Vallinin valtuustopuhe kuohuttaa edelleen Tampereella


Kansanedustaja Veikko Vallin piti Tampereen valtuustossa pari viikko sitten puheen, joka sai vihervasemmiston pöyristymään,järkyttymään täydellisesti. Puhetta syytettiin rasistiseksi,asiattomaksi ja sen epäiltiin rikkovan jopa lakia. Kuumana käynyt kokous ylitti uutiskynnyksen jopa valtamediassa. Kuitenkaan Vallinin puhe ei juuri eronnut siitä tavasta jolla persut puhuvat maahanmuutosta eduskunnassa.

Persujen toinen valtuutettu Joakim Vigelius yritti kysellä muilta valtuutetuilta, mikä Vallinin puheessa oli asiatonta,rasistista tai mikä siinä ei pitänyt paikkaansa? Vastauksen Vigeliuksella jäivät laihoiksi. Koska vihervasemmisto ei osaa kertoa mikä Vallin puheessa oli vialla, ehkä sen takia se vaati kokouksesta tehtyä koostetta poistettavaksi Youtubesta tekijänoikeuksiin vedoten?

 

Muutama päivä sitten homma sai jatkoa kun sosiaalidemokraattisen puolueen valtuustoryhmän puheenjohtaja Pekka Salmi kirjoitti paikallislehteen kirjoituksen kohua herättäneen kokouksen tapahtumista.

Kirjoitus sisälsi niin paljon vääristelyä ja valehtelua, että siitä voisi tehdä kokonaan oman kirjoituksen. Esimerkiksi se on täysin perätön väite, että Vallin olisi leimannut maahanmuuttajat raiskaajiksi ja murhamiehiksi.

Salmi sai kirjoituksesta paljon kritiikkiä somessa josta uhriutui Twitterissä:

Hän ei tietenkään perustellut mikä oli kirjoituksen vääristelyä ja mustamaalaamista. Ehkä juuri siksi valtaosa komentoijista piti hänen twiittiään uhriutumisena siitä, että oli itse jäänyt kiinni valehtelusta ja vääristelystä. Siitä huolimatta twiitissä on yli 600 tykkäystä joka huomattavasti enemmän kuin yleensä Salmen twiiteissä. Näyttää siltä, että toisten vihervassareiden sympatiat saat pelkästään sillä jos osaat uhriutua oikeista asioista. Kyse heidän luomastaan uhriutumisen kulttuurista, josta olen aikaisemminkin kirjoittanut. Vaikutti siltä, että Tampereenkin kokouksessa vihervassarit oikein kilpailivat siitä, kuka ulisee eniten Vallinin puheista.

Vihervasemmistoa selvästi harmittaa, että kokouksessa pidetyissä puheissa on tehty koosteita Youtubeen ja niitä on levitelty ympäri nettiä. Heitä siis selvästi harmittaa omat perustelemattomat puheet kokouksessa. Esim. Tampereen apulaiskaupunginjohtaja twiittaa näin:

 

En minäkään uhriudu kun mun omia kommenttejani on irrotettu asiayhteydessä valtamediassa, vaan olen tehnyt aiheesta vastineen. Kyllä apulaispormestarinkin pitäisi kestää, jos hänen kommenttejaan leikkataan Youtubeen.

Minusta Joakim Vigelius toimi esimerkillisesti kun vaati muilta valtuutetuilta perusteluja väitteilleen. Tämän lisäksi vihervasemmiston painostaminen tulee vielä jatkumaan, sillä paikallislehteen tullaan tekemään vastineita persujen toimesta Salmen kirjoituksen.

Yleensähän vihervasemmiston jutuilla ei ole mitään perusteita he vain haluavat kieltää asioita jonkun tunteisiin vedoten. Afrikan tähti kohu oli tästä hyvä esimerkki, kun musta vaihto-oppilas esitti vääriä väitteitä pelistä oppilaiden toiminnasta ja silti yliopisto nöyrtyi hänen edessään pyytelemään anteeksi. Heidän asioiden kieltämisensä on siis täysin mielivaltaista, siksi sitä pitää vastustaa.

Tämänkin kohun jälkeen paikallislehden naistoimittaja piti kaikkein asiattomana sitä kun Vigelius kutsui suomalaista kulttuuria parempana kuin jotain toista. Ilmeisesti tämä toimittaja kannattaa naisten ja miesten tasa-arvoa ja eikö se ole Suomessa huomattavasti paremmalla tolalla kuin vaikkapa islamilaisissa maissa? Eikö pelkästään tästä syystä suomalaista kulttuuria voi pitää parempana?

Jos persut toimi Tampereen valtuuston kokouksessa esimerkillisesti samaa ei voi usein sanoa kokoomuksen touhusta. Ensinnäkin se tuki vihervasemiston ulinaa Tampereella. Toiseksi heidän he muuttivat omassa maahanmuutto-ohjelmastaan kantaväestö-sanan, kun vihervasemmisto nosti siitä äläkän.

Verkkouutiset kirjoittaa siitä miten kokoomusnuori joutui someraivon kohteeksi twiitattuaan:

Ai että oon kyllästynyt tähän, että aina vedetään hihasta ihmisoikeuskortti. Laiton maahantulo ja asettuminen elämään kyseisen valtion kansalaisten verovaroilla ei voi olla ihmisoikeus

Kokoomusnuori nöyrtyi tälläkin kertaa vihervasemmiston edessä ja pahoitteli twiittiään, vaikka siinä ei ole mitään pahoiteltavaa, sillä Puolassa hyväksyttiin juuri laki, joka mahdollistaisi turvallisista maista laittomasti maahan tulleiden turvapaikanhakijoiden hakemusten hylkäämisen. Vihervasemmiston siis painosti kokoomusnuoren perumaan puheitaan taas täysin mielivaltaisin perustein. He saavat sitä enemmän valtaa mitä enemmän heidän luomiin mielivaltaisiin sääntöihin suostutaan.

37 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Luusalmi
Luusalmi
15.11.2021 21:03

Yleensähän vihervasemmiston jutuilla ei ole mitään perusteita he vain haluavat kieltää asioita jonkun tunteisiin vedoten. Afrikan tähti kohu oli tästä hyvä esimerkki, kun musta vaihto-oppilas esitti vääriä väitteitä pelistä oppilaiden toiminnasta ja silti yliopisto nöyrtyi hänen edessään pyytelemään anteeksi.

On Keijo kaarisade vaihto-oppilas? Periaatteessahan hän voi olla sitähän ei kukaan tiedä, mutta tämä saksalais-afrikkalais opiskelija on täys fiasko, ei tälläistä ole eikä tule vaikka sitä nyt yliopisto kuumeisesti ettiskin.. Keijo keijjotti koko yliopiston ja se jos jokin on loistavaa.. Siellä just pari lasta ruotsissa sai puukosta ja sit opetteli lentää 5 kerroksen parvekkeelta, tämä on sitä mitä tämä Islam tuo.. Kun perheessä tulee riita ovat lapset se kohde ja niin se vaan on.

Sellaista
Sellaista
14.11.2021 22:00

Yllätys että SDP taas siellä itkupotkuilee, faktat vain kiukuttavat heitä niin kovasti. On se nyt vaikeaa demareilla taas.

juhaII
juhaII
14.11.2021 20:39

”Aikoina jolloin on valhe vallalla. Totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko!”
-George Orwell (1903-1950).
Mimosa pyllyt eivät kuuluu minkäänlaiseen hallintoon sen millään hierargisella tasolla, koska näillä instituutioilla tehtävien päätösten, joiden pohjana ovat kovaan rautaan perustuvat faktapohjaiset tiedot sekä reaalielämässä tapahtuneet asiat.
-On päättäjien oltava aikuisia ihmisiä, jotka ovat päätöstensä tekemisessä ja ratkaisuissa tasolla, jota presidentti J. K. Paasikivi sanoi ”Tosiasioiden tunnustamiseksi!!!”
Se, että hallinnin kaikilla tasoilla on henkisiä pikku kesoja, jotka sulkevat korvansa käsillään ja huutavat lällättäen niin, etteivät he ole kykeneviä eikä halukkaita kuulemaan puhetta, joka on ”epämieluista”!

juhaII
juhaII
14.11.2021 20:41
Vastaa...  juhaII

Tämä on kolmevuotiaan käytöstä kun illalla aletaan puhumaan lapselle menemisestä nukkumaan.

Tällaiset nk. ”aikuiset” eivät kuulu päättäviin asemiin vaan ylikokoisiin puolasänkyihin heittämään yhä uudelleen heille annetun lusikan!!!

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
15.11.2021 21:48
Vastaa...  juhaII

Osuit asian ytimeen! Tamperen valtustossakin suvakit puhuivat lähinnä siitä mitä tunteita Vallinin puhe heissä herätti. Ei muulla väliä kuin heidän tunteillaan. Pahimmilla ei saisi laskea edes maahanmuuton kustannuksia, koska siitä voi tulla jollekin paha mieli.

Moonman
Moonman
14.11.2021 17:17

Pekka salmi tekee siinä uskontunnustuksen, se on tehtävä aina välillä jotta omat sosiaaliset pisteet pysyvät korkealla oman viiteryhmän, eli demarien parissa. Kaikki varmasti tiesivät ilman tuota kirjoitustakin että pekka salmi kannattaa haittamaahanmuuttoa ja ihmisoikeuksia. Rikollisten uhrit tai yhteiskunnan tuhoutuminen eivät paljoa paina vaakakupissa, kun kyseessä on raha. Salmellakin on varmasti kalliit autot ja iso asunto jossain, missä ei tarvitse kohdata monikulttuuria.

MattiS
MattiS
14.11.2021 20:01
Vastaa...  Moonman

En vain pysty siltikään ymmärtämään näitä ihmisiä. Jos itse asuisin palatsissa aidatulla alueella, niin kyllä minä siitäkin huolimatta kantaisin huolta Suomen ja suomalaisten hyvinvoinnista nyt ja tulevaisuudessa, ja olisin taatusti aivan yhtä maahanmuuttokriittinen, enkä hyväksyisi rakkaan kotimaani syöksemistä väkivaltaiseksi kehitysmaaksi.

Tai sitten raha turmelee ja pistäisin vokkeja pystyyn, rahat pois ja nauraisin paskaisesti rahavuoren päällä. No ei sentään helvetissä!

Qroquius Kad
Qroquius Kad
14.11.2021 21:11
Vastaa...  MattiS

Valta korruptoi, rajaton valta korruptoi rajattomasti.
Ja viherkommunistitytöillä sekä heitä hännystelevillä soijapojilla on Suomessa rajaton valta.

rellinen
rellinen
15.11.2021 01:27
Vastaa...  Qroquius Kad

Punamafia on rikollisjärjestö jossa aidan yli potkimista ei suvaita.

timo
timo
14.11.2021 17:09

Noi sun kuvakaappaukset on kyllä koomisia. En edes tiedä miten noi saa noin pieniksi. Ihan turha tehdä juttuja jos ei osaa edes ottaa lukukelpoisia kuvakaappauksia. Sitä sivua voi suurentaa + napista ja ottaa lukukelpoisia kuvia. Kaikilla ei ole yhtä hyvä näkö kuin sinulla.

Tuttua huttua
Tuttua huttua
14.11.2021 19:50
Vastaa...  timo

Suurentelet taas vihreän tavan mukaan asioita, eikö mitään oikeata ulistavaa ole?

Suomi Finland
Suomi Finland
14.11.2021 17:02

”Pako lentokoneesta Mallorcalla paljasti siirtolaisten uuden, kekseliään ja halvan reitin
Riskit ovat pienet ja ihmissalakuljettajien apuun ei tarvitse turvautua.”

Näkisi vaan kun tekisivät raketin, kävisivät kiertämässä kuun muutamaan kertaan ja sitten laskeutuisivat eduskuntatalon eteen hakemaan turvapaikkaa.

Onneksi insinöörien uusi keino saadaan kyllä nopeasti tukittua. Muutama vartija paimentamaan koneen matkustajia sillä aikaa kun ’kohtauksen’ saanut viedään pikakuljetuksena tuomittavaksi ilmaliikenteen häiritsemisestä.

Hyberion
Hyberion
14.11.2021 16:51

Pekka: muslimien toimesta raiskatut, hakatut, murhatut suomalaiset naiset. Päät irrotettu. PÄÄT IRROTETTU! Suomessa!!!! Pekka, MIELIPITEITÄ? Ihmisarvoa, demokratiaa. Pekka, sano jotain järkevää.

s24mafia
s24mafia
14.11.2021 20:25
Vastaa...  Hyberion

Tuohon eräs karvahattu sanoisi
https://api.suomi24.fi/uploads/91/30/93/48x48_20180909132323431.jpg
Moktar.Gubta
01.10.2018 14:32
”Kehitys pysähtyy ja lopulta kaikki vain sekoilevat maahanmuuttajien aiheittamien ongelmien parissa…”
Loppujen lopuksi vain kovin pieni vähemmistö on sekoillut tai sekoittanut päänsä maahanmuutto liittyvien ongelmien parissa. Suomen kansan suuri enemmistö, ne tolkun ihmiset kyllä ymmärtävät, että kovin pieniä asioita nämä lopultakin ovat monen muun asian rinnalla.

Niinhän se on, että kouluttamaton osa väestöstä tai sitten vanhat ihmiset usein kavahtavat heille uusia asioita. Heille sopisi Georg Malmsténin ja Dallapé-orkesterin hieno kappale vuodelta v.1942 : Pelko pois Rosmarie.

s24mafia
s24mafia
14.11.2021 20:26
Vastaa...  s24mafia

Rekisteröikää nikkinne ennenkuin minulle alatte, tuumii moktar

Anti-kommunisti
Anti-kommunisti
14.11.2021 16:50

Olipa pläjäys.

Sosialistista vihapuhetta ja perussuomalaisten ja heidän äänestäjiensä demonisoimista.

Parempaa vasemmistolaista vihapuhetta?

Oltermanni Magyar
Oltermanni Magyar
14.11.2021 16:41

Pekka puolustaa demokratiaa ja ihmisarvoa, vaikka joutuu silloin puhumaan paksua palturia. Se on näin koska Pekka on paljon parempi ihminen kun me muut. Pekka nukkuu yönsä hyvin sillä parempia ihmisiä, kuten Pekkaa, ei moraali eikä omatunto pidä öisin hereillä. Pekka ja muut meitä paremmat, laadukkaammat ihmiset, eivät moraalia omatuntoa eikä etenkään tervettä järkeä tai logiikkaa tarvitse mihinkään. Sinä olet paskaa, Pekka halveksii sinua. Pekka juo parempia viinejä ja syö kalliimpia juustoja kuin sinä. Pekka on demokraatti.

joo
joo
14.11.2021 16:36

pieni otanto uutisia :Tawfiq Barzan Sami alaikäisten raiskaus , Irfani Abdul Hakim raiskannut fyysisesti täysin puolustuskyvyttömän asianomistajan useaan kertaan.
Yusein Redzhep Nedzhipin 2 vuoden ja 4 kuukauden vankeuteen raiskauksesta.Saleman Mohamed Mahadi, törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö .
Marko Makamba Makamba5 kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
Rauf Omid raiskauksia, Muhamad, Ammar
Synt. 1.1.1981, Irakin kansalainen.
Epäillään seuraavista rikoksista: törkeä veropetos, lapsen seksuaalisia hyväksikäyttöjä.
Ali, Israr
Synt. 25.12.1990, Pakistanin kansalainen.
Epäillään seuraavista rikoksista: törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö…

joo
joo
14.11.2021 16:37
Vastaa...  joo

Al-Azzaw raiskaus,Arman Enrique Alinko -nimisen #irak¬ilaismiehen, jota epäillään törkeistä huumausainerikoksista mm. Espoossa ja Helsingissä. KRP pyytää vihjeitä miehestä.
Amar N. Taher Taher -nimisen miehen kahden vuoden ja yhden kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuonna 2017 Turussa.

Syytteessä törkeästä raiskauksesta on kaksi miestä, joiden nimet viittaavat johonkin muualle kuin Suomeen.
Syytettyjen nimet ovat Abed Ali Qasim sekä Azeez Raad Kamil.
Pohjois-Savon käräjäoikeus tuomitsi Afrikan eteläosasta lähtöisin olevan miehen yhden vuoden kuuden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Tuomioon johti raiskaus vuonna 2019.
Veikkausliigan afrikkalainen jalkapalloilija Aristote Mboman

joo
joo
14.11.2021 16:38
Vastaa...  joo

28-vuotiaan Omar Muhumed Maowin kuudeksi vuodeksi vankeuteen poikkeuksellisen raa’asta 80-vuotiaan miehen törkeästä pahoinpitelystä.
Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Yusuf Moamar Aldalin Helsingissä tehdystä törkeästä raiskauksesta 3 vuoden vankeusrangaistukseen. Käräjäoikeus määräsi tuomiossa Aldalin heti vangittavaksi.
Maaliskuussa 2019 syyrialainen 22-vuotias Yusuf Moamar Aldali pakotti 17-vuotiaan asianomistajan sukupuoliyhteyteen käyttämällä väkivaltaa ja uhkaamalla sillä.

Keski-Suomen käräjäoikeus tuomitsi Abdul Ghafoor Karimin 5 vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen vakavista seksuaalirikoksista.
Törkeissä lapsen seksuaalisissa hyväksikäytöissä kyse oli siitä, että Karim oli vuonna 2020 sukupuoliyhteydessä 13-14 -vuotiaan lapsen kanssa ainakin kolmella eri kerralla Jyväskylässä.

joo
joo
14.11.2021 16:40
Vastaa...  joo

Vuonna 1988 syntynyt Raad Kamil Azeez tuomittiin törkeästä raiskauksesta 2 vuoden 4 kuukauden pituiseen vankeusrangaistukseen. Vuonna 1997 syntynyt Ali Qasim Abed tuomittiin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, yllytyksestä törkeään raiskaukseen ja törkeästä raiskauksesta 3 vuoden 6 kuukauden pituiseen vankeusrangaistukseen.
Turussa asuvan 29-vuotiaan Ashkan Shirzein vankeuteen törkeästä lapsenraiskauksesta ja kolmesta törkeästä raiskauksesta.
Salman Al-Aani oli syytettynä raiskauksesta tiistaina 28.9.2021.

 vammaispalvelujen asumisyksikön asukkaan. Hoitajana työskennellyt Abdulhakim Irfani tuomittiin törkeästä raiskauksesta 4 vuoden ja 9 kuukauden mittaiseen ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

Esa-Allah Kebabström
Esa-Allah Kebabström
14.11.2021 19:14
Vastaa...  joo

No onpas kantasuomalaiset vaihtaneet nimensä vähän eksoottisimpiin, ja ihan urakalla. Ymmärrän hyvin, minuakin hävettää olla suomalainen. Vaihdan huomenna parempaan.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
14.11.2021 15:59

Täyty laittaa tuollainen kuvituskuva, sillä valtamedian kuvatkin Vallinista aiheeseen liittyen ovat sellaisia , että hän on niissä tosi julman näköinen

MattiS
MattiS
14.11.2021 20:41
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Onkohan kukaan tehnyt listaa (iik!) missä olisi lueteltu ulkomaalaistaustaisten väkivaltarikokset (raiskaukset, seksuaaliset hyväksikäytöt, murhat, tapot, törkeät pahoinpitelyt jne) vaikkapa viiden viime vuoden ajalta?

Olisi kiva hieroa sellaista listaa jonkun ”hyvän ja tiedostavan” ihmisen naamaan.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
14.11.2021 21:20
Vastaa...  MattiS

Onhan näitä. Tuossa pari malliksi:

https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=5&t=33075
https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=2&t=20755

Hakemalla tuolta löytyy lisää vaikka kuinka paljon. Antoisia lukuhetkiä!

MattiS
MattiS
14.11.2021 21:56
Vastaa...  Qroquius Kad

Kiitoksia!

Särmääjä
Särmääjä
14.11.2021 15:21

Ai nyt on sitten jo valtuuston kokouksen videomateriaalikin jotain pyhää ja koskematonta, josta ei saa tehdä koosteita. Kohta varmaan toivovat ettei niitä enää videoida ollenkaan vaan pitää mennä paikan päälle istumaan kun mummot kirkkoon niin ettei kukaan vaan tiedä tai seuraisi sitäkään vähää mitä nytkään näiden perseilyjä seurataan valtuustoissa.

Asiaa tutkinut
Asiaa tutkinut
14.11.2021 15:20

Silloin kun suvakit raivostuvat, niin silloin ollaan oikeilla jäljillä, eli nyt on persuilla läpimurron paikka. Painetta suvakeille!

Valtsu
Valtsu
14.11.2021 15:18

Pekka Salmesta muslimimaat eivät ole takapajuisia? Kaikkein moderneimmissakin versioissa, kuten Indonesiassa, on ihan helvetinmoisia naisnäkemyksiä. Jotain Afganistania tai Pakistania ei varmaan tarvi edes perustella.

Afrikan tähdestä tuli mieleen, että Helsingin kaupunginkirjasto on siirtämässä Tinttejä pois lastenosastoilta, koska… noh, tiedätte miten hirvittäviä kuvastoja siellä on mustista!

Hyberion
Hyberion
14.11.2021 16:48
Vastaa...  Valtsu

Minä näin sen videon missä muslimit irrottivat päät norjalaisilta ja tanskalaisilta naisilta teltassaan. Se on sitä Pekan arvostamaa demokratiaa ja ihmisarvoa. Sitä pitää saada tännekin että naistemme ei tarvitse matkustaa ulkomaille kokeakseen ihanaa muslimikulttuuria vaan saisi jännää telttavärinää ihan vaan tylsässä kotimaassakin. Johan ovat monet jo saanet yllätysmuslimikikkeliä pururadalla hölkätessä, se on hyvä alku! Kerro meille Pekka miten rasistisia me taas olemmekaan?

Suomi Finland
Suomi Finland
14.11.2021 19:34
Vastaa...  Hyberion

Ehkä kyseessä olisi suvakkien mukaan huippukirurgien päänvaihto-operaatio, joka vain epäonnistui valitettavalla tavalla. Tarkoitus oli kuitenkin hyvä ja olisi onnistuessa suuresti auttanut ihmiskuntaa vaikeissa sairauksissa.

No oli miten vaan, niin kuolemantuomio on ollut ratsukoille liian ankara rangaistus ja heidät olisi pitänyt saada Suomeen turvaan.

Irmeli
Irmeli
14.11.2021 14:19

Niin kauan kun poistutaan paikalta ja suljetaan silmät ja korvat ongelmilta ollaan vahvasti Ruotsin tiellä. Jos ei uskalleta tunnustaa, että määrätyt maahanmuutajat (ei työperäiset) eivät integoidu yhteiskuntaan, vaan haluavat elää oman kulttuurinsa ja uskontonsa mukaan, niin kuin siellä mistä lähtivät. Niin kauan kun ei saa ääneen sanoa, että tänne tulleet tekevät raskaitakin rikoksia ja heidän nimeään tai kansallisuuttan ei saisi mainita, ongelmat on ja pysyy. Syy on yksin näiden suvakkien, jotka eivät näytä ymmärtävän mitään islamista ja sen tänne tuomista ongelmista, alkaen heidän mies/kunnia kulttuuristaan naisia/tyttöjä kohtaan, ym ongelmat. Mutta sehän ei suvakkeja liikuta. Nämä ongelmat pitäisi huutaa ääneen, eikä vaieta. Vieraasta maasta tänne tullut ei ole suomalainen.

Antti Tifa
Antti Tifa
14.11.2021 14:03

Yli 30 vuotta on keskusteltu siitä, miten maahanmuutosta pitäisi keskustella.
Sama jatkuu.
On ongelmia, se myönnetään. Niistä ääneen puhuminen vain pitäisi kieltää tai sanomiset kuorruttaa kermavaahdolla tai muotoilla niin, ettei asia häiritse monikulttuuriuskovaisia eikä herätä ketään, joka sanomiseen törmää missään julkisessa yhteydessä.
Ongelmat kuitenkin lisääntyvät.
Lääkkeeksi tähän monikulttuuriuskovaiset vaativat lisää vaikenemista ja salailua. Seuraavat 30 vuotta ja turvat kiinni maahanmuuton ongelmista > Ranska.
Suotuisaa kehitystä kaikille ?

Minä
Minä
14.11.2021 14:23
Vastaa...  Antti Tifa

Todellisuus on ns. suvaitsevaisten suvaitsemattomien mielestä niin kylmä, että se pitää tulkita ideologialle sopivaksi ennen kuin sitä saa lausua julki.

sinkomies
sinkomies
14.11.2021 13:12

Valliinin puhe osu erittäin hyvin totuusytimeen. Nämä Puolan tapahtumat aivakuin tukee sitä puhetta. Tai ennustaa tulevaa, jos invaasio pääsee taas läpi.

reissumies
reissumies
14.11.2021 13:04

Jos tuollainen on sitä kuuluisaa ”rasismia”, niin on aivan varmaa että rasismi tulee lisääntymään.
Nimittäin syyt tuollaisten puheitten pitämiseen tulevat lisääntymään sitten KUN Suomi joutuu jälleen jonkin kemukiintiön uhriksi.