Valko-venäläiset rakentavat telttaleirejä Eurooppaan tulijoille

Puolalaisten medioiden mukaan valko-venäläiset mediat ovat nyt kertonut aivan avoimesti, että Valko-Venäjä tietoisesti hallitsee Puolan rajalle tulevien tulijoiden kulkua.

Puolalaisen rp.pl:n mukaan Valko-Venäjällä Puolan vastaisella rajalla sijaitsevasta kylästä Raśnasta työnnetään paljon tulijoita Puolaan. Nyt paikalliset asukkaat Raśnassa ovat olleet huolestuneita.

Paikalliset kääntyivät miliisin puoleen ja kyselivät, että onko irakilaisissa ja muista maista tulleissa pakolaisissa pelättävää. Ihmiset ovat olleet huolissaan kylällä kävelevistä pakolaisista ja kysyivät miliisiltä “Onko syytä pelätä siirtolaisia”.

Miliisistä asukkaiden huoli otettiin vakavasti ja eipä siinä kauaa nokka tohissut, kun Raśnaan saapui sisäministeriön aluepäällikön maakuntavastaava komentaja Wiktor Wodczyc. Hän kertoi ja vakuutti, että siirtolaisten toimintaa valvotaan alueella tiukasti.

– Olemme juuri rakentamassa telttaleirejä, joissa siirtolaiset voivat levätä ja odottaa mahdollisuutta jatkaa matkaansa Eurooppaan, Wodczyc tyynnytteli asukkaita.

Hän vakuutti, että siirtolaisista ei ole harmia kyläläisille ja jos on, niin hän kehotti kilauttamaan miliisiin.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
juhaII

Samaa hybridisotaa, jolla Turkki kiristi rahaa romahtaneelle taloudelleen, jonka sen diktaattori on tuhonnut.

Kannatti EU:n konstailla Valko-Venäjän kanssa, joka itse asiassa toteuttaa pilkulleen “eurooppalaisia arvoja”!

Vm. sanahirviö on kuin suoraan kommunismin sanakirjasta.

Qroquius Kad

Mutta Valkoryssä-Vihtori lienee kuitenkin puhunut totta siinä, että jos maahantunkeutujapyrkivät alkavat käyttäytyä paikan päällä kuten heillä on tarkoitus päämäärässään – ei kun pirautus miliisiin.

Sitten abdullaheihin sattuu.

Sami

Valkoryssä lähettää kehiksiä EuroBryssän riesaksi 😀

Alpo

Paksu, korkea, teknisillä hienouksilla varustettu aita jossa on kova sähköjännite, tarvitaan Puolan ja Valko-venäjän rajalle

Heke

Miinoilla, kk-pesäkkeillä ja koirilla vielä lisävarmennusta…

Tupe

Rajasta 5-10 km sisämaahan vielä krh- ja kt-asemat isompia ryntäyksiä / läpimurto yrityksiä “hoitamaan”…

Heke

Olispa kiva nähdä kun karvakädet erehtyy riehumaan kylässä ja vv:n miliisi tulee paikalle ja palauttaa järjestyksen. Veikkaan että asia hoituu niin, että muistot riehujilla näkyy ja tuntuu muistona muutaman viikon

Let’s go Brandon

Epämiellyttävää ajatella että moni Raśnan kylässä nyt istuva matu saattaa kuukauden päästä seisoa sossujonossa Ruotsissa.

Eikä ne tulijanaiset ole sen parempia ihmisiä kuin miehetkään. Göteborgissakin huivipäiset muslimiakat olivat mukana ryöstämässä kauppoja, mm kännyköitä vietiin rauhanuskonnon merkeissä:

https://www.expressen.se/tv/nyheter/gt/filmerna-visar-valdet-mot-polisen-butiker-plundras/

Faktus Palmu

Akat ovat suurin uhka, he tuottavat pikkumuslimeita hurjat määrät per vuosi.

Sam Colt

Täysin vaarattomia, kaikilla akateeminen tutkinto ja koronapassit.
Päivi Nerg menee heistä takuuseen. Ohisalokin on jo varautunut vastaanottoon.

Ihmettelen tosin sitä, että heille telttaleirejä pykätään.
Onko Minskistä loppuneet hotellit?

Suomi Finland

Ganstajengien headhunterit käyvät jo kuumina. Turvapaikkajorkit, jotka kotimaissaan olisivat eläneet kotimaissaan vähintään nelikymppisiksi, kaatuvat ‘turvallisessa’ Ruotsissa luotisateessa ennnen kuin täyttävät 25.

Faktus Palmu

Vai että “tulijoille”.. Väärin perustein, valheellisilla tiedoilla sekä väkisin Eurooppaan jälleen kerran ja loputtomiin tunkeutuville muslimeille Valkovenäläiset leirejä rakentavat.

Puolueeton

Jos Valkovenäjä pyrkii samaan kuin Turkki? Kerää miljoonia pakolaisia ja vaatii EUlta miljardikorvauksia. Valkovenäjä voi luottaa tällaiseen suunnitelmaan EUn jo osoittaman hallintomenettelyn vuoksi.

kanander

Taitaa olla venäläinen Wagner-firma, joka kuskaa näitä matuja lähi-idästä Valko-Venäjälle

Puolueeton

Eiköhän kysymyksessä ole Ugrainalainen muukalaislegioona. Matkakin on lyhempi ja legioona saa rahaa ihmissalakuljetuksesta. Tai sitten Valkovenäjälle saa ostaa edullisemmin lentolippuja Turkista, kun Valkovenäjä sallii maahanpääsyn.

Jos Venäjä olisi asialla, Suomen raja olisi pitkä vahdittava ja lisäetuna harvaan asuttu lyhyt matka Ruotsiin anoa varmaa turvapaikkaa. Raja kuitenkin taitaa olla maailman rauhallisempia rajoja.

Pekkeri

KELAGOLD on suomen tuontiVALTTI.