Uussuomalaiset pallon pelaajat syytteisiin seksuaalirikoksista

Helsinkiläisen jalkapallojoukkueen kaksi uussuomalaista pelaajaa ovat saanut syytteet törkeistä seksuaalirikoksista. Asiaa alettiin käsittelemään Helsingin käräjäoikeudessa.

Helsinkiläisen jalkapallojoukkueen FC Atlantiksen kahta pelaajaa: Bauraux *** syytetään törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Aboubacar *** syytetään törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, salakatselusta, sukupuolisivellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä, törkeästä lapsenraiskauksesta ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta.

Tapahtuma-aika ajoittuu luultavasti viime kesän lasten ja nuorten Helsingissä pidettyyn jalkapallotapahtumaan Helsinki Cupiin heinäkuun puolessa välissä.

Kun tapahtuma tuli joukkueen johdon tietoon, niin se hyllytti molemmat pelaajat ja tiedotti, että ikävä tapahtuma.

– Molemmat pojat ovat olleet esimerkillisiä urheilijoita, emmekä mitenkään olisi voineet kuvitella heidän joutuvan tällaisiin ongelmiin.

Pelaajat ovat kotoisin Norsunluurannikolta.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valtsu

Näille erilaisille palloilusarjoille, joihin rahdataan kehitysmaista porukkaa, voisi olla hyväksi tutustua raiskaustilastoihin, niin ei tarvitsisi kuvitella lainkaan.

Pah

Ei saa moittia punavihreiden haalimia kultamunia, he kun ovat näiden hyysäreiden omiman elinkeinon selkäranka. MaTu-business on vuositasolla 3 MILJARDIN business poliitikkojen ja heidän tuttujen firmoille. Jos olet päättämässä rahoista jätätkö itse tuollaiset rahat ottamatta itsellesi?

Minkä sille mahtaa että nuo tänne haalitut kultamunat ovat hölmöjä kuin saappaat?

”Evvk Matti Vanhasen isä Tatu Vanhanen tutki että afrikkalaisten keskimääräinen äo on 69, joka on alle vuohen ja mustekalan äo:n (72).

https://laitonlehti.net/2018/10/20/uusin-ao-maailmankartta/
https://laitonlehti.net/2018/10/17/vihakartta-ao-maailmankartta/

Tieteellisesti todistettu, kansainvälisesti, eikä kukaan väitä vastaan, haluaa vain unohtaa. Mutta nuo 69:t ovat meidän haittana ja elätettävänä joka päivä.

Suomi Finland

Edelleenkään ei ole nähty sellaista kulttuuritaustasta nostettua älykkyystestiä, jossa mustat pärjäisivät keskimääräisesti paremmin kuin valkoiset ja keltaiset.

Tämän vuoksi väittäisin, että länsimaissa kehitetty älykkyystesti mittaa älykkyyttä universaalisti, eli tulokset ovat vertailukelpoisia maailmanlaajuisesti.

Miksi keltaiset muka voisivat pärjätä paremmin kuin länsimaiset, koska heidän kulttuuritaustansa on melkoisesti toisenlainen kuin länsimaissa?

Vastuuta vailla

Ei heitä voisi vähempää kiinnostaa. Reilu kymmenen vuotta sitten minulla oli kollega, joka toimi aktiivisesti pohjoissuomalaisessa jalkapalloseurassa. Jossain yhteydessä tuli ilmi heidän massiivinen afrikkalaisten pelaajien tuominen Suomeen ylläpitoa ja muutaman kympin kuukausikorvausta vastaan.
Kun ihmettelin mikä on toiminnan tarkoitus ja että eikö tuon tason seuran pitäisi keskittyä erityisesti juniorien kasvattamiseen ja muuhun harrastustoimintaa kuin hankkimaan summahuntturassa tyrkyllä olevia ulkomaalaisia, en saanut mitään järjellistä vastausta.

Veikkaus maksaa....

Siitäkö on seurojen toiminnassa kysymys? Hankkia oleskelulupaurheilijoita veronmaksajien kustannettavaksi ja oikeusjärjestelmän työllistettäväksi? Onhan tämä toisaalta paluu amatööriurheiluun siinä mielessä kuin Paavo Nurmi luonnehti urheilujohtoa ja sen kykyjä aikoinaan. Nyt vain ne ruskeat kirjekuoret tulevat Kelalta.

Huru-ukko

Ruskeat kirjekuoret kelalta ruskeille pelaajille?

Pää Pyörällä

Minä näin ihme ohjelman jossa kaikki osallistujat olivat ilkin mulkin ja kommentoivat toistensa sukuelimiä, tissejä ja takamuksia. Yksikin jätkä sanoi tytöstä ”eikö tuo pimppi ole jotenkin liian taaksepäin?” Mitä tuumaa tällaisesta joku Nenäluurannikkolainen?

Ohjelma: ”Naked Attraction UK”, Ruotsin TV11

Qroquius Kad

Jos nämä Afrikan kädelliset olivat esimerkillisiä urheilijoita, minkähänlaisia mahtavat olla ne urheilemaan tulleet, jotka eivät ole?

timo

Järjen jättiläisen ajatuksia:

– Molemmat pojat ovat olleet esimerkillisiä urheilijoita, emmekä mitenkään olisi voineet kuvitella heidän joutuvan tällaisiin ongelmiin.

Suomi Finland

Ullatus tämäkin.

Matujalkapallossa jalka nousee ja on ne palloilijat oppineet ihmisiäkin potkimaan. Raiskailu ei ole ainut juttu.

Takahyökkääjä

Minäkin muistan elävästi kun koko meidän jengi potki palloo 1984 ihan vaan sen takia että päästäisiin panee ihan saatanasti. Pojat on kato poikii !

jorma

Mukavia peli-iltoja. t. toimittelija Sannikka.

Sellaista

Veikko Wallin varoitti jälleen Ruotsin tiestä, mutta siitähän mekkala alkoi ja käskettiin lopettaa.

Tupauuno

Nämä ovat niitä perinteisiä yksittäistapauksia ja tekeväthän ne kantasuomalaisetkin seksuaalirikoksia sanoisi suvakki.

Kalu putosi

Värinää palloilulajeissa. Nyt on saatu värinää myös seksitaudeissa. Donovasis lihansyöjätauti. Leviää afrikkalaisten yms kautta. Katsokaapa mihin kikkeliänne tuikkaatte.

Pevkele

Mut kun ne on niin hyvä potkupallo pelaajia ja hymyilivät aina kun tulivat rapussa vastaan.

Ulle

Muslimimaan potkupalloväki käy kuumina lapsiin. Näitä ei saisi päästää lapsien lähelle. Näiden arvopohja on niin erilainen. Seksuaalinen nautinto ja samalla pedagoginen rupeama ”vääräuskoisille”, jotta ymmärtävät pienuutensa. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Anna-Maria Korhonen

Jalkapallo ja sen lapsille ja nuorille suunnatut tapahtumat ovat oiva tilaisuus pedofiileille. Ystävyysotteluitahan on järjestetty koululaisten ja vokkien asukeillekin. Jalkapallotähdet ovat perinteisesti pikkupoikien ja – tyttöjenkin idoleita, eivätkä nämä osaa olla varuillaan. Ja tuskin vanhemmatkaan, jotka ajattelevat, että heidän lapsellaan on tervehenkinen harrastus, jossa saa myös kavereita. Mitä tulee tuohon, että nämä norsunluurannikkolaiset ovat olleet esimerkillisiä pelaajia, niin täytyy muistaa, että Norsunluurannikon asukkaista 39% on muslimeita, mihin toisen pelaajan Aboubacar-nimi (Abubakr). Pedofilia on islamilaisessa kulttuurissa hyväksyttyä. Meillä taas pedofiliaa pidetään perversiona ja rikoksena ja seksuaalirikosten vanavedessä tulevat usein muutkin rikokset.

Kissa pöydällä

Vai että hyväksyttyä.. Se on NORMI ja jopa suotavaa, hienoa kunniallista ja perinteikästä käyttäytymistä, muslimeille LUONNOLLISTA.

rocky

Antoivat näyttöä saadakseen VPK:n (Vihreiden Pallokerho) juniorien valmennus pestin.

Antti Tifa

Kehitysmaajalgpallin suuret tähdet ovat kunnostautuneet.
Maarianhamina Aristote ”Totti” Mboma,
Rovaniemi Unitedin negeri (nimeä en jaksanut kaivaa).
Reza Heidari, JJK ( Jyväskylä )
Segun Ikudehinbu, Joensuun Jippo > FC Atlantis.
Michael Mensah, FC Jokerit. ( pidätettiin Trelleborgissa )
Nämä löytyi hetkessä, vanhempiakin urheilutapahtumia on mm. amerikkalaisen jalgpallin piirissä, koripallissa ym. Ja nyt varmaan kaikkia ihmetyttää, mistä tämä johtuu ?

juhaII

Älkää kertoko tätä tamperelaisille. He kestävät vain mustanmakkaran!