Miksi maksukykyiset kokoomuslaiset haluavat orjatyömarkkinat Suomeen?

Koska kokoomus oli aluevaalien voittaja, kysymys on nyt erityisen ajankohtainen. Kokoomuksen politiikalla Suomeen luodaan halpa ja orjatyömarkkinat, sillä he haluaisivat avata rajat täysin ulkomaalaisella halpatyövoimalle ja he suhtautuvat hyvin nihkeästi kaikkiin sellaisiin toimenpiteisiin millä ulkomaalaisen työvoimaan riistoon voitaisiin puuttua. En ole myöskään nähnyt yhtään kokoomuksen edustajaa joka olisi nostanut kättä pystyyn virheen merkiksi epäonnistuneen taksiuudistuksen jälkeen. Myös keskusta ja persut olivat ajamassa taksiuudistusta, mutta siellä sentään on nostettua käsiä pystyyn.

Aikaisemmin mediassa on puhuttu ulkomaalaisen työvoiman alipalkkauksesta, mutta nykyisin puhutaan jo ihmiskaupasta. Uutena ulkomaalaisen työntekijöiden riistotyönä on ruokalähetit, jotka työskentelevät kevyt yrittäjinä ilman työntekijöiden minimiehtoja. Siksi aluehallintovirasto vaatiikin, että ruokalähetti pitää laittaa työsuhteeseen ja asiaa puidaan seuraavaksi hallinto-oikeudessa. Jos oikeus päättää, että ruokalähetit ovat työsuhteessa he voivat tulla työnantajilleen niin kalliiksi, että ruokalähettien työt loppuvat kokonaan. Vaikka näin kävisikin, se olisi ihan oikein, sillä jos lähetin työ ei ole niin tuottavaa, että heille voitaisiin maksaa säälistä palkkaa työ on parempi jättää kokonaan tekemättä. Ja jos työttömäksi jäänyt ulkomaalaiselle ruokalähetille ei mitään kunnollista työtä hänet voidaan lähettää takaisin kotimaahansa.

Moni on ollut huolissaan ruokalähettien työoloista, mutta heidän joukossaan ei ole näkynyt kokoomuslaisia. Päinvastoin, he hehkuttavat somessa miten osa ahkerista ruokaläheteistä tienaa todella hyvin. Sen he jättävät mainitsematta, että siitä tienestistä pitää maksaa kaikki yrittäjille kuuluvat maksut ja tällaiset kuskit painavat ympäripyöreitä päiviä. Suositun 23-minuuttia ohjelman talousoikeistolaiset toimittajat olivat pöyristyneitä siitä, että ruokalähettejä vaadittiin työsuhteeseen. Pyöristystä vielä lisäsi, että jotkut olivat syyttäneet heitä orjatyövoiman käytöstä, kun he olivat tilanneet ruokaläheteilta aterioita.

Kuitenkin näilläkin toimittajilla olisi varaa maksaa palveluista sen verran, että ruokaläteille voitaisiin maksaa säällistä palkkaa. Kokoomuslaiset ovat muutenkin tunnetusti rikasta väkeä jolta ei maksukykyä puutu, siksi orjatyömarkkinoiden kannattaminen varsinkin heidän suunnastaan on aika arveluttavaa. Toiseksi kannattaako heidänkään hirveästi heilutella persujen suuntaan rasismikorttia, jos he itse kannattavat politiikkaa joka aiheuttaa maahanmuuttajista koostuvat orjatyömarkkinat Suomeen?

Myös osa taksiyrityksistä veloittavat kyydeistään niin vähän ettei siitä voi jäädä kuljettajalle paljon mitään. Näin ei ollut ennen taksiuudistusta jolloin laki määräsi minimilaskutuksen, silti taksikuskin ansiot eivät olleet kovin kummoisia. Tämän lisäksi uudistus on tehnyt asiakkaalleen turvattoman. Mahtavatkohan kokoomuslaiset koskaan miettiä, että ovatko halvat taksimatkat sen väärtti, että taksiin istuessasi voit joutua ryöstäjän tai raiskaajan kyytiin? Kokoomuslaiset sanovat olevansa sivistysporvareita, mutta kuuluvatko tällaiset ilmiöt sivistysvaltioihin?

Kokoomuslaiset usein sanovat, että juuri tällaista työvoimaa me tarvitaan. Kuitenkin pelkällä maalaisjärjellä ajateltuna herää kysymys, miten Suomi lähtee nousuun sillä, että neekeriorja kuljettaa sinulle puoli-ilmaiseksi ruokaa kotiin, kun että viitsi käydä tekemässä 10 minuutin ruokaostoksia? Tai sillä jos neekeriorja jynssää mopilla lattioita, koska suomalaiset eivät muka siihen työhön suostu? Tai sillä, että ulkomaalaiset taksifirmat ovat valtaavat taksimarkkinat suomalaisyrityksillä kyseenalaisilla tavoilla harjoittaa bisnestään?

Ja jos pelkkä maalaisjärki ei riitä, niin myös tilastot osoittavat, ettei matalapalkka maahanmuutto hyödytä meitä taloudellisesti. Ei siis mikään ihme, että kaikki OECD-maat Ruotsia lukuun ottamatta haluavat rajoittaa matalasti palkatun työvoiman maahantuloa. Erityisen haitallista on jos tällainen maahanmuutto saapuu Afrikasta ja Lähi-idästä. Vaikka he tulisivat työnperässä he aiheuttavat pidemmällä aikavälillä aivan samanlaisia ongelmia kuin humanitaarinen maahanmuutto.

Subscribe
Notify of
guest
67 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Uosukainen oli vika.

Syy on hyvin yksinkertainen kokoomuksessa on nilkkejä ja nilkit saavat nilkkejä lapsia, tätä on jatkunut jo pari sukupolvea joten parannusta tuolle puolueelle ei ole luvassa etenkään kun lueskelee kokoomusnuorten toistelemia fraaseja taloudesta ja valtion omistuksista niin voi tulla halolla päähän lyöty olo, että mitä?

Hassua sinänsä kun haluavat pienempiä veroja niin valtion/kuntien omaisuutta itselleen kahmiessaan olet vieneet siihen pisteeseen maan, ettei verotkaan kohta riitä, jos olisi toimittu toisin valtion omistusten ja byrokratian kanssa niin tässä maassa voisi olla euroopan pienimmät verot luultavasti..

Täysijärkiset tuosta puolueesta ovat kadonneet aikoja sitten keskinkertaisten koplailijoiden ja oportunistien alta.

Uosukainen oli vika.

Suurin osa tajunnut aikoja sitten miksi ne noin toimii, yksinkertaisesti siksi, ettei niitä kiinosta muu kuin suomen talouden alasajo joka pidetään tarkasti erillään yksityisestä koska silloin on helpompi myydä viimeisetkin lehmät itseleen ”koska valtio tarvitsee pääomaa”, näinhän ne on tehnyt jo ties kuinka kauan ja muuta yhtä läpinäkyvää toimintaa mutta kun ihmisillä on vaan niin helvetin huono näkö tai sitten ne ei vaan vaivaudu katsomaan vaan elää mielikuvissaan..

T

Koti, uskonto ja isänmaa olivat joskus Kokoomuksen arvot. Nykyään Kokoomus on yhtä haitallinen puolue kuin vihreät.

black_danger_company

Kodin, uskonnon ja isänmaan on tilalle on tullut sateenkaaripervoilu, islam ja EU-liittovaltio.

Puolueeton

Miksi näin on lopullisesti käynyt?
Lisäksi suomalaiset ovat EU:ssa varhaisemmassa iässä terveytensä menettäneitä. Menettävät terveytensä liki 20 vuotta nuorempina kuin ruotsalaiset ja norjalaiset.

puuhapere

mistä tosta terveyden menettämisestä vois lukea. onko sulla linkata jotain tilastoa?

Qroquius Kad

Olen saanut parikin kertaa lukea täältä vastauksena samanlaiseen kysymykseeni, että lähde on sen lausuja, eli tässä tapauksessa puuhapere.
Tätä kaikki asianosaiset tarkoin noudattakoot, sanoi Korkein Oikeus.

Orjuutta Suomessa

Ja äänestäjät kiittävät neljän vuoden välein kivakaverikerholaisia!

Last edited 2 vuotta sitten by Orjuutta Suomessa
Ahneus

On aina huvittanut ns wannabe kokkarit. 2 autoa Mersua ja bemaria, talo, kesämökki yms kaikki niin stnan hienoa ja upeata. Velkaa niin prkl:sti, luottorajat paukkuu, kulissit on pidettävä pystyssä hinnalla millä hyvänsä. Ja äänestävät kokoomusta, kun se on parempaa porukkaa.

rellinen

Beirutisointia edistävät punikit määrää mihin ”muka porvarikokkarin” nokka osoittaa.
Kehitysmaalaisten omiin ”yrityksiinhän” nämä kehitysmaalaiset ”halpapalkkatyövoimat” työllistyvät jos työllistyvät. Orjatyöhön mamukaverin ”yritykseen”. Tai sitten yhteiskunnan tukitoimilla johonkin kivatyöhön.

Raha tulee rahan luo

”Miksi maksukykyiset kokoomuslaiset haluavat orjatyömarkkinat Suomeen?” VASTAUS:

Parantaakseen maksukykyään entistä enemmän!

Sakari Rajamäki

https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-mita-sellainen-tyoperainen-maahanmuutto-pitaa-houkutella-sosiaaliturvalla/
”Tiedotusvälineet ovat kertoneet hallituksen aikeista avata suomalaisten rahoittamaa sosiaaliturvajärjestelmää entisestään ulkomaalaisille. Esimerkiksi lapsilisien ja sairausvakuutuksen piiriin pääsisi käytännössä ilman minkäänlaista työskentelyehtoa kuka tahansa”
Eli yhteiskuntaa kokkarit vaativat elättämään ulkomaalaista halpatyövoimaa vastaavasti he vastustavat melkein kaikkia sellaisia toimia joilla valvottaisiin, että työnantajat maksaisivat mamuille TESSIEN mukaista palkkaa. Jos tämä varmistettaisiin he eivät tarvitsisi niin paljon yhteiskunnan tukia. Toiseks oleskeluvan saatuaan jos työstä ei makseta riittävästi se houkuttaa jäämään elämään tänne sosiaaliturvan varassa

Jortonki

Suomi on liitoksissa semmoisen puljun kuin EU kanssa, joten omien 400 000 työttömän lisäksi saa houkutella 400 000 000 EU-kansalaisen joukosta työvoimapulan paikkaajia ilman mitään tuontirajoituksia. Kokoomus voi valita sieltä haluamiansa työteliäitä kansanryhmiä, vaikkapa Romanian mustalaisia, tai Pariisin gheton islamisteja.

Ei pitäis työvoiman loppua kesken.

Maxwell Smart

Kun lukee YK:n Agenda 2030:n tekstiä niin tuntuu siltä että sen ”rivien välissä” ikäänkuin velvoitettaisiin vauraita maita asuttamaan kehitysmaalaisia ihan sen takia että maailman rutiköyhien osuus siten vähenisi.
Mikäli Suomen poliittinen johto ottaa tuonkin asian liian tunnollisesti niin siitähän seuraisi juuri kelaperäisen maahanmuuton edistäminen.
Veronmaksajille valehdellaan sitten yhtä ja toista jotteivät he äänestäisi vaaleissa ”väärin”.

huumorimiäs

Oikean tiedon, opastuksen ja selkokielisen laskutaidon tarjoaminen tulijoille heidän omalle äidinkielelleen olisi arvatenkin parasta lääkettä mitä tämäntyyppiseen kusetukseen ikinä voisi olla tarjolla. Jokainen tulija osaa sitten tykönään suhtautua yrittämiseen ja työntekoon asianmukaisella tavalla.

Samuli Penttisen ”Työnantajamaksut / ostovoima, mikä maksaa?”
https://blogit.perussuomalaiset.fi/?p=12932

Verovaroja hövelisti maailman köyhille ja hädänalaisille jakavat punavihreä WOKE-väkikin voi olla tyytyväinen kun pääsevät leikaamaan omista ja perheidensä sosiaalietuuksista. Vielä on sossun luukuilla jakovaraa joten ”meillä on unelma”.

Qroquius Kad

No joo, tämä kysymys KaKon mahdollisista orjatyömarkkinoista on puhtaasti akateeminen.
Eivät afrot, arabit ja afganistit tänne tule suomalaisten orjiksi.
He tulevat tänne suomalaisten alistajiksi ja herroiksi.
Sitä maahanmuuttopolitiikkaa KaKo on tehnyt tämän vuosituhannen, ja sitä se tekee jatkossakin.

X

Ahneus.

Waltsu

Mihin kommenttini hävisi? Sensuroitiinko se siksi, kun käytin samaa ilmaisua kuin Sakari Rajamäki, siis niiguriörjä?
Onko kommenttiosiossa joku sensuuribotti, joka tarttuu sanoihin, mutta ei tartu samoihin sanoihin itse kolumnissa? Lähettäessäni viestiä ilmaantui ruudun yläosaan joku punainen teksti, en lukenut sitä niin, että muistaisin.

Waltsu

Kommentissani siis todettiin, että kun nuo niigyriörjät tekevät firmoille töitä pikku palkallaan jolla eivät kykene elämään ja yhteiskunta maksaa heille tukia ja avustuksia lisäksi, tosiasiassa yhteiskunta kustantaa firmoille halpatyövoiman.

Nnääkeriörjät

Katsotaan onnistuuko nääkeriörjät…

Rikkaan sosialismi

Viestilleni näyttää käyneen samoin. Siinä vilahti n-orja sana, mikä oli ihan tavanomainen termi vielä joitakin vuosia sitten ennen wokeismia ennakoineen poliittisen korrektiuden tuloa. Jopa on melkoista herkkähipiäisyyttä.

Qroquius Kad

Tutuille asioille pitää antaa tuon tuostakin uusia nimiä.
Niinpä emme enää voi tietää kuka teki eräänkin Desmondin koko maailman tietoisuuteen Tutuksi:
Desmondin vanhemmat vai kansainvälinen lehdistö?

Sen jälkeen, kun mustalaisia kiellettiin sanomasta mustalaisiksi on ollut laajamittaista epäymmärrystä,
ovatko kyseessä kertomakirjallisuuden tuotokset eli romaanit vai mustalaiskielen sanaan ”roma” eli ”kansa” viittaava romanit?

Pahimmillaan suomenmustalaiset ovat puhuneet itse itsestään romanialaisina!
En voi heitä syyttää:
kun valtamedia on jauhanut 30 vuotta Romanian romaneista
(Romanian romanit! Romanian romanialaiset romanit! Romanian romanialaiset romanialaisromanit!!)
johan siinä hämärtyy käsitys romanialaisen ja mustalaisen välillä.

Nimetön

”Fennoromanit” ovat kaaloja. Kaalo. Ei ole romanialainen tai mitään sellaista.

Pena

Lisäksi ihmiset eivät ymmärrä että kokoomus ajaa myös samaa järjetöntä ilmastoöyhötystä mitä nykyhallitus. Orpo on sanonut että kokoomus ei tingi ”ilmastotavoitteista”. Joten ei kannata kokoomusta äänestää.

rellinen

Eivätkä ihmiset ymmärrä, että kokoomuksen puolueorganisaatio on vasemmiston apupuolue. Vasemmiston kontrolloima, talousoikeiston, porvarien, vauraan väen ja yrittäjien äänten keruuseen keskittynyt organisaatio.
Irvikuva siitä oikeistosta mitä kokoomus ennen edusti. Ennen remonttiryhmäläisten (vasemmistolaisten itään päin kumartelijoitten eli kgb:n) 1970-luvulla tapahtunutta vyörytystä. Sen jälkeen kokoomus on keskittynyt lähinnä pettämään äänestäjänsä, sössimään ja tuottamaan esimerkkejä ”tumpeloivista oikeistoporvarikapitalistiriistäjistä” vasemmistolaista propagandaa varten.
Halpatyömarkkinoita varten ei kokoomus siis mamuja haikaile, vaan murentaakseen suomalaista kansallisvaltiota marxilaisten oppien mukaisesti.
Halpatyömarkkinat toteutuvat jo suomessa ominkin voimin palkkatuen kautta.

rellinen

”Työvoimapulasta” messuaminen, ulkomaisen työvoiman perään hinkuminen ja orjatyömarkkinoiden kaipuu kuin myöskin porvareiden syyllistäminen orjamarkkinoiden kaipuusta ovat vain marxilaisen roskasakin käyttämiä keppihevosia marxilaisen mokutusagendan edistämiseksi.
Propagandaa myöskin, jonka tarkoituksena on vierittää edes osa vasemmiston syyllisyydestä, kansalaisia raivostuttavaan monikulttuuristumiseen, jonkin muun kuin vasemmiston päälle.

Plah

LoL

Plah

Niin koska se eu-tukipaketti on paljolti korvamerkittyä rahaa joka menee näiden pienenpiirin clean-tech projecteihin joilla ollaan jo yliviikaroitu jättisummia valtiolta siitä ei kokoomuslaista äänestävä kuin kärsi ellei kuulu herlinin porukkaan, se on täsmälleen se syy jättimäinen kavallus ja siinä kuviossa niitä ei kiinosta vittuakaan vaikka suomalaiset maksaisi moninkertaisen hinnan niiden vällistä vedosta ja suomen talouskin on vain korupuhetta kunhan sen verran kestää, että lypsettyä saadaan. En ymmärrä miten tätä ei joku ymmärrä.

Nih

Minulle on aina ollut mysteeri miksi joku pieni-tai keskituloinen äänestää kokoomusta tai että kokoomuksen kuntavaali listoilla on esim. sairaanhoitajia. Kenties se antaa jonkun hienon statuksen kun kuuluu porvaripuolueeseen. Yksi syy äänestää tiettyä puoluetta kuten kepua, juontaa historiaan. Jo pienviljelijä isovanemmat äänestivät sitä ainutta vaihtoehtoa ja kannatus kulkee ikäänkuin suvussa, aina on tässä suvussa äänestetty kepua, miksi sitä muuttamaan kyseenalaistamatta puolueen tekemää politiikkaa joka on muuttunut vuosikymmenten saatossa. Esim. tehdastyöläiselle ennen se demari-vasemmisto vaihtoehto oli järkevin kun siihen aikaan ne todella ajoivat työläisten etua. Nykyään näitä poliittisia etupiirijakoja ei ole kuin porvaripuolueille, kepu ja kokoomus ajavat hyvätuloisten etuja.

Qroquius Kad

Äänestäjiä on viittä lajia:

Traditionalisti:
Ääänestää sitä puoluetta mitä aina perheessä, maakunnassa, ammattikunnassa jne.
Varmistaa sen, että KaKo, Kepuli ja Sössö pysyvät ikuisesti eduskunnassa.

Irrationalisti:
Äänestää sitä jolla on nätti kampaus tai kiva kravatti.
Pitää huolen turhien julkkisten riittämisestä eduskunnassa.

Raviveikkaaja:
Seuraa politiikkaa nähdäkseen, kuka tai mikä on voitolla. Äänestää sitä ja ärjähtelee vaali-iltana riemusta, kun oikea ehdokas/puolue voitti. Sitten ärjähtelee vaalikauden raivosta, kun se tekee ihan väärää politiikkaa!

Jatkuu…

Qroquius Kad

Ihmeen odottaja:
Äänesti Jytkyvaaleissa Persuja ja suuttui, kun he eivät tehneetkään ihmettä. Äänesti sitten Kepulia ja suuttui, kun Pipilä ei tehnytkään ihmettä. Viimeksi äänesti Vihreitä ja on vihainen, kun he eivät tehneetkään ihmettä.

Realisti:
Seuraa politiikkaa nähdäkseen, kuka tai mikä ajaa hänen kannattamiaan asioita, äänestää sen mukaan ja ymmärtää, ettei suuria asioita välttämättä tapahdu nopeasti, vaikka Unkarissa nähtiin sekin mahdolliseksi.
Heitä on aivan liian vähän…

Waltsu

Hyvin jaoteltu👍

Qroquius Kad

Kiitos kuuluu mestariblogisti Yrjöperskeleelle, joka tämän aikoinaan laati.

Viilaaja

Vaihtoehtoisesti:

Traditionalisti:
Äänestää sitä puoluetta mitä aina perheessä, maakunnassa, ammattikunnassa jne.
Varmistaa sen, että Kokkare, Kepuli, Sössö ja muut vesimelonit pysyvät ikuisesti eduskunnassa.

Irrationalisti:
Tykkää heitellä sanoja, kuten ”tiede sanoo”, ymmärtämättä asiasta mitään. Tykkää äänestää ehdokasta joka myös käyttää samoja toistuvia pop-sanoja ja pärinälauseita kuin hänen oma laumansakin.
Äänestää vaikutelman vuoksi.
Pitää huolen turhien julkkisten ja poliittisten broilereiden riittämisestä eduskunnassa.

Raviveikkaaja:
Seuraa politiikkaa nähdäkseen, kuka tai mikä on voitolla tai somessa cool. Äänestää sitä ja ärjähtelee vaali-iltana riemusta, kun populaari ehdokas/puolue menestyi. Sitten ärjähtelee vaalikauden raivosta, kun se tekee ihan väärää politiikkaa!

Viilaaja

Ihmeen odottaja:
Äänesti Kepulia ja suuttui kun Kepu sittenkin petti, eikä ihmettä tapahtunut. Äänesti Kokkaria ja suuttui, kun ei Kokkare ollutkaan sen kummempi kuin Kepulikaan, eikä ihmettä tapahtunut.
Äänesti Jytkyvaaleissa Persuja ja suuttui, kun he tekivät ihmeen, mutta se ihme olikin kaikkien aikojen hämmästyttävin takinkääntö. Viimeksi äänesti Sössön Vappu-Satasta ja on vihainen, kun oli nyt ajatellut itseään realistiksi, eikä enää odottanut satasen ihmettä suurempaa – muttei saanut sitäkään!

Realisti:
Seuraa politiikkaa nähdäkseen, kuka tai mikä ajaa hänen kannattamiaan asioita, tai sellaisia tärkeitä tavotteita, jotka johtavat muihin tavotteisiin, ja äänestää sen mukaan, ymmärtäen ettei suuria asioita välttämättä tapahdu nopeasti, vaikka Unkarissa nähtiin sekin mahdolliseksi.

Kookosmusta

Kokoomus ei ole mikään länsi-eurooppalainen konservatiivinen yrittäjäpuolue.
Se on miltei samanlainen sosialistinen tukilobbauspuolue kuin Kepu ja Demarit.
Kokoomuksen ”yrittäjyys” keskittyy yritystukiin ja migrirekryjen mikropalkat ovat epäsuoria yritystukia.

Vesku

Eiks Uuspaavalniemi, tää curling kultamitalisti yrittäny selvittää. Mistä kokkareiden päätökset ja ajettavat asiat kumpuaa. Teki kai 3,5v myyrän työtä, mut ei selvinnyt. Ai nii, poliittinen ura tyssäsi seinään. Ei olis kannattanut, nyt nauttis hyvää palkkaa ja eläkettä. No joillain on vielä jonkinlainen moraali. Ei kyllä muilla näytä olevan.

Sakari Rajamäki

https://www.suomenuutiset.fi/suomeen-vyoryy-ennatyksellisen-paljon-tyoperaisia-maahanmuuttajia-joiden-tulot-eivat-riita-elamiseen-veronmaksajat-kompensoivat-tulijoiden-matalia-palkkoja-sadoilla-miljoo/

Nykyisin hallituksen tavoite on houkutella lisää työperäisiä mamuja ja näköjään tulokset alkavat näkyä. Vihervasemmistolla ei ole sama tavoite kuin kokoomuksella, mutta mamukiimassaan edistävät myös kokoomuksen tavoitteita. Työehtojen valvontaan vihervassareilla on tiukempi ote, mutta ei se auta jos tulija määrät ovat näin korkeita. Ensinnäkin mamut eivät yleensä kuulu liittoihin ja siten he heikentävät liittojen asemaa, joka näkyy kaikkien palkoissa. Jotta homma toimisi pitäisi panostaa samanaikaisesti työehtojen valvintaan ja rajoittaa maahanmuuttoa EU:n ulkopuolelta. 1/2

Sakari Rajamäki

2/2 Työnantajan on huomattavasti helpompi hyväksikäyttää jotain kielitaidotonta Uzbekkia kuin virolaista. Virolaisilla on yleensä hyvä suomenkielen taito ja tietysti se johtuu siitä, että se on sukulaiskieli. Lisäksi Virossa elitaso on noussut ja he eivät suostukkaan enää työskentelemään Suomessa ihan ilmaiseksi. Maahanmuuttajissakin on siis isoja eroja.

Waltsu

Jos vasemmistopuolueet olisivat oikeasti työväenpuolueita ja puolustaisivat suomalaisen työväen etua, ne vastustaisivat kiivaasti tätä maahanmuuttopolitiikkaa halpatyövoiman tuontina, joka polkee suomalaisten palkkatasoa alas ja vie heiltä työpaikat.

rellinen

Väärin. Vasemmistopuolueet(työväenpuolueet) ovat viimeistä piirtoa myöten sitä mitä ne(työväenpuolueet) ovat aina olleet. Tuholaisia ja pahimpia työväestön kuristajia. Ideologia joka tarvitsee köyhyyttä ja alipalkattuja elääksen. Mikäli köyhyyttä ei olisi ei vasemmistolla olisi käyttövoimaakaan, bensaa, siksipä vasemmiston on järjestettävä köyhyyttä elääkseen. Ja sitähän se järjestää.

MOLEMPI PAHEMPI

Ongelma on myöskin se että jos ulkomaalaisia työntekijöitä haalitaan/päästetään tänne JA heille maksetaan sopimusten mukaista palkkaa (joka heidän kotimaassaan vastaa lottovoittoa) niin heitä tunkee sietämättömästi joka Kakkistanista mitä maapallolta löytyy. Kaikki haluavat tulla. Eli molempi pahempi.

Ruotsista löytyy noin 200 eri kansallisuutta, herranjee. Ei ihme jos maa sekoaa ja hajoaa.

Orjuutta Suomessa

Mitä uutta tässä on? Suomen ulkoministeriö on harjoittanut toista kymmentä vuotta jo orjamarkkinoita palkatessaan Suomen edustustoihin ”asemamaasta palkattuja” virkailijoita vaateena ”noudatetaan asemamaan lainsäädäntöä”. Kanssa virkailija istuu mukavasti samaisessa edustustossa VES taskussa, ulkoministeriön maksamalla lentolipulla töihin tulleena saaden pelkästään asuntokorvauksena sen mitä ”asemamaata palkattu” suomalainen saa maksimissaan palkkaa. Ketjutetut määräaikaiset työsopimukset pitävät heidät hiljaisena. Kukapa uskaltaa nostaa työsuhdeasioista ja työsopimusasioita pöydälle tietäen välittömästi sopimus päättyy eikä jatku koskaan enää UM:ssä. Ketään ulkoministeriä ei asia kiinnosta saati Perussuomalaisia kansanedustajia. Tynkkyselläkin kiire poseeraamaan kyläratin poikien kanssa.

Orjuutta Suomessa

Nyt UM on keksinyt vielä härskimmän ja halvemman keinon. Haetaan ”harjoittelijoita” edustustoihin töihin, tekemään samaa työtä mikä orjapalkoilla tähän asti on teetetty. Vaateena nuhteettomuus ja Suomen kansalaisuus. Jokainen voi itse todeta esim. Etelä-Koreassa avoinna olevaa ”harjoittelijan” paikkaa. https://finlandabroad.fi/web/kor/ajankohtaista/-/asset_publisher/TV8iYvdcF3tq/content/suomen-soulin-suurlahetysto-hakee-amk-harjoittelijaa/384951

”Suurlähetystö ottaa huomioon vain sellaiset hakemukset, joissa harjoittelijalla on oikeus riittävään rahoitukseen. Harjoittelija maksaa matkansa ja asumiskustannuksensa itse.”

Siis suomeksi, itse kustannat kaikki; matkat, asumiset, ateriat, vakuutukset. Mutta ähläm Lähi-Idästä, Afganistanista saa kaiken ilmaiseksi – vuosiksi – Suomessa.

juhaII

Hyvänen aika! Ovatko jo taistolaisvuodet niin kaukana, että kapitalistien lyhytoppimääräkin on unohtunut.

Kokoomus on kapitalistinen puolue, joka Neuvostoliiton ollessa voimissaan ”oli kuin hiiri kirkossa”. Toki korostaen ”Kotia, Uskontoa ja Isänmaata sekä porvarillisesti yksityisomistamisen oikeutta ja yksityisomisteista yritystoimintaa. Taistolaisaikoina kokoomus ja työnantajaliitot olivat todellisessa puristuksessa ja ilmassa painoi raskaasti jopa kommunistisen vallankumouksen mahdollisuus niin, että äärikommunistit laativat jo varsin ”vapaalla kädellä” valmiita teloituslistoja.

Aikojen tuosta hieman seljettyä kokoomuksen nuorisosiiven poliitikonalut lämmittelivät suhteita Kekkoseen ja Neuvostoliittoon pyrkien nk. ”viralliselle yhteistyölinjalle” ulkopolitiikassa vähentääkseen…

juhaII

Neuvostoliiton tuntemaa epäluuloa kokoomusta eli porvareita vastaan.
Nyt ajat ovat toiset ja nk. ”työväenpuolueetkin” ovat etsineet toiset puolustettavat arvot. Kokoomus riistokapitalismiin perustuvan ””äärioikeistolaisen”” voiton maksimoinnin periaate on päässyt pidikkeettömästi valloilleen ja sekin on hylännyt kodin, uskonnon ja isänmaan globalismin alttarille isänmaattoman rahan hekuman takia kuin vanhan morsiamisensa. Joksi voi myös laskea koko Suomen valkoisen kantaväestön!

Neuvostoliiton ollessa naapurissa peläkkeenä kokoomus liukui hipihiljaa lähelle keskustaa, vaikka tämä ei tietenkään tarkoittanut sitä, että olisi pyrkinyt etsimään mitenkään lisäkannatusta jyväjemmareista. Sillä oli jo omansa eli suurtilalliset paroonit.

rellinen

Punikkipuolue kokoomus on. Turha punikkien on muuta länkyttää.

rellinen

Ja juurikin sen tähden on hylännyt kodin, uskonnon ja isänmaan.

Sakari Rajamäki

Kokoomuspormestari Vartiainen möyläytti: Ei halua hoitajille lisää palkkaa – tahtoo alalle halpatyövoimaa Filippiineiltä – Suomen Uutiset

”Miten tilanne paranee sillä, että pienipalkkaiselle alalle rahdataan kehitysmaista vielä pienipalkkaisempia työntekijöitä?” -kysyy Rytkönen. Vastaus: Paranee huomattavasti: hoitajapula helpottuu, ja filippiniläishoitajan ansiotaso nousee roimasti. Winwin”

Ruotsissa on valtavia ongelmia hoitajien kieliongelmien takia, joten mamujen haaliminen hoitalalle on huono idea.Toiseksi Vartiaisen pitäisi Suomen Edustajana olla kiinnostunut suomalaiten elintason noususta ei filippiiniläisten. Joten tässäkin nähdään että kauas on tultu koti uskonto isänmaa ajattelusta.

X

Ei hoitajien kielitaidolla ole väliä, koska hoidollakaan ei ole väliä. Hoidon saaminen on hoitolaitosten mielivaltaisten päätösten varassa. Oman terveyden hoitoa hankaloittaa se että rahat jotka hoitoon on kerätty veroilla sekä hoito mikä sittemmin on julkisessa terveydenhuollossa evätty pitäisi itse rahoittaa uudelleen.

X

https://youtu.be/-at40IJ2WLY
Äkkiä kaupoille ennenkuin hinnat romahtaa.

Ruhma

Joo, niinhän saadaan kaikki anteeksi ja jatketaan kuin ei mitään kunhan laitetaan ”käsi pystyyn” virheen merkiksi? Vittu sä oot kyl täysbanaani. Kitinää ja kitinää eikä yhtään äksöniä.

Ruhma

Suomessa ei KETÄÄN kiinnosta SUOMEN talous. Suomessa JOKAISTA kiinnostaa MINUN talous, ja ainoastaan MINUN talous. Suomi-Henki eli ”ME” kuoli 50-luvun lopulla, turha sillä enää spräädäillä.

Ei ihan kaikki

Äläs nyt… Minä olen kohta 10 vuotta etsinyt lopettavaa maatilaa järven rannalta jossa olisi sellainen 100 hehtaaria maata. Jotta sinne voisi perustaa ”maailman parhaaan kylän” kaikille halukkaille jotka haluavat kaupungista pois tai joilla on rahat kireällä. Toistaiseksi tämän on estänyt myyjät. pyytävät ei-maalaiselsta 10 kertaa isompaa hintaa kuin naapuriviljelijältä.

timo

Ahneus ja rasismi selittää aika paljon?

Washbrush

Seuravassa vaalikeskustelussa on kokoomukselta kysyttävä suoraan haluavatko muodostaa hallituksen stalinistikommunistien (vihreiden) Vai persujen kanssa.
Nämä ovat vaihtoehdot.

Antti Tifa

Tällä kehityksellä seuraavan hallituksen muodostaa kokkarit + demarit ja sitten joku apuvipu esim. RKP ja voivat muodon vuoksi kysäistä KD. Kepu lähtee oppositioon kasvamaan, persut ei mahdu koska EU arvopohja. Vassareille on samantekevää missä rääkyvät. Vihreät kutistuu olemattomaksi kuten Ruotsissa. Liike Nyt saa muutaman lisäpaikan ja VKK ei yhtään. Saat tallentaa tämän ennustuksen.
Vain ihme voi suunnan muuttaa ja se tulee rajojen ulkopuolelta jos on tullakseen. > Talousromahdus on sen nimi ja kun velkahanat menee kiinni, niin kuinka rahoitetaan pelleily joka on jatkunut 30 vuotta kaikkien vanhojen valtapuolueiden toimesta ?

ilmaista imemistä

petteri orpo haluaa ilmaisen monikulttuuri orjan kotiinsa

imemään hänen munaansa

ja jynsäämään petterin oikean perheen paskarantuja vessan pöntöstä

koska kukaan kanta suomalainen nainen

ei halua imeä petteirn munaa ilmaiseksi

ja siivota hänen perheensä käryjä pöntöstä

Huru-ukko

Siis hyvä Sakari, näiden yrittäjien PITÄISI maksaa nuo mainitsemasi maksut. Maksvatko he niitä? Tuskin. Ei ne muutkaan vastaavat ”yrittäjät” maksa.

K.M

Me emme tarvitse mitään orjatyövoimaa tähän suomen maaha, sanoo sen jo järkikin suomalaisilla pitää olla oikea työ eikä orjan kansa olla tekemisessä, niille joilla on työttömyys asiat huonomassa jamassa, niille olisi parempi oikea työ eikä orja työtä, kokoomus voisi ajatella toisin, ja vihreät saisivat menne itse sinne orjan työtä tekemään jos noin sanovat.

Ne myy Suomen

Siksi että kokoomuslaisia on paljon yrittäjinä ja yritysten johtoportaissa. Siksi ne ajaa tällaista politiikkaa.

Jo Urkki sanoi aikoinaan että Kokoomusta ei ikimaailmassa saa päästää hallitukseen koska ne myy Suomen. No, miten kävi Virkkusen, Kataisen, Stubin, Sasi ja muiden venkuleiden kanssa. Tämä hallintohimmeli oli Virkkusen käsialaa. Ja palkkioksi se sai EU-edustajan paikan.

Takaisin luontoon

Kokpanssit vie meidät apinoiden planeetalle, jossa luonnevikaisin narsisti johtaa ja viidakon lain mukaan heikoille ei jätetä. Kymmeniä tuhansia vuosia ihmiskunnan kulttuurikehitystä ja nousua eläimestä sääliä ja empatiaa tuntevaksi humaaniksi olennoksi menetetään.

Tuhococcare

Kokoomus on viimeset 16-vuotta ennen nykyistä hallitusta porvarijohtoisissa hallituksissa alasajanut julkisten palvelujen resursseja ja valittaa nyt miten koulutus, terveydenhuolto jne. julkiset palvelut ovat niin huonoja, että verorahat pitäisi siirtää yksityisten terveys- ja hoivayrittäjien taskuihin. Yksi ahnas miljoonavoittoja välistä vetävä taho ja muka palvelut paranevat tai halventuvat, buaaahahaha! Eiväthän nämä kokoomusjohtoiset verirahahoivapalvelut maksa juuri edes veroja Suomeen. Muistatteko Esperi Caren, Attendon jne. skandaalin? Julkiset terveyspalvelut saataisiin kuntoon ja taas maailman parhaimmiksi kun kokoomuksen leikkaamat resurssit palautettaisiin. Onneksi Sipilän, Orpon ja Soinin porvarihallituksen terveysjättilähtöinen yksityistämisbisnes-SOTE sentään kaatui.

Minä

Eipä nuo välttämättä työsuhdetta tarvitse, mutta riittävää palkkiota, josta jää käteen vähintään se, mitä minimipalkasta jäisi. En kyllä tiedä paljonko minimipalkka on. Tuskin häävi, mutta jos se on liian laiha, sitä pitää säätää laissa hieman ylöspäin.

Toisaalta, kuka tietää kauanko ruokalähettejä on, koska kaikenlaiset dronet ja robotit vievät ruokaa jo joissain paikoin maailmaa. Se tulee kehittymään ja sitten ei ole lähettejä, ellei kyse ole jostain mikä tarvitsee lähetin jostain syystä.

Joten jos niitä halpatyövoimakereitä haalitaan Suomeen, ei niille ole osaamista vastaavaa työtä edes tuossa tarjolla kymmenen vuoden päästä. Sitten ne ovat puhtaasti elättejä.

Suomea johtavat itiootit, joilla ei ole mitään käsitystä, eikä vastuuntuntoakaan, maan tulevaisuudesta.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
pöh

Mun mielestä me on tähän asti pärjätty oikeen hyvin ilman mitään afrikkalaisia siivoojia ja ruokalähettejä. Saatikka naisia raiskailevia taksikuskeja.
Todellisuudessahan näiden halpatyöntekijöiden motiivi on se oleskelulupa.
Ja käytännössä palkan maksaa veronmaksajat, koska ne ei sillä palkallaan pärjää.

[…] eivätkä he työskentele aloilla joilla ulkomaalainen halpatyövoima polkee palkkoja, mutta innoissaan he ovat kyllä ottamassa vastaan palveluja halpatyövoimalta esim. ruokalähetysten […]

[…] sillä on jos tänne ei tulisi kehitysmaista ruokalähettejä? Olisiko se katastrofi jos joku kokoomuksen äänestäjä ei saisi ruokalähetystä kotiovelleen, vaan sen sijasta joutuisi tekemään 10 minuutin […]