Expressen glorifioi räppäriä, joka oli mukana Ruotsin pahimmassa joukkoraiskauksessa

Joukkoraiskaaja ja suosittu räppäri.
Mitähän lienee liikkunut Expressenin toimittajan Nina Svanbergin päässä, kun roiskaisi maailmaan gangstereita käsittelevän artikkelinsa.

Räppäri Einarin murhan tiimoilta Svanberg tuo esille eräänlaisen henkilökuvan toisesta gangstaräppäri Mehdi “Dumle” Sachitistä. Dumle on Rinkebyn lahja maailmalle ja hän kuuluu paikalliseen jengiin “Dödspatrullen”, kuolemanpartio. Dumle on siis oikeasti gangsteri, ei mikään pikkupoika-gangsteri. Siitä myöhemmin lisää.

Artikkelissa joristaan jonninjoutavuuksia räpin ympäriltä, miten räpissä kuvataan rikollisuutta, gangsterielämää, huumeita ja naisia. Koko tätä alakulttuuria gangstaräpin ympäriltä glorifiorioidaan. Se raaka rikollisuus jätetään ikään kuin taka-alalle ja esiin yritetään saada sellainen teini-tyttöjen sukkien pyörittäjä-pahis. Pahis, mutta pahis jossakin käsittämättömässä positiivisessa mielessä.

Artikkelin kuvat on otettu taiteellisesti. Kellareissa ja sen sellaisissa paikoissa, joissa kuvaan tulee jotakin gangsterielämän glorifiaa. Lisäksi kuvissa näytellään Dumlen tatuointeja. Oikeasti linnahampit tekevät tatuointeja sen takia, että haluavat olla kovia jätkiä. Dumlen tatuointien esittely on niin lapsellista juuri tätä kuin vain voi olla.

– – –

No, jokainen kirjoittaja saa kirjoittaa mitä haluaa. Svanbergiltä kuitenkin unohtui yksi melko oleellinen asia kertomatta Dumlen cv:stä. Nimittäin se, että Dumle oli yksi kymmenestä uusruotsalaisesta, jotka olivat mukana Ruotsin modernin historian kauhistuttavimmassa joukkoraiskauksessa. Dumlen oikea nimi on Hedi Abdulmahdi.

Dumle oli siis yksi raiskaaja kesän 2014 suurta huomiota saaneessa Rinkebyn joukkoraiskauksessa.

 

Dumle ja useita miehiä, tänäkään päivänä ei tiedetä tarkkaan kuinka monta, mutta noin kymmenkunta, kaappasi Rinkebyn ja Kistan välisellä Järvan siirtolapuutarha-alueella ruotsalaisen alaikäisen tytön seksiorjakseen.

Ensin tyttö vietiin väkisin muutaman kymmenen metrin päässä sijaitsevaan lautamökkiin. Tällä usea mies raiskasi tytön. Tarkkoja miesmääriä ei tiedetä, mutta tytön arvion mukaan 5-8 miestä.

Kun tyttö yritti huutaa, niin hänen suuhunsa työnnettiin pistooli, käskettiin olemaan hiljaa, muuten hänet tapettaisiin.

Kun raiskaus oli suoritettu, niin joku uusruotsalaisista työnsi pistoolin piipun tytön alapäähän. Uhri itse kertoo, että hän tunsi kun ”jotain meni rikki” ja hän alkoi vuotaa voimakkaasti verta. Tyttö luuli kuolevansa.

Homma ei ollut vielä ohi vaan se jatkui entistä kauhistuttavampana. Kun mökkisessio oli saatu päätökseen, niin tyttö raahattiin hiuksista repien autolle ja hänet suljettiin auton peräkonttiin. Nyt ajettiin muutaman sadan metrin päähän Rinkebyhyn autotalliin, jossa raiskaaminen jatkui.

Sama meno, pistooli ohimolle ja nyt yksi mies raiskasi tytön vaginaalisesti siitä huolimatta, että tyttö vuosi verta. Toinen työnsi elintään tytön suuhun.

Kun tilanne hetkeksi hiljeni, niin tyttö sai soitettua isälleen ja kertoi, että ollaan jossain Rinkebyssä ja hän tarvitsee apua. Isä lähti autollaan ajelemaan ja löysikin tytön kadulta. Hän oli päässyt lähtemään paikalta ja oli ympäri päältä veressä.

Raiskaus jatkui siis useita tunteja illasta seuraavan päivän aamutuimaan.

Tämä raiskaus lienee siis Ruotsin pahimpia ja raaimpia joukkoraiskauksia. Uhri, nuori tyttö oli täysin sivullinen ohikulkija. Oikeudelle annetusta psykiatrian lausunnossa kerrotaan, että tyttö on traumatisoitunut pahasti ja esimerkiksi ei uskalla liikkua ulkona. Hän ei puhu ihmisille ja on eristäytynyt.

Rinkebyn joukkoraiskauksesta uusi tuomio

 

Expressenin toimittaja tuo siis tällaisen jorkin lukijoiden silmien eteen jonkinlaisena pikku pahiksena räppärinä. Dumle sai teostaan nuorena henkilönä lähinnä nuhteita, 2 v 6 kk vankeutta.

Haastattelussa Dumle kertoo, että “Naisia, autoja… en enää edes halua niitä vaan haaveena olisi tehdä räppimusiikkia ja elättää itseni sillä.”

Joukkoraiskaaja on puhunut. Mutta kukaan ei ole tuonut tuon kesällä 2014 raiskatun tytön tuhottua elämää esille.

 

Asian huomasi ensimmäisenä Fria Tider.

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Tässä sitä on taas rasismia ja ihmisvihaa kerrakseen Tampereen kaupunginvaltuuston ihmeteltäväksi.

Onhan se nyt saatana jos tänne Suomeen ei saada äkkiä omaa kuolemanpartiota. Nimittäin sellaista parempaa kuolemanpartiota. Ja shittaz kanssa.

Olisi kaikkien aika jo tahollaan pysähtyä miettimään, miksi sitä kehitysmaamaahanmuuttoa vastustetaan täällä. Ja ei: syy ei ole siinä, että ilmava riisi on pahaa tai se kilpailee Suomalaisten perinneherkkujen kanssa.

Suomi Finland

Jorkin pitäisi olla jo jossain aivan muualla kuin Ruotsissa.

Tyttö parka.

Mitä mahtaa kaupunginvaltuutettu Latekoe ajatella asiasta?

Qroquius Kad

Miksi kyselet kuolemanpartioiden perään, ellei sinusta ole sellaista perustamaan?

Suomi Finland

Viittasin rikastajien paikalliseen jengiin ”Dödspatrullen”. Sellainen meille tänne Suomeen!!! Eilen!!! T: Suvakit

Qroquius Kad

Miksi haluat meille lisää Afrikan kädellisten ja lähi-itämaalaismuslimien jengiväkivaltaa?

Suomi Finland

Sarkasmia…

Qroquius Kad

Se on tunnetusti vaikea tyylilaji jopa naamatusten, vaikka silloin voi äänenpainoilla, ilmeillä ja kehonkielellä ilmaista sanojen takana piilevän todellisen ja ilmeisen tarkoituksen.

Täällä kasvottomina ja eleettöminä meidän on ilmaistava sarkasmi riittävän voimallisin kirjallisin sananpainoin;
pelkkä liioittelu ei riitä, koska muut keinot puuttuvat.

Mitäpä niin

Eilen helsingin itä-keskuksessa muilutettiin 15v poika autoon kahden aseella uhkaavan somalimiehen toimesta, poikaa kiristettiin ja häneltä vietiin omaisuutta.

Meillä siis on jo ihan kunnon meiningit alullaan, kohta räppärit ammuskelevat toisiaan yleisillä paikoilla ja meilläkin on ihqua jännäkivaa.

Antti Tifa

Sellainen pikku virhe, että Itäkeskuksen poliisi pimitti tapausta 40 vuorokautta ennen kuin tekijöiden tuntomerkit ja tapaus julkaistiin.
( sarkasmia) > Ilmeisesti poliisin määrärahojen puute esti tutkinnan tehokkaan käynnistymisen ja tekijöiden tavoittamisen.

E.H

“””Joukkoraiskaaja on puhunut. Mutta kukaan ei ole tuonut tuon kesällä 2014 raiskatun tytön tuhottua elämää esille.””

Niin. kukaan poliitikoista suurimmaksi osaksi ei näiden uhrien kärsimyksille näytä antavan mitään painoarvoa.

Tampereen valtuuston Gustafsson & kumppaneille oman maineen “puhtaus” rasistileimasta ja “korkea moraalisena ” suvaitsevaisena , on paljon tärkeämpää!!

Suomi Finland

Ei sitä voi kuin ihmetellä. Kun tuollaista ei haluta Suomeen, niin sellaista kutsutaan sitten iloisesti ihmisvihaksi.

Nythän ei ole kysymys siitä, että joka ainoa maahanmuuttaja olisi jengirikollinen, vaan siitä, että riittävän moni on, jolloin käy juuri noin: murhat jäävät selvittämättä, todistajia uhkaillaan, pommit paukkuvat ja luodit osuvat lapsiin.

Ja nämä raiskaukset ovat törkeydessään vailla vertaa.

Sossetant

Vain valkoinen nainen voi olla niin kuvottava että se kirjoittaa ihailevan ylistysjutun lapsen joukkoraiskaukseen osallistuneesta roistosta.

Suomi Finland

Purralle se voisi olla ylivoimaisen haastava tehtävä.

Qroquius Kad

Riikkahan ei sellaista tietenkään kirjoittaisi.

3573465

Valkoisen rodun geeneissä on jotain pahasti vialla

Kane

Tuollaisia ne kulkutautimyönteiset ovat

jani v

Kiitos Paavo. Olet ainoa joka kertoo nää järkyttävyydet. Jos Suomen ns journalistit tekisivät tehtävänsä, tarttuisivat aiheisiin, niin paljon olisi uutisoitavaa. “Luotettava media” on täysin kuollut, mitätön ja sensuroitu/itsesensuroitu mitä uutisointiin ja aitoihin reportaaseihin tulee, vaihtoehtomediat tulevat täyttämään tietovajetta yhä enemmän. Millekään valtamedialle ei pidä maksaa euroakaan tilauksista tai lukuoikeuksista.

Särmääjä

Onhan se tullut huomattua Suomessakin ettei ne groomajamatut ole suvakeille mikään kovin kummonen asia, mutta sitten kun joku tuo niitä tekoja esiin tai puhuu palluraisista vähän kovasävysemmin niin hän on sitä ihmiskunnan alinta saastaa.
Ja tälle Nina Svanbergille voisin lähettää semmoset terveiset ja toivotukset jotka ei ole enää painokelposia.

T

Synkintä asiassa on se että uhri tuskin koskaan toipuu täysin…

MattiS

Vielä pykälää synkempää on se että näitä tulee paljon lisää, johtuen vallitsevasta politiikasta. Voi meitä.

juhaII

Expressen on phin roskalehti Ruotsissa siinä missä ilta-paskat Suomessa!

juhaII

Expressen on pAhin roskalehti Ruotsissa siinä missä ilta-paskat Suomessa!

Moonman

No miksi tällaisia glorifioidaan? No siksi että halutaan tavoitella enemmän murhia, raiskauksia, sekasortoa ja epätervettä kulttuuria. Viesti on, että tämä on nyt kuuminta hottia nuorisolle, matkikaa ja lähtekää mukaan tähän. Mitä yhteistä muuten on bonnierilla, expressenillä, aftonbladetilla, päätoimittaja peter wolodarskilla ja erkon suvulla?

Moonman

Ovat kaikki tuottoisalla media-alalla oli oikea vastaus. Mistä ihmeestä tuollaista keksit?

pöh

Kaikki toimittelijat valtamediassa on läpimätiä.
Oli kyse Ruotsista tai Suomesta.

[…] Expressen glorifioi räppäriä, joka oli mukana Ruotsin pahimmassa joukkoraiskauksessa […]