Saksan poliisi iski hawala-pankkitoimintaan

Saksassa Düsseldorfissa poliisi teki jättimäisiä ratsioita ja pidätyksiä rahanpesusta epäiltyjä henkilöitä vastaan. Operaatioon osallistui yli 1 000 poliisia, kertoo saksakainen Bild.de.

Kiinniotettujen katsotaan toimivan mafian tavalla, jossa rahaa siirretään ja pestään eri toimijoiden välillä. Poliisi teki rynnäkön 85 taloon, toimistoon tai liikerakennukseen klo 04.00 aikaan varhain keskiviikkoaamuna.

Ratsioiden ytimessä on ns. hawala-toiminta, joka on jonkinlainen rahansiirtojärjestelmä perusten islamiin. Toiminnan arvellaan perustuvan paljolti tai ainakin osittain terrorismin rahoittamiseen. Lisäksi kyseeseen tulee rahanpesua.

Ainakin 67 henkilöä tullaan asettamaan syytteeseen.

Hawala-toiminnasta tarkemmin:

Rahansiirrot kehitysmaihin vaikeutuvat

 

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Martti ahtisaari

paavo on vapaamuurari valehtelija! Missä juutalaiset häh jotka tuhoaa länsimaat?? Kerro rakas paavo?

Muuuahahaa

Voi voi sentään, nyt vietiin muslimeilta KOVALLA TYÖLLÄ ANSITSEMANSA rahat. TÄMÄ ON RASSISMI !!!!!!!

juhaII

Kumma kyllä Saksassa ja muutamassa muussa maassa poliisi ratsaa kakkinaisia ”viatftomuuden ilmentymiä”, jotka ovat tulleet ”lihaksi” toiseutena!

Suomessahan pääasiassa puututaan sen sijaan keskittyen erityisesti rikosten uhrien (oikeiden) syyllisyyteen ja vetämiseen ”uhri-vastuuseen” (vrt. rikosvastuu) tapahtuneeseen ”filmaaseen”.

Ei sovi tänne

Halal-Hawala Helevettiin sivistysvaltiosta!
Raha ei jää ruotsalaiseen kulutukseen vaan katoa kuin Pieru Sandaalimaahan.

Tino

Tällainen Hakala pois kaikista normaaleista maista halavatun nopeasti.

Anna-Maria Korhonen

Kun kyse on rinnakkaisesta pankkitoiminnasta, siihen kyllä poliisi iskee voimalla. Mihinkään muihin rinnakkaisyhteiskunnan tuntomerkkeihin ei uskalleta kajota. Islamilaiseen lakiin hawalakin pohjautuu ihan samalla tavalla kuin lapsiavioliitot, lasten hyväksikäyttö, halal-periaate, naisten alistaminen, kunniamurhat ja viharikokset vääräuskoisia kohtaan. Kertoo pankkien, etenkin Saksan pankkien vallasta.

Vassari_kontentti

Tätä voi vaan ihmetellä ((())) 😀

Sossetant

Halavalla meni, sano Wallah-Hawala Halal-liha Allah.

Kiristyksiä

Leikkauksia tukiin jos kerran on varaa lähettää rahaa ulkomaille, tämän pitäisi olla itsestäänselvä asia, heille annetaan liikaa rahaa.

Mato-Alli

Hawalasta tuli mieleen i-slam ja i-slamista taas Lars Vilks. En usko että se oli auto- onnettomuus vaan joko atakki tai vielä todennäköisemmin ns. laajennettu itsemurha/utvidgat självmord. Jos se olisi ollut atakki olisi joku ottanut sen ylpeänä nimiinsä. Uskon siis itsemurhateoriaan, kuskin. Tyvärr.

Mr X

Saattaa vaikuttaa täysi-ikäisten PARTALASTEN rahaliikenteeseen. Ennenvanhaan oli käytössä kirjekyyhkyt,mahtaisiko sandaaliväki yrittää vastaavaa,rahakamelit ?