Linköpingissä murhaamista – yksi hengiltä

Murhapuolella toiminta jatkuu vakaana. Viime yönä saatiin yksi hengiltä Linköpingissä kylänraitilla tapahtuneessa pistooliammunnassa.

Klo 01.00 jälkeen alkoi tapahtumaan. Bang, bang ja bang. Kun poliisi saapui pelipaikalle Lambohovin asuinalueelle, niin pensaikosta – syksyn kauniinväristen lehtien alta – löytyi kuolluttakin kuollumpi mies. Kuoleman pikajuna oli viheltänyt, 35-vuotiaalla miehelle oli osoitettu: kyytiin ja pääteasemana tuonpuoleinen.

Murhakohde oli vähän ristiriitainen henkilö. Toisaalta uusruotsalainen miekkonen oli uhogangsteri, eli sosiaalinen media täynnä taistelukoiria, pyssykuvia ja sen sellaista. Toisaalta hän oli muutama vuosi sitten mukana jossakin ”katupartiossa”, joka partioi parkkipaikoilla. Nimittäin kesällä 2019 Linköpingissä oli autongrillausviikot ja katiskaa paloi kuin metsää Siperian metsäpaloissa. Mainittu mies yritti ”puhua järkeä” nuorukaisille, toisaalta suojata ihmisten autoja.

 

Linköpingissä on ollut hyvin rauhattomanpuoleista kesästä lähtien. Kesällä tapahtui useita huomiota herättäviä ammuskeluja, joista osa on edelleen auki. Poliisi on aloittanut ”turvallisuutta lisääviä toimenpiteitä” kaupungissa.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kempeleen Korleone

Tekeville sattuu… Monikuttuurinen puskan lannoitushan tuossa on ollut kyseessä. Yksittäistapaus, rakenteellisen rasismin ja syrjinnän seurausta, syrjaytymistä, törkeen hyvää safkaa, ihquu monikulttuurisuutta, kotoutuksen puutetta, kela-gold liian tiukalla limitllä, jne, jne…

Kantaruottalaisen työssä käyvän valkoihoisen miehen vika/syy koko tapaus!

Matut ja Kelmit

Linköping on kovia kokenut kaupunki. Siellähän tapahtui 2019 se järkyttävä räjähdys, taisi olla jopa Göteborgia isompi?

Kempeleen Korleone

2015 oli Soinin jytky, kun kävi ulkoministerinä Ruotsissa sopimassa MaTu:jen joukkokuljetukset pohjoiseen Tornioon. Palkkioksi ministerin eläke ja sopeutumisrahaa, niin oma talous on hyvin vahvalla pohjalla.

Meidän jokaisen kannattaa opetella samanlaiset tavat, itselle vaan kaikki mahdollinen keinoja kaihtamatta!

MJane

Uutisointi on toki luokkaa “rivarialueella kuoli 35-vuotias 3 lapsen isä”

Jaska

Ja suremaan käivät lukuisat lesket

Suomi Finland

Ehdottaisin suvakkijärjestöille, että heidän kannattaisi keskittyä ensiapupakkausten sijoitteluun kaupunkialueiden pikku pusikkoihin. Tämä voisi auttaa puskaan ryömivää gansteria löytämään sidetarpeita verenvuotoa tyrehdyttämään.

Näin suvakit voisivat hyvesignaloida ganstereille, että heistä välitetään.

Tietenkin paras vaihtoehto olisi, että jokaisen pensaikon edustalla päivystäisi suvakki valmiina auttamaan sinne ryömivää osumaa saanutta gansteria.

Se sitoisi paljon suvakkien resursseja, mutta olivathan USA:n B52 pommittajat ilmassa 27/7 ydinaselastissa, kun kylmä sota sitä vaati.

En tiedä onko rikollista vihapuhetta, jos sanon, että aivan jokaiseen pensaikkoon voi ryömiä apua tarvitseva gansteri. Tämä siis koskee 100% pensaikoista. Mutta näin asia vain on.

Suomi Finland

Jokaisessa pensaikossa voi olla gansteri ja kaikki gansterit voivat päätyä pensaikkoon.

U. Kamutapsa

Stadilainen ratkaisu ala Kaisaniemenpuisto: poistetaan pensaat/puskat niin kuolemat loppuvat.

Suomi Finland

Sitten pitää poistaa autotkin. Sitten ne alkaa ryömimään autojen alle. Näinhän on jo käynytkin.

U. Kamutapsa

Kielletään kaikki, tai mennään Judge Dredd -sarjakuvien synkkien tuomareiden malliin. Synkät tuomarit hoksasivat, että vain elävät tekevät rikoksia, joten elämä julistettiin laittomaksi. Tuomio kyseisestä rikoksesta oli kuolema.

Joukossa on voimaa

Muistan hyvin, kun aikoinaan sanotaanko 20 v sitten, näille puskajutuille naureskeltiin. Että joku doku liikkuu puistoissa pitkätakki päällään esittelemässä jäätyneitä kulkusiaan. Vitsiäkin väännettiin. Eipä se ole muuttunut. On helsinkiläistä miestä/joukkoja, tai on turkulainen miesjoukko. Tai on tamperelainen miesjoukko . Tai Oulussa. Miesjoukko. On juokkotappeluja. On joukkoraiskauksia. On joukkoryöstöjä. Joukolla miesporukka kävi päälle. Joukolla heitettiin poliisien päälle kiviä yms. ( Lue Kaivopuisto ) , mellakka poliisit joukolla Rosendahl on rannalla.

Uskomattomia juttuja

Linköpingistä on suunnilleen yhtä pitkä matka sekä Tukholmaan että Göteborgiin.

Mikäs 30- kymppinen mies se on joka Länsi-Ruotsissa (Göteborg?) on törkeästi raiskannut ainakin 18 vanhusta vanhainkodissa jossa oli töissä? Oli myös kotiavustajana toiminut ja jäänyt varkauksista kiinni. Kunnon jihadisti?

juhaII

Jos ”body countia” pidettäisiin kammalla niin Ruotsissa loppuisivat ”täiharavat” alkuunsa!

Sellaista

Eikö ne pizzat ja kahvibussit toimineet sittenkään.