Persujen syyt puhua maahanmuutosta ”koko ajan” perusteltuja

22.jpg

Ihan
viime aikoina tästä on nähty hyvä esimerkki kun sisäministeriön ex-osastopäälikkö Jorma Vuorio kritisoi hallitusta siitä, että laittomille maassaolioille yritetään saada oleskelulupa. Vuorion mukaan tämä romuttaisi koko turvapaikkaprosessin ja hän näki ongelmallisena myös jos Suomella on löysempi linja kuin muilla pohjoismailla. Me ei kyllä tarvitsisi enää yhtään lisää vetovoimatekijöitä, sillä Suomea on kutsuttu arabimaailmassa muslimien taivaaksi.

Demareiden Eveliina Heinäluoma kertoi vähän aikaa sitten selaiset itsestäänselvyydet turvapaikkajärjestelmästä, ettei saa sulkea silmiä sen hyväksikäytöltä ja kertoi pitävänsä ongelmallisena, jos kielteisen päätöksen jälkeenkin voi jäädä maahan. 
Fanaattisimmat hallituspuolueiden edustajat ja vihervasemmiston äärilaita nostavat tästä valtavan äläkän. Tuollainen on kuulemma nuivaa suhtautumista ihmisoikeuksiin jne. Hallituksen maahanmuuttopolitiikka on kaikkein fanaattisempien ihmisten, vihreiden hallussa. Tämä johtuu siitä, ettätolkun ihmisiäon niin helppo horjuttaa rasismikortilla.

Halla-aho on kutsunut vihreitä vaaralliseksi ääriliikkeeksi. Itselleni asia selkeni viimeistään siinä vaiheessa kun kaikki muut iloitsivat jättimäisen sellutehtaan rakentamisesta Suomeen, niin vihreät olivat huolissaan vain sen ympäristövaikutuksista. Vihreiden ilmastokiihkoilun voisin ymmärtää jollain tasolla jos Suomi oikeasti voisi vaikuttaa ilmastomuutokseen, mutta todellisuudessa meidän päästöt ovat niin mitättömiä, että vaikka Suomi lopetettaisiin huomenna, se ei näkyisi ilmastossa mitenkään. Siitä huolimatta Suomea kipeästi koskevissa investointi kysymyksissä vihreitä ei kiinnosta Suomen etu, vaan ainoastaan ilmasto. Luuleeko joku, että Suomen etu kiinnostaa vihreitä maahanmuuttopoliitiikassakaan? Ei varmaan ole mikään ihme, että olemme maahanmuutossa Ruotsin tiellä.

Persujen
poliittiset vastustajat tosiaan hokevat jatkuvasti miten persut puhuvat koko ajan maahanmuutosta ja liittävät kaikki asiat maahanmuuttoon ja ei muista asioista mitään ymmärrä. Tietenkin persut puhuvat muistakin aiheista kuin maahanmuutto, mutta on totta, että he puhuvat siitä paljon. Asioiden tärkeysjärjestys on politiikassa tärkeää, sillä ei kriittinen suhtautuminen maahanmuuttoon rajoitu pelkästään persujen kannattajiin, sillä yli puolet suomalaisista ei usko islamisista kulttuureista tulevien ihmisten sopeutuvan tänne ja enemmistö haluaisi myös vähentää maahanmuuttoa Lähi-idästä ja Afrikasta, koska valtaosa näistä ihmisistä ei äänestä persuja he nostavat maahanmuuton sijaan jonkin muun asian tärkeämmäksi äänestyspäätöksessään. Toiseksi, koska monet muidenkin puolueiden kannattajista suhtautuvat maahanmuuttoon kriittisesti ja niiden poliitikot suhtatuvat siihen yleensä sallivammin, eli heillä on selvä poliittinen motiivi vähätellä maahanmuuton merkitystä.

Ehkä persujen poliittiset vastustajatkin ovat ainakin osin ymmärtäneet muslimimaista tulevan maahanmuuton ongelmallisuuden, ja siksi he ovat keskittyneet hokemaan, miten vähän sieltä päin maahanmuuttoa Suomeen tulee ja on tullut. Vihervasemmisto myös usein toitottaa miten pientä humanitaarinen maahanmuutto Suomeen on ja suurin osa maahanmuuttajista tulee tänne töihin tai rakkauden perässä. Humanitaarisina maahanmuuttajina pidetään yleensä muslimimaista ja Afrikasta tulleita, mutta olen kuin laskenut tilastoista, että näistä maista tulleita ja heidän jälkeläisiä on Suomessa ainakin 140 000. Lisäksi näistä maista tulleiden määrä kasvaa räjähdysmäisesti. Väestöennusteiden mukaan pk-seudulla Lähi-idästä ja Afrikasta tulleiden määrä yli tuplaantuu seuraavan 15 vuoden aikana. Määrät tuntuvat suurilta siihen nähden miten paljon Suomeen on tullut humanitaarista maahanmuuttoa, mutta täytyy muistaa, että Lähi-idästä ja Afrikasta tänne saapuu porukkaa monin eri syin tänne. Perheenyhdistämiset lisäävät määrää merkittävästi. Lisäksi heitä tulee myös työn,”työn”,rakkauden jarakkaudenperässä.

Aikaisemmassa kirjoituksessani olen tuonut esille, miten vihervasemmistolla on tapana lakaista maahanmuuton ongelmat maton alle. Miksi vihervasemmisto esim. vastustaa maahanmuuton kustannusten laskemista niin kunta kuin valtio tasolla, jos maahanmuutto kerran niin pieni ongelma kuin he uskottelevat? Nuorisorikollisuus keskustelussa sen jälleen näimme, sillä etnistä taustaa ei saisi liittää nuorisojengeihin, koska se kuulemma syrjäyttää nuoret. Osa vihervasemmistonkin äänestäjistä suhtautuu maahanmuuttoon kriittisesti, siksi varsinkin demareiden on vaikea puhua aiheesta. Niin vaikea, että pääministeri on mennyt jopa valehtelemaan omista kannoistaan huolestuneelle kansalaiselle. Jopa vasemmistoliitossa ollaan hermostuttu Li Anderssonin turvapaikanhakijoihin kohdistamaan hyysäykseen. Olen pistänyt merkille ettei Li:ltä ole kuultu tämä jälkeen yhtä älyttömiä kommentteja.

Vihervasemmiston mukaan Suomi on onnistunut maahanmuutossa, koska olemme kaukana Ruotsin tilanteesta. Tämä kuitenkin johtuu vain siitä, että meillä maahanmuuttaja määrät ovat vielä paljon vähäisempiä, mutta laadullisesti mekin olemme epäonnistuneet surkeasti. Maahanmuuttajanuorten syrjäytymisriski on järkyttävä, koulumenestys on surkea, Isisiin liittyminen ennätyksellistä , yli puolet Helsingin raiskauksista on maahanmuuttajien tekemiä, työttömyys korkea ja segregaatio kehitys on jo pitkällä sekoittavasta asuntopolitiikasta huolimatta. Ja kaikki tämä maksaa ihan järkyttävästi. Jos sovellamme samoja keinoja kotoutukseen kuin Ruotsi onko joku ihme, että tulokset ovat yhtä surkeita?

Eikä ongelma ole pelkästään vihervasemmistossa, sillä kokoomuskin kannattaa Ruotsin mallista maahanmuuttopolitiikkaa ainakin työperäisen maahanmuuton osalta, vaatiessaan tarveharkinnan poistamista. Ruotsi on epäonnistunut myös kehitysmaista tulevan työperäisen maahanmuuton osalta. Kokoomuksen vaatimukset avata rajat täysin matalapalkkaiselle työperäiselle maahanmuutolle kuulostavat oudolta, sillä puolueesta kuuluu jatkuvasti taivastelua siitä miten vain pieni osa suomalaisista on nettoveronmaksajia. Siksi herää kysymys, johtuuko kokoomuksen avointen rajojen politiikka maahanmuuton kohdalla siitä, että puolueen taustalla on henkilöitä, jotka hyötyvät halvasta ulkomaalaisesta työvoimasta? Vai johtuuko se siitä, että ollaan likaa kuunneltu Juhana Vartiaisen pähkähulluja talousteorioita maahanmuutosta? Humanitaarisenkaan maahanmuuton osalta kaikkia kokoomuspoliitikoita ei erota vihervasemmistosta. Esimerkkinä, vaikka puolueen tuoreen tuoreen Helsingin pormestari ehdokkaan Kirsi Pihan ulostulot maahanmuutosta. Myös puolueen eduskuntaryhmän puheenjohtaja on ehdottanut pakolaiskiintiön kymmenkertaistamista.

58 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kilttimies
Kilttimies
12.3.2021 02:12

Ei pitäisi toisen hölmöydelle nauraa, mutta nauretaan silti tälle vanhalle vitsille:

https://www.akavalainen.fi/akavalainen/mielipiteet/kohti_parempaa_eurooppaa/kausi_2014_2019/balkanin_maanteilla_taivaltaa_korkeakoulutettujen_joukko

”Puolet Välimeren yli kiikkerissä kumiveneissä saapuvista syyrialaisista turvapaikanhakijoista voisi olla akavalaisia, kirjoittaa europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri kolumnissaan.”

Ei tainnut montakaan akavakelpoista kestää pitkää marssia Suomeen ja ne muutama kirurgit osoittautuivat uskonsa kautta oppineiksi kaulakirurgeiksi. Tosin syyrialaisia kirurgeja ei tainnut tulla yhtäkään.

kanander
11.3.2021 10:43

Erinomainen artikkeli linkkeineen. Tack.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
11.3.2021 14:16
Vastaa...  kanander

Kiitoksia!

Johan Vapaapiha
Johan Vapaapiha
28.2.2021 18:58

Helsingforsin pormestariehdokkaita ilmestyy kuinTaikasieniä sateella.
Se tapa jolla kaupunki kasvaa ja kansainvälistyy, muuttaa sosiaalista elämää niin kouluissa, kirjastoissa kuin kaduillakin. 
Muutosvastarinta on yleensä huono asia, mutta tässä tuossa yhteydessä tarvitaan nimenomaan juuri sitä.

Antti
Antti
25.2.2021 05:03

Persut saisivat uutta kannatusta lupaamalla hölmöille eläkeläisille vaikka pari sataa vappurahaa, jota ei tietenkään annettaisi sossujen tapaan vaan selitettäisiin jotenkin. Kyllä se läpi menisi

Sissi82
Sissi82
24.2.2021 20:57

Herätkää KAIKKI SUOMALAISET, Seuraavissa vaaleissa ei yhtään ääntä mutuja kannattaville vihreille, tai muille puolueille jotka suosivat kusipäistä maahanmuuttoa.
ÄÄNESTÄKÄÄ KAIKKI PERUS SUOMALAISIA.
Niin saadaan loppu kaikelle järjettömyydelle.
Mutujen joukko palautukset käyntiin.
Suomi jälleen omavaraiseksi ja hyvinvointi valtioiksi, täydeksi vastakohdaksi Ruotsille.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
23.2.2021 16:44

Aiheeseen liittyi tämän päiväinen Halla-ahon FB-päivitys

”Hesarin mamukiima yltyy vaalien lähestyessä. Maksumuurin takana olevassa kirjoituksessa sanotaan mm. näin:
”Kuntien valtuutetut eivät päätä EU:n suunnasta, eivät elpymisrahastosta eivätkä siitä, häädetäänkö Helsingistä kommunistit.
Kuntien valtuutetuilla on sen sijaan valtaa juuri siihen, mikä on jokaista kuntalaista lähellä: esimerkiksi siihen, miten hyvin lapsia ja vanhuksia hoidetaan. Hoitoalan pahentuvaa työvoimapulaa ei kerta kaikkiaan voida hoitaa muuten kuin houkuttelemalla työvoimaa ulkomailta ja kouluttamalla tulijoita. Ne, jotka haluavat kuntalaisten parasta, eivät kaipaa maahanmuuton rajoittamista vaan sen kasvattamista nopeasti.”
Kun perussuomalaiset ovat pitäneet yllä maahanmuuttoteemaa, Hesari on kärkkäästi muistuttanut, että maahanmuutosta ei päätetä kunnissa”

Taloudellesesti olisikin jörkevämpää maksaa hoitajille sellaista palkkaa, että suomalaisia alkaisi taas hoitotyö kiinnostamaan. Sillä työttömästä koituu kuitekin kustannuksia yhteikunnalle, jos hän siirtyy hoitajaksi hänen kulunsa vain vähän suurenevat. Vastaavasti yhteiskunta joutuu kustantamaan kokonaan rajojen ulkopuolelta haalitun maahanmuuttajan kulut kokonaan. Tuohon kuluerään saa laittaa vielä ison kertoimen eteen, kun mukaan lasketaan perheen yhdistämisistä seuraavat kulut.

Ali Kessu
Ali Kessu
23.2.2021 14:13

Tulee aina niin etova olo, kun näkee tuon ohisalon naaman.

Tänä päivänä äärioikeisto on yhtä kuin maahanmuuton vastustus. Ennen se oli jotain muuta, äärioikeisto edusti suurpääomaa, näin ne ajat ja termit muuttuvat.

Mielestäni karin piirtämänä kommunistitkin näyttivät mukavilta verrattuna tähän ohariin.

juhaII
juhaII
22.2.2021 20:28

Tänään oli ”persu pirujen” lehdessä uutinen, että Norja on yhtälailla kusessa nk. maahanmuuttonsa kanssa aivan samoissa askelissa kuin Suomikin. Ruotsista nyt puhumattakaan, jota olisi enää edes turha mainita näissä yhteyksissä.

Olen sen verran nilhisti ja kyyninen ihmnen jo ikäni puolesta, ettei muutaman demarin puheet ole kuin lähestyvien tai loittonevien kunnallisvaalien vaalikampanja taktiikkaa. Varsinkin kun Jussi Halla-aho pyrkii Helsingin kinkeripiirin pormestariksi. Siis mie4s, jota on ”rotutohtoriksikin” tituleerattu YLE:n TV-uutisissa.

Olipa sitten puolue mikä tahansa aikoina erinä. Aina puoluetta vie ne kuten kokonaista maatakin kaikkein vähämielisimmät hömpät, joilla ei ole järjen häivää eli ”jalat tukevasti maassa”. Sitten on yksi tai kaksi jäärää, joilla realistinen käsitys yhteiskunnallisista asioista ja kykyä ymmärtää syy- ja seuraussuhteita. Mutta kuten niin tavallista. He ovat vähemmistössä eikä heitä kuuntele kukaan.

Keskustassakin on yksi savolainen vastarannan kiiski, jokab ei kannata EU:n koronapakettia ja on esittänyt kärkevän vastalauseen suomalaisen turvetuotannon alasajamiseksi nk. ”ilmastonmuutoksen” nimissä!

Vote Right
Vote Right
22.2.2021 17:28

”Luteet, torakat ja loiset ensin. Sinä itket. Sinä maksat. Haista sinä, Suomalainen, paska.” – Vasemmistopuolueet

Antti Tifa
Antti Tifa
22.2.2021 17:22

Edellisviikolla nämä demarit ilmeisesti nukkuivat tai olivat keskittyneet johonkin muuhun? Painoivat ilmeisesti väärää nappia kun persujen muutosehdotuksesta äänestettiin.

Antti Tifa
Antti Tifa
22.2.2021 17:25
Vastaa...  Antti Tifa

Ja sieltä niille jotka eivät seuraa mitä eduskunnassa tapahtui. Oisko tekopyhää SD vaalipaskaa ?

Tulppaania ikeneen
Tulppaania ikeneen
22.2.2021 13:59

Suikkivan näköinen suu tytöllä

Olispa bikinikuva
Olispa bikinikuva
22.2.2021 16:45

Miltähän sen paljaat pakarat näyttävät?

Ohmygod
Ohmygod
22.2.2021 09:08

Miksi Paavo päästää palstalle tuollaisia ylipitkiä sekopääsaarnoja?

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
22.2.2021 09:18
Vastaa...  Ohmygod

Kerrotko mikä tekstissä on sekopäistä? Mikä siinä ei pidä paikkaansa?

Anonyymi
Anonyymi
22.2.2021 10:21
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Antaa noiden sekopäiden vaahdota, kun ei näytä olevan mitään järkevää sanottavaa. Parasta hypätä yli kun näkee nimimerkin.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
22.2.2021 19:58
Vastaa...  Anonyymi

Niin, nämä vaahtoojat saattavat olla piffiläisiäkin jotka tulevat tänne vain trollaamaan.

Perkele
Perkele
22.2.2021 06:21

Eikö näitä vitun tekstejä vieläkään oikolueta ? Ne vitun virheet vittuun ja sen jälkeen vasta julkaisette siig hail

Lebensraum
Lebensraum
22.2.2021 04:05

Suomalaiset miehet ovat vain niin cuckold, kun antavat tällaisten kommariämmien määrätä asioistaan ja rahoistaan.

Setä
Setä
22.2.2021 10:08
Vastaa...  Lebensraum

Mikä on cuckold, ja mitä suosittelisit kommariämmille tehtävän?

Näinhän se on
Näinhän se on
22.2.2021 03:04

Lyhyt, ytimekäs ja osuva analyysi.

pöh
pöh
22.2.2021 00:05

Ikävä kyllä ei Suomessa ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin persut.
Pienpuolueiden äänestäminen on täysin turhaa, koska nyt on viiminen mahdollisuus vaikuttaa yhtään mihinkään.
20-vuoden päästä peli on pelattu, ja niin kauan menisi että yksikään pienpuolue nousisi isommaksi.

rellinen
rellinen
24.2.2021 12:10
Vastaa...  pöh

Peli on pelattu aikoja sitten, eikä ”valaistumista” sen suhteen ole näköpiirissä.
Huligaani hamppari tekee mitä tahtoo ja persutkin seuraa perässä, vähän vastaan vikisten. Muut eivät edes vikise.

Valtsu
Valtsu
21.2.2021 21:57

”Hallituksen maahanmuuttopolitiikka on kaikkein fanaattisempien ihmisten, vihreiden hallussa. Tämä johtuu siitä, että ”tolkun ihmisiä” on niin helppo horjuttaa rasismikortilla.”

Tämä osoittaa, että niin kutsutut tolkun ihmiset eivät ole tolkun ihmisiä, vaan johdateltavia lampaita ja pelkkiä paskahousuja, jotka miettivät lähinnä sitä, ettei minua vaan päästäisi sanomaan rasistiksi.
Oikea tolkun ihminen sanoo, että ”aivan sama teidän komunistien haukkumisille, sanokaa vaikka Hitlerin manttelinperijäksi, mutta touhunne on loputtava”. Oikea tolkun ihminen ei äänestä puolueita, jotka mokuttavat.

Tästä yllättyi kuka
Tästä yllättyi kuka
21.2.2021 22:24
Vastaa...  Valtsu

Totta luvataan 100€ vapuksi. Meni monelle täydestä. Sekin sitten peruttiin ja aktiivimallikin tulee takaisin ”perumisen” jälkeen. No pettymys oli muutkin SDP ns. ”lupaukset”. En oikeasti näe mitään järkevää syytä/perustetta jollekin SDP ja Vihreiden äänestämiseen. Sama alamäkin siellä nyt jatkuu taas. Sanna Marin on kovassa johdossa huonoin pääministeri kisassa.

Tolkun ohminen ei ikinä näitä äänestä.

Anonyymi
Anonyymi
22.2.2021 10:18
Vastaa...  Valtsu

Toinen vihervasemmiston käyttämä haukkumasana on natsi. Tätä koskevia asioita myös media viljelee ahkeraan, sen sijaan kommunismin sadoista miljoonista (Stalin ja Mao) uhreista ollaan aika hissukseen. Onpa jopa Kokoomuksen pormestariehdokas Kirsi Piha huolissaan siitä, kun huippuosaajat ulkomailta ei tule Suomeen, kun täällä on niin ahdasmielistä ja natsikulkuekin marssii ikkunan alla. Toivottavasti Helsinki valitsee hänet, niin saavat takuulla mitä tilaavat!

rellinen
rellinen
22.2.2021 11:59
Vastaa...  Anonyymi

Kirsi Piha on yksi näistä punakaartin idioottikokkareille tyrkyttämistä vääristä hevosista. Kokoomus on jo niin märätetty ja porvarius piiskattu siitä pois, ettei näiden piilokommareiden tarvitse enään edes peitellä todellista luontoaan.

rellinen
rellinen
23.2.2021 12:35
Vastaa...  rellinen

Mikäköhän mielisairaus kepun ja kokoomuksen äänestäjiä riivaa kun he kerta toisensa jälkeen antavat äänensä näille punakaartilaisiksi tai punakaartin aisankantajiksi(esim. maanpetturi urpo, myy kakkanen, jihad sipilä) paljastuneille kellokkailleen ja uskovat heidän höpinöitään.
Punikkipolpoko se tekee ihmiset hulluiksi? Mikä mätäpaise tätä maata vaivaa? Tuskinpa näin on parissa vuosikymmenessä voinut käydä. Satavuotinen myyräntyö pikemminkin. Punainen cosa nostra.

Ben Dzinni
Ben Dzinni
22.2.2021 13:20
Vastaa...  Anonyymi

Jåå-å rautasaappaat kalisevat joka puolella. Onneksi hellsinki on länsimaisen sivistyksen viimeisiä linnakkeita, joka täyttää väestönsä huippuosaajilla. Jotka eivät tietenkään työllisty rakenteellisen rasismin, ja muiden toksisten ilmiöiden takia. Kyllä ellun kana tietää.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
21.2.2021 21:18

Olisin voinut vielä kirjoittaa, että maahanmuuttoliittyy kiinteästi moneen asiaan, kuten kouluihin, sillä varsinkin suurissa kaupungeissa monissa kouluissa on paljon mamuja. Työmarkkinoihin maahanmuutto liittyy kiinteästi, sillä monillla alloilla on paljon maahanmuuttajia töissä, tämä on johtanut esim. palkkojen laskuun. Seksuallirikoksiin, sillä tietyt maahanmuuttajaryhmät ovat räikeästi yliedesutetuina niissä ja näin se lisää rutkasti niiden kokonaismäärää.
Lopulta maahanmuutto liittyy ihan kaikeen, sillä ne rahat jotka käytetään maahanmuuttoon voitasiin käyttää moneen muuhun asiaan. Esimerkiksi vanhuksiin kuten yllä todettiin.

Toiseksi olisin meinasin kirjoittaa mistä kaikesta huomaa, että ”tolkun ihmisiä” on helppo horjuttaa rasismikortilla. Sen näkee jos siitä, että on aivan varma, että valtaosa ihmisissä ei näe jatkuvasti rasismia ruokapaketeista, mutta silti niitä muakataan jatkuvasti fanaatikkojen mukaan. Esim.eskimopuikot. Kun somalien korisjoukkue häiriköi ja uhakaili nuoria suomalaistyöttöjä Espoossa, niin paikallinen kokoomuspoliitikko toisen julkisuuteen, mutta myöhemmin poisti päivityksen ilmeisesti rasistileiman pelossa.

Minäpä linkitäs partisaanin aihetta käsittelevän artikkelin tähän, sillä tuskin kaikki ovat siitä kuulleet.
https://www.partisaani.com/news/race/2020/12/13/poliisi-tutkii-espoossa-tapahtunutta-pesisjoukkueen-raiskausuhkailua-uhrit-8-9-vuotiaita/

Anonyymi
Anonyymi
22.2.2021 10:11
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Rasismikortti kaivetaan aina esiin, kun faktat väittelyssä loppuu. Suurin osa sen käyttäjistä ei edes tiedä, että se liittyy AINA rotuun, ei mihinkään muuhun.

Tästä yllättyi kuka
Tästä yllättyi kuka
21.2.2021 21:08

No samaa ajavat kanssa SDP, koska ovat Vihreät 2 puolue todellisuudessa. Näkeehän sen tuossa polttomoottorikielto vimmassakin ja samanlaisessa ”pelastetaan maailman ilmasto”, pelleilyssä. Kyllä nyt sai hyvät naurut kun tulikin tavallinen kovan pakkasen ja lumen talvi, niin oho, jopas loppui ”ilmastonmuutos”, öyöhöttäminen kuin seinään. Sössihän hallitus tämän romutuspalkkio huijauksen todella hienosti. Tosin minusta se oli jo toimiessaan huijausta lähinnä.

Uusi auto on todella järjetön hankin. Kun sen saat maksettua, on hinnasta sulanut yli 50% ja moottori alkaa olla ehtoopuolella. Johtuen niiden osien suunnittelusta, että saadaan matalampikitkainen moottori paremmalla hyötysuhteella. Osien kestävyyden kustannuksella.

Sitten takaisin maahanmuuttoon, niin Ruotsin tiehän on näkynyt jo pitkän aikaan Suomella. Sekä ei ole oikein muuta vaihtoehtoa äänestää kuin perussuomalaiset.

Mitä helvettiä Suomi tekee ”työperäisellä maahanmuutolla”, kun on ihan omiakin kansalaisia työttöminä ihan tarpeeksi.

Anonyymi
Anonyymi
22.2.2021 07:14

Laksutavasta riippuen niitä omia työttömiä on 250 000 – 400 000 ja kaikki osaavat ainakin lukea ja kirjoittaa sekä puhua jompaa kumpaa maan virallisista kielistä. Siitä huolimatta vuosittain 1000:n kiintiöpakolaisen lisäksi maahan halutaan vieraasta kulttuurista väkeä, joilta puuttuu alkeellisimmatkin taidot pärjätä länsimaisessa yhteiskunnassa ja kuvitellaan vielä hurskaasti, että juuri he helpottavat järkyttävää ”työvoimapulaa”. Suomestako ei olisi löytynyt muka esim. Rauman telakalle työntekijöitä? Höpö höpö! Nykyään kaikenlaiset rakennustyöt on ketjutettu niin monen alihankkijan kautta, että se mahdollistaa alemman palkkauksen toisen maan kansalaisen omistaman yhtiön kautta. Aina joku taho hyötyy avuttomista laeista, jotka ovat täynnä porsaanreikiä. Suomalaisilta viedään työt, kansallisomaisuutta on myyty surutta ulkomaille ja seuraavana on jo menossa kaivannaisten ryöstö maaperästä ulkomaalaisille omistajille; jäljelle jää niiistäkin vain raiskatun luonnon ennallistaminen.

Risto Jääskeläinen
21.2.2021 19:34

Maahanmuutto on miltei samanlainen poliittinen yleistekijä kuin ilmastokin. Vähänhän täällä on asuttuja paikkoja, mihin ilmakehä ei ulottuisi. Maahanmuutto taas liittyy ainakin verokertymän käyttöön, jolloin se kytkeytyy kaikkeen, mitä budjetissa on. Mikä raha on mennyt maahanmuuttotoimiin, sitä rahaa ei ole enää nälkäisille vanhuksille.

Koska vihreätkin on nainittu, niin kytkenkin nuo kaksi yleistekijää yhteen: maahanmuuton ilmastovaikutusarvio. Sitähän ei ole, vaikka (taikka koska?) vihreät ovat hallituksessa. Globaalisti tarkasteltuna maahanmuutto päiväntasaajalta napapiirille kasvattaa ihmiskunnan päästöjä, kun maahanmuuttajan hiilijalanjälki kymmen- tai satakertaistuu. Vaikka vihreät ovatkin globalistinen ilmastonvakiointipuolue, niin sillä taitaa olla vielä joitakin ”korkeampia” arvoja, joihin artikkelin kuvituskin viittaa.

Varo YLEn valehtelevaa
Varo YLEn valehtelevaa
23.2.2021 06:23

Lisäänpä Riston innoittamana muutaman asian tähän vireisiin virheisiin ..

– Oikea vihreä, P Linkola: maailman väestöstä pitäisi kuolla suuri osa – ja maailma pelastuu
– kun raketti-insinööri ja aivokirurgi lähtevät Afrikasta, menettää se valtavasti osaamistääomaa
– kun moniosaaja lähtee Afrikasta, joutuu hän keräämääm tuttujen ja sukulaisten rahat matkaansa, ja taas lähti pääomaa
– kun moniosaja pääsee ilmaiseen ylöspitoon, sana leviää lähtöalueelle ja innoittaa entistä runsaampaan lapsituotantoon; kyllä niistä joku pääsee raharikkaaseen Eurooppan – lähettämään rahaa!!

Niin ikävältä kun se tuntuukin, kaikki lapsilukuun liittyvä avustaminen ja kannustaminen noilla lähtöalueilla on heti lopetettava. Väärä avustaminen laittaa setelipainon käyntiin.

Kaikki, mutta vähäinen avustaminen on panostettava kestävän infrastruktuurin luomiseen noissa maissa. Sekin tehtävä on mahdoton klaanikuntien kyräillessä toisiaa.

Ihmisen aiheuttama lmastonmuutoksen osa on kiinni ihmisten määrästä tällä planeetalla. Mitä vähemmän ihmisiä, sitä vähemmän kulutusta.

Linkola jätti aikanaan nämä vogue-vihreät. Järki-ihmisen on helppo ymmärtää Pentin ratkaisu. Mene ja tee sinä samoin!

Suomalainen Suometar
Suomalainen Suometar
21.2.2021 19:27

Me olemme Suomenkansana valtavan rikoksen uhreja. Itse en ole anteeksiantavaista lajia, koska se ei tuo oikeutta uhreille. ”Mitään asiaa ei ole ratkaistu, ennen kuin se on ratkaistu oikein”.

Tumppurainen
Tumppurainen
21.2.2021 19:26

Vieläköhän Tytti estää tapaamisia, vai joko ex. mies on kyykytetty hautaan?

Rahaa muiden hengen kustannuksella
Rahaa muiden hengen kustannuksella
21.2.2021 19:23

Ainakin raumalainen telakkabisnes näyttäisi olevan paikallisten henkeä tärkeämpi asia, ehkä Persut eivät ihan turhaan moiti tuota avointen rajojen politiikkaa.

Melkein koko telakan työväestö koostuu ulkolaisista ja melkein jokaisella on testeissä todettu korona, telakkaa ei suljeta ja porukka kulkee iltaisin sekä viikonloppuisin kirpputoreilla sekä ostoskeskuksissa, ei puhettakaan mistään karanteenista.

Se on kenties tärkein asia kannaltamme
Se on kenties tärkein asia kannaltamme
21.2.2021 18:33

Kyllä se on hyvinkin perusteltua, koska koko lkehitysmaalaisten maahanmuutto-ongelma ei ole kadonnut mihinkään.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
21.2.2021 18:05

Maahanmuutosta tulee puhua koko ajan myös siksi, että se on tavalla tai toisella koko ajan läsnä jokapäiväisessä elämässämme. Melkein joka päivä saa lukea raiskauksesta, puukkouskusta, joukkotappelusta tai lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Mainokset pursuavat etnistä väriä ja suurten kaupunkien katukuva kehitysmaalaistuu vinhaa vauhtia. Noin kantaväestön edustajana tämä kehitys väistämättä herättää muutamia kysymyksiä:

1. Onko meiltä kysytty, mitä mieltä me olemme ja haluammeko tätä

2. Onko tämä kehitys markkinoitu meille rehellisesti niin sisällön, määrän kuin hinnankin osalta

3. Mihin tämä kehitys johtaa

4. Mitä tämä kehitys maksaa ja mistä rahat otetaan

5. Jos Suomen pakolaiskiintiö on ollut muutama sata vuodessa plus vuosina 2015 – 2016 tulleet, miten katukuva suurissa kaupungeissa on muuttunut niin paljon. Paljonko tulijoita on todellisuudessa ollut ja onko kaikki tilastoitu asianmukaisesti

Vaikka taustalla ei olisikaan tarkoituksellista salaliittoa, on maahanmuutosta väistämättä tekijöitä, joiden ansiosta se kääntää ihmisten huomion ongelmista toisiin. Maahanmuuton ja maahanmuuttajien puolustaminen antaa ihmisille tunteen, että he voivat auttaa ja vaikuttaa, kun päättäjätkin tuntuvat olevan suvaitsen kanssa samalla puolella ja maahanmuuttajahankkeisiin annetaan rahaa. Tottakai onnistumisen tunne kannustaa jatkamaan samaa rataa. Auta armias, jos pitäisi puolustaa kotimaisia pitkäaikaistyöttömiä, asunnottomia alkoholisteja, mielenterveysongelmaisia tai kotihoidossa olevia vanhuksia.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
21.2.2021 18:40

Siis suvaitsevaisten.

Suomi Finland
Suomi Finland
22.2.2021 11:05

Nuo numeroidut kysymykset 😀

Siinähän se on koko setti.

3 kohtaan osaan vastata:

Kehitys johtaa samaan tulevaisuuteen kuin Ruotsissa:
ganstereita siellä, ganstereita täällä
raiskauksia, pahoinpitelyjä, halal- teurastuksia (sekä ihmisten, että eläinten)

Ja ne maahanmuuttajat, jotka kenties haluaisivat elää kunnolla joutuvat elämään gansterien komennossa eikä kukaan pysty asialle yhtään mitään. Omerta. Rynnäkkökivääri, käsikranaatti, huumeet (Me polpossa emme ole kiinnostuneita ruohonjuuritason huumemyyjistä, vaan olemme isojen kalojen perässä. Tosin valtameri on suuri ja verkkomme silmät ovat harvat, niin käytännössä emme tee mitään muuta kuin räi kattoon).

Klaanit, mafia, raa’at liivijengit.

Todellista rikkautta, eikö totta?

Kotimaassa on omat rikolliset joka tapauksessa. Ulkomaisia kilpailijoita ei kaivata.

mutta kun sopimuksissa sanotaan
mutta kun sopimuksissa sanotaan
21.2.2021 18:03

Kyllä kaikki vähänkin maailmaa nähneet päättäjät ymmärtävät että kehitysmaamuslimien asuttaminen Suomeen tulee polarisoimaan yhteiskunnan kehitysmaan kaltaiseksi. Keskiluokka näet kutistuu verotaakan ja työttömyyden kourissa.
Punavihreät toimivat kuin globalistien palkkaamat saneeraajat, joille on annettu tehtävä downshiftata suomalainen elintaso ja yhteiskuntarauha maailman maiden keskiarvon tasolle.
Nykykepu lukeutuu noihin punavihreisiin.
Kokoomus näkee silmissään vain halpatyöntekijöitä ja RKP vain ministerinsalkkuja.

rellinen
rellinen
22.2.2021 11:53

Punavihreät toimivat kuten kgb-mafian tyyliin kuuluu. Länsi nurin. Länttä vahingoittavaa politiikkaa hyvyydellä perustellen.

Lebensraum
Lebensraum
22.2.2021 04:11
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Pitääkö sun anella joltain duunari-Paavolta armoa ja ymmärrystä. Kasva aikuiseksi. 🙂 No joo. Kokkareista ei taida löytyä enää yhtään rehellistä yrittäjää, joten ne korporaattikommarit voi jo lähtökohtaisesti salaliitoista unohtaa.

Lebensraum
Lebensraum
22.2.2021 05:07
Vastaa...  Lebensraum

https://www.youtube.com/watch?v=Dy6MpsDPKts

Ja ihan vain muistutuksena kaikille Halla-aho faneille. Esim. Nightwishin rinnalla te ja teidän mestarinne puheet: te ollette kirjaimellisesti pelkkää paskaa. 😀

Lebensraum
Lebensraum
22.2.2021 06:52
Vastaa...  Lebensraum

Vielä yks juttu ennen töihin lähtöä. Luuletteko te kovimmatkaan mestarifanit, että teidän vitun typerien persujen tuumaustunnit Matti Putkosen, Halla-ahon ja Purran johtamana sais edes 1/10000 osan katselijakertoja verrattuna Nightwishin videoihin. 🙂

Lebensraum
Lebensraum
22.2.2021 09:06
Vastaa...  Lebensraum

Se on mielenkiintoista, kun itse yrittää hehkuttaa suomalaisten menestystä maailmalla, kuten Nightwish. esim. tää video yli 120 milj. katsojaa. https://youtu.be/hTdhXxxWREo ja täällä sivustolla kaikki persut katkerana kun heidän mestari tai tynkkynen ei saa kuin max. kymppitonnin. Mut hei: miks te persut ette osaa nauttia ja arvostaa muiden suomalaisten menestymisestä.

Lebensraum
Lebensraum
22.2.2021 09:08
Vastaa...  Lebensraum

Siis kuulutteko te persut kuitenkin samoihin porukoihin Tytti Tuppuraisen kanssa.?

Setä
Setä
22.2.2021 10:04
Vastaa...  Lebensraum

Et taida pihviläinen töissä käydä, kun olet noin vauhdissa. Naitti on paskaa, joten kokeile Darkthronea, ja ehkä paranet ongelmistasi. T hoitsu tauolla.

Anonyymi
Anonyymi
22.2.2021 10:08
Vastaa...  Lebensraum

Kaikenlaisia rinnastuksia; Nightwish ja Jussi Halla-aho!🤣😂🤣

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
22.2.2021 14:56
Vastaa...  Lebensraum

Mikäli rinnastaa Nightwishin ja Halla-ahon/persut on joko ikä tai ÄO tai pikemminkin molemmat alle 15.

Sissi82
Sissi82
24.2.2021 20:46
Vastaa...  Lebensraum

Wittu mikä ääliö

Huru-ukko
Huru-ukko
22.2.2021 12:50
Vastaa...  Lebensraum

Mikä on naivisth?? eiku nigtwist? en oo koskaan kuullukkaan…Onko se joku mölykööri??

Antti Tifa
Antti Tifa
22.2.2021 17:16
Vastaa...  Huru-ukko

Juu on mut ei se ota kantaa maahanmuuttoon koska ei voi. Jos ne sanois jotain poikittaista niin nää Lebensraumit ulvois poikottia, rasismia tai ihmisvihaa. Virallisesti mölyköörien kuuluu kannattaa rajatonta maailmaa ja vapaata liikuskelua sosiaaliturvan perässä.