Maanantai-ilta hyvin ruudinhajuinen Tukholmassa

Maanantai-ilta oli Tukholman ympäristössä täynnä silkkiä ja luoteja. Paitsi silkkiä vähemmän puoleisesti. Toistaiseksi kuitenkaan ei ole tarvinnut soittaa Ponsse-kuskille, että lähtee kaatamaan metsää arkuntarpeiksi.

Huddingen Visätrassa, eli tarkalleen samassa paikassa kuin jossa kesällä kaksi sivullista lasta sai osumia, ”Flempan” gangsterijengi aloitti sotatoimet. Kaksi vihamielistä poolia kohtasi toisensa  pistoolit kaivettiin esille. Useita laukauksia ammuttiin.

Poliisi haravoi aluetta ja pensaat tutkittiin koirien kanssa. Kaatuneita ei löydetty, mutta hylsyjä kyllä. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä mistään. Tapahtuma-aika hieman ennen iltayhdeksää.

Vajaa tunnin päästä siirryttiin muutaman kilometrin päähän Farstaan. Täällä vihamielinen kohtaaminen oli kuin lännen elokuvissa, sillä erotuksella, että hevosten sijasta paukkurautapateilla oli allaan polkupyörät (nekin luultavasti pöllityt).

Farstassa vähän sama kaava, pensaikoista ei löytynyt ruumiita, sen sijaan hylsyjä löydettiin.

Alla vähän tunnelmakuvia millaista jälkeä Farstan ampujainen aiheutti. Bussipysäkki sai osumaa.

6 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Make's perfect sense
Make's perfect sense
12.10.2021 23:41

Herr Petterssonin mukaan kaksi sai sittenkin Farstassa osumaa. Olisiko ollut niin että gangsterit arvioivat jatkuvan hutilointiammunnan aiheuttavan jo turvallisuuden tunnetta paikallisissa asukkaissa eli pikkuhiljaa toimisi vähän niinkuin trygghetsskapande insatsina. Pelon (”terror”) ja rispektin palauttamiseksi ja päättivät sitten palata paremmalla sihdillä toiseen erään. Ah, ei ole Farsta enää entisensä.

juhaII
juhaII
12.10.2021 22:09

Kumma ettei sivullisia kuole enempää.

Sellaista
Sellaista
12.10.2021 21:38

Ruotsissa valmistetaan Komatsun metsäkoneita, ja kestävät Ponssea paremmin. Ihan oman kokemukseni mukaan. Ei Ponssessa kestä, Mersun dieselmoottorit kovin hyvin. Runkoja joutuu myös hitsaamaan usein.

Ruotsalainen Eco Log luopui noista mersun moottoreista mainittujen vikojen takia ja vaihtoivat Volvo Penta moottoreihin.

Ponsse S15 oli vielä kestävä Valmetin moottori.

Huru-ukko
Huru-ukko
12.10.2021 19:36

Ruuti ollut kuivaa vaan kohdistus vielä tekemättä?

Dick Ursby
Dick Ursby
12.10.2021 19:27

Suomessa ei ole tuollaisia pieniä matusotia tainnut vielä ollakaan,
Vaan mistä alkais, Helsinki, Espoo, Vantaa vai ihan Turkkuses ?