Tosiasioiden tunnustaminen olisi viisauden alku myös maahanmuutossa

“Kaiken viisauden alku olisi tosiasioiden tunnustaminen.” Näillä sanoilla presidentti J.K Paasikivi opetti suomalaisille ulkopolitiikan perusasioita itsenäisyyspäivänä 1944, muutama kuukausi jatkosodan päättymisen jälkeen.

Tosiasioiden tunnustaminen olisi tärkeintä maahanmuuton osalta. Olisi tärkeää tunnustaa etteivät Lähi-idästä ja Afrikasta tulleet maahanmuuttajat ole sopeutuneet yhteenkään länsimaahan. Kun vihervasemmistolle kertoo tästä seuraa syvä hiljaisuus, tai rasistikortin heiluttaminen. Väitän etteivät he itsekkään usko sopeutumiseen(ainakaan alitajuisesti). Koska heille länsimaat ovat kaiken pahan alku ja juuri, ei heitä paljon hetkauta haittamaahanmuuton aiheuttamat ongelmat Suomelle.

Jos joku väittää, etteikö kyse ole vain tosiasioiden tunnustamisen puutteesta, luuleko hän, että vihervassarit oikeasti uskoo miehen voivat synnyttää? Ja sillä olisi kuukautiset? tai sukupuolia olisi 32?(vai olisko se 72?), eikä suomalaisia ole olemassa? Jos väitetään, että kuka tahansa voi olla suomalainen, niin tämä tarkoittaa käytännössä ettei meitä ole olemassa

He väittävät tälläisiä faktojen vastaisia asioita jottei ihmisille jota pitävät uhriasemassa olevina tulisi paha mieli, haittamaahanmuuttajille,transuille jne. Jos vihervassarit todella uskoisivat ettei suomalaisia olemassa, koska kaikkien ihmisten suomalaisuutta ei pysty määrittelemään he soveltaisivart samaan logiikkaa myös muihin kansoihin. Vai milloin me olemme kuulleet heidän sanovan ettei somalit voi kokea rasismia Suomessa, koska ei sellaista kansaa ole olemassakaan? Tai holokaustia ei tapahtunut, koska juutalaisia ei ole olemassa?

Tosiasioiden tunnustamatta jättäminen aiheuttaa ongelmia monissa muissakin asioissa kuin vain haittamaahanmuutossa. Koska ei tunnusteta etteivät trasnaiset ole naisia, heidät on päästetty pilaamassa naisurheilua omalla fyysisellä ylivoimaisuudellaan. Nykyisin ei myöskään ole tapana laittaa häirikköoppilaita omaan luokaan, vaan ne tungetaan muiden joukkoon jottei heille tulisi paha mieli. Tämä johtaa siihen, että he häiritsevät muiden opiskelu eikä opettajalla ole aikaa riittävästi keskittyä heihin. Näin kaikkien opiskelu kärsii siitä ettei voida tunnustaa joidenkin oppilaiden kuuluvan tarkkailuluokaille. Tosiaisoiden tunnustamattomuus on oikein vihervasemmiston perisynti.

Jos vihervasemmisto ei pysty tunnustavaan ikäviä tosiasoita ihmisistä joita hyysäävät, niin sellaisten tahojen joita pitävät pahiksina pahuuttaa pystyvät kyllä liioittelemaan. Eli kyse on lähinnä perussuomalaisista ja kristityistä. Vaikka kaikki homot eivät pidäkkään siitä mitä Päivi Räsänen heistä sanoo, on aika rankkaa liioittelua syyttää häntä kiihottamisesta homojen kansanryhmää kohtaan. Ja vaikka persut käyttävätkin välillä kovaa kieltä maahanmuuttajista vertaukset Natsi-Sakasaan menevät kyllä aika överiksi.