.

Kaukana on ne ajat ja arvot jolloin sanottiin ” tosiasioiden tunnustaminen on viisautta” ja tehtiin sen mukaisesti ja onnistuttiin melko hyvin kunnes tämä nykyinen syvätyperyys torpeedoi kaiken- siis aivan kaiken!
Pieni toivo on vielä järjen palautumisesta, mutta se edellyttää jonkinmoista siperian kierrosta joka pakottaa siihen. Muutoin ei mitään mahdollisuuksia, niinkaun kuin sähköä tulee töpselistä, ruokaa saa kaupasta , lämpöä patterista jne . Saattaa olla hyvinkin että konkurssi tulee vielä ja nuo luetellut asiat

Kukavaan

Veikko Vallinin Tampereen valtuustossa pitämät puheenvuorot ovat katsottavissa täällä.

https://www.mediaserver.fi/video/tampere/10409/swZObQ

Video on siis Tampereen kaupungin. Kesto noin viisi tuntia. Aloitin katselun kohdasta 3h 38 min.Vallin kyllä puhui aikaisemminkin. En havainnut puheessa mitään öyhötystä tai asiattomuuksia. Kohdassa, jossa Vallin luki Peter Springaren tekstiä luetellen epäiltyjen etunimiä jollain valtuutetulla hermot eivät enää kestäneet, vaan tämä alkoi vaatimaan, että Vallin lopettaa.

Puheenjohtaja oli todella hyvä. Pari näkemääni naispuolista valtuutettua oli mielestäni todella naiveja.

Ulle

Kyllä, Ilmari Nurmiselle (SDP) hatunnosto valtuuston puheenjohtajalle. Antoi puhua ja häntä kiinnosti myös itseään kuulla nuo Veikon jutut, kerrankin asiaa

Suomi Finland

Katsoin myös kaiken ja olen sitä mieltä, että pöyristyjät eivät yksinkertaisesti kykene käsittelemään tosiasioita sellaisina kuin ne ovat.

Pitää muistaa se, että kulttuurit ovat todellakin hyvin erilaisia ja tietyt kulttuurit ovat avoimesti sellaisia, että heti näkee, että tuollaista paskaa ei koskaan haluaisi Suomeen leviävän. Silti idiootit väittävät, että kaikki kulttuurit ovat yhtä hyviä.

Sehän tarkoittaa vastaavasti myös sitä, että myös menneisyyden kulttuurit ovat yhtä hyviä kuin nykykulttuurit. Miksei siis palattaisi 1800- luvun kulttuuriin ja pistetä feminismiä piippuun?

murre riepunen

Tampereella on totuttu vain ja ainoastaan puhumaan omasta erinomaisuudesta, ratikasta, sekä tunnelin mukanaan tuomasta liikenteen ruuhkien loppumisesta, myös keskustan ihanuudesta, joka mielletään kaupunkilaisten ” olohuoneeksi “, muu kaikki onpi kielletty josta pöyristytään, loukkaannutaan sekä rikosilmoituksia kiiruhdetaan laatimaan.

jorma

Junes Lokka saa Oulussa vastaavanlaista kohtelua.

57 haluaa kulkea edelleen laput silmillä, eikä välitä kaupungin tytöistä/naisista.

kari ilmarinen

Ruotsin tauti on levinnyt klusterina Tampereelle – juuri tällaisella käytöksellä luotiin parikymmentä vuotta sitten pohjustus Ruotsin tämän päivän ongelmia. Herätys Tampere!

Suomi Finland

Jos vieraan vallan soturit ylittävät aseineen Suomen rajat, alkaa varmaan ulina siitä, että näilläkin on ihmisarvo ja ihmisoikeudet ja emme siinä tapauksessa voi nostaa aseita heitä vastaan.

Anna-Maria Korhonen

Jopa Iltalehtikin uutisoi syyskuun lopulla, että raiskauksista 38% on ulkomaalaisten tekemiä. Miten tällainen voidaan kuitata vaikenemalla ja vaientamalla. Kyseessä on selvä ongelma ja syykin on selvä. Ei tällä edes ole tekemistä ihmisoikeuksien tai ihmisarvon kanssa.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f688370a-224e-4184-b942-ea1ece91f970

Suomi Finland

Paitsi tietysti uhrien, joiden ihmisarvo ei oikein meinaa tulla esiin tuon omertan takaa.

Todellinen syy nykym

Suvakkipoliitikot tietävät sydämmessään että ovat omalla politiikallaan aiheuttaneet valtavasti kärsimystä suomalaisille ja siksi pelkäävät, että äänestäjät voivat ymmärtää tämän.

Siksi he ovat huutamassa ja haittaamassa ja syyllistämässä rasisteiksi niitä, jotka tuovat esille heidän holtittoman politiikkansa seurauksia.

Muuttamalla politiikkaansa he osoittaisivat äänestäjilleen suoraan aikaisemman politiikkansa virheet. Siksi jatkamme huonon politiikan tekoa.

Eli ei tässä ole kyse siis rasismista, vaan poliitikon omasta jatkosta ja toimeentulosta.

Follow the money.

E:H

Kun minä katsoin videolla näitä loukkaantujia, niin kyllä minusta heistä paistoi ihan selvästi, etteivät he ole lainkaan reaalimaailmassa näiden kysymysten kanssa . Eli siis he tosissaan uskovat olevansa erityisen hyviä kun aivan tarkoituksellisesti kieltävät nämä ikävät tosiasiat . Jotka täydellisesti romuttasivat sen pilvilinnan jossa he kuvittelevat kaiken olevan hyvin .
Vain ainoastaan tämän pilvilinnan uhka on jotkut jotka ikävällä tavalla tosiasioista muistuttamalla uhkaavat pilvilinnan rauhaa.
Hänet on hiljennettävä keinolla millä hyvänsä . Ja mitään keinoa ei todellakaan kaihdeta. Se on jo nähty

Tämä olisi ihan psykologeille hyvä tutkimuskohde , miksi ihminen käyttäytyy noin äärettömän typerällä tavalla ja kaikenkukkuraksi kuvittelee olevansa jokin moraalisesti korkeammalla mui

E:H

Niin ja IHMISOIKEUS ON MYÖS UHREILLA joka tältä superhyper hyvyystöltä on unohtunut totaalisesti

Irmeli

En ymmärrä mikä tarve on tuoda tänne pelkkiä muslimeja. Maailmassa on muitakin esim. kristittyjä vainottuja sellaisia. Mutta kun tästä puhuu niin suvakkiarmeija rääkkyy että on väärin suosia yhtä uskontoa. Kun tänne tuodaan pelkkiä islamin uskoisia, niin silloinko ei suosita vaan yhtä uskontoa??? Suvakkien logiikka, sitä vaan ei ole. Sekä tämä kaiken salaaminen, puhumattomuus ongelmista, ennustaa samaa sotaisaa tulevaisuutta kun naapurissa. Ongelmista puhuja sen sijaan tuomitaan kuten nyt V.V. Kyllä sieltä joku syyte tulee, kun näin “julmasti” tuotiin esille matujen rikokset. Kun niistä ei puhuta ne poistuu, samoin naistensa/tyttöjensä ala-arvoinen kohtelu ja alistaminen, sitäkään ei ole kun siitä ei puhuta. Näin on Suomi tämä Euroopan hölmölä, paras kotouttaja……suvakkien unelmissa.

Anonyymi

Samana päivänä Suomessa oli tuomiolla oikeudessa ”espoolainen” Eno lukuisien lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja eräs nimestä päätellen lähi-itäläinen ”sankari”, joka oli raiskannut hoitolaitoksessa itseään puolustamaan kykenemättömän kehitysvammaisen. Ovatko meidän päättäjät myös täysin sokeita sille, mitä Ruotsissa tapahtuu ja kuvittelevat harhoissaan, että sama ei tapahdu täällä, vaikka se on jo alkanut. Raiskaukset, tapot, kunniamurhat, tyttöjen lähettäminen silvottavaksi ym. ovat tätä päivää!

rellinen

Eivät päättäjämme harhoissaan ole vaan erittäin pahoja. Neuvostoliiton kaatumisesta ja sosialismin osoittautumisesta hullujen hourailuiksi, raivostuneita poliittisia rikollisia.
Tämä sitten kostetaan paskantamalla “porvarilliset” länsimaat pilalle kaikin mahdollisin konstein ja verukkein, jolloin punakaartilaiset voivatkin sanoa, että “epäonnistui se länsikin” ja “markkinatalous se vasta epäonnistuikin”, joten “tarvitsemme sittenkin isä aurinkoisen vahvaa käsivartta”.

Jouni S.

Kyllä tässä kaikessa on paljon samaa kuin Neuvostoaikoina. Jopa osittain samat oman kansan vihaajat vähintäänkin taustalla. Mikä ihme siinä lienee, että jonkinlainen “Moskova” pitää päättäjillä olla, jota käytetään käsikassarana kansaa vastaan. “Yleiset syyt”, aikoinaan ja nyt, vaativat tekemään niin ja näin, vaikka mitään oikeita argumentteja puolesta ei olekaan. Valitettavasiti suomalaisten itsetunto on heikko, ja siksi (kuten Moskovan), Brysselinkin “asiamiehet” saavat käyttää hallituksen “marionetteja” liittovaltiopäämäärien ja vihreän siirtymän ajamiseen. Tuossa pelissä maa velkaannutetaan ja sen jälkeen ovatkin vaihtoehdot vähissä, valitettavasti.

rellinen

Punamafian sinne ujuttamia rottia.

Osaatteko hävetä??

Yrittämällä estää toista valtuutettua puhumasta Gustafsson syyllistyi mielestäni demokratian röyhkeään halveksumiseen.

Erimieltä olevien mielipiteiden kuunteleminen kuuluu demokratian syvimpään olemukseen.

E:H

Päättäjille pitäisu olla ennen työnsä aloitusta suorittaa demokratian pelisäännöt kurssi hyväksyttävin arvosanoin , ei ennen mitään asiaa valtuusto ym vallansaleihin!

On todella surkuhupaista seurata sivusta tuommoisia näytelmiä jossa niistä pelisäännöistä ei ole suurimmalla osalla hajuakaan , on van äärettömän herkkä hipiä joka suvaitsee vain ja ainoastaan oman mielen mukaisen mielipiteen ja ruvetaan oikein kesken puheen huutelemaan “lopeta”. (katsoin videon)

Oi hyvänen aika . Tämmöistä se taitaa olla vähän joka puolella. Ei todellakaan ole luotettavissa käsissä tämä maa eikä sen kaupungit pääsääntöisesti , kun tosiasiat eivät merkitse mitään , vain näennäinen moraaliposeeraus !

E:H

Yksikään noista ammattiloukkaantujista ei pysty omaa pahanolontunnettaan perustelemaan normaalijärjellä!
Vallinin puheessa ei ollut mitään ihmisarvoon liittyvää . Oli vain faktaa , joka pitää ottaa huomioon kyseisessä asiassa .

Vigelius sen oikein osuvasti kiteytti loppukaneetissaan . Vigelius oli muutenkin tosi asiallinen ja esitti vastaansanomattomasti sen mikä pitäisi normaalijärkisessä yhteiskunnassa olla itsestään selvää.

Jos edustajat on itse hankkiutunut näihin vallansaleihin , pitäisi olla selvää, että siellä on tarkoitus puhua asiaa ja tehdä niiden perusteella mahdollisimman oikeita hyviä päätöksiä , niin pitää kestää eri mielipiteitä . se koskee kaikkia , jopa vihr/vas/sdp/kok puoluetta!

Vassari_kontentti

Tuo Gustafssonin pelleily “komeasti” alleviivasi miksi Ruotsi on siinä jamassa missä se nyt on. Juuri tuollaisten gustafssonien takia.

U. Kamutapsa

sitä on moneen lähtöön”.

Kuinka moneen lähtöön vihervasemmistolaisista on? Lähtevätkö (rysseliin) kuin edustus-mersu palmun alta? Turhavirkapaikkoja ei taida ihan kaikille riittää.

Antti Tifa

Puolue- ja valtuustotoveri Joakim Vegeliuksen kanavalta 17min tiivistelmä. Suvakkien ruikutus rasismista ja halveeraamisesta on hauskaa katseltavaa. Vallin yritetään vaientaa eikä lemmikkien “ansioista” saisi kertoa valtuustossa. https://www.youtube.com/watch?v=goZnh662KVE

Matti Hyyryläinen

Puhuminen on kultaa..vaikeneminen on omertaa..nyt jos ollaan turpa kiinni saamme olla lopunikäämme omertan (vaikenemisen laki) alla..puhukaa kokoajan ja joka paikassa..SDP ei voi vapaita suita kahlita vaikka haluja näyttää olevan.

Mutta puhukaa viisaasti..älkää tyrkyttäkö..liittäkää sanomaanne niin järkeä kuin yhtälailla tunnettakin..ujuttakaa asianne perille niin pienestä raosta että kuulija luulee itse keksineensä asian..silloin hän on alttiimpi levittämään asiaa edelleen.

Vasemmisto on yhteiskunnan syöpä..se oli oikealla asialla niin kauan kuin se paransi tavallisen työntekijän asemaa..nykyvasemmisto täällä meillä on jo aikaa sitten kadottanut missionsa ja ottanut tilalle sekopäistä liturgiaa jonka sylttytehdas ei kestä kriittistä tarkastelua..meillä on liikaa lukeneita joutilaita.

Sam Colt

Vallinin tarkoitus on keskeyttää kulkurilaumojen vastaanotto. Vallin ei kai kehottanut vainoamaan tai vahingoittamaan kulkureita. Ainoastaan olemaan ottamatta niitä kaupungin riesaksi.
Koska vihervasemmistoon ei perinteisesti asiaperustelu tehoa, täytyy käyttää mallina muualla tapahtuneita asioita. Kuten kulkureitten tekemiä rötöksiä.
Ei niistä kertominen ole edes rasismia.

Enemy Inside

Sisäinen vihollinen
27.10.2021 12:47
Ruotsissa on jo kauan toitotettu että jokaisella pitää olla ”kriisilaatikko” kotona, veiviradio, pattereita, vesikanistereita jne. On jaettu vihkosia, kerrottu missä on kokontumispaikka, mistä saa vettä jne jne. MUTTA:

Jos sota syttyy tai tulee muu paha kriisi niin mitä luulette tapahtuvan? Kaikki maahanhaalitut maanvaivamatut lähtevät heti ryöstöretkille, ensin ryöstetään kaupat ja autot ja sitten tunkeudutaan ihmisten koteihin milloin missäkin aikeessa. Onhan tämä nähty esim. mellakka- ja myrskyalueilla, ryöstäminen alkaa välittömästi. Poliisi ei voi kuin pillittää ja juosta karkuun.

Kaitsu

Ensin ollaan sitä mieltä, että vaikeistakin asioista pitää pystyä keskustelemaan.
Mutta totuutta ei saa sanoa, ei sitten missään nimessä.

Nyt kun totuus sanottiin harvinaisen selvällä suomenkielellä, niin pahimmat matuhyysärit demariinit äänitorvenaan kustavssonni vetivät ensivuodenkin hernesadon nenäänsä.

Ei ne ongelmat matonalle lakasemalla parane. Maahanmuutto vain ei hyysäreiden ja suvakkien mielestä olekaan ongelma, vaan rikkaus, voimavara ja suorastaan välttämättömyys.

Aivan naurettavaa

Käytös kokouksessa on ollut kuin päiväkodissa josta ohjaaja on hetken pois lapsia valvomasta vessakäynnillä, aikuisia ihmisiä ja aivan pikkulasten kiljumista.

Länsimainen ihminen on kuin pullalla sohvalle ruokittu läjä, itsesuojeluvaisto lähes kokonaan kadonnut.

Politiikassa nuollaan mitä tahansa takamusta jota nuolemalla saa ääniä, vaikka se aiheuttaisi minkälaista vahinkoa tahansa omalle maalle.

Täysin edesvastuutonta tolloilua pitää rajat apposenauki.

Ympäristölle vaarallinen henkilö kuuluu määrityksen mukaan tahdonvastaiseen hoitoon, henkilöitä nimeämättä voi todeta että heitä kyllä poliitikoissa riittää, äänestäjissä vieläkin enemmän.

Moonman

Uskomattoman törkeää “aikuisilta” ihmisiltä alkaa huudella ja puhua päälle kun jollain on puheenvuoro. Tuo oli melkein pahempaa kuin junes lokan keskeyttäminen oulun valtuustossa. Tampereen kommunistit ovat aivan erityisen herkkiä lumihiutaleita jos tuollainen menee ihon alle, kun esim. Halla-aho käyttää ihan samanlaista retoriikkaa eduskunnassa.

Washbrush

Laura Huhtasaari vlogissaan käsittelee asiaa hauskasti.

Ingen Gripen

Kyllä nuo kaikki tietävät että Vallin puhui täyttä asiaa.
Humanitaarisen maahanmuuton epätoivoisen propagandistinen puolustelu johtunee EU-maille asetetusta uudenlaisesta kehitysapuvelvoitteesta.
Marionetit ne siellä Tampereella mölysivät.

Perinteisessä kehitysavussa tavaroita, rahaa ja koodinaattoreita vietiin kehitysmaihin.
Tällöin ongelmakulttuuri pysyi kohdemaassa.

Tässä “uudessa” kehitysavussa ne autettavat tuodaankin tänne tavaroiden, rahan ja koordinaattoreiden luokse !
Samalla ongelmakulttuuri leviää ihmisten mukana tänne.

HyvaJatkaa

Huuto SosiaaliDiktatuurisenPuolueen (SDP) edustajalta tietysti alkaa, kun omat Tampereellakin kymmeniämiljoonia SosiaaliDiktaruuriPuolueelle tuottavan MaTu-busineksen rahavirrat on vaarassa. Kyllä punikki ottaa/ryöstää itselleen kaiken keinoja kaihtamatta.

3573465

Suomalaiset haluavat kehitysmaalaisia maahansa ja Valliinit vankilaan. Turha tällaista maata ja kansaa on enää puolustaa.

Särmääjä

Tampereella ei ole näköjään ennen vielä puhuttu oikeaa asiaa kun suhtautuminen siihen on noin skitsofreeninen. Oulussa Juneksen juttuja ei edes huomioitu juurikaan, mutta tuolla ilmeisesti triggeröi että puhuja on persu ja kansanedustaja.

Anonyymi

On järkyttävää huomata, kuinka suomalaiset poliitikot sulkevat silmänsä siltä, mitä Ruotsissa tapahtuu, vaikka maa on ihan naapurissa; on satojen vuosien yhteistä historiaa ja yhteinen kulttuuri, osittain yhteinen kielikin. Siis oiva esimerkki siitä, kuinka käy, kun maahan raijataan liikaa väkeä muslimimaista, joiden väkivaltaiset tavat ja kulttuuri ovat valovuosien päässä. Olisi aika viimeinkin herätä! Muistaakseni jopa Stefan Löfven tunnusti jo vuosia sitten, että ovat olleet liian sinisilmäisiä. Silti mitään korjausliikettä ei tapahdu, taitaa ollakin jo liian myöhäistä…

Qroquius Kad

Veikko Vallin siteerasi örebrolaisen poliisin Peter Springaren kertomusta siitä, mitä hänen kotikaupungissaan tapahtuu paskanväristen toimesta. Jukka-poika alkoi huutaa naama aatteen värisenä.

Nyt muslimitaustainen maahanmuuttajanainen Seida Sohrabi sanoi saman:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008363647.html

eikä Jukka-poika huuda mitään.
Mutta ettei asia olisi liian yksinkertainen, Seida-tytteli olikin aiemmin kiekaissut Vallinille tällaisen twiitin:

https://twitter.com/SeidaSohrabi/status/1452964099831259144?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet

Kaipa tuo jälkimmäinen oli sitten se pakollinen Hyvän Ihmisen Uskontunnustus, jonka jälkeen saa puhua totta?

Daavidin poika

“Lopeta miten kehtaat” Näin siinä sitten käy kun on valtuutettu joka laukoo totuuksia suustaan. Tietenkin nyt sitten alkavat punaiset, ja vihreät nielurisat punaisena huutamaan, ja tehtailemaan rikosilmoituksia Veikko Vallin:ia kohtaan.

Peter Sprigaren tuonaikaiset Facebook päivitykset pitävät kyllä 100%:sesti paikkansa, mitä tulee noitten henkilöiden nimeämisiin. Olen lukenut, että Springare sai muhkean summan rahaa Ruotsin valtiolta “jäädäkseen” ennenaikaiselle eläkkeelle.

Ihmetyttää vain kun Ruotsin valtio harrastaa harmaata taloutta päästäkseen eroon huippuluokan rikospoliisista. Springare ei ollut mikään tyhjänpäiväinen rikospoliisi.

Toivottavasti tämä Ruotsin hallintotapa ei leviä Suomeen. Mielestäni riittää, jo kun meillä on tämä Cov-19. Tsemppiä Veikko Vallin:ille

juhaII

Niin. Eiväthän saippuakuplat puhkea vaan kestävät kuin trangenderi-naisten kuulantyöntäjän 4 kg kuula!

Siinä hiekka pöllähtää “tiedevastaisesti” jo ennen kuin kuula osuu maahan.

Ja ai niin. Olet heittämällä ei kun työntämällä vuoden naisurheilija, vaikka astuit kaikki suoritukset yli jääden ilman tulosta. Ja sekin “tiedevastaisesti”!!!