Laiton afgaani: Ruotsi varasti neljä vuotta elämästäni

1513088642-migrant-crisis-then-now.jpg

Aftonbladet tekee taas sitä mitä parhtaiten osaa. Kirjoittelee säälitarinoita yksintulleista lapsista niin, että herkemmät itkevät pitkää lämmintä itkua. Tällä kertaa framille saadaan Iranista Ruotsiin tullut Najaf, joka elää nyt paperittomana. Eli on siis laiton afgaani.

Najaf tuli neljä vuotta sitten Ruotsiin. Hänen mukaansa ihmissalakuljettaja lupaili hänen saavan Ruotsissa kunniakansalaisen elämän. Työtä ja koulutusta. Eli aivan erilaista elämää kuin Iranissa. Ja kun Najaf olisi saanut koipensa ruotsalaiseen maaperään olisi perhe tullut perässä. Tottakai. Mitäpä muutakaan.
Turvapaikkahakemuksessaan Najafin tarina oli lyhykäinen. Hän on kertomansa mukaan syntynyt paperittomaan perheeseen Iranissa eikä ole koskaan käynytkään Afganistanissa. Hän ei tunne ketään Afganistanista eikä hänellä ole mitään tekemistä Afganistanin kanssa. Tämä ei kuitenkaan riittänyt edes Ruotsin Maahanmuuttovirastolle, sillä kielteistä pukkasi. Samalla selvisi, että Najaf oli valehdellut ikänsäkin. Itse hän väittää tällä hetkellä olevan 17, Maahanmuuttovirasto 19.
Kielteisiä oleskelulupapäätöksiä on tullut kolme, Najaf ei kuitenkaan aio vapaaehtoisesti lentää Kabuliin, jonne hänet karkoitetaan. Iran ei ota häntä vastaan, vaikka hän on asunut siellä koko ikänsä.
Najafin epäonni on oikeastaan siinä, että hän tuli Ruotsiin pari viikkoa liian myöhään, jotta olisi päässyt ns. afgaanilain eli koululain piiriin. Tämä vituttaa Najafia, sillä monet hänen kaverinsa ovat saaneet ikuisen ylläpidon.
– Ruotsi on leikkinyt minun kanssa neljä vuotta. Antanut minun mennä ympäriinsä kuin pallo.
Najaf otettiin keväällä kiinni ja häntä pidettiin Maahanmuuttoviraston säilössä pari kuukautta. Palautus kuitenkin epäonnistui, sillä Afganistanin lähetystö ei suostunut kirjoittamaan hänelle matkapapereita, koska heidän mukaan Najaf on alaikäinen.
Nyt afgaaninuorukainen siis vain palloilee ympäriinsä. Hän ei kuulu ruotsalaiseen yhteiskuntaan, mutta ei oikein minnekään muuallekaan. Hän tietää, että jossain vaiheessa palautus kuitenkin onnistuu.
Najafin elämä pyörii lähinnä turvapaikka-aktivistien armopaloilla. Silloin tällöin hän pääsee yöksi jonkun luokse, joinakin öinä ei. Ei ihme, että hän on alkanut vihaamaan ruotsalaisia:
– Ruotsi petti minut. He varastivat neljä vuotta elämästäni, mutta en saanut mitään takaisin.
Lainaus Aftonbladetista loppuu.
Artikkelista tulee selville oikeastaan yksi asia. Se, että paperittomuutta lisää ja ylläpitävät turvapaikka-aktivistit. He antavat paperittomille toivoa, yöpaikkoja ja rahaa. Ja säälipillua. Samalla he houkuttelevat kehitysmaista lisää nuoria miehiä, he ovat kuin seireenejä, jotka vislaavat houkuttelevasti rannalla.
Kannattaa siis muistaa, ne eivät tule yksin, ne eivät ole mitään turvapaikanhakijoita ja kaikista vähiten ne ovat lapsia.

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
RK
RK
14.12.2019 22:46

Lisää vastaavia herkkiä kohtaloita pukkaa jatkossakin………

Aappa
Aappa
14.12.2019 23:13

Löfven pitäisi erottaa katteettomien lupausten takia.

#OH-MJJ2ATC
#OH-MJJ2ATC
15.12.2019 08:45
Vastaa...  Aappa

löveeni pitäisi, ja pitääkin, hitsata 50 mm laivateräskuutioon (laivateräs kelluu) ja pudottaa Pohjanmereen tarkalleen Shetlannin saarten ja Faroen puoliväliin.

Sam Colt
Sam Colt
15.12.2019 13:39
Vastaa...  Aappa

Löfven voisi ymmärtää epäonnistuneensa maahanmuuttopolitiikassaan.
Sen sijaan Stefu ei ole syyllinen vapaaehtois-suvakkien ja ihmissalakuljettajien toimiin.
Eikä hän voi vaikuttaa siihenkään, että koraanikoulun teini-ikäiset oppilaat katsovat älypuhelimistaan länsimaista pornoa ja sen innoittamina lähtevät asyyli tekosyynä hakemaan Pohjolasta onneaan.

Anonymous
Anonymous
15.12.2019 22:09
Vastaa...  Sam Colt

Voi voi Ruotsin valtio pitää haastaa EIT:n ja korvaukset vastaajan mukaa. Ruotsin valtio on käyttänyt afgaaninuorta hyväksi katteettomilla lupauksilla maraboun suklaasta ja julmustista.

Mika Virtanen
Mika Virtanen
15.12.2019 22:26
Vastaa...  Anonymous

Tässäpä olisi PT-Medialle oiva aihe näin joulun kunniaksi: kertokaa näistä sellaisista ruotsalaisista perinneruoista, jotka ovat Suomessa lähes tuntemattomia.
– Julmust: en ole ennen kuullutkaan.
– Surströmming: unohtumaton elämys. Kerran kaveri avasi surströmming säilykepurkin. En tohtinut maistaa, mutta hajun muistan vieläkin.

Johan
Johan
15.12.2019 23:51
T
T
16.12.2019 00:23
Vastaa...  Mika Virtanen

Julmust. Joskus sisälsi muistaakseni 0,5% alkoholia, mutta nykyään ei enää yhtään.

Anonymous
Anonymous
16.12.2019 12:18
Vastaa...  Mika Virtanen

Tuo Surströmming haisee samala kun unohtaa katiskan 3 viikos järveen ja kun nostaa sen sitten ylös jossa on 2 kiloa kuolleta ja märänryneitä särkiä.
Hulluja on ne jotka tuota paskaa syö.

Anonymous
Anonymous
15.12.2019 00:00

Tyypillinen kehitysmaamuslimimatu.
Oma moka kun uskoi salakuljettaijia ja tuli laittomasti Eurooppaan.
Ketä syyttää? Kaikkia muita paitsi ainoaa oikeaa syyllistä eli itseään.

Kikkelis kokkelis, miks läksi?
Kikkelis kokkelis, miks läksi?
15.12.2019 00:59
Vastaa...  Anonymous

Mutta meidän on kannettava vastuumme!!11!!

Johan
Johan
15.12.2019 00:57

Jotenkin kuulosti tutulta tuo kitinä…
0ne of these kids complained that her childhood was stolen.
https://petterssonsblogg.se/2019/12/11/dagens-97/

Anonymous
Anonymous
15.12.2019 09:50
Vastaa...  Johan

Olisi Najafin pitanyt kirjoittaa kolmanteen anomukseen How dare you…

Minä
Minä
15.12.2019 03:07

Varas meni taloon. Etsi pari tuntia jotain pöllittävää. Ei löytynyt. Syyttää talon omistajaa siitä, että talon omistaja varasti pari tuntia hänen aikaansa.

Säälin heitä
Säälin heitä
15.12.2019 05:21

Noita on Ruotsissa vielä paaaaljooon. Melkoinen ylimielinen suvakkien kouluttama nihilisti tuntuu olevan. Vaatii varmaan miljoona korvauksi ”hukatusta” ajasta Ruotsi nimisen valtion helvetin syövereissä joka on kiduttanut häntä ja tuhonnut loppuelämän. Henkinen kuorma on ollut melkoinen ja aiheuttanut pikku afgaanipalleron aivoihin trauman, jonka perusteella hänelle pitäsi myöntää kunnon eläke korvauksineen.

#OH-MJJ2ATC
#OH-MJJ2ATC
15.12.2019 08:46

löveeni pitäisi, ja pitääkin, hitsata 50 mm laivateräskuutioon (laivateräs kelluu) ja pudottaa Pohjanmereen tarkalleen Shetlannin saarten ja Faroen puoliväliin.

Päivän kuva
Päivän kuva
15.12.2019 12:28
Vastaa...  #OH-MJJ2ATC
Anonymous
Anonymous
15.12.2019 09:50

Kieltämättä aika surullinen ihmiskohtalo. Joutui ns ojasta allikkoon.
Salakuljettajien tiet pitäisi tukkia, mutta kädetön on EU.

Puolueeton
Puolueeton
15.12.2019 10:45

Tämä ei suinkaan ole pahinta, mitä voi sattua. AL Caponen aikaan USA:ssa oli italialaisia, irlantilaisia ym. siirtolaisia, jotka eivät kotiutuneet, vaan ryhtyivät ganstereiksi. Historia tulee toistumaan nyt EU:ssa, alkusoitto on käynnissä. Näytelmän alkaa aktiivisesti vasta, kun oloihin tottunut siirtolaisten toinen tai vasta kolmas sukupolvi on varttunut toimintaikään. Kannattasi tutustua USAn siirtolaishistoriaan 1821-1929 ja gansterismiin ennen kuin päätetään siirtolaisten vastaanottamisesta, tai ainakin ottaa opiksi tapahtuneista. Ruotsissa on alkusoiton viime tahdit menossa. Odotellaan 20-30 vuotta, mitä vapaassa demokratiassa tapahtuu. Voi olla helpotuskin, jos sharia-laki tulee käyttöön ja rikollisuus saadaan sillä estettyä. Sellainenhan on tuota väestöä varten koettu tarpeelliseksi.

M
M
15.12.2019 11:17
Vastaa...  Puolueeton

Kyllähän Yhdysvallat on vieläkin melkoinen poliisivaltio esim. Suomeen verrattuna, vaikka noista gangsteriajoista on jo sata vuotta. Syykin on kyllä selvä kun katsoo henkirikostaajuuksia. Yhdysvallat 5,3 ja Suomi 1,2. Ruotsi on Suomeakin turvallisempi mutta varmaan hyvää vauhtia menossa ohi. Sääli sinänsä että hyvä maa on paskottu päähänpistolla (ei kirjaimellisesti :).

Anonymous
Anonymous
16.12.2019 13:18
Vastaa...  M

Yhdysvalloissa tummaihoinen väestö, Afrikkalaisten orjien ja valkoisten sekoitus, edustaa 17% väestöstä. Silti tekee yli puolet henkirikoksista.
Ilman mustia tilastot olisivat Euroopan tasolla. Ja nämä ovat sentään mulatteja.

M
M
15.12.2019 11:09

Lämpimästä itkusta tuli mieleeni leffasuositus. Jos ei ole vielä katsonut elokuvaa Exodus: matka jatkuu, kannattaa se katsoa, jos haluaa nähdä nyyhkytarinan Suomesta.

Barbeque de Luxe
Barbeque de Luxe
15.12.2019 12:26

Tämä on sitä hienompaa autogrillaamista Värmdönistanissa (jossa paljon afgaaneja):
https://mitti.se/nyheter/flera-lyxbilar-lackeringsfirma/?omrade=varmdo

Verinen perse
Verinen perse
15.12.2019 12:48

Nooh Ajaf kulta, ei hätä ole tämän näköinen. menet vaan esim. IKEAan ja irrotat päät parilta ruotsalaiselta niin pääset asumaan ilmaiseksi muutamaksi vuodeksi. Pleikkari löytyy, on kuntosalii, on lämmintä ruokaa ja homoillakin saa mielin määrin! Tästä se kuule Ajaf lähtee!

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
15.12.2019 18:45

Laiton afkaani on perinteinen muslimi-narsisti kun muita syyttää kaikesta.
Palautus ronskilla niskapalli otteella sinne mistä on Eurooppaan pilkistänytkin.
Aamen.

pöh
pöh
15.12.2019 23:20

Najaf kyllä keksii keinon, tekninen vika IKEAssa esimerkiksi niin ei karkoiteta ja pääsee hotellitasoseen ylläpitoon, ja sen jälkeen jollain verukkeella saa jäädä elätettäväksi keppostelemaan..

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
16.12.2019 01:54
Vastaa...  pöh

Sanoo olevansa hinttari ja terroristi, eiköhän sillä kurin saa varastetut vuodet takaisin.

Parempaa Riisiä
Parempaa Riisiä
17.12.2019 12:12

Tässä toinen afgaani, jo kauan ruotsissa loisinut MENESTYJÄ: https://samnytt.se/ordforande-for-afghanska-foreningen-valdtog-11-arig-flicka-i-simhall-utvisas-inte/
Suomennetaan nyt vähän: 10 vuodessa ei oppinut vieläkään ruotsia, piilotellut laittomia kotonaan ja raiskannut heidän lapsiaan, jatkuvasti raiskannut lapsia uimahallissa jne jne. Mutta kun kyseessä on MENESTYJÄ ja VOIMAVARA niin eihän sitä voi karkoittaa, hänhän on herranjestas PUHEENJOHTAJA YHDISTYKSESSÄ!!! Yhdistyksessä joka saa vitusti tukia valtiolta ja jonka tarkoitus on ilmeisesti järjestää pedofiilijäsenilleen raiskaushetkiä sekä nostaa hävyttömiä määriä loisimisrahaa.
Onneksi on kyseessä megaharvinainen yksittäistapaus.
Taas.