Tukholman hautausmailla tehty kokaiinitakavarikkoja

Muuan Tukholman pohjoispuolella asuva seurakunnan hautausmaatyöntekijä otti yhteyttä ja kertoi, että hautausmaita käytetään yleisesti huumeiden piilopaikkoina. Mitä lähemmäs cityä tullaan, ja mitä tiheämpää joku asuinalue on, sitä suurempaa on iltainen ja öinen trafiikki hautausmaalla.

Isompia huumelasteja piilotellaan monesti taajaman ulkopuolelle metsiin ja piilopaikan sijainti merkataan gps-paikantimella. Gps-tiedot sitten jaetaan niille, joille se tieto tarvitaan antaa, eli niille jotka hakevat tai siirtävät lastin.

Homma menee siten, että lasti piilotetaan paikkaan X. Eli kaivetaan maahan. Paikan päällä merkataan puhelimen tms. paikantimen avulla tarkka paikka tyyliin: 59°40’01.3″N 17°58’46.8″E. Ns. Salakielessä koodi muutetaan esimerkiksi puhelinnumeron, pankkitilin tms. muotoon. Ketjussa seuraava osaa hakea näillä tiedoilla lastin ko. paikasta.

Sen sijaan välivarastojen ja välivarastojen paikasta tarvitaan taajama-alueella enemmän mielikuvitusta. Lähtökohta on se, että mitään isoja määriä ei voi koskaan ”pitää päällä”. Jos kuljet vähänkään isomman tavarana kanssa ja käy huono tsäkä, että poliisi pysäyttää, niin voi kyynel.

 

Seurakuntien työntekijöillä on ollut jo pitkään tiedossa, että hautausmaita käytetään välivarastoina. Hautausmaiden puskiin ja hautakivien kupeeseen kaivetaan siisti pieni monttu, jonne kama piilotetaan. Paikat on helppo muistaa; se ja se osa hautausmaasta, se ja se käytävä ja Anderssonin haudan vasemmalla puolella. Lisäksi nämä tiedot on helppo jakaa mahdolliselle seuraavalle hakijalle. Hautausmaa on myös hyvä piilopaikka, sillä yleensä siellä ei ole taajama-alueellakaan yöaikaan muita kulkijoita.

 

Muuan mies, hautausmaan työntekijä, kertoo, että heidän hautausmaallaan on ollut kovanpuoleista trafiikkia viimeisen vuoden ajan. Muuan mies kertoo:

– Mehän emme ole töisin iltaisin ja öisin, mutta monista eri pikkutekijöistä olemme ymmärtäneet, että öisin tapahtuu jotain. Esimerkiksi vähän aikaa sitten eräs mummeli tuli miehensä haudalta päivällä, kun olimme hautausmaalla töissä, pienen pussukan kanssa, jossa oli jotain valkoista jauhoa. Nainen kyseli, että mitähän tämä mahtaa olla. Soitimme poliisiin ja saimme jälkikäteen tietää, että se oli kokaiinia.

– Hautausmaalla on myös pari 360 asteen kameraa. Emme ole koskaan katsoneet niitä filmejä, jos mitään ei ole tapahtunut. Mutta saimme idean, että katsotaan vähän mitä iltaisin ja öisin tapahtuu. Filmeiltä selvisi, että jotain hyvin omituista tapahtuu. Hautausmaalle saapui yleensä yksi tai kaksi henkilöä, jotka menivät jollekin tietylle haudalle ja poistuivat sieltä. Kun aloimme seuraamaan asiaa, niin tämä toistui, ja kyseessä ei varmasti ollut mitään normaalia vainajan haudalla tehtävää muistokäyntiä.

Poliisi alkoi seuraamaan tapahtumia. Sen jälkeen huumekoirien avulla kuljettiin niitä paikkoja, joissa yölliset kulkijat olivat käyneet. Koira merkkasi useimmat paikat.

 

Tukholman poliisi teki viime viikolla useilla hautausmailla pitkän seurannan jälkeen ratsioita. Mitään määriä ei ole kerrottu, mutta useita henkilöitä on otettu kiinni. Henkilöitä otettiin kiinni kun he poistuivat hautausmaalta, eli ”päällä” oli jotain. Lisäksi koirien avulla hautausmaat on käyty läpi ja kaikki huumeet on nostettu ylös. Yhdellä hautausmaalla on tehty isompikin takavarikko, mutta mistään määristä poliisi ei ole suostunut puhumaan. Luultavasti kyse ei kuitenkaan ole ihan jättitakavarikkoja, vaan jotain välivarastoja, joiden yhteispaino voi nousta isoksikin, mutta yksittäisinä ne eivät ole kuin joitakin määriä. Summia en osaa antaa tässä.

– – –

Noista määristä, niin en jaksa nyt tähän juttuun määritellä niitä, että millaisia paketteja siellä on kooltaan ollut. Yksi kokaiiniannos on noin 1-2 grammaa, per henkilö, joka on kooltaan yksittäisenä grammana pakattu noin peukalonpään kokoinen paketti. Sillä ”bilettää” yhden illan, ehkä seuraavaakin. Yksi gramma on Tukholman katukaupassa 800-1 000 kruunua (noin 100 euroa. Suomessa hinta on kuitenkin kovempi).

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
64 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Alpo

Ruotsiin on otettu haittamaahanmuuttajia Irakista, Albaniasta, Palestiinasta, Afganistanista

Totuus epäeettinen?

Lundin Yliopiston meriteerattu professori teki tutkimuksen BRÅlle. Tutkimuksessa todettiin että ensimmäisen ja toisen polven maahanmuuttajat ovat voimakkaasti yliedustettuina raiskauksissa. Nyt on tutkijasta tehty ILMOITUS, ilmeisesti sekä poliisi-ilmoitus sekä ilmoitus etiikkaviranomaiseen ilman lupaa tehdystä tutkimuksesta:

https://www.expressen.se/kvallsposten/valdtaktsstudie-anmald-forundersokning-inleds/

Sami

Professori oli oikeassa, mutta sillä ei ole merkitystä

Oikeassa oleminen tuomitaan, jos oikeassa ollut on ilmaissut kantansa vallitsevaa ideologiaa vastaan.

Totuus on kielletty. Vallitseva poliittinen ilmapiiri ei totuutta kaipaa, vaan punavihreitä ideologisesti oikeaoppisia fanaatikkoja. 😉

Suomi Finland

Stefan Löfven heristää nyrkkiä ja sanoo hyvin vakavasti: ’Nyt lopettakaa!’

Riittääkö tämä ruotsalaisille? Kauankohan siellä vielä kavahdetaan rasistiksi leimautumista?

Yltiöpäinen suvaitsevaisuus johtaa suvakkien itsensä tuhoon.

Paras ratkaisu olisi, jos ruotsalaiset lopettaisivat kokaiinin ja huumausaineiden käytön. Niiden käyttäminen bilettamiseen on jokseenkin epäisänmaallista. Ja jos selkärankaa löytyisi, niin käytön kollektiivinen lopettaminen olisi tehokas sotatoimi ganstereita vastaan.

Helt Oacceptabelt

Mitenkähän me nyt pärjäämme kun Löfveeni lopettaa? Kauhea tilanne.
Kyllä nyt menee kaikki päin mäntyä.

Rikollisethan ovat suuresti kavahtaneet joka kerta kun hän on tepastellut mikrofoonin eteen ja sanonut: ”TÄMÄ ON TÄYSIN EPÄHYVÄKSYTTÄVÄÄ!”

T

Tästä rikollisuudesta saamme syyttää huumeidenkäyttäjiä. Kun on kysyntää, tarjontaa on myös, ennemmin tai myöhemmin.

Minäminäminä ostaa

Jos tyhmät minäminäminä- pallinaamat lakkaavat ostamasta kokkelia niin loppuu myyntikin kannattamattomana.

On täysin moraalitonta ostaa kokkelia kun tietää mistä se tulee ja mitä se aiheuttaa. Se on ostajien syy että tilanne on mikä on ja jatkuu. Perkeleelliset rangaistukset pitää säätää sekä myyjille että ostajille, isot sakot ja sitten ojankaivuuseen ja muuhun vastaavaan veemäiseen hommaan.

Qroquius Kad

Niin kuin Singaporessa, maailman ainoassa toimivassa monikulttuurisessa valtiossa?

Qroquius Kad

Tietääkseni lukeutuu kehittyineisiin teollisusvaltioihin, ja sen kansalaisten keskimääräinen ÄO on korkeampi kuin suomalaisten tai ruotsalaisten.

Reijo Ruotsalainen

Kun ruotsalaisten alkuperäiseen 100 ÄO:n sekoitettiin 10% 65 ÄO:ta, lopputulos on Ruotsin nykyinen ÄO 94.

Tästä voi tosin todeta että ehkä ruotsalaiset olivat alunperin älykkäitä, mutta eivät kovin viisaita. Ottaessaan ongelmat avosylin lapsilleen. Nyt tilanne on tasoittunut, ruotsalaiset eivät ole älykkäitä eivätkä viisaita.

Qroquius Kad

Se on mitattavissa oleva fakta. Olisi epä-älyllistä kiistää se isänmaallisuuteen vedoten.

Mikä se muuten on se sinun isänmaasi?

Suomi Finland

Toinen ihmetyksen ja kummastuksen aihe on se, että tavallistenkin ruotsalaisten täytyy kuunnella ganstaräppiä. Ihmisten tulisi siirtyä kuuntelemaan oikeaa musiikkia ja jos eksotiikkaa haluaa, niin sitten vaan pensselisetä soimaan. Jos laulussa yritetäänkään idealisoida rikollisuutta tai huumeiden käyttöä, niin sitten pitäisi tuomita rikokseen yllyttämisestä.

Eihän voi olla niin, että jos jorkki räppää kadulla toisen korvaan, että ’tapa toi’, niin se on yllyttämistä, mutta jos saman kuulee radiosta niin se on taidetta.

Qroquius Kad

Kun kaikki lakkaavat tekemästä rikoksia, loppuu rikollisuus eikä poliisia enää tarvita. Ja kun kaikki lakkaavat sotimasta, loppuvat sodat eikä enää tarvita armeijoita.
Sitten vaan istutaan kaikki nuotion ympärillä käsi kädessä laulaen Kumbayaa.

Tämä on täysin logiikan mukainen ajatuskulku, mutta sitä voi pitää realistisena vain viisivuotias.
Tuskin senikäinenkään enää.

Suomi Finland

”Kun kaikki lakkaavat tekemästä rikoksia, loppuu rikollisuus eikä poliisia enää tarvita. Ja kun kaikki lakkaavat sotimasta, loppuvat sodat eikä enää tarvita armeijoita.
Sitten vaan istutaan kaikki nuotion ympärillä käsi kädessä laulaen Kumbayaa.”

Onhan tupakointikin vähentynyt tuntuvasti. Eikä se ole edes rikos.

Eikä huumeiden käyttäminen ole mikään vakio. Jos niiden käyttö lisääntyy, niin kai se voi myös vähentyä? Ei sen tarvitse nollaan mennä. Kunhan vähenee sen verran, että gansteripomot joutuvat siirtymään halvempien automerkkien ostajiksi.

Oloneuvos

Niin ja heroiini apteekkiin.

Dr. Ötker

Eikun heroinistit vieroitukseen.

On ihmisiä jotka ovat morfiinikoukussa lääkärin määräämien opiaattien takia. Sekin on yhtä helvettiä asianomaisille. Ei hyvä.

Mömmöt kuuseen

Heroiinilla on ehkä pienet markkinat mutta esim. Tramadol on hyvin suosittu. Ja tullikin saa kiinni vain ehkä 1%.

Perkeleen aineet

Tramadolista tehtiin juuri äskettäin iso takavarikko junassa Kööpenhaminan ja Malmön välillä. 160.000 tablettia, arvo kadulla 4 milj.kr.
(Expressen)

Sami

Tullin resurssit riittävät tarkastamaan vain 1% Suomeen tulevasta rahtitavarasta.

Annetaan Tullille satakertaiset resurssit, ja huumeiden maahantulo loppuu siihen.

Poliisin selvittämistä rikoksista 80% on jonkinlainen huumekytkös.

Jos huumeita ei enään tule maahan, vähenee rikollisuus ja poliisin työtaakka alle puoleen.

Koulutetaan puolet poliiseista Tullimiehiksi, ja rikollisuus romahtaa perusteellisesti

Perkeleen aineet

HYVÄ EHDOTUS!!!

FN suosittelee?

”Kovilla rangaistuksilla asiaa pahennetaan”.

Mutta TARPEEKSI kovilla rangaistuksille lakkaa gangstakin nauramasta eli Singaporen, Thaimaan malliin.

Onko se mukamas joku ihmisoikeus saada vetää kokkelia ja sitten parkua sydämen tahdistinta/pacemakeria veronmaksajilta kun pumppu brakaa (tai pää sekoaa)? Ja tekeehän käyttäjät rikoksia saadakseen huumeisiin rahaa vai antaisiko valtio ilmaiset kokkelit ja kannabikset kaikille?

Suomi Finland

Ganstat hyökkäävät sitten valtiopäiville ja lahtaavat kaikki, jotka moista ovat kehdanneet edes ehdottaa. Eihän nyt elinkeinoon sovi valtion puuttua.

Reijo Ruotsalainen

Olin ekaa kertaa Amsterdamissa 1975. Kannabista sai silloin jo coffeeshopeissa. Mutta ei se ole estänyt mafioiden kasvamista, mafiat ovat (niinkuin amerikoissakin) etnisiä rikollisryhmiä. Jos tuo maahan etnoja, tuo maahan mafiaa.

T

Meksikossa rikollisliigoilla on varaa palkata omat ”armeijat” huumekaupasta saatujen tulojen ansiosta. USA: ssa kieltolaki teki aikoinaan Caponesta rikkaan miehen

T

Huumeista tuli mieleen kun aikoinaan kävin Singaporessa. Siellä maahantulomuodollisuuksien yhteydessä kerrottiin rangaistus huumekaupasta: Kuolemantuomio hirttämällä. Singaporessa ei pahemmin ole huumekauppaa ylläpitämässä jengirikollisuutta.

Qroquius Kad

Yleensäkin rikollisuus on hyvin vähäistä Singaporessa muihin kehittyneisiin valtioihin verrattuna:

https://en.wikipedia.org/wiki/Crime_in_Singapore

Jopa muslimivähemmistö käyttäytyy Singaporessa siivosti, koska sen ei anneta perseillä;
jos perseilevät, niin sattuu.

Ja tämän jälkeenkin vielä joidenkin mielestä ankarat rangaistukset eivät vähennä rikollisuutta.
MIksi se on sitten toiminut Singaporessa?

Suomi Finland

Sellaista rangaistusasteikkoa ei ikimaailmassa saada Eurooppaan.

Kotiutukset kotoutumattomien jorkkien joukoille ovat varsin inhimillinen ratkaisu. Jokainen omaan tai edellisten sukupolvien kotimaahan. Kyllä siellä aina joku merirosvon paikka on auki ja kotiutuminen tapahtuu viikossa.

Suomi Finland

Eikö tuollainen karkota asiakaskuntaa jo rankasti? Kaikki jotta eivät ole pahasti koukussa ja ovat järjissään pelkäävät henkensä edestä huumekauppiaita.

Qroquius Kad

USAssa myös poliisi on huonosti koulutettu, tehoton ja korruptoitunut toisin kuin Singaporessa, joten kiinnijäämisriski on pienempi.
Edelleen Singaporessa yleinen yhteiskuntamoraali ja työmoraali ovat aivan eri luokkaa kuin Lännessä.

Resepti on silti toimiva, se vaatii vain tasokkaat toteuttajat;
esim. sellaiset kuin saksalaiset olivat 80 vuotta sitten.

Qroquius Kad

Mikäpä siinä sitten, jos tykkää elää rikollisen kaaoksen keskellä. Outoa vain, jos kuitenkin valittaa siitä koko ajan.

CvK

Singapore kyllä.

Etpä ole tainnut siellä vielä asua? Natsisaksa vertautuu huonosti.

Se on varsin sopiva maa länsimaiselle töissäkäyvälle ihmiselle, eli veronmaksajalle. Ruoka on hyvää ja edullista, omaa autoa ei käytännössä voi olla, mutta et sitä mihinkän tarvi koska julkinen liikenne toimii. Kova kuri ko. maassa tarvitaan pitämään paikka siistinä, koska kuten paikalliset sanovat ”siellä asuu kolme maailman sottaisinta ihmisryhmää”. Kukaan ei valittanut kurista, päinvastoin ihmettelivät löysää länsimeininkiä jossa nisteilläkin on toinen mahdollisuus.

5C käsite kertoo yleisimmin paikallisten (kovista?) arvoista:

https://www.asiaone.com/singapore/singapore-moving-towards-new-five-cs

Last edited 2 vuotta sitten by CvK
Sinne voisi muuttaa

Minulla on ollut kaksi singaporelaista työntekijää: kovia työntekijöitä, älykkäitä, iloisia, sosiaalisia, konfliktivapaita. Ehdottomasti joka tavalla parempia kuin mitä afrikkalaiset, lähi-itäläiset, turkkilaiset, afgaanit ja venäläiset joista myös on kokemusta.

Molemmat singaporelaiset opiskelivat sitäpaitsi työn ohessa.

T

Ruoka oli tosiaan maittavaa. Pitänee käydä vielä uudestaan kun koronasta päästään.

Qroquius Kad

Ensinnäkään Singapore ei ole kehittelemäsi olkiukon kaltainen dystopia, vaan päinvastoin.

Eläisin valtavan paljon mieluummin Singaporessa kuin Ruotsissa. Singaporessa on maassa rauha, laki ja järjestys ovat kunniassaan.
Ruotsissa muslimien jengirikollisuus rehottaa eikä kukaan ole turvassa.

Sinä haluat tällaista. Tuollainen on sinusta mukava yhteiskunta.

Kertoisitko miksi? Miksi sinä haluat yhteiskuntaasi raiskauksia, ryöstöjä, tappoja ja terrorismia?

Qroquius Kad

Singaporessa naisia ei raiskailla kaduilla muslimien toimesta, toisin kuin Suomessa.
Singaporessa muslimijengit eivät ryöstele teinejä kuten Suomessa.
Singaporessa muslimit eivät allahuakbaroi ihmisiä puukottamalla, kuten Suomessa niin, että julksia paikkoja on suljettava armeijan rekoilla etteivät scaniat ajelisi itsestään suomalaisten päälle.
Singaporessa rikoksista rangaistaan, toisin kuin Suomessa, jossa rikollisten päätä silitellään ehdollisilla ”tuomioilla”.

Miksi sinä haluat tätä kaikkea tuhon ja hävityksen kylvämistä?
MIksi?

Qroquius Kad

Myönnetään.
Mutta eiköhän tämä taida rittää nyt tästä aiheesta?
Molemmilla on omat näkökantamme, eivätkä ne tästä muutu.

Kukin tavallaan;
ennen kaikkea sinä olet tällä isäntä ja minä vieras.

T

Singapore on muuten kiva paikka, mutta ilmasto on p**ka ja sananvapautta ei ole. Jos Singapore ei olisi höyrysauna 24/7, asuisin mieluummin siellä kuin Ruotsissa

Svedulan Matukoto

Tyska Bild: ”Ruotsi on Euroopan vaarallisin maa”:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sverigebilden-skapar-debatt-i-tyskland-efter-skjutningar

Hyvää PRää taas Svemalialle! Kokkeli pöllyää ja luodit lentää!

Suomi Finland

”Toinen epäilty poika on noin 16–17-vuotias, sinisilmäinen ja pituudeltaan noin 175-senttinen. Toisen epäillyn hiukset olivat tapahtuman aikaan mustat, kiharat ja ulottuivat silmien kohdalle. Tekohetkellä hän oli pukeutunut mustiin vaatteisiin, valkoisiin Niken kenkiin ja huppuun tai pipoon.”

Rasismia!!! Kuvan jorkilla on lippis päässä, joten hiusten kiharuutta ei ole voitu päätellä millään muulla tavalla kuin etnisellä profiloinnilla!

Wittgenstein

Tässä nyt – taas kerran – pahansuopa kantaväestö ei vain ymmärrä maahantuodun sivistyneemmän korkeakulttuurin sofistikoineita traditioita: Kun kantaväestön primitiivit vievät vainajilleen kukkia, kynttilöitä, havuja (ei niitä Matikaisen Perkele havuja mutta havuja kuitenkin), yms. turhaa krääsää; todelliset sivistyskansat vievät kokaiinia . Ajatelkaa nyt itse hyvät ihmiset, onhan se nyt ihan Helvetin tylsää maata pienessä puulaatikossa turpeen alla loputtomiin. Ei siinä kuihtuvien kukkien, lepattavien kynttilöiden (ja vielä joutuu väistelemään valuvaa steariinia koko ajan ettei käärinliinat tahriudu) ja rapistuvien havujen tuijottaminen paljon piristä. Mutta kun pääsee vetämään kokkelit mätänevään nokkaan niin vot, jo rupee raatokin rokkaan.

Daavidin poika

Onhan tämä nyt järkyttävää kun ei edes kuolleet saa olla rauhassa viimeisellä lepo sijoillaan. Tämän luokan toiminta täyttää selvästi kriteerit hautarauhan häpäisyyn.

Jäänee nähtäväksi, että haaliiko Suomalaiset poliitikot, joille olemme valtakirjan luovuttaneet tätä samaa ”paskaa” Suomeen. Sehän kuitenkin kaikkien kansalaisten tiedossa on, että Maria Ohisalo, ja Pekka Haavisto ovat Suomen suurin katastrofi sitten toisen maailmansodan jälkeen. ”Herätkää nyt perkele ennen kun on myöhäistä.

Last edited 2 vuotta sitten by Daavidin poika
Qroquius Kad

Kannattaisiko miettiä äänestyskopissa ensi kerralla vähän tarkemmin, ettei taas äänestä samaa porukkaa valtaan?

Sami

Toivottavasti huumetakavarikoinnit eivät täytä aivan tiettyyn kansanryhmään kohdistuvan rasistisen viharikoksen tunnusmerkistöä, eikä huumetakavarikoinnilla loukata universaaleja täysin jakamattoman ihmisoikeuksia.

Last edited 2 vuotta sitten by Sami
Suomi Finland

Rasismiahan se on, jos absoluuttisten jakamattomien ihmisoikeuksien nauttijoiden ihmisoikeuksien jakelukanavaan puututaan liian kovalla kädellä.

Mitähän Tampereen kaupunginvaltuuston täditkin siihen sanoisivat, jos vaivalla maahantuotu kokaiini niin vain otettaisiin viranomaisten haltuun?

Ja Gustafsson paran ääni murtuisi moista epäoikeudenmukaisuutta kommentoidessaan.

juhaII

Hienoa!

Enää eivät edes hautausmaatb saa olla monikulttuurin rikastukselta.

Muistelen, että jopa maksullisetnaiset ovat perustaneet ”haarakonttorinsa” hautausmaille?

Ja kerjäläiset käyttävät hyyskinä. Ei hyvä!

Mummolan Moskeija

Huumekauppa on kasvanut räjähdysmäisesti vuoden 2015 jälkeen. Kas kummaa, mikä yhteensattuma!

Filipstadissa, Värmlannissa, oli 10.000 asukasta ja sinne työnnettiin 2000 matua. Nyt Filipstadissa menee kaikki huonosti ja heinäsirkat lentävät isompiin kaupunkeihin.

Alex Schulmanin tunnettu kirjailija-äidinisä asui Filipstadissa, kotitalo on tallella. Se on ollut jo pitkään MOSKEIJA. Äidinisän entisessä kirjastohuoneessa on jo monta vuotta huudettu Allahuakbaria:

https://www.dn.se/kultur/alex-schulman-atervander-till-filipstad-i-morfars-bibliotek-ar-det-bonestund/

Suomi Finland

Ei voi kuin ihmetellä tuota ihmisten intoa käyttää jotain vitun kokaiinia.

Sitä tosiaan täytyy olla Ruotsissakin aivan helvetisti liikenteessä.

Qroquius Kad

Kuten myös heroiini ja metamfetamiini;
kaikki kolme tekevät käyttäjänsä miellyttäväksi ja seuralliseksi. Käytön lopettaminen on helppoa kuten tupakoinninkin.

Eikö siis syytä vapauttaa kaikki kolme kannabiksen kanssa?

Qroquius Kad

Tuo ”mieto huume ja vaikutus myönteinen” ei ollutkaan vitsi?

Ei pidä tyrkyttää

Miksei ruokakaupassa, R-Kioskilla/Pressbyråssa ja nakkarilla myydä Koskenkorvaa ja Absolut Vodkaa? Siksi koska se lisäisi käyttäjien määrää, käyttäjien vaurioita ja yhteiskunnan kuluja koska emme osaisi käsitellä sitä jos viinaa olisi tarjolla joka paikassa. Sama juttu huumeiden kanssa.

Pitääkö meidän tehdä kansasta narkomaaneja vain siksi että gangstoilta vietäisiin yksi elinkeinohaara? Parempi pistää gangsta 10-20 vuodeksi linnaan.