Miksi emme koskaan puhu toksisesta feminiinisyydestä, vaikka syytä olisi?

Julkisuudessa on ollut jonkin verran puhetta toksisesta maskuliinisuudesta, joka tarkoittaa miehenä olemisen kielteisiä puolia. Toki maskuliinisuus aiheuttaa kielteisiä asioita, kuten nuorten miesten hurjastelua liikenteessä, ja siitä on syytä puhua, mutta onko kukaan kuullut siellä puhuttavan toksisesta feminiinisyydestä? Itse en ainakaan ole.

Monissa naisissa näkyy erittäin haitallisesti toksinen feminiinisyys ja se on haitallista myös naisille itselleen. Paras esimerkki on siinä, että naiset ovat yliedustettuina haittamaahanmuuton kannattamisessa. Nimensä mukaisesti haittamaahanmuutosta on haittaa koko yhteiskunnalle, mutta erityisesti naiset joutuvat siitä kärsimään kun tulijat tuovat takapajuiset naisia alistavat tapansa mukanaan. Parhaiten tämä näkyy haittamaahanmuuttajien räikeässä yliedustuksessa seksuaalirikoksissa. Toinen hyvä esimerkki on tuleva translain uudistus. Uusi se tulee aiheuttamaan ongelmia lähinnä naisille, koska sen jälkeen transmiehet pääsee esim. naisten pukuhuoneisiin ja kaikkein kiihkeimmät translain uudistajat ovat naisia.

Naiset
kannattavat translain uudistusta ja haittamaahanmuuttoa miehiä useammin, koska he ovat miehiä empaattisempia ja heihin uppoaa helpommin valtamedian luoma narratiivi siitä, että haittamaahanmuuttajat ja transut ovat uhreja. Tietysti joku kommentoi tähän etteivät suvakit voi olla empaattisia, koska kohtelevat joitain ihmisryhmiä niin huonosti. Varmasti kohtelevat niitä ihmisryhmiä huonosti joita pitävät muiden sortajina. Heidän maailmankuvassaan pahin sortaja on tietysti valkoinen heteromies ja siksi he ovat valmiita jopa kyseenalaistamaan meidän ihmisyyden ja sanovat, että olemme lähtökohtaisesti uhka muille.

On tietenkin hyvä asia, että ihminen kokee empatiaa muita kohtaan, mutta onhan se ihan älytöntä jos hyysäysvimma niin pitkälle, että sillä aiheutetaan valtavaa vahinkoa koko yhteiskunnalle ja tämän lisäksi vielä ammutaan itseään jalkaan. On aivan selvää, että haittamamuja ja transuja voitaisiin auttaa, niin ettei siitä koidu valtavasti harmia muille. Jos nämä suvakkinaiset osaisivat tunteellisen vouhotuksen sijaan käyttää edes ripauksen järkeä apu kohdistettaisiin haittamaahanmuuttajien kotimaahan, sillä näin vältyttäisiin haittamaahanmuuton yhteiskuntaan koituvilta massiivisilta ongelmilta.

Vaikka naiset ovat selvästi yliedustettuina transutuksessa ja haittamaahanmuuton kannattamisessa, ei siitä voi vetää johtopäätöstä, että koska meillä naisia meillä on näitä molempia, sillä transuista ei juuri edes puhuttu 10 vuotta sitten, ja haittamaahanmuuttokin oli lähes tuntematon ilmiö 30-vuotta sitten. Valtamedia on vain alkanut joistain syystä ajamaan pikku hiljaa kumpaakin asiaa.

EDIT: Tein aiheesta vielä videoversion, jossa kerron vielä lisä ajatuksiani joita aihe herätti https://www.youtube.com/watch?v=LtYs2Xen4x0

 

Notify of
guest
52 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sairaat ovat mielet monen

Niinpä. Miksi normaalien naisten pitäisi kärsiä noitten hullujen naisten päätöksistä?

Pekka is pest

Se oli silloin vanhaan hyvään aikaan, kun Jussikin vielä uskalsi tuollaisia kirjoitella. Jussi on kaiketi itsekin unohtanut, mitä mieltä on joskus ollut.

sitä saa mitä tilaa

Kiitos Sakari Rajamäki kirjoituksesta, minkä toivoisi olevan luettavissa esim verorahoitteinen yle. Kuten eräs herrasmies vittuilija kommentoi, otan myöskin tämän toksiininen feministi käyttöön. Kiitos.

Qroquius Kad

Ei siitä saa puhua, koska noin sata vuotta sitten alettiin naisille myöntää vapauksia ja oikeuksia vaatimatta vastuita ja velvollisuuksia.

Tämän seurauksena naisista on tullut Kaikkien Alojen Asiantuntijoita, jotka ovat samanaikaisesti syyntakeettomia kuin sylivaavit.
He voivat sössiä kaikki asiat tahallaan päin naiselintä ja juosta sitten karkuun jättämään miehet siivoamaan sotkun.

Mitä kauemmin naisvalta jatkuu, sitä enemmän miehetkin naisistuvat niin, etteivät lopulta enää pysty siivoamaan naisten sotkuja.

Ruotsi on jo saavuttanut tämän pisteen.
Meillä tehdään perässä kaikki mitä Ruotsissa, paitsi ruotsalaisten tekemiä järkeviä asioita.

Misogyyni Kyynikko

Mitä Ruotsista todellisuudessa tiedät?
Kauanko olet täällä asunut?
Miten hyvin puhut ja ymmärrät kirjoitettua ja puhuttua ruotsinkieltä?

Tänään Ruotsin uusi porvarillinen hallitus alkaa muotoutua kun taas Suomessa hääräävät edelleenkin ne samat jauhokondiittorit.

Suomi Finland

Onko Ruotsi vielä pelastettavissa?

Qroquius Kad

Ei tietenkään ole.
Kaikki vain eivät halua myöntää sitä.

Qroquius Kad

Nämä kehopositiivisuudet ja muut vinkunat ovat juuri sitä vapauksien ja oikeuksien vaatimista entistenkin päälle, vailla vastuita ja velvollisuuksia.

Mitä tulee naisten alistumisasenteeseen muita kuin valkoisia heteromiehiä kohtaan, ei heillä ole siihen mitään velvollisuutta.
He ovat sen käyttäytymisen itse itselleen valinneet, koska se vaikuttaa olevan sitä mitä he oikeasti haluavat:

alkuvoimainen Uros panemaan Naaras kuriin.

NameBalle

Kehopositiiviset kyllä onneksi poistuvat eläkeiän kynnyksellä läskistä johtuvien sairauksien takia. Ei taida hurjasti olla kasikymppisiä läskejä akkoja. Me tienataan tällä!

Sam Colt

Miksi keksiä noin tieteelliseltä kalskahtava nimi pirullisille akoille?
Meillä on ollut niitä jo vuosisadat.

Ongelma ei ole vapaalle miehelle suuri. Tervein jaloin voi nopeasti kiertää kuuloetäisyyden ulkopuolelle. Jos telkusta tulee jotain ohisalomikkonenanderssonia, niin sen voi sulkea – jopa heittää ulos.

Hyvät veljet! Älkää ottako itsellenne tarpeettomia murheita.
Siivoamme sitten kun on sen aika.
Äänestäkää viisaasti.

Huru-ukko

QK sen sanoi tuossa edellä. Ei ole juurikaan enää “miehiä” siivoamaan sotkua. Eli ei ne miesoletetut äänestä päättäjiksi sellaisia, jotka sotkun siivoukseen pystyisivät. Kun se pimppa puhuu niin siivä se miehisyys karisee:(

ihme ja kumma

Naiset taitavat sittenkin olla se “pervompi” sukupuoli.

Esimerkiksi naisten joukkueurheilusta kirjoitettujen juttujen perusteella saa sen käsityksen, että evoluution myötä suvunjatkamiseen erikoistuneita ruumiinosia yritetään varsin yleisesti sovittaa yhteen SAMAA sukupuolta olevien ihmisyksilöiden kanssa !

ihme ja kumma

Eipä olisi sateenkaarilippujen heiluttajia olemassakaan, elleivät heidän esivanhempansa olisi olleet pääsääntöisesti toista mieltä noista asioista.

X

Hyvä havainto, akkoja pitäisi aina kehua, tukea ja ylistää.
https://youtu.be/Fir3H7gQRLk

Sairaat ovat mielet monen

Mihin lokeroon kuuluu valkoinen nainen joka adoptoi mustia lapsia? Hoivavietin extreme-muoto. Siinä pamautetaan semmoisella egonpönkitys HYVYYSPOMMILLA johtoon niin että kaikki muut akat jää kalkkiviivoille.

Reijo Ruotsalainen

Apinankasvattaja-lokeroon?

Minä

On puhuttu telaketjufeministeistä, jotka ovat ääritoksisia.

unto

Hyvää pohdiskelua. Haittamaahanmuuton idea on se, että surkastutetaan valkoiset heteromiehet pois pallolta ja tuodaan uudet siitosorit Afrikasta. Näin saadaan naisväelle 99,9% valta.

Dickie

mutta valkoisia miehiä ei voi surkastuttaa pois maapallolta surkastuttamatta samalla myös valkoisia NAISIA.

Kas kun neekerin ja valkoisen naisen äpärä ei ole valkoinen..ei mies eikä nainen, vaan MULATTI

fatima_darra

Neekerin ja ihmisen risteytyksen lopputulos on mulatti.

Veli Tumputti

Neekerin ja mulatin lapsi on melkein neekeri, jonka lapsi neekerin kanssa on neekeri. Valkoisuus on pesty pois.

Razi

Puolivalkoinen joka niin kärsii rasismista minne ikinä meneekin. Vähän kuin Lewis Hamilton, kaikkien puuvillapoimijaorjien suuri MUSTA sankari.

Moonman

Tällainen yksilö todellakin on kansaton ja roduton olento. Eivät naiset osaa ottaa huomioon, että sekarotuisella jälkeläisellä vanhempien ominaisuudet eivät ole tieteellisesti mikään harmoninen yhdistelmä, vaan saattaa olla vaikkapa afrikkalainen luusto, mutta eurooppalaisen sisäelimet. Tällä on ikäviä seurauksia, esim. elimistö hylkii kaikkia mahdollisia luuydin-ja elinsiirtoja, mikäli niitä sattuu jossain vaiheessa elämäänsä tarvitsemaan. Vaikka ei kai sillä ole väliä, jos täällä tulevaisuudessa turvaudutaan lääketieteen sijasta taikuuteen ja yrttikeitoksiin, kun kaikki ovat sekarotuisia

fatima_darra

“Tällä on ikäviä seurauksia, esim. elimistö hylkii kaikkia mahdollisia luuydin-ja elinsiirtoja, mikäli niitä sattuu jossain vaiheessa elämäänsä tarvitsemaan.”

Se on sitä luonnon valintaa ja evoluutiota, että sekasikiöt karsiutuvat pois

Khmm

Jollain tapaa heikommaksi osoittautuneet karsiutuu. Terveemmät tai röyhkeämmät tai fiksummat tai reilummat pärjäilee paremmin.
Aika etäällä ne syvän etelän kaukaisen pohjola ympäristösopeutumat toisistaan ovat, liekö vaikutusta yhteisöelämäänkin sitten jo.

kukavaan

Eräs esimerkki eri lajien risteytymisen seurauksista on jälkeläisten lisääntymiskyvyttömyys. Hevosen ja aasin jälkeläinen ei saa enää jälkeläisiä.

Vaikka valkoiset ja neekerit pystyvät keskenään lisääntymään ja tuottamaan lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä, niin ehkä näiden jälkeläiset saavat haitallisia ominaisuuksia, joita ei esiinny puhtaasti valkoisilla ja neekereillä.

fatima_darra

No neekeriltä periytyy ainakin alhainen älykkyysosamaarä, joka monesti luokitellaan Suomessa lieväksi kehitysvammaisuudeksi.

Pimeä uusi aika

Myrkyllisiä noita-akkoja on ollut olemassa kautta aikojen. Silloin kun yhteiskunta on heikossa tilassa ne vaan “voimaantuvat” ja alkavat hillumaan. Tällä hetkellä näillä naisilla on ennennäkemättömän hyvät mahdollisuus sekoilla, koska koulut, yliopistot, kirkot, oikeuslaitos yms. instituutiot ja päätöksenteko on naisistunut.

Name

Sanapari “Toksinen Feminismi” kuuluu arkiseen sanastooni..se on osoittautunut ihan toimivaksi “öljyä laineille” tokaisuksi.Yleensä kuulija hämääntyy..ei hyvä tai huono mutta joskus joku ihana Nainen ottaa kilarit ja se on verratonta mutta hykerryttävää.Kokeilkaa itse..ja opetelkaa lista muitakin toimivia termejä..mutta muistakaa ei saa loukata tai itkettää ihania naisia..pitää olla siististi cool ja korrektisti vittuileva Herrasmies.

Suomi Finland

‘Telaketjullinen toksinen feminiinisyys’-termi sopii naapurimaamme ulkoministeriön tiedottajaan. Tämä toksisuus on poistettavissa ukrainalaisten naissotilaiden javeliinisellä feminiinisyydellä.

Uskoisin, että jo puolen vuoden sisällä telaketjutyypit kuuluvat historiaan.

Sitten on aika aloittaa uusi aika. Venäjää ei voi sulkea ulos maailmasta, ettei käy kuten Saksassa 1933, mutta Venäjää pitää koutsata paremmin ja seurata tarkoin, miten uudet johtajat hoitavat hommaa eteenpäin.

Ohmygod

Voi olla että Venäjän valtiollisen median kovasuiset ämmät antavat Putinin heille valmiiksi kirjoittamia lausumia. Pelosta, kiristettyinä tai kovasta palkasta.

Suomi Finland

Tai sitten he ovat aitoja pesunkestäviä ryssiä, jotka vetävät täydet pisteet:

https://www.is.fi/terveys/art-2000009111585.html

Vanha kyynikko

Siinä on varmaan ollu kova homma,että on saatu Zaharovin poika esiintymään naisena.

Suomi Finland

No siinähän on oiva esimerkki toksisesta feminiinisyydestä.

black_danger_company

Paljon on toksista feminismiä myös huulipunahallituksessa, jota myös tampaxtiimiksi leikkisästi kutsutaan.

Last edited 1 kuukausi sitten by black_danger_company
Qroquius Kad

Ei Ryssää pidäkään sulkea maailmasta kasvattamaan pahuuttaan kaikessa rauhassa, vaan sille on tehtävä sama minkä Liittoutuneet tekivät Saksalle 1945.

Suomi Finland

Venäjältä pitäisi kieltää ICBM:t, ydinaseet, sukellusveneet ja maksimissaan sallittakoon 64 hävittäjäkonetta.

Suomi Finland

Miten olisi Suomen tarkkailukonsulaatti Muurmanskiin?

Antti Tifa

Jos saa pikkasen mainostaa ? Kerrassaan riemastuttava ja tajuntaa laajentava lukukokemus mustalla huumorilla ryyditettynä. Tärkeintä on olla hyvä ihminenseurauksista välittämättä.
Mies/nainen kunhan on “oikeamielinen” https://kiuaskustannus.com/tuote/tenho-kiiskinen-humanismin-paheet-2/

humanismin-paheet.jpg
Matutoxisuus vähenee

Ruotsin Uuden hallituksen maahanmuuttopolitiikka Jimmie Åkessonin sanoilla:

1./ Ruotsin vuotuinen kiintiöpakolaismäärä laskee 6400 > 900
Tidö-sopimuksn mukaan
2./ Ruotsin kansalaisuuden saamista vaikeutetaan
3./ Rikollisten maastaulosheitto yleistyy
4./ Ruotsi ottaa vastaan vain sen minkä EU pakottaa eikä yhtään enempää, siis vain EUn minimitason.

Lallukka

Vittu ku on ruma ämmä kuvassa!

Vöörg Höörgan

Kuvassa lienee demonin riivaaama toksinen noita-akka resonoimassa monikultturisen värinän tahtiin(?).

Lallukka

Juu ja saa melkein kuolion jalkoväliin.

Qroquius Kad

Miehellä on hyvä syy olla avaamatta kipupisteitään naiselle:

koska nainen ei ole vastuussa teoistaan, hän saattaa heti seuraavassa riidassa ottaa aseekseen miehen paljastaman, mitä tuskallisimman asian, ja lyödä sillä kaikin voimin vyön alle.

Sillä tavalla tekevä mies kaivaisi verta nenästään ja sitä saatuaan muut miehet toteaisivat, että tuota sinä itse kerjäsit.
Mutta nainen ei ole mies, eikä häneen sellaisena suhtauduta.

Eikä sitä tosiasiassa itsekään sitä halua, vaikka sitä julistaa:

https://www.youtube.com/watch?v=V4Js3zS7vxY&t=4s

Kille

Koska Nato.