Joulupäivän ilosanoma: tunnettu uusruotsalainen gangsteri hengiltä

Kun muualla Ruotsissa heräiltiin joulupäivän viettoon, niin Rinkebyn uusruotsalaiset gangsterit aloittelivat sotatoimia. Yksi sai osumaa ja ammuttu on sellainen henkilö, että sen takia voi esittää yhden ylimääräisen kiitoksen.

Puoli yhdeksän aikaan aamulla alkoi rytisemään Rinkebyn keskustan tuntumassa. Kolmikymppistä miestä ammuttiin useilla laukauksilla ja tietojen mukaan musta pääkin sai osumaa. Aivot asfalttiin ja siihen päättyi taival – koiran kusemaan pensaikkoon, valkonaamojen pyhäpäivänä.

Vaikka vielä ei ole julkisesti kerrottu, että kohde on kuollut, niin juhlat voivat alkaa. Nimittäin ammuttu jorkki oli tunnettu raiskaaja, räppärinä tunnettu Mehdi “Dumle” Sachit. Dumle on tunnettu joukkoraiskaaja. Lisäksi alamaailma on huhunnut, että tämä Rinkebyn somaligangsterien johtamaan Dödspatrullen- nimiseen hamppikerhoonkin kuulunut räppäri on kuluvan vuoden aikana yrittänyt sovittaa syntinsä alkamalla poliisin vasikaksi. 

Räppijätkästä on kerrottu Pt-mediassakin usein:

Expressen glorifioi räppäriä, joka oli mukana Ruotsin pahimmassa joukkoraiskauksessa

Poliisilla oli aamulla iso operaatio Järvan alueella, mutta ketään ei toistaiseksi ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Seurataan tapahtumia, tästä ammuskelusta seuraa aivan varmasti taas useita päiviä kestävä koston kierre, kun uusruotsalaiset juoksevat pipot kasvoillaan toistensa perässä murhat mielessä.