Kouluvirasto sulkee kolme göteborgilaista koraanikoulua

Ruotsin kouluvirasto sulkee kolme Göteborgissa sijaitsevaa koraanikoulua. 600 oppilasta joudutaan nyt sijoittamaan uudestaan muihin kouluihin.

Somalialaistaustainen islamilainen yhdistys on pyörittänyt Göteborgissa vuosia kolmea koraanikoulua ”Römosseskolan”:ia. Lakkautus astuu voimaan ensi kuun lopulla, asiasta kertoo mm. SVT:n uutiset.

Syy lakkautuksille on se, että kouluja pyörittävän yhdistyksen johdon ei katsota olevan sopiva koulujen pyörittämiseen eikä yhdistyksen johto nauti viranomaisten luottamusta. Niin ikään talouspuolen asiat vuosien 2017-2021 aikana ovat olleet perin merkilliset.

Koulujen rehtori oli näiden vuosien aikana ottanut yhdistyksen tililtä ulos 4,5 miljoonaa kruunua omiin käyttötarkoituksiinsa. Hän oli mm. maksanut omia matkoja Somaliaan ja tehnyt miljoonalahjoituksia niin ikään tuntemattomaksi jääneille tahoille Somaliaan.

Yhdistyksen pankkitilit jäädytettiin jo viime keväänä, kun alettiin yhdistyksen ympärillä alettiin epäilemään talousrikoksia.

Yhdistys on saanut veronmaksajien rahaa kymmeniä miljoonia kruunuja koulujen pyörittämiseen.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Wesson

Ruotsin viranomaiset eivät vaan kehtaa tunnustaa, että nämä nk. ”tuntemattomat tahot” ovat Al-Qaeda tai ISIS.

Haramin paikka

Eikös se ole Al Shaapappi Somppulassa?

Heikki Ikola

Saahan se kouluvirasto yrittää sulkea, mutta uskooko ne, se on eri asia?

Haramin paikka

Kuinkahan monta räjähdystä, pää- ja polvitönkköä sekä puukotusta tästä seuraa? Voipi joku silmäätekevä saada kepakkoa brunöögaankin. Tämä on paha juttu, haramin paikka. Fatwaa watkataan wälittömästi.

Sitä se on kun haluttiin antaa kaikkien ”kukkien” kukkia, myrkyllistenkin.

Irmeli

Miksi yleensä Ruotsissa (tai missään länsimaissa) tarvii olla koraanikouluja. Eikö juuri se erota nämä ihmiset ruotsalaisesta yhteiskunnasta, kun pitää ottaa päiväohjeensa koraanista, jonka opit ei sovi länsimaihin jos nykymaailmassa mihinkään…

Suomi Finland

Tämäkään ei missään nimessä saa siirtää huomiota pois unelman toteuttamisesta!

Rikkaus ja voimavara, kuten meille kerrotaan. -> Mikä ei tietenkään tarkoita sitä, että kaikki kehitysmaalaiset ovat rikkaus ja voimavara.

Ohhoh

Vai että koraanikouluja. Ja tuosta vain 4,5 milliä omiin ja uskonveljien liiveihin. Kyllä nyt on nuhtelun paikka.

seant

Ruotsista on sanottu, ettei siellä kannata pankkeja ym ryöstää, vaan huijaamalla saa paljon helpommin rahaa, kuten em. uutinen kertoo, myös Ruotsin kelasta, taisi olla yli 2 miljardia euro katoaa erilaisiin huijauksiin. Nyt tätä porukkaa on tullut enemmän, niin heitä myös pääsee moniin päättäviin elimiin, jossa annetaan urakoista, tutuille sopivaa korvausta vastaa.
Siitä on tähän liittyvä kirjoitus
https://rikosuutiset.fi/ruotsin-viranomaiset-nykypaivan-gangsterit-ryostavat-hyvinvointia-pankkien-sijasta/
Kaikkein pahinta, että ns. luottamus yhteiskunta katoaa kaikilla tasoilla. Vieraasta kulttuurista tulleisiin ei voi luottaa oikein missään, kuten esille tullut hoiva talojen asukkaan hyväksikäyttö.

No 1.

Toivottavasti tulet/vierailet Monokulttuuri 300. juhlalähetyksessä!?

seant

Osui silmään kela huijauksien huippu Ruotsissa 20 vuotta. Taas tulee mieleen luottamus on kelassa luotettu ihmisiin, joihin ei pitäisi luottaa.
https://samnytt.se/invandrarfamiljen-lurade-till-sig-20-miljoner-i-assistansfusk/

ernesti_loosonen

Paavo, voisitko suomentaa tuon jutun?

”Menettämässä pelin”

Malmö- poliisin eläkkeelle menossa oleva tiedottaja, 48 vuotta poliisina ollut Ewa-Gun Westford: ”Olemme menettämässä pelin”.

Ewa-Gun Westford: ”Vi håller på att förlora”.

https://www.tv4play.se/program/efter-fem/k%C3%A4nda-polisen-om-g%C3%A4ngkriminaliteten-t%C3%A4nker-att-vi-%C3%A4r-p%C3%A5-v%C3%A4g-att-f%C3%B6rlora/13724425

Anna-Maria Korhonen

Outoa, miksi lakkauttaa rauhan uskonnon koulut. Muslimilapsosistahan voi kasvaa vaikka sotaisia ja väkivaltaisia.

Huru-ukko

Eipä kai tuo aiheuta kuin sen, että muut koraanikoulut joutuvat tilittämään lisää saamiaan almuja allahile.
Eli aiemmin toitt raha yhdenrynkyn ostamiseen, nyt tuot kahden.
Sama se oli meilläkin koulussa, heti ilmaisen kouluruokailun keksimisen jälkeen: Jokaisen oppilaan piti tuoda litsa puolukoita kouluun. Ai miksi? no että koulun, ”silloin” inhotuin, ainakin ruokiksella, suurimman talon naimaton tytär arjosi sitä ”niin ihanaa ruispuolukkapuuroa” Jona moni okseni sinne nurkan taa.
Silloin ei vielä osattu pyhittää ruokaa kuin paavilla ja luttreille.

Valtsu

Onpa helvetinmoinen yllätys, ettei kehitysmaamuslimi pyöritä koulua ruotsalaisilla säännöillä.

Alpo

Jokainen koraanikoulu tulee sulkea. Sen asiakaskunta ensin säilöön, jolloin saadaan tietyt hallinnolliset asiat hoidettua. Sen jälkeen nopea karkotus.

Virjaanit Muttuun

Göteborg on tullut todelliseksi kaatopaikaksi.
Göteborgissa järjestetyn BLM- mellakasta on nyt 36 saanut syytteet. Katsokaapa minkävärisiä KÄSIÄ heillä on kuvassa, ovat potkimassa poliisiautoa, nämä importeeratut, hyödyttömät paskiaiset:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/36-personer-atalas-efter-black-lives-matter-demonstrationer-i-goteborg

juhaII

Niin. Mikäs se valkoisten ÄO olikaan niin kuin ”aikuisen oikeesti”?

Suomessa ei käydä edes pölyjä pyyhkimässä vastaavanlaisilta organisaatioilta.

Näinpä me veronmaksajat rahoitamme vielä kaiken muunkin ”hauskan” ohella islamistista terrorismia niin kuin ihan vain hyvää hvyyttämme!