Miksi emme koskaan puhu toksisesta feminiinisyydestä, vaikka syytä olisi?

Julkisuudessa on ollut jonkin verran puhetta toksisesta maskuliinisuudesta, joka tarkoittaa miehenä olemisen kielteisiä puolia. Toki maskuliinisuus aiheuttaa kielteisiä asioita, kuten nuorten miesten hurjastelua liikenteessä, ja siitä on syytä puhua, mutta onko kukaan kuullut siellä puhuttavan toksisesta feminiinisyydestä? Itse en ainakaan ole.

Monissa naisissa näkyy erittäin haitallisesti toksinen feminiinisyys ja se on haitallista myös naisille itselleen. Paras esimerkki on siinä, että naiset ovat yliedustettuina haittamaahanmuuton kannattamisessa. Nimensä mukaisesti haittamaahanmuutosta on haittaa koko yhteiskunnalle, mutta erityisesti naiset joutuvat siitä kärsimään kun tulijat tuovat takapajuiset naisia alistavat tapansa mukanaan. Parhaiten tämä näkyy haittamaahanmuuttajien räikeässä yliedustuksessa seksuaalirikoksissa. Toinen hyvä esimerkki on tuleva translain uudistus. Uusi se tulee aiheuttamaan ongelmia lähinnä naisille, koska sen jälkeen transmiehet pääsee esim. naisten pukuhuoneisiin ja kaikkein kiihkeimmät translain uudistajat ovat naisia.

Naiset
kannattavat translain uudistusta ja haittamaahanmuuttoa miehiä useammin, koska he ovat miehiä empaattisempia ja heihin uppoaa helpommin valtamedian luoma narratiivi siitä, että haittamaahanmuuttajat ja transut ovat uhreja. Tietysti joku kommentoi tähän etteivät suvakit voi olla empaattisia, koska kohtelevat joitain ihmisryhmiä niin huonosti. Varmasti kohtelevat niitä ihmisryhmiä huonosti joita pitävät muiden sortajina. Heidän maailmankuvassaan pahin sortaja on tietysti valkoinen heteromies ja siksi he ovat valmiita jopa kyseenalaistamaan meidän ihmisyyden ja sanovat, että olemme lähtökohtaisesti uhka muille.

On tietenkin hyvä asia, että ihminen kokee empatiaa muita kohtaan, mutta onhan se ihan älytöntä jos hyysäysvimma niin pitkälle, että sillä aiheutetaan valtavaa vahinkoa koko yhteiskunnalle ja tämän lisäksi vielä ammutaan itseään jalkaan. On aivan selvää, että haittamamuja ja transuja voitaisiin auttaa, niin ettei siitä koidu valtavasti harmia muille. Jos nämä suvakkinaiset osaisivat tunteellisen vouhotuksen sijaan käyttää edes ripauksen järkeä apu kohdistettaisiin haittamaahanmuuttajien kotimaahan, sillä näin vältyttäisiin haittamaahanmuuton yhteiskuntaan koituvilta massiivisilta ongelmilta.

Vaikka naiset ovat selvästi yliedustettuina transutuksessa ja haittamaahanmuuton kannattamisessa, ei siitä voi vetää johtopäätöstä, että koska meillä naisia meillä on näitä molempia, sillä transuista ei juuri edes puhuttu 10 vuotta sitten, ja haittamaahanmuuttokin oli lähes tuntematon ilmiö 30-vuotta sitten. Valtamedia on vain alkanut joistain syystä ajamaan pikku hiljaa kumpaakin asiaa.

EDIT: Tein aiheesta vielä videoversion, jossa kerron vielä lisä ajatuksiani joita aihe herätti https://www.youtube.com/watch?v=LtYs2Xen4x0