Raiskaustaksin kuljettajalle pienet nuhteet seksuaalirikoksista

Somaliasta Ruotsiin karannut mies keksi omanlaisensa taksipalvelun, raiskaustaksin. Talven hän ehtikin sitä pyörittää, kunnes ilkeät poliisisedät keskeyttivät yritteliään miehen toiminnan.

Viime talvena alkoi Tukholman poliisiin tippumaan ilmoituksia raiskauksista, jotka tehtiin taksissa. Ilmoituksia oli toistakymmentä raiskauksista tai niiden yrityksistä.

Poliisi sai teknisissä tutkimuksissa selville DNA:n ja hetken päästä taksin rekisterinumero tarttui valvontakameran kuviin. Tästä seurasi, että kuulusteltavaksi haettiin 27-vuotias Abdirashad Adan Mohamud.

Tutkimuksissa selvisi, että Mohamud postasi Tukholman öisillä kaduilla mahdollisimman humalaisia naisia. Kun nainen nousi taksiin, niin mies lukitsi ovet. Lisäksi hän oli laittanut takaovet lapsilukkoon, eli ovia ei saanut sisältä auki.

Sen jälkeen mies kapusi etupenkiltä takapenkille ja joissakin tapauksissa puukolla uhaten tai muuten väkivaltaa uhkaamalla raiskasi naisia. Yksi naisista oli liikuntavammainen.

Mohamud tuomittiin nyt Tukholman käräjäoikeudessa neljän vuoden ja yhdeksän kuukauden vankeuteen ja karkotettavaksi takaisin Somaliaan. Syyttäjä vaati yhdeksää vuotta. Syyksi luettiin kaksi raiskausta, kolme raiskauksen yritystä, kaksi seksuaalista päällekarkausta, pahoinpitely, laiton uhkaus, törkeä varkaus, seitsemän vapauden riistoa ja identiteettivarkaus. Kolme raiskausta kaatui näytön puutteen vuoksi.

Identiteettivarkaus oli raiskauksista erillinen tapaus. Mohamud ajoi tuolloin taksia jonkun toisen somalin nimellä, mutta sai tästä hommasta potkut, koska ei osannut käyttäytyä.

Mohamud ajoi Bolt-taksia ja oikeuden päätöksessä ihmeteltiin, että miten helposti henkilö voi saada taksiajoluvan tällaiseen toimintaan. Kaikki päällekarkaukset tapahtuivat siten, että Mohamud ei ollut rekisteröitynyt systeemiin sisään kuljettajaksi, mutta esittäytyi kuitenkin taksikuskina naisille antaen ymmärtää, että kaikki oli kunnossa.

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Johan Steel

Umpirehellisen näköinen kaveri

mina hjuva kusi

Kyllä. Palkkaisin heti. Motivaation näkee jo naamasta.

Lallukka

Palkkaisin minäkin, jos olisin porno-ohjaaja. Vitsi, vitsi…..

Avatkaa Sydämenne

Toi karkoitus Somaliaan tullaan muuttamaan, koska Mohamudilla on akvaariokaloja ja Mohamud osaa melkein ymmärrettävästi yli neljä ruotsalaista sanaa niin että kuulija voi itse päätellä mitä Mohamud ehkä voisi tarkoittaa. Ja puukkokin oli IKEAsta ostettu, eli Mohamud on veronmaksaja. Normaali ruotsin kansalainen joka valkoisten rasismin ja islamofobian takia on joutunut rikosten polulle. Mohamud ansaitsee toisen mahdollisuuden. Myöskin Mohamudille maksettavia miljoonakorvauksia tästä ruotsalaisten aiheuttamasta häpeästä tarkastellaan.

jorma

Abdi tai Muhis, siitä on sheriffien helppo lähteä etsimään raiskaajaa. Tosin näitä mullaheja on jo niin paljon, että homma ei olekaan niin simppeli.

RunsaudenSarvea kaikille!

Ei kai tuolla habituksella muuten voi saada voi kuin väkisin?

Olen noteerannut yhden asian julkisilla joskus ajellessani:
1./ Noin 10 vuotta sitten monet matumammat puhuivat tönkköruotsia lapsilleen julkisilla paikoilla ja lapset vastasivat ruotsiksi.

2./ Sitten tuli vaihe kun matumammat puhuivat omaa kieltään mutta hillitysti ja hiljaa.

3./ NYT on kaikki estot ja käyttäytymissäännöt heitetty nurkkaan koska tietävät ettei kukaan uskalla kieltää. Mammat ja lapset huutavat kilpaa 100 dB eikä ruotsin kielen oppiminen/integroituminen kiinnosta pätkääkään.

Qroquius Kad

Äkkiäkös se karkotettu Abdi tekee uuden identiteettivarkauden ja tulee takaisin Ruotsiin uuden valehenkilöllisyytensä valetodistavilla papereilla, eivätkä ne sitten niin vain katoakaan.

no hei miten meni matka

No niinhän ne tekee suomen ja Ruotsinkin välillä. Kun keskusteluissa on ollut välimeren taksit, niin eipä ole eroa Siljalla/ vikingillä. Itse olen todistanut jo yli 10 v sitten, miten oli sossuämmät vastassa. Laumalle kidutusta, vainoa sekä sotaa pakenevia ressukoita. Kaikilla kassit täynnä taxfreeta, hienot kuteet, puhelimet jne. Afrikansarvesta.

Moonman

Taitaa olla joku geneettinen erityispiirre että niin ruotsissa kuin täälläkin nämä ovat keksineet saman innovaation että taksikuskina voi alkaa raiskailemaan.

Mitä jos mentäisiin aikakoneella 70- tai 80-luvulle ja kerrottaisiin silloisille taksikuskeille että 2020-luvulla takseja ajavat pääosin neekerit ja ne käyttävät taksisysteemiä nais-asiakkaiden raiskaamiseen. Kukaan ei uskoisi sanaakaan, koska eihän mikään valtio antaisi sellaisen tapahtua, eihän?

H. G. Wells

Tuskin kukaan uskoisi sitäkään että 2020-luvun peruskoulun oppitunnilla katsotaan taskutelevisioista mitä lystää samalla kun osa oppilaista on muhamettilaisten ja Afrikan alkuasukkaiden lapsia.

H. G. Wells

Aikakulkijalle varmaankin naurettaisiin päin naamaa mikäli hän väittäisi että 2020-luvulla poliisia lyövä tai vanginvartijaa potkaiseva ei joudu kokemaan voimakasta kipua heti tekonsa jälkeen.

Lallukka

Mitäs me rasistit nyt enempiä öyhöttämään. Annetaan minimituomio niin ei olla niin ”rasisteja” kait sitten.
Polpo kajosi väärään väriin. Harmittoman näköinen veivari kuvan perustella. En usko että raiskaa jos ei pillu paljaana näennäisesti peppuaan keikestele tuon naamalle. Vitsi, vitsi….

Mr X

Ei helvete,mikä paviaani,pöllähtänyt ulos kamelin takaosastosta,somalian lahja ruotsin kansalle. Ja 4v+9kk kursseja,pitäisi olla 9v+4kk ja SUUUURkarkoitus,1,5km lentokorkeus,kotiinpaluu varjolla,mallia sateen .

Jokeri

näitä otuksia ei voi sanoa edes eläimiksi koska se olisi eläinten halventamista!

Artillery man

Ei edes torakoiksi, koska torakat ovat hienoja olioita noihin verrattuna ja vertauksella halvennettaisi koko hyönteiskuntaa.

Avatkaa Sydämenne

Mustilla ja arabeilla ei ole mitään estoja ruveta taksikuskiksi päästääkseen raiskailemaan. Sama juttu pizzakuskina tai ruokalähettinä, tai mainostenjakajana. Tai sairaan/vanhustenhoitajana. Ne on AINA mustia tai arabeja. AINA. Tämä on fakta. Heillä on päässä vikaa.

Qroquius Kad

Ei ole vikaa, vaan heidät on kasvatettu kulttuurissa jossa tyttö on isänsä irtainta omaisuutta ja nainen aviomiehensä irtainta omaisuutta;
kaikki muut naiset ovat vapaasti raiskattavia huoria.

Sitä kulttuuria he elävät täällä Euroopassa, ja sitä tekemään heidät tänne tuotiinkin.
Väestönvaihto, katsokaas.

Juke

Kannattaisi itse kunkin miettiä tarkkaan mitä agendaa kannattaa ja mistä suunnasta tätä nyky politiikkaa ohjaillaan ja mitkä on sen tavoitteet Ja kuka / ketkä siitä hyötyy ja ketkä häviää. Mediat ja koulut tässä nyky ohjauksessa pääosassa.

Huutavan ääni erämaassa

Miksi rasistiset spermanuamat eivät salli pikku somalikulttuuria ”takseissa”. Spermanaamoilla on Ruohtissa liijan vähän maahanmuuttajia ja siksi he eivät ole oppineet riittävästi toiseuden kohtausta ja mahanmuuttoa.

Punavihernatsimafia

Onpa uljaan näköinen kunniakansalainen. Kiitos ja kumarrus.

Kaivostuuppaaja myös

Norbergin Kaivostuuppaaja-afgaanista voisit myös julkaista kuvan. Tosi iljettävän näköinen äijä elinkautisesti veronmaksajien elätettävänä.

Junkkari

Näyttää ihan pajeetin ja neekerin risteytykseltä

Rike

Vuoden taksikuski, eliitti, feministit ja hovi onnittelee voittajaa.

Niko

Onko tämä tuorein Mr Sweden, vai onko hän oikeustieteen opiskelija Upsalasta?

[…] Raiskaustaksin kuljettajalle pienet nuhteet seksuaalirikoksista […]