Aiheuttaako koronarokote haittavaikutuksia?

Saan usein erilaisia tiedotteita, joita julkaisen jos parhaaksi katson. Koronarokotteiden myötä Pt-mediaa lähestytään melko paljon erilaisilla jutuilla, joissa kerrotaan koronarokotteen haitoista.

Julkaisen nyt yhden, jonka on lähettänyt Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR.

 

Hoito-ohjeet koronarokotehaittoihin sensuroitiin – mihin maailma on menossa?

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR julkaisi eilen videohaastattelun biologi ja bioresonanssitutkija Marjo Urbanskista. Haastattelu sensuroitiin nopeasti YouTuben taholta, kuten on käynyt lukuisille muillekin riippumattomille asiantuntijoille koronakriisin aikana. Nyt MKR haastaa kansanedustajat puuttumaan sensuuriin, sillä potilaiden auttamisen estäminen on jo rikollista.

 

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR ei jäänyt lepäämään laakereilleen, kun YouTuben kaltaiset ylikansalliset korporaatiot yrittävät uhrata suomalaisten terveyden omien miljarditienestiensä vuoksi. Vaikkakin suurin ja tunnetuin, YouTube ei ole ainoa videopalvelu, esim. Bitchute ja suomalainen TokenTube ovat vielä pystyneet vastustamaan sensuuria vaativia rikollisia tahoja. Monet kansalaiset ovat pyytäneet hoito-ohjeita koronarokotteiden aiheuttamiin haittavaikutuksiin ja apua he myös saavat.

MIKSI ROKOTEMAANINEN MILJARDÖÖRI SAA MÄÄRITELLÄ VIRALLISEN TOTUUDEN?

YouTuben lisäksi Facebook, Google, Instagram ja Twitter ovat sensuroineet hyvin vahvasti kaikkea Maailman Terveysjärjestö WHO:n linjasta eriäviä lääketieteellisiä näkemyksiä. Jopa maailman huippututkijat, lääkärit, Nobel-voittajat, rokotekehittäjät ja lääketeollisuuden sisäpiiriläiset on tieteellisistä todisteistaan huolimatta poistettu ”Big Techin” taholta nopeasti disinformaationa. Tieteellinen debatti puuttuu täysin, ”vain WHO:n linja on totuus”.
Ongelmana tässä on, että WHO:n suurin rahoittaja taas, jopa suurempi kuin yksikään valtio, on Bill ja Melinda Gatesin Säätiö. Tämä säätiö antaa hyvin avokätisesti rahaa, mutta korvamerkittynä rokotteiden edistämiseen, toteuttaakseen perustajansa, tietokonemiljardööri Bill Gatesin pakkomielenomaista haavetta saada koko maailma rokotetuksi. Voidaan siis sanoa rokotemaanisella miljardöörillä olevan enemmän valtaa ”virallisen totuuden määrittelemisessä” koronakriisiin liittyen kuin kenelläkään lääkärillä. Mutta pitäisikö näin olla? Entä mitkä ovat seuraukset?
Gatesin lisäksi myös lääketeollisuudella ja rokoteyhtiöillä on käytettävissä paljon rahaa median, terveysviranomaisten ja päättäjien lahjontaan, kuten pääministerimme Sanna Marinin blogi Raharikas Lääketeollisuus paljasti jo vuonna 2010.

 

RIIPPUMATTOMAT ASIANTUNTIJAT SENSUURIN KOHTEENA

Ulkomaisten lääkäreiden ja tutkijoiden lisäksi myös suomalaiset ovat joutuneet rajusti sensuurin kohteeksi. Erityisen arka paikka tuntuu olevan geeniteknologisten rokotteiden turvallisuusongelmien paljastaminen. Mutta nyt sensuuri on yltynyt, sillä jo pelkkä toimivista koronahoidoista kertominen aiheuttaa sisällön poistamisen videopalveluista ja sosiaalisesta mediasta.

MKR:n oman lääkärin Mikael Kivivuoren haastattelu Mikko Kemppe podcastissa sai nopeasti yli 100 000 katselukertaa YouTubessa ennen kuin se sensuroitiin.

LÄÄKÄRIT JA ASIANTUNTIJAT VETOAVAT KANSANEDUSTAJIIN SANANVAPAUDEN PUOLESTA

Jonkinlainen suuryhtiöiden harjoittama sensuuri voitaisiin vielä katsoa sormien läpi, mutta kun edes potilaiden henkeä pelastavia tietoja ei saa kertoa julkisesti, silloin pitää viranomaisten puuttua asiaan.
Yli 50 lääkärin Pelastetaan Suomen Lapset -ryhmä esitti tiedotteessaan 2.9.2021 toivomuksensa kansanedustajille ”reagoida sananvapauden ja monipuolisen tiedekeskustelun puolesta, jotta koronakriisi ja sen aiheuttamat kärsimykset saadaan lopetettua Suomessa.”https://pelastetaansuomenlapset.fi/sensuuri-iski-tamara-tuumisen-haastatteluun-rokotejohtaja-rametia-televisiossa-opastanut-kokenut-erikoislaakari-kertoi-koronarokotteiden-riskeista/
Nyt Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR yli 3000 asiantuntijan ja kansalaisen voimalla pyytää samaa kansanedustajilta: ”Tuokaa sananvapaus Suomeen ja puuttukaa suuryhtiöiden harjoittamaan  sensuuriin!” Kuten Marjo Urbanskin lehdistötiedotteessa 10.9. totesimme: koronarokotehaittojen hoitamattomuus voi johtaa vakaviin seurauksiin ja jopa kuolemaan. YouTuben ja muun Big Techin harjoittama sensuuri hoito-ohjeita kohtaan on siis rikollisuutta, joka on verrattavissa avunantona tappoon, nyt uhreina tuhannet suomalaiset. Edellytämme, että viranomaiset puuttuvat asiaan ja kansanedustajat mahdollistavat panoksellaan nopean toiminnan. Toivomme myös median julkaisevan isolla näkyvyydellä koronarokotehaittojen hoito-ohjeita, jotta lääkärien ja tutkijoiden apu tavoittaa potilaat.

Lainaus MKR:stä loppuu.

 

Kommentti: Onko MKR:n sanoissa perää? En voi tietää, koska en itse ole mikään lääketieteen asiantuntija. Moni on sanonut viime aikoina, että ota selvää. Ota selvää mistä? Siis että tällainen lääketiedettä lukematon jorkki lähtee kuuntelemaan jotain Youtube-linkkejä tai lukemaan jotain linkkejä, joiden taustasta ei voi tietää mitään. Ja kun näitä linkkejä lukee, niin tällaiselle kouluttamattomalle jorkille lääketiede muka avautuu siinä määrin, että voisin tehdä ammattimaisia johtopäätöksiä?

Medialukutaito on nykypäivän sana. Jos jonkun linkin takaa löytyy henkilö, joka on väitetty asiantuntija, ja tämä asiantuntija vastustelee 5geetä tai on joogakuru, tai kuten tässä tapauksessa Marjo Urbanski, niin onko tällaisilla ”todistuksilla” mitään arvoa?

Urbanski on eräänlainen bioresonanssihoitaja, joka tarkoittaa: ei yhtään mitään. Bioresonanssihoidot ovat aivan täyttä huuhaata, ihan sama asia kuin juottaa sairaalle siunattua vettä. Bioresonanssihoitoa tarjoava yrittäjä ”löytää” asiakkaistaan vaikka mitä; on sienirihmastoja, matoja, meduusoita ja vaikka mitä. Todellakin: meduusoja.

Kun potilaalla havaitaan tällaisia ”oireita” (kuten meduusoja kehossaan !), niin tähän löytyy lääke: taajustettua vettä. Veteen lisättään oikeita taajuuksia. Tarkasti ei tiedetä, että miten tähän veteen lisätään näitä taajuuksia, mutta taajuus kuin taajuus. 5 megahertsiä vai enemmän?

Urbanski kuuluu siihen samaan koulukuntaan, joka juottaa itselleen ja lapsilleen hopeavettä. Olipa kyse ihan perusinfluenssasta tai koronasta, niin siihen löytyy vastaus hopeavedestä. Taajustettuun veteen verrattuna hopeavesi on myrkyllistä ihmisen elimistölle, kun taas taajuustettu vesi… se tuskin on edes myrkyllistä.

Urbanskin ohjeet, tai ”ohjeet” voivat tosiasiassa saattaa sairaan ihmisen hyvin vakavaan jopa kuoleman vaaraan, koska epätoivoinen potilas saattaa jättää noudattamatta lääkärin määräämiä ohjeita. Jos joku sairaus saatettaisiin parantaa lääketieteen menetelmillä, niin jättämällä nämä keinot pois, potilas kuolee varmemmin, kuin että parantuisi huuhaa-hoidolla.

 

Kun puhutaan koronarokotteen haittavaikutuksista, niin en tiedä mitkä ovat luvut Suomessa. Mutta Ruotsissa, jossa rokotteita on annettu nyt yli 12 miljoonalle ihmisille, mukaanlukien molemmat rokotteet, niin haittavaikutuksia on aivan mitättömän vähän. Jos haittavaikutuksiin lasketaan esimerkiksi sellaiset tapaukset, joissa henkilö pyörtyy pistoksen seurauksena, johtuen piikkikammosta, niin onko tämä oikeasti edes rokotteesta johtuva haittavaikutus? Itsekin saatan valahtaa ihan valkoiseksi verikoetta otettaessa. Tämä on kuitenkin laskettava haittavaikutukseksi, koska ainakin Ruotsissa tällainen haittavaikutus kirjataan.

Sen sijaan ei ole olemassa kuin yksittäisiä kuolemaan johtaneita tapauksia, joissa rokotteen arvellaan olevan suoranainen seuraus kuolemaan. Tiedossa on ainakin pari tapausta, joissa hyvin monisairaat ikäihmiset ovat kuolleet muutaman päivän sisällä rokotteesta. Näissäkään tapauksissa ei voida tosiasiassa tietää, että onko kuolema seurannut itse rokotteesta, vai kehon saamasta shokista johtuen piikistä.

Mitään aivohalvauksia, neliraajahalvauksia, autismia, impotenssia tms. ei ole havaittu.

 

Jep, saan taas tietenkin kauheat määrät paskaa niskaan, kun erehdyin kirjoittamaan rokotteista. Mutta se kuuluu työn kuvaan. Älä oikeasti usko kaikkia aivan älyvapaita huuhaajuttuja, joita sosiaalinen media tuuttaa eetteriin.

Tätä artikkelia EI sponsoroinut joku lääkeyhtiö, vaan ihan puhdas medialukutaito.

Subscribe
Notify of
guest
149 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Totuus

https://www.fimea.fi/tietoa_fimeasta/koronavirus-covid-19-/koronarokotteiden-haittavaikutusilmoitukset/kooste-koronarokotteiden-haittavaikutusilmoituksista

Fimealle tehtyjen haittailmoitusten mukaan 8.9.2021 mennessä 117 potilasta on kuollut Suomessa korona-rokotteen saatuaan. Vakavia haittoja 2394 kpl. Ilmoituksia yhteensä 3657 kpl. (jonossa ilmeisesti n.10 000 haittailmoitusta, joita ei ole ehditty käsitellä)

Eu:n Eudravigilance-järjestelmään on ilmoitettu 20 000 covid-rokotekuolemaa.
https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2021-003960_EN.html

Riittääkö?

jurtsi

pitkälti yli 10000 jonossa jaaa hidastettu käsittely syy ehkäpä vakavien kuolleiden haittailmoituksia? ihmeellinen on muaailma…

jurtsi

eli itsesensurointia. 🙂

Juha R

117 potilasta on kuollut koronarokotteen saatuaan. Kohta on 80 % ihmisistä saanut koronarokotteen, silloin 80% kuolleista kuolee ”koronarokotteen saatuaan”. Koronarokotukset aloitettiin vanhoista, 80+ vuotiasta ihmisistä, joilla oli sairauksia. Ei liene ihme, jos osa heistä on kuollut ”koronarokotuksen saatuaan”. Kaikenlaista huuhaata. Nämä samat foliohatut, jotka ovat kouhottaneet koko koronan olven joku ”eliitin salajuoni ihmisten kontrolloimiseksi” tms sontaa, ovat nyt estämässä normaaliin pääsyä vauhkoilemalla rokotusten vaarallisuudesta. Ihan tuntuu, että ovat vaihtaneet puolta.

On se hurjaa

Joo sellainen kuolemaa vastaan oleva rokote olisi tietysti ihan kätevä.. Mistä noita rokotteitaa saa jonka ottamisen jälkeen ei voi enää kuolla?

Annettuja annoksia: 7 030 758 kuolleita 117 WOW!

Notis

”Koronarokotteeseen” ei ole sama asia kuin ”koronarokotteen saatuaan”.

Kyynikko

Oletko muuten koskaan laskenut, moniko Suomessa on kuollut synnyttyään?
Nyt äkkiä vastustamaan syntymistä, globaali eliitti tienaa sillä!
Ensihätään voi tehdä foliosta ehkäisykierukan.
Kuparikierukka meillä jo on käytössä, mutta mikä niistä tietää, niissä voi olla vaikka kuuntelulaite…
Kannatan alumiinifoliokierukkaa.

ja nyt saunaan

Onneksi meillä on veilä suht vapaa pohjola. Meillä melkein kaikista asioista saa olla oma mielipide. Se, ärsyttääkö se jotakuta kun jotain agendaa kuulee päivästä toiseen, on sitten toinen juttu. …puolin ja toisin…

No, itselle ruoka maistuu ja uni tulee. Joten, tässä asiassa ei kumpikaan osapuoli ole onnistunut ärsyttämään.

On se hurjaa

Joo yhdellä työkaverilla oli käsi kipeä ja sitä kirosi kerran, töissä on joku 70 tyyppiä, tietysti kaikki on ukkoja(no pari naista mutta ne on äijiä) ja ne ei kitise joten ei ollut niin paljon haittavaikutuksia ja kaikki tulivat kuolleinakin töihinkin(parilla oli krapula)…

Qroquius Kad

Muistetaan nyt kuiten, että meillä Suomessa körinään sairastuneen tiedetään vain reilu 100 000.
Kuolleita on koko epidemian aikana saatu aikaan vain vähä reilu tuhat;
samaan aikaan kausi-influenssaan ei ole kuollut ketään, vaikka se tavallisesti niittää suunnilleen tuon määrän?

Körinäkuolleemekin ovat kuin kausilunssan viemiä:
mediaani-ikä vähän reilu 82 vuotta ja kaikilla melkoinen määrä kroonisia sairauksia alla.

Körinä EI OLE mikään kiva juttu, JOS osuu kohdalle, MUTTA
todennäköisyys on todistetusti hyvin pieni, kun pitää käsivarren mitan etäisyyden lähimmäiseen eikä nuole tämän naamaa, kuten meillä Suomessa ei ole tapana.

Kun noudattaa perinteistä suomalaista käytöstapaa, kuolemaan tai vammautumiseen johtavan körinän saaminen on negatiivinen lottovoitto.

On se hurjaa

Paitti, että hyvällä zäkällä on onnisuttu tappamaan joku influenssa sukupuuttoon. Ja pelkästään tuon takia voisi tuollaiset rajoitukset olla huoletta voimassa, toisaalta sellaisiakaan ei tartteisi jos ihmiset vaikka käyttäisivät niitä maskeja aina kun kipeänä liikkuvat vaikka sinne terveyskeskukseen inisemään sairaslomaa, kuten joissain maissa on aina tehty.. Aijoo pisaratartuntahan on salaliitto..

Sohva virologi

Laitanpa tähän Tohtori Danin kommentin. Dani perustelee miksi esim. influenssa ja kovid ovat tulleet jäädäkseen.
Reilun vuoden aikana on tullut tuijotettua tätä korona progandaa/misinformaatiota reilusti yli 500 videota ja aina vaan oppii uutta ”Animal reserves”.
https://www.bitchute.com/video/PuOKjgp2NK6a/

Sama video löytyy Suomeksi tekstitettynä Tokenista mutta tekstityksessä on muutama asiasisällön ymmärtämistä haittaava käännösvirhe.

Ville

Kohtahan se nähdään miten rokotetulle käy…

https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000008248024.html

Myös Israelissa on valtamedia uutisoinut piikkien aiheuttamasta immuniteetin alenemisesta. En jaksa nyt etsiä linkkejä.

Ja flunssakautta povataan mahdollisesti kovaksi, sopivasti kun rajoituksia poistetaan. Joku pahantahtoinen voisi ajatella yhteiskunnan aukaisemisen olevan tarkoituksena saastuttaa heikon immuniteetin omaavat henkilöt flunssaviruksilla ja katsoa miten tapahtuu…

https://yle.fi/uutiset/3-12088413

Itse ajattelin kiertää k-passilliset mahdollisimman kaukaa.

Minä

Tai sitten kausi-influensat on merkitty koronaksi. Onhan tuo aika merkittävä vähentyminen, kun on tippunut nollaa.

Array

Joo hyvä Paavo, jäin pois rahoittajan roolista kunnes olen havaitsevani koronauutisoinnissa jonkin sortin katumusharjoitusta, itsellä on tullut vastaan aika monta asiantuntijalausuntoa ettei koronarokote välttämättä ole aivan turvallinen, näitä asiantuntijoita alkaa välittömästi juutuubi sensuroimaan, lehdistö ja hyödylliset idiootit(valitettavasti Paavokin on ainakin kuulunut tähän ryhmään) mustamaalaamaan.

Mitä tulee tuohon 5G touhuun niin valitettavasti senkään vaikutuksia ei ole kunnolla testattu. Itse luin joskus tutkimuksen jossa hiiriä tai rottia altistettiin wlan säteilylle, olikohan se viisi sukupolvea kun näiden kehossa oli tapahtunut peruuttamattomia muutoksia joka esti lisääntymisen.

Pekka

Mielenkiintoista, nyt löydän oman tekstini, nimimerkki vaihtuneena

Pekka

Kyllä sä varmasti näet sen sähköpostin minkä mä lähetin, toisessa on nimimerkkinä Pekka ja toisessa Array, täysin sama teksti ja sama kellonaika

Minä

Jos noin on tapahtunut, ei sitä Paavo ole voinut tehdä. Silloin tietokannoissa, joissa kommentit ovat, on ollut jokin häiriö.

K J

Moro. Mulla on kaikki kommenttini ja sivut tallessa koneellani ja on mullakin ollut joskus mennyt joku johonkin roskiin tms. mutta olet palauttanut sen kun olemme sähköpostilla asiaa raapineet.

Laitanpa huvikseni pari tallentamaani uutiskommenttia tänne… HALT!

https://pt-media.org/2020/06/18/testien-testi/#comment-38

https://pt-media.org/2020/07/04/varillisten-rotumielenosoitus-ei-saanut-porissa-suurta-suosiota/

https://pt-media.org/2020/08/09/onko-vaestonvaihto-vain-salaliitto-jos-usean-kunnan-vakimaarasta-enemmisto-on-tulijoita/

Jotkut uutiset olet itse poistanut, mutta nämä kai näkyy. On vielä vanhastakin tajukangas.com linkistä tallessa.

Mutta jatkan lantin laittoa silloin tällöin ja silloin oli vain minä, mutta nyt on vaimo ja poikakin laittaa kavereidensa kanssa joskus. OK!

Pihtiputaan Xpert

Älykäs ihminen tajuaa olla vouhottamasta asioista pelkkien nettijuttujen perusteella. Se on just niinkuin Paavo sanoo eli

”En voi tietää, koska en itse ole mikään lääketieteen asiantuntija. Moni on sanonut viime aikoina, että ota selvää. Ota selvää mistä? Siis että tällainen lääketiedettä lukematon jorkki lähtee kuuntelemaan jotain Youtube-linkkejä tai lukemaan jotain linkkejä, joiden taustasta ei voi tietää mitään. Ja kun näitä linkkejä lukee, niin tällaiselle kouluttamattomalle jorkille lääketiede muka avautuu siinä määrin, että voisin tehdä ammattimaisia johtopäätöksiä?”

PS Jorman ky*päkokoelma:

https://www.expressen.se/tv/nyheter/unika-samlingen-visas-upp-tusentals-snoppar-fran-hela-varlden/

Losanteri

”Älykäs ihminen tajuaa olla vouhottamasta asioista pelkkien nettijuttujen perusteella.”

Juuri näin. Meidänkin kylillä 9 henkilöä on sairastanut koronan. Kaikki tuplarokotettuja ja saivat tartuntansa samoista juhlista. Oireet: Nuhakuumetta.

Lopettakaa valtamedioiden koronapropagandan ja rokotelobbausten seuraaminen, sillä suurin osa on pelkkää valheellista manipulointia. Reaalielämässä meillä ei ole mitään pandemiaa.

jurtsi

moniko ottaisi piikin jos siihen kuolisi samantien? mutta kun ei pitkäaikaisvaikutuksia vielä tiedetä niin se on testi vaiheessa eikä se ole rokote mutta vapaaehtoisia on riittänyt, ennenhän testeistä maksettiin mutta nyt painostetaan ja pelotellaan.

jurtsi

jaa eli tämä virus mikä iski puolitoistavuotta sitten minkä piti tappaa rutonlailla kaikki mistä ei mitään tiedetty onkin vanhatuttu ja sarjapiikityksellä se tokenee ei viimeisimmällä vaan seuraavalla ja boosterilla kyllä… miksi nyt ne mrnaa rokotteet.. no mutta tähän vielä miksi austraaliassa on julistettu julkisesti nwo?

Suomi Finland

Enpä ole Pfizerin ekasta rokotteesta toistaiseksi saanut minkäänlaisia huomattavia sivuvaikutuksia.

Olen kyllä kuullut, että joku on aamulla herättyään huomannut, että huulet ovat turvonneet yöllä ja tukka kihartunut ihan säkkärälle. Ja iho oli kuulemma muuttunut mustaksi.

Jabadabaduu

https://koronarealistit.com/verinaytteissa-ongelmia-punasolujen-kanssa-rokotetuilla-ja-rokotettujen-lahella-olevilla/

Älä oo tyhmä lammas!

Etkö ymmärrä, että kaikki Y-tubet, Googlet etc. ovat propagandakoneistoja!

Jabadabaduu
Suomimies

Rapsodia on sontaa.

h44

Hiukan herää epäluuloja tyypistä joka opiskelee 21 vuotta.

Suomi Finland

Epäilen, että Bill Gates ei ole rokotuttanut itseään. Eikä George Soros.

Ne vaan odottaa, että me kuollaan pois.

Sitä paitsi soros on palindromi. Se on epäilyttävää.

Waltsu

On se kumma jäbä tuo Gatesin Pilli. Sehän haluaa selvästi Microsoftin menevän konkkaan. Sehän nimittäin menee konkkaan, kun kaikki rokotetut Windows käyttäjät kuukahtaa myrkkyrokotteeseen…

Minä

Voit suojautua tuolta tukevalla, vähintään kaksinkertaisella foliohatulla tai laittamalla pääsi kanahäkkiin, jolloin mitkään radioaallot eivät pääse vaikuttamaan aivoihisi.

Timppis

Sillä on myös hyvä toveri ismet temsi
O

h44

Miksi he odottavat?

Jep

Joo, toi Kalevi Korentokin sanoi jossain haastattelussa että on tutkinut rokotetta 10 000h. Jaappa se vaikka 365 päivällä niin saat päiväkohtasen tutkimusajan. Sitten se kertoo että se on löytänyt/erotellut sieltä partikkeleita mutta kerää rahaa elektronimikroskooppia varten jotta voisi tutkia niitä tarkemmin. Ja se kertoi löytäneensä rokotteesta ainesosia joita käytetään USA:ssa vankien teloittamiseen mutta ei osaa nimetä niitä eikä ole kirjoittanut niitä paperille.

Melko uskottava kaveri.

Fatwantarkistaja

Lammas! Tällä paljon käytetyllä argumentilla jätän rokotteen ottamatta. Eräs toinen haluaa teloittaa rokottamattomat, koska nämä ovat rintamakarkureita. Pakkohan se on käydä hakemassa.

Mikä vittu ihmisiä vaivaa nykyään? Jossain maassa ihmisten on käytävä töissä, koska niillä on nälkä. Eivät ole kuulleetkaan koronasta ja silti niillä on edelleen nälkä.

Jabadabaduu

Ja kyllä, olen lääketieteen ammattilainen edelleen!

Jabadabaduu
Noname

Itselle tuli koronarokotteiden jälkeen ns vittumaisia oireita. Yhtään lisäpiikkiä en olisi ottamassa tai jos pakotetaan niin ensin käyn lääkärintarkastuksessa jotta oireita ei voida laittaa iän tuomien muutosten piikkiin

Jabadabaduu
Jabadabaduu

IS, IL, Hesari, Aftonbladet ja Expressen ovat luotettavia Reutersin aisankannattijia?
https://www.youtube.com/watch?v=_fHfgU8oMSo

Jabadabaduu

Kierrän vielä yhden kerroksen alumiinifoliota pään ympärille 😉

Jabadabaduu

Aloita debatti Korennon kanssa, sähän oot niin fiksu!

Jabadabaduu

Huono! Monet osaa, osa ei laisinkaan! Onko sulla autoasentajan koulutus tai vastaava…?.Millä sä pädet mielipiteinisi kanssa? Olet sokea doktriinille. Ihminen joka tekee elämäntyönsä asioille on monesti ”koulututkintoa” pätevämpi! Osaatko edes hävetä?

On se hurjaa

No on noilla tuhansia sivuja paskaa, mitä siitä? Pääosin kopiovat toistensa tekstejä..

Jabadabaduu

Toivottavasti nää on edelleen omia valintoja, maailmalla näyttävät olevan ihan ”natsimeininkiä” ’Aika näyttää….olet edelleen valtamedian orja._En ole puhunut enkeleistä tai hipeistä, vaan oppineista! Tää oli kyllä, kumoatko kaikki noi postaukset jotka laitoin ”elämämoppikoululla?

Jabadabaduu

Haa! Äijä ei päästä mua edes kommentoimaan tai likemään mun omia postauksia! 😉

jurtsi

😉 meinas mennä näppäimistö uusiks… biltemasta 🙂

Sakari Rajamäki

Mistä voi tututstua Korengon taustoihin? Kieltämättä vähän ihmetyttää, että kaveri sanoi, että hänen nettisivunsa vaan yhtä-äkkiä hävitettiin missä oli kaikki hänen tittelinsä ja saavutuksensa

Last edited 2 vuotta sitten by Sakari Rajamäki
Minä

Eipä Korento ole koskaan sanonut olevansa lääketieteen alalla.

On kyllä tehnyt yrityksensä puitteissa kaikenlaista tutkimusta.

Tässä asiassa hän tutkii esim. sitä, että mitä jokin sisältää, kuten rokotteena annettuja aineita. Se ei liity lääketieteeseen mitenkään. Löysi grafeenia, silkkaa myrkkyä, rokotteista ja totesi, että 16 % rokotepulloista sisältää placeboa, lumelääkettä eli ilmeisesti suolavettä.

Lähestymistapasi on kuin väittää, että ei voi tutkia maidon sisältämiä aineksia, jos ei ole meijerialalla.

On sillä kuitenkin tutkijana kaikenlaisessa taustaa ja jo puheistakin näkee, että ei se esitä mitään hömppää, vaan ymmärtää asiansa. Sitähän ei tiedä, jos ei asiaan tutustu. On tietytsi helpompaa puolustella omaa kielteistä kantaansa heittämällä ilman asiapohjaa, että huuhaa-äijä.

Minä

Hupaisaa, että antavat alapeukkuja, mutta eivät mitenkään perustele alapeukkujaan. Taitaa tunne painaa punaista peukkua, mutta ei tieto.

Kertoisitte edes, että mikä tuossa oli sitä alapeukkua, mutta perustellusti, ei pelkkänä innokkaana huutona.

Fatwantarkistaja

Grafeenia ihan tosi varmasti on rokotteessa, soijassa ja G5-taajuudessa. Näiltä kun välttyy, ei lääketiede tienaa miljardia myrkytetyllä raadollasi.

Minä

Kalevi Korento
Yli 40 vuotta insinööritieteitä. Työkokemus: 597 projektia, joista joissakin jopa
yli 100 analyysiä. Perusti 1979 oman insinööritoimiston ja laboratorion
tutkimuksia varten.

Voitko muuta väittää? Kyllä tuo kokolailla tutkija on. Eikä ole mitenkään harvinaista, että tukija opettelee muutakin kuin vain sen millä kouluissa hankki pohjat.

Vai sanooko joku, että opetteli jo 70-luvulla, kouluaikoinaan käyttämään älypuhelinta ja nettiä?

Pekka

Jaa mun kommentti näköjään lähti. Lisättäköön sen verran että mulle on sairaanhoitajatuttu kertonut kuinka Hämeenlinnassa (olikohan 55v) kollega kuoli koronaan toisen piikin jälkeen.
Lisäksi eräs itärajan pinnassa vähän pienemmällä paikkakunnalla työskentelevä ensihoitaja tuttu kertoi että hänen rokotteen saanut kollegansa sai veritulpan, johtui kuulemma koronasta eikä rokotteesta …pidän tätä ihmeellisenä kun ainakin jälkimmäinen on ihan puhtaasi juuri niitä oireita mistä ”salaliittohörhöt” ovat etukäteen varoitelleet, ei lähellekkään koronan oireita.

Last edited 2 vuotta sitten by Pekka
Pekka

Jaa, no siinä tapauksessa sopii kysyä että oletko ihan varma että tämä sivusto on puhtaasti sinun käsissäsi? Aivan varmasti lähetin kommentin ja se näkyi tuossa minulle, seuraavaan viestiin selain esitäytti saman nimimerkin ja saman random sähköpostiosoitteen kuin edelliseenkin.
Edit: kännykässä oli vielä vanhan kirjoitukseni välilehti auki ja kuvakaappaus napattu

Last edited 2 vuotta sitten by Pekka
Pekka

Mihin sähköpostiosoitteeseen saan kuvakaappauksen lähettää? Huom. teksti on kirjoitettu tietokoneella, kävin välissä tupakalla ja luurasin keskustelun kulkua kännykästä eli latasin käytännössä oman tekstini täysin toiseen päätelaitteeseen netistä, tulin takaisin tietokoneelle ja viesti oli kadonnut tietokoneelta.

jurtsi

työkaveri ja sukulainen kahdenpiikin jälkee ”ei toki heti” teholla ja läheltä viikatemiesoletettu käyny. molemmat jotenkuten hengissä selvinnyt.

jurtsi

en laita enempää(en lupia ala kyselemään keltään) eli voidaan kääriä juttu folioon. itse tiedän. riittäneen ja eihän näitä voida faktana todistaa liittyvän yhtään mihinkään näin vain kävi.

jurtsi

joku jonkun 😉 ei ole ainoat vai miten sattui pari tapausta tuntemiini?
onhan näitä pakko olla enemmänkin mutta vaikenevat kuin myös minäkin.
kyseiset henkilöt kun tuskin lukee/tietää puutaheinää median 😉 siis lukevat vain virallisia iltapäivälehtiä.

Minä

Paavo ei kai ole oivaltanut, että media sensuroi kovalla kädellä kaikki rokotteisiin liittyvät negatiiviset uutiset. Facebook ja muut vastaavat poistavat kärkkäästi kaiken, missä on negatiivista rokotteista. Vaikka julkaisisit videon itse kokemistasi vakavista sivuvaikutuksista, se katoaa FB:n ja vastaavien sivuilta nopeasti, koska se ”rikkoo yhteisön sääntöjä”.

Itse olen kuullut lähipiiristäni seitsemästä rokotukseen kuolleesta, joista viisi vanhuksia, mutta en yhdestäkään tautiin kuolleesta. Tämä ei ole mikään yleiskattava tilasto, mutta kertoo jotain silti.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Fatwantarkistaja

7 kuollut rokotteeseen lähipiiristä, onhan noita sitten ainakin miljuuna mennyt yhteensä. Kokonaiskuolleisuus kasvanut ainakin 800%.

Name*

Mediat tekee mitä big pharma käskee.

mike lake

Totta tuokin,mutta päätyvätkö tälläiset asiat välttämättä medialle,matkalla on kuitenkin monta kimuranttia mutkaa.
Onko toimittajalla vapaat kädet kirjoittaa näin arkaluonteisesta asiasta.
Painostus voi olla yllättävän kovaa eri tahoilla.
Ps.Tähän lopuksi lainaan erään entisen CM-kauppiaan sanoja.
Kyse oli kauppojen sunnuntai aukioloaikojen vapauttamisesta viimevuosituhannen lopulla.
KESKON mukaan kaikki kauppiaat puolsivat kyseistä vapautusta.
Entinen CM-kauppias kuitenkin kirjoitti näin.
Suurenkin kaupan kauppias on siinä asemassa,että on noudatettava keskusliikkeen linjaa,tai pelkona on se ettei avain sovikkaan oveen seuraavana aamuna.

mike lake

Toden totta,toivotaan,että joku isoja haittavaikutuksia saanut myös kirjoittaisi tänne ja kirjoitukselle löytyisi myös faktaa.
Itse en ole sen paremmin puolesta taikka vastaan,vaan odottelen mitä tuleman pitää.
Tosin se harmittaa,että meillä tässä nyky maailmassa on asioita joista ei saa olla kuin yhtä mieltä tai olet idiootti,yksinkertainen,sivistymätön ja niin edelleen.’
Näihin kuuluu esim. KORONA,ILMASTONMUUTOS,EVOLUUTIOTEORIA jne.

On se hurjaa

No mulla kaveri kuoli, ei koronaan vaan sen jälkeen kun oli nähnyt sauli niinistön iltapäivälehdessä ainakin samalla viikolla, tämä on ihan ensi käden tietoa. Ei ollut ehtinyt vasta-argumenttejaa muodostua kun oli vasta kuullut ihan äskettäin faktaa saulista.

Pekka

Juuri näillä lätinöillä yritetään viedä huomio asiallisesta keskustelusta

On se hurjaa

Niinpä, on mulla toinenkin kaveri 40v jolla oli just veritulppa eikä ole saanut yhtään rokotetta, ihan terve jannu vielä kaiken lisäksi..

Pekka

Juu toki, sulla näitä spesifisiä kavereita riittää aina kun tarve tulee

Last edited 2 vuotta sitten by Pekka
On se hurjaa

Niin veritulppahan tulee tietenkin vain jos on ottanut koronarokotteen aivan unohdin tuon faktan..

Suomimies

Minä olen ottanut molemmat rokotteet eikä tunnu missään.

Jabadabaduu

Vielä!

jurtsi

Monta on vielä ottamatta…

Yksityiskohdista kii

Jos kaipaa selkeää opastusta covid tapauksiin, niin Dr Been kanava on ainut youtubessa, jossa kerrotaan suoraan kaikki esille tuleva info. Tossa on esimerkiksi EBV viruksen yhteisvaikutus Covidin kanssa jopa mahdolliseen Long Covidiin saakka

https://youtu.be/HvlTHp1Vp1E

Yksityiskohdista kii

Lisäksi mRNA:ta ja ihmisen puolustusoluja pitäis arvioida enempi informaatiotekniikan kautta, siis softana ja ohjelmoitina.
Esimerkiksi: Onko mRNA:sta injektiossa laskettu tarkistesumma, vai miten bakteritehtaassa valmistetun mRNA:n laatu on varmistettu, että mutaatiot saadaan pois rokoteaineesta.

Yksityskohta

Covod on virus, joka on eri juttu kuin bakteeri. Viruksessa on pelkkä ”resepti” DNA tai mRNA, joka pääsee ihmisen soluun, ja pöljä solu sitten rakentaa niistä uusia viruksia ja ”räjähtää” palasiksi, tai siis puolustussolut käynnistää solun tuhomekanismin:)

Yksityskohta

Kato toi animaato viruksen tunkeutumisesta soluun https://youtu.be/HhhRQ4t95OI

Yksityskohta

Tossa on covid animation, toi aiempi oli HIV:( https://youtu.be/5DGwOJXSxqg

Yksityskohta

Kuten animaatiostakin oivaltaa ihmisen puolustussolut on monimutkainen säätöjärjestelmä jota kukaan ei täysin ymmärrä, lisäksi se on kooltaa pieni, joten vaikea tutkittavaksi sitten se sisältää ohjelmistoja ja tekoälyä jossa muistisolut opetetaan reagoimaan ulkoisiin virustietoihin. Toi opetus tapahtuma on kaiken a ja o.

Yksityskohta

Tossa animation puollustussolujen monimutkaisuudesta karkealla tasolla:). https://youtu.be/AucZlvEv29Y

jurtsi

nonni. oma maalline looginenkäsitykseni on että perinteinen rokote on heikennetty virus jolla ”opetataan” kehon oma immuniteetti se nujertamaan. siksihän normi rokotuksen jälkeen odotellaan vartti ja katotaan miten käy. mrna käskee tuottamaan vasta-ainetta loputtomasti? ja kropan hyökkäämään uhkaa vastaan kysymättä kropalta mitään kestääkö se vai ei.

Minä

Jurtsi tiesi miten se perinteinen rokote toimii. Paavo oli kyllä ihan pihalla, vaikka asiaa tuntevasti tuomitseekin kaikenlaista hörhöilynä.

Valottaja

Katsoin Euroopan lääkeviraston tilastoja ilmoitetuista piikityksen haittavaikutuksista. Suunnilleen yksi haitta per tuhat piikkiä. Edelleen viisi haittaa per ilmoitus. Eli ikäviä seurauksia noin yhdelle viidestätuhannesta rokotetusta. Lyhyellä tähtäimellä.

Onko paljon vai vähän, päättäkää itse. Pitkän ajan seurauksia joutuu vielä odottelemaan vuoden, pari.

Minä

Venäläiseen rulettiin verrattuna se on aika helppo peli.

Koronan saaneista hyvin harvalle tulee vakava tauti ja niistäkin harva kuolee. Onko isompi riski ottaa rokotus kuin ottaa se riski, että saa koronan.

Rokote ei suojele kuin osittain koronalta. Sairaaloissa ja hautuumailla on paljon porukkaa, jotka luottivat rokotteeseen. Monikohan niistä olisi selvinnyt ilman rokotetta paremmin?

Kun tilastoidaan koronaan liittyviä kuolemia, riittää, että on edes epäilty koronaa, vaikka kuolinsyy olisi selvästikin jokin muu. Kun puhuvat rokotteen haitoista, unohdetaan, että vain pieni osa ilmoitetaan ja lisäksi vammautumisista ja kuolemista todetaan ensisijaisesti, että ei liity rokotteeseen. Tilastointia ei siis tehdä samoilla ehdoilla, joten eivät ole verrannollisia.

T

Korona ei ole Suomen ykkösongelma, joten en viitsi ottaa vahvaa kantaa asiaan. Itse kävin hakemassa molemmat rokotteet ja haittavaikutukset olivat samanlaiset kuin influenssarokotteessa, eli olkapään pistokohta hieman arka päivän verran.

jurtsi

jep kävin tatuoimassa otsaani pari terävää kirjainta kännipäissäni ei muuten sattunut yhtään joten seuraavana päivänä tatuoitin norsunkorvat ihan huumorilla eikä nekään sattunut yhtään lomallakun oltiin ja halpaa oli niin päätin tatuoida molemmat käteni ihan mustiksi no ei sattunut yhtään… mut olikohan puhtaat vehkeet ettei tule hepatiittiä no ei ole tullut haittavaikutuksia eikä tunnu missään.. matkailuavartaa pitämän huolen omista asioista.

T

En ymmärrä pointtiasi. Kuten sanoin, korona on ohimenevä ongelma. Kun korona on ohi, Suomella on samat uhkakuvat kuin ennen koronaa eli velkaantuminen ja maahanmuutto. Tuossa kuvailin omia kokemuksiani rokotteesta.Onko mahdollista että koronarokotteita ei ole testattu tarpeeksi: kenties.
Se mikä minua ihmetyttää eniten koronassa on eri leirien kiihkeys millä tautiin ja rokotteeseen suhtaudutaan

mike lake

Sama itseäni ärsyttää ja se,että mediat rummuttavat tästäkin asiasta vain yhtä totuutta johon ei minkäänlaisia riskejä liity.
Media rummutti myös aikoinaan joka tuutista EUn.ihanuutta ja sehän upposi kansaan kuin puuko sulaan voihin.
Tosin jotkut media persoonat ovat tunnustaneet,että heitä näin jälkikäteen hävettää tuo lobbaus kamppanja.

Dan Wesson

Samoin. Ei mitään mainittavia oireita kummastakaan piikistä. Pari työkaveria valitteli, että käsi oli tullut niin kipeäksi, että piti särkylääkettä ottaa.

Pelle Hemppainen

”Bitchute ja suomalainen TokenTube ovat vielä pystyneet vastustamaan sensuuria vaativia rikollisia tahoja.”

Bitchute on menetetty alusta. Tee testi ja laita haku: holokausti. Saat nolla osumaa.

”Ja kun näitä [lääketieteellisiä] linkkejä lukee, niin tällaiselle kouluttamattomalle jorkille lääketiede muka avautuu siinä määrin, että voisin tehdä ammattimaisia johtopäätöksiä?”

Jorkkikin pystyy niistä jotain päättelemään.

Esim:

  • Muutamassa kuukaudessa kyhätyn rokotteen pitkäaikaisvaikutuksista ei voi olla varmaa tietoa kenelläkään.
  • Tauti lanseerattiin siten, että sairastuneet ihmiset kaatuvat käveleviltä jaloilta katuun. Kuolleita tulee koko ajan niin paljon, että ruumisautot ei riitä. Siltäkö näyttää?
  • Jos viruksen sijaan kyse olisikin vallasta, miten asetelma eroaisi nykyisestä?
Minä

Aiemmat rokotteet eivät ole antaneet mitään pohjaa tälle nykyiselle mRNA-rokotteelle, joten niitä ei voi verrata tähän. Tiedemies, jonka läpimurron ansiosta se on edes olemassa, sanoo itse, että kenekään ei pitäisi ottaa tuota rokotetta missään tapauksessa.

mRNA:a kehiteltäessä ehkä vuosikymmen sitten tehtiin eläikokeita ja koe-eläimet heittivät henkensä. Lopettivat kokeilut. Tämä koronaan sovellettu kehitelmä tehtiin muutamassa kuukaudessa, eikä sitä juri testattu etukäteen. Siksi se onkin ”hätätilan” poikkeusluvalla jakelussa. Nämä rokotukset, joita nyt annetaan ovat sitä testaamista, eli jokainen rokotettu on koekaniini.

Esim. Yhdysvaltain terveysviranomaisen mukaan nimenomaisesti koronaan kuolleita on ilmoitetuista koronaan liittyvistä kuolemista on vain 6 %.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Sam

Pieni OT.

Kuulehan Pt-media. Olet asunu Viros, ja minä olen sukkuloinu Stadin ja Tallinnan välillä tiuhaan, halvan tupakin ja alkoholin vuoksi.
Oletko huomannu, että turvavälit oli kunnossa jo ennen koronaa, kun puhutaan päiväristeilystä, eli ”seutuliikenteen busseista” ?

Ei ole tullut laivoilla pahemmin korona tartuntoja. Pari juttua on ollut törkylehdistös, että bileristeilyistä on tullut epäilyjä.

Nuhakuume tuo korona on?

Sam

En koskaan käytä ratikkaa tai bussia, eikä sinunkaan kannata, Stadis.

K J

Mun tutulla oli jostain syystä toisen tehosterokotteen jälkeen silmät rähmässä ja kipeät. Siitä ei tehty diagnoosia. Pitää ottaa se kolmas ja sitten varmaan neljäs tehosterokote.

Mä itse en ole ottanut vankilan jälkeen yhtään edes A-flunssarokotetta tms. Söin multaa pikkupoikana enkä kipeä ole ollut.

Kohteliaisuudesta käytän maskia asioidessani, jos onkin SARS2 enkä halua sen tarttuvan muihin jos vaikka yskittää.

Veljeni vaimoke sanoi että leikin hengelläni, mutta omapahan on elämäni. Jos homma kusee, niin viritän tippapulloon sellaiset myrkyt että nauran itseni ulos tietoisuudesta.

K J

90-luvulla sekoilin ja parissa paikassa Suomessa olin pari vuotta plus niitä parin viikon yöpymisiä. Me joskus juteltiin niistä sun kolumnissa ’Tarinoita Matkasellistä’ ja mä siinä kerran kerroin kun vankijuna punksutti ja vastasit että ne tietää ketkä tietää.

https://pt-media.org/2020/11/20/pt-median-uusi-osio-matkasellin-juttuja/

Moni tietää kuka oon niin etelästä pohjoiseen kävin yhteensä about pari vuotta. Sukeva oli kusipäinen. Siellä moni tuttu ollut.

K J

Rikoskoulutuskeskus.

Minä

Eikös opiskelu ole aina hyväksi? 😀 😀 😀

jurtsi

multa on kyllä hyvä aloitus mutta suosittelisin nykyään d vitamiinia sinkkiä ym että vastustustuskyky pysyy.. tosin enpä ole mustaamultaa kokeillu?

Minä

D3 + C + sinkki. Tuo C-vitamiini on hyvä lisätä tuohon mainitsemaasi. Ihmisten D-vitamiinitasot ovat useimmiten selvästi liian alhaisia ja se heikentää vastustuskykyä. Nuo kolme auttavat sitä pysymään kuosissa.

Itse otan päivittäin D3 4000 IU, C 2000 mg ja sinkkitablettia 50 mg (sinkkioksidi tms. jossa sinkkiä ehkä 10 mg – tapaavat olla tuollaisia).

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Mie tiiän

Otat liikaa. Voit saada munuaiskivet. Puolita ja pidä pausseja. D-vitamiini kertyy elimistöön, C-vitamiini ei kerry mutta tulee liikaa happoa.

Minä

Tuosta on monenlaisia käsityksiä. Eräs lääkäri kertoi ottavansa D3:a 5000 IU päivässä, koska sen verran ottamalla hänen D3-vitamiinitasonsa pysyi kohdillaan. Hän mittaili pitoisuutta kehossa tuon tuostaan.

C-vitamiinista en ole kuullut tulevan happoa, vaan sen verran, että ylimääräinen tulee itsestään ulos.

h44

Erittäin hyvin sanottu. Harmi vaan että disinformaatioon hurahtaminen on ilmeisesti yhtä perinpohjainen tapahtuma kuin uskoon tuleminen. Mikään järjellinen selitys ei uppoa ”uskovaisen” tajuntaan muuten kuin korkeintaan itse belesbuubin juonena.

Minä

Tahtoo vaan olla niin, että monet ihmiset kokevat omien uskomustensa olevan järjellistä selitystä ja ihmettelevät, miksi jotkut toiset epäilevät.

En ota kantaa kaikenlaisiin hoitoihin, mutta kun puhutaan muista kuin lääkäreiden tarjoamasta hoidosta, vedetään aina esiin epäonnistumisia. Ei siis tutkita onnistumisten ja epäonnistumisten suhdetta. Ja kun puhutaan lääkäreiden hoidoista niissä yhteyksissä, on lähtökohtana, että lääkärien hoito on ainoaa oikeaa, ikään kuin lääkärien hoidoissa ei olisi epäonnistumisia, vaikka niitä on tuhottoman paljon.

Ei siis ole tasapuolista asian käsittelyä. Jos asiaa käsiteltäisiin tasapuolisesti, pitäisi nostaa esiin myös lääkäreiden epäonnistumiset ja ns. luontaishoitajien onnistumiset. Mutta monien ”järjellisten” mielestä sellaista ei tarvita.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Minä

Paavohan on pelimies, joten rokoteruletti varmaan tuntuu sopivalta jännityksen saamiseksi.

Paavo kertoo, että ei ole lääketieteeseen tutustunut, joten ei voi ”ottaa selvää”, mutta kuitenkin tuomitsee omien käsitystensä pohjalta lääkäriryhmän esityksen. Lisäksi Paavo osasi julistaa huuhaaksi tuon bioresonanssin, jota tekee biologin koulutuksen saanut Urbanski. Sopivasti värittämiseen löytyi viite mm. hopeavedestä ikään kuin Urbanskilla olisi jotain tekemistä sen kanssa.

Millä tavalla jooga on yleistäen huuhaata? Sehän ei liity tuohon lääketieteeseen, vaan on henkistä harjoitusta, jolla monet ovat löytäneet rauhallisempaa oloa.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Jortonki

Paavo avasi tämän keskustelun. Saattaa jopa viisastua ja vaihtaa mielipiteensä. Joten respektiä, 

Wittgenstein

Eilen katsoin illalla kahvinporoista, kaikki ketkä ovat ottaneet rokotuksen luolevat seuraavan 150 vuoden kuluessa. Ja minä olen sentään kaikkien alojen erikoisasiantuntija.

Matti Hyyryläinen

Itselläni meni muutama viikko 1.koronapiikin jälkeen toukokuussa 2021 toisesta korvasta kuulo ja tasapaino koko kropasta..lisäksi sain helvetillisen moniäänisen tinnituksen..piikki oli mallia Pfizer..lääkäri totesi että ehkä ei kannata ottaa 2.piikkiä..en ole ottanut..nyt on tasapaino palaillut n 70% eli pysyn jaloillani mutta pään kääntämistä (esim auton ajo) vaativat toimet ovat nyt tauolla..saikku jatkuu..koronapiikin vaikutusaika toivottavasti rajallinen joten korvani saattaa vielä herätä eloon..tsekkasin ATKsta että EU tasolla Pfizerin koronapiikistä on raportoitu n 14000 kpl kuulonmenetyksiä ja esim samanverran osittaista tai kokonaan sokeuttavaa haittaa..taustaa korvavaivalle senverran että ilmeisesti juurikin ko korvassa oli n 10 vuotta sitten vestibularis neuritis…jatkuu

Matti Hyyryläinen

eli flunssan jälkitautina tasapainohermon tulehdus ?..Rokote iski siis valmiiksi heikkoon kohtaan ? Näin se saattaa olla yleisemminkin..jos kehossasi on heikko kohta niin heikennettykin rokote saattaa aiheuttaa isommat ongelmat kuin rokottamatta oleminen..toinen seikka on sitten taasen se että ilman rokotusta saat taudin joka on vittumainen ja sen jälkitauti vielä vittumaisempi..komsii komsaa..summa summarum..sellaista on elämä..välillä potkii onni munille ja välillä epäonni perseelle..tuurit menee lopulta aina tasan ja kuolema kuittaa univelat.

Prozac

Ai on niitä muitakin tinnituksen saaneita, kun meikäläinen. Veemäinen vaiva, kun ainut konsti on vain olla kiinnittämättä huomiota siihen. Vähän vaikeaa kun välillä vinkuu lujempaa. No armeijakaverin sanoin: ” elämä on kovaa, ja sitten kuolee” 🙂

Jiipee

2015 kun maahanmuuttoinvaasio alkoi, media kertoi että tulijat olivat korkeakoulutettuja. Sille nauroivat kaikki täysjärkiset. Nyt kun se sama media suoltaa päivittäistä, usein suorastaan koomista koronapelottelua, se sama media onkin nyt yhtäkkiä täysin rehellinen ja uskottava.

Esimerkiksi tämän päivän IL:n päälööppi oli, kuinka ”Virossa koronatilanne huononee”. Kyllä. Our World In Datan tilastojen mukaan 0.75 ihmistä MILJOONASTA (pääosin elinajanodotteen ylittänyttä vanhusta) kuolee siellä tällä hetkellä koronaan. Tai ”koronan kanssa”.

Samaan aikaan joka päivä maapallolla kuolee 20.000 lasta. Se ei kiinnosta ketään, koska Teitä ei olla käsketty kauhistumaan. Surullista, miten helposti peloteltavissa ja ohjailtavissa ihmiset ovat.

Jortonki

Suomessa kuolee vuosittain noin 55 000 ihmistä. Vuonna 2020 kuolleita oli 55 488, mikä on 1 539 enemmän kuin 2019. Eli kuolleisuus nousi vajaa 3%. Ei tuo ComVid-tauti, numeroiden valossa, vaikuta semmoiselta RAID mustalta surmalta joka tappaisi kaiken talossa ja puutarhassa. Terveydenhoidon sulkeminen ja liikuntapaikkojen sulkeminen ovat varmaankin tappaneet/tappavat enemmän kuin kiinavirus.

juhaII

En ota kantaa asiaan, joka on kuin syötti häkkiin!

Prozac

Itselle tuli ekan rokotteen jälkeen tinnitus vasempaan korvaan. Rokotuksesta kuukausi. Tinnitus alkoi vaimenemaan, tai sitten totuin siihen. Otin toisen rokotteen, ja parin päivän päästä korva soi ihan tosissaan. Jostain usalaisilta virallisilta sivuilta olen lukenut, että rokotteiden yhteyttä tinnitukseen tutkitaan. Erittäin harvinainen sivuoire kuitenkin. Kansanedustaja kärnä väitti saaneensa tinnituksen rokotteesta. No järkevä ihminen kun olen, niin luulen että kohdallani kyse on vain oudosta sattumasta. Olen taipuvainen uskomaan lääketieteen luotettavuuteen kaiken tiedon rajoissa.

mike lake

Arvostetussa tiedelehdessä on todettu,että miehet jotka ovat saaneet vähintään kaksi koronapiikkiä,niin heillä on tulevaisuudessa vähemmän synnytyskomplikaatioita.

Kimmo Leino

Kyllä näiden ”uudentyyppisten” ”rokotteiden” haitat on mm. THL:n tiedossa hyvinkin tarkkaan. Terveyskirjasto Duodecim: ”Sikainfluenssa-pandemia 2009 – 2010 ja rokotuksia seurannut narkolepsia”.

Tämä tutkimus on julkaistu 22.2. 2021 ja tässä suora lainaus siitä: ”Narkolepsiaan syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta sekä rokotteen sellaista rakennetta, jota ei ole yhdessäkään aiemmassa rokotteessa.”

Siis tällaisten ”uuden tyyppisten” rokotteiden haitat ovat 22.2.2021 olleet varmuudella THL:n tutkijoiden tiedossa, sillä tutkimuksen lähdeaineistossa on nimenomaan THL:n tutkijoiden nimiä !

Kysymysmerkki on kuinka suurella rahalla tutkijat on saatu kansalle valehtelemaan ja salaaman tämäkin tutkimus ?

archive.today/kimmoleaks.fi; Tokentupe Kimmo Leino puhuu

Vaksi

SVT- reportterit infiltreerasivat Antivaxxareita 1,5 vuoden ajan (näkyy vain Ruotsissa):

https://www.svtplay.se/dokument-inifran-vaccinkrigarna

Fatwantarkistaja

Moniammatillinen titityy… Ekasta lauseesta jo tietää ripulivelliä tulevan, ei kai ihmiset oikeasti usko tuollaiseen saastaan? Joku tyyppi väitti olevansa senaattori, pitäisikö mun hehkuttaa kylillä tuntevani semmoisen? Moniko arvostaisi mut korkealle, kun mulla on suhteita Suomen kongressiin?

Longo Koviido

Pari havaintoa:
1) Linukan käyttäjänä en missään nimessä ota tai tule ottamaan Modernan ja Pfizerin mRNA-rokotteita, jotka ovat wintoosaväen koodaamia.
Wintoosa mRNAn ottaneilla voi olla edessään ”blue screen of death”.

2) Tämän ns. SARS-covid2:n varsinainen taudinaiheuttaja on tämä piikkiproteiini, jota piikitettäessä isketään valtavia määriä elimistöön, siis toimivaa myrkyllistä patogeenia.
Kyse ei ole perinteisestä rokotteesta, jossa puolikuollutta taudinaiheuttajavirusta pistetään elimistöön kouluttamaan elimistön omaa immuniteettia.

kolmasti koronoitu

Korona ja koronapiikit on kaikkien huulilla. Koronoinnin ympärillä liikkuvat valtaisat rahasummat. Korona on politiikkaa ja bisnestä, vähemmän lääketiedettä, korona on normi flunssa, josta on kehitelty 90- ja 2000-luvun aikana kätevä biologinen ase. Todisteet löytyvät USAn patenttivirastosta, bisnes on aina bisnes. Suomennettu video kertoo asian vastaan sanomattomasti:
https://rapsodia.fi/koronaviruksen-patenttitiedot-paljastavat-biologisen-aseen-2/