Tosiasioiden tunnustaminen olisi viisauden alku myös maahanmuutossa

”Kaiken viisauden alku olisi tosiasioiden tunnustaminen.” Näillä sanoilla presidentti J.K Paasikivi opetti suomalaisille ulkopolitiikan perusasioita itsenäisyyspäivänä 1944, muutama kuukausi jatkosodan päättymisen jälkeen.

Tosiasioiden tunnustaminen olisi tärkeintä maahanmuuton osalta. Olisi tärkeää tunnustaa etteivät Lähi-idästä ja Afrikasta tulleet maahanmuuttajat ole sopeutuneet yhteenkään länsimaahan. Kun vihervasemmistolle kertoo tästä seuraa syvä hiljaisuus, tai rasistikortin heiluttaminen. Väitän etteivät he itsekkään usko sopeutumiseen(ainakaan alitajuisesti). Koska heille länsimaat ovat kaiken pahan alku ja juuri, ei heitä paljon hetkauta haittamaahanmuuton aiheuttamat ongelmat Suomelle.

Jos joku väittää, etteikö kyse ole vain tosiasioiden tunnustamisen puutteesta, luuleko hän, että vihervassarit oikeasti uskoo miehen voivat synnyttää? Ja sillä olisi kuukautiset? tai sukupuolia olisi 32?(vai olisko se 72?), eikä suomalaisia ole olemassa? Jos väitetään, että kuka tahansa voi olla suomalainen, niin tämä tarkoittaa käytännössä ettei meitä ole olemassa

He väittävät tälläisiä faktojen vastaisia asioita jottei ihmisille jota pitävät uhriasemassa olevina tulisi paha mieli, haittamaahanmuuttajille,transuille jne. Jos vihervassarit todella uskoisivat ettei suomalaisia olemassa, koska kaikkien ihmisten suomalaisuutta ei pysty määrittelemään he soveltaisivart samaan logiikkaa myös muihin kansoihin. Vai milloin me olemme kuulleet heidän sanovan ettei somalit voi kokea rasismia Suomessa, koska ei sellaista kansaa ole olemassakaan? Tai holokaustia ei tapahtunut, koska juutalaisia ei ole olemassa?

Tosiasioiden tunnustamatta jättäminen aiheuttaa ongelmia monissa muissakin asioissa kuin vain haittamaahanmuutossa. Koska ei tunnusteta etteivät trasnaiset ole naisia, heidät on päästetty pilaamassa naisurheilua omalla fyysisellä ylivoimaisuudellaan. Nykyisin ei myöskään ole tapana laittaa häirikköoppilaita omaan luokaan, vaan ne tungetaan muiden joukkoon jottei heille tulisi paha mieli. Tämä johtaa siihen, että he häiritsevät muiden opiskelu eikä opettajalla ole aikaa riittävästi keskittyä heihin. Näin kaikkien opiskelu kärsii siitä ettei voida tunnustaa joidenkin oppilaiden kuuluvan tarkkailuluokaille. Tosiaisoiden tunnustamattomuus on oikein vihervasemmiston perisynti.

Jos vihervasemmisto ei pysty tunnustavaan ikäviä tosiasoita ihmisistä joita hyysäävät, niin sellaisten tahojen joita pitävät pahiksina pahuuttaa pystyvät kyllä liioittelemaan. Eli kyse on lähinnä perussuomalaisista ja kristityistä. Vaikka kaikki homot eivät pidäkkään siitä mitä Päivi Räsänen heistä sanoo, on aika rankkaa liioittelua syyttää häntä kiihottamisesta homojen kansanryhmää kohtaan. Ja vaikka persut käyttävätkin välillä kovaa kieltä maahanmuuttajista vertaukset Natsi-Sakasaan menevät kyllä aika överiksi.

Subscribe
Notify of
guest
39 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Waltsu

Minusta vihervassarilaisuus on uskonlahko siinä kuin joku lestadiolaisuus. Erona on, että lestadiolaisten dogmeja noudattaen luvassa on ikuinen taivas ja niitä noudattamattomille ikuinen kärsimys tulijärvessä.
Vihervassarilaisuuden dogmeja noudattaen taas luvassa on taivas tässä elämässä ainakin jälkeläisille, jos ei vielä itselle ja kärsimyshelvetti niin ikään ainakin kaikille jälkeläisille, ellei dogmeja aleta noudattaa just nyt ja mieluummin eilen.
Yksi näistä dogmeista on, että juuri sen oman maan pitää olla tiennäyttäjä, vaati se mitä uhrauksia tahansa.
Molemmissa lahkoissa (ja vastaavissa yleensä) tulee ollakseen oikea uskovainen, olla näiden opinkappaleiden takana 100 prosenttisesti, ainakin ulospäin ja julkisesti esittää olevansa. Muuten julistetaan harhaoppiseksi.

Waltsu

Meillä on sitten samantapainen tausta. Otin esimerkiksi juuri tuon lahkon, koska tunnen sen sisältä päin.

MPn Miljööpsykoosi

Ruotsin vihreät eli MP vaativat nyt että Ruotsin täytyy LAINATA 1000 miljardia kruunua laittaakseen miljööasiat kuntoon.

Tämä jos mikään osoittaa jo kunnon hurmosta. On napsittu vähän sientä ja leijutaan jossakin, jossakin…

Kari Ilmarinen

Muutin 2019 Ruotsin hulluutta pakoon 20 vuoden sveduajan jälkeen – ja kauhuksi kävi alusta pitäen kuinka Suomi oli alkanut tallaamaan Ruotsin polkuja. Tämän nykyhallituksen touhuja seuratessa ei voi enää muulla itseä lohduttaa kuin tuolla, että Ruotsin puna- ja etenkin -vihreät ovat vielä hullumpia kuin nämä suomalaiset. Oman kansan etujen puolesta taistelua ei kummassakaan maassa enää juurikaan kunnioiteta – saatikka edistetä. Afgaanihimo lienee sen cannabiksen (maan suurin vientituote noiden ”pakolaisten” ohella) jakelukanavien varmistamisen motiivi, ei siinä varmaan noita kotimaisia sieniä edes tarvita…
Ruotsi on tosiaan pistänyt niin korona- kuin ilmastopaketeissakin pöydän tosi koreaksi, mutta Suomi seuraa hyvänä kakkosena perässä.
Hävettää.

Last edited 2 vuotta sitten by Kari Ilmarinen
Rullattu

En tiedä kuinka paha harhausko suvakkipiireillä on, eteenkin poliitikoilla.
Britanniassa somali murhasi terroristisesti poliitikon kirkossa, kyseinen poliitikko on lähes koko uransa kannattut ilman rajoja tapahtuvaa haittamaahanmuuttoa, eli niitti omaa ajatustaan sitä maistaen.Luulisi että tuo tapaus pistäsi kyseisenlaiset poliitikot mietteliääksi, että onkohan se näin että hekään eivät ole suojassa siltä paskalta mitä ajavat.

Puipuipuipuikula

Tanskassa murhasta elinkautista istuva somali (ikävä tosiasia) on sanonut irti Ruotsin kansalaisuutensa koska pelkää palauttamista Ruotsiin:

https://www.expressen.se/nyheter/mordaren-hellre-somalia-an-att-utvisas-till-sverige/

CvK

Kyseinen somali on tunnustanut tosiasiat, üllatus!

Hän haluaa myös palautuksen Somaliaan ennemmin kuin Swedistaniaan, tämän tosiasian pitäisi herättää kysymyksiä Swedistanian turvallisuustilanteesta.

Han har också sagt upp sitt medborgarskap i Sverige för att slippa och säger sig hellre vilja skickas till Somalia.

Jortonki

Suomen mediassa tilanne 24 tuntia sen jälkeen kun Englannissa on julkistettu että kansanedustajan murhasi islamisti somali:
-vihjataan että tekoa voidaan harkita pidettävän terroristisena
-somalitappajasta ollaan hiirenhiljaa.
-islamista ei mainita sanallakaan

Anonyym

Eikös ensin sanottu että konservatiivipoliitikon metodistikirkossa tappaja oli jostain viherpunavihertävästä elämänpuolestataistelujärjestöstä? …for life… vai olenkohan ihan ulalla?

Reijo Ruotsalainen

Seuraava vaihe valehtelussa. ”Se oli hullu eikä islamisti”: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/3e130846-065f-4240-84c6-92916410b694

kuplettiräppäri

Luultavasti noin 20 % ihmisistä uskoo miltei millaiseen juttuun vaan kunhan joku on sellaisen rakentanut yhdistelemällä taitavasti osatotuuksia, kuulopuheita ja hatusta vetämiään väitteitä sekä hämmentämällä syitä ja seurauksia.

Ihan sama kuin jos kemiasta siirryttäisiin takaisin sen edeltäjään alkemiaan.
Eipä silti, islamisaatio työntää Eurooppaa takaisin valistusaikaa edeltäneeseen magiamaailmaan.

TimiT

Sama pätee niihin 4% jotka enää kannattaa vihreitä..

TimiT

Turvapaikkahakemuksia, jotka tulevat laittomasti maahan tunkeutuneilta henkilöiltä, ei pitäisi Puolan uuden lainsäädännön mukaan ottaa huomioon. Puolan parlamentti hyväksyi lakiesityksen, jonka perusteella ulkomaalaiset, jotka pysäytetään laittoman maahantulon jälkeen, joutuvat poistumaan Puolasta ilman oikeutta hakea maasta turvapaikkaa.
yo. Teksti on peräisin UMV via Fria Tider
Miksi ainoastaan Puola tulkitsee lakeja niinkuin niitä pitääkin tulkita ?
Muistan nuoruudestani ulkomaille mennessäni, ettei maahan päässyt ilman passia.
Miksi Suomeen päästetään näitä passittomia laittomia sosiaalista turvapaikkaa hakevia tulemaan maahan elämään meidän rakentamalla, meille tarkoitetulla sosiaaliturvalla ?
Suomen rajavartijat: Jos maahamme yritetään tulla väkisin ilman tarvittavia dokumenttejä ni

TimiT

Suomen rajavartijat: Jos maahamme yritetään tulla väkisin ilman tarvittavia dokumenttejä niin eikö teidän velvollisuus ole turvata rajamme tälläiseltä invaasiolta vaikka siellä perusteeta huudetaan asuliumia ?

TimiT

Rajamme vartijat : mistä olette saaneet ohjeistuksen päästämään paperittomat maahamme ? Vartioitte kuitenkin aseellisesti rajaamme ja silti se vuotaa !!!???

TimiT

Vieläkin ihmettelen sitä, että miksi näille laittomasti maassa olijoille pitää maksaa samat sosiaalietuudet kuin meille ? Eivät ole tehneet sosiaaliturvamme eteen koskaan mitään. Ovat tulleet ns. sotaa ja vainoa pakoon. Silloin pitää riittää, että ruokitaan ja annetaan katto pään päälle, EI MITÄÄN DISCORAHAA.
Ja nyt kun somalia on rauhoittunut niin miksi ei käynnistetä palautuksia, mielellään pikana ?

Qroquius Kad

Sisäministeriöstä, joka on Suomen korkein rajavalvontaviranomainen. Ei kai tässä oikeasti voi olla jotain epäselvää?

tulitikkutyttö

80-luvun lopulla Puolaan piti olla viisumi. Ensimmäisen kerran hain sen täältä landelta hienosti kirjatulla kirjeellä, mutta osoittautui että kun vaan menee ennen lähtöä lähetystöön ja maksaa satasen niin sen sai aivan välittömästi.

Eivät olisi halunneet olla Moskovan komennossa, sen verran historiaa tunnen että ymmärrän oikein hyvin miksi Puola ja Unkari eivät pure nielemättä Brysselistä tulevia ukaaseja.

Nih

Persut ovat aika yksin haittamaahanmuuton torjunnassa ja valistuksessa. Tosin heitä syytetään kaikenlaisesta maahanmuuton estämisestä, josta ei todellakaan ole kyse.Jopa kepu ja kokoomus fanittavat myös haittamaahanmuuttoa. No, taitaa kristilliset olla myös vastaan, koska joukossa on paljon arabeja.

Minä

Aijaa. Milloinkas tänne on livahtanut tuo ”odottaa hyväksyntää”. Viestissä ei ole mitään vikaa, jonka vuoksi pitäisi laittaa odotushuoneeseen hyväksyttäväksi. Tulee olo kuin Iltalehteen kirjoittaessa. Ei nyt ihan, mutta samankaltainen olo iski.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Minä

Aika erikoinen juttu, että sensuurille löytyy kannatusta.

Jos olisi ollut asiallinen syy laittaa odottamaan hyväksyntää, olisi sen ymmärtänyt, mutta siinä viestissä ei ollut mitään mikä olisi rikkonut kerrottuja sääntöjä. Eikä se ole vieläkään tullut näkyviin.

Trampas

Erittäin hyvä kirjoitus.

Paljonkohan tämä aiheeton maahantulo luo ”työpaikkoja” sellaisille ihmisille, jotka muuten notkuisivat kortistossa ja lauleskelisivat kumbayaata kallion (viittaan kaupunginosaan Hellsingissä) puistoissa.
Toisaalta, tekeväthän he nyttenkin niin. Siis osa heistä.

Ei tuossa biisissä mitään vikaa ole, jos sen esittää asiallisesti:
Tässä Saksalainen versio:
https://www.youtube.com/watch?v=hQXCpRWfs08

Last edited 2 vuotta sitten by Trampas
Tuhoon tuomittu

Kiitos kirjoituksesta.

On myös huomautettava että samaan aikaan kun viher-vasssarit kertoo miten ihmisten (juurikin valkoisten) ei pitäisi lisääntyä koska maailmassa on liikaa väkeä, niin kuinka moni on huomannut että juuri viher-vassarit poikii enemmän kuin lääkäri määrää. Ihmettelen ettei Manna Sarin vielä ole paksuna (taas). Mutta kaikki muuthan sielä tuntuvt lisääntyvän Henriksonnia lukuuunottamatta.

Siinäkö sitä luodaan sitä uutta johtajistoa Suomelle? Tätä se mun uneni ties

jorma

Paasikiven jälkeen valtiomiehet tai edes sitä muistuttavat ovat olleet hyvin harvinaista kauraa, lähes sukupuuttoon kuolleet.

Anna-Maria Korhonen

Pitäisi tunnustaa myös se tosiasia, että islamilainen ja kristitty maailma ovat edelleen sodassa keskenään. Ei niiden välille ole virallisesti tehty rauhaa eikä uskontojen yhdenvertaisuutta ole molemmin puolin tunnustettu. Epäpätevät päättäjämme eivät tunne tai tunnusta vihollista, eivätkä kykene organisoimaan puolustusta. Me olemme vähittäisen soluttautumisen kohteena. Vaikka Eyroopan valloitus ei olisi islamilaiselta maailmalta tietoisesti organisoitu teko, se tapahtuu tosiasiallisesti, kun muslimit, jotka ovat kiintyneet uskontoonsa ja kieltäytyvät muuttumasta muuttavat massoittain alueelle syrjäyttäen vähitellen kantaväestön.

Jollain lailla suvaitsevaisuus, sekularismi, rationalismi ja liberalismi ovat yleviä periaatteita. Lännen irtaantuminen uskonnon rajoittavasta otteesta. /..

Anna-Maria Korhonen

.. /. ja teollistuminen ja tieteen kehitys eivät olisi tapahtuneet yhtäältä ilman niitä. Tosiasia kuitenkin on, että ne ovat arvo vain rajatulle osalle ihmisiä. Islam taas korostaa toisenlaisia arvoja, eivätkä nämä kaksi erilaista arvomaailmaa kohtaa. Liberaali länsimainen ihminen ei ymmärrä, että pitäessään muslimimaahanmuuttajia yhdenvertaisena, hän ei välttämättä saa vastakaikua. Eikä islamilainen maailma vastavuoroisesti salli samanlaista monikulttuurisuutta eikä heillä ole ilmavalle riisille vastinetta tirisevässä läskisoosissa. Ainoastaan länsi tekee hitaan itsemurhan dissatessaan omat juurensa.

Anonyymi

Jo edesmennyt Muammar Gaddaffi ennusti, että Eurooppa valloitetaan laukaustakaan ampumatta, naisen kohdun kautta. Perheenyhdistäminen ja suurempi syntyvyys takaavat sen, että eurooppalaiset kansat tulevan ajan saatossa häviämään, jos nykyinen meininki jatkuu. Ja jatkuuhan se, kun vihervasemmiston kuoroon kaikkialla Euroopassa on liittynyt myös johto EU:sta ja YK:sta. Yksi pahimmista on YK:n johtoon toisen kauden saanut portugalilainen Anton Guterres, jota presidenttimmekin kävi vasta paikan päällä kehumassa.

Suomi Finland

Olin tänään ostamassa lenkkikenkiä.. Liikkeessä sain asiakaspalvelijaksi viehättävän suomalaisnaisen.

Kengät olivat hyvät ja päädyinkin ostamaan ne. Mutta myyntitapahtuman tiimellyksessä asiakaspalvelija kertoi, että lenkkikenkien valmistaja valmistaa myös sandaaleja. Lisäsi siihen, että käytti itse sandaaleja viime kesänä erityisen paljon.

Tuumin siihen, että kuulostavat laadukkailta. Ja että niillä varmaan kelpasi läpsytellä….

En tiedä, oliko meikäläisten termi tuttu, mutta kovasti blondia hymyilytti.

En tiedä hymyilyttikö mun nätit silmät vai läpsyttely näin ylipäänsä.

juhaII

Paasikivi raivosi aikanaan, että ”Suomalaiset ovat poliittisesti lahjaton kansa!!!”

Bling Bling

Paasikivi oli monen viisauden mies. Vain poliittisesti lahjaton kansa valitsee Pirkka-Pekka Peteliuksia ja Iiris Suomeloita päättämään asioistaan omaksi vahingokseen ja traagisen virheen huomatessaan vain mutisevat hiljaa tekemättä mitään pelastaakseen maansa ja tulveat sukupolvet.

Sellaista

Vihervasemmisto ei todellakaan näytä osaavan erottaa naista ja miestä, osa ei tiedä edes omaa sukupuoltaan. Kyllä jokainen fiksu erottaa samantien onko ihminen nainen vai mies. Ei niistä voi erehtyä. Nainen on helposti tunnistettavissa kehon muodoista, heillä on rinnat ja lantio on erilainen, samoin puheääni. Miehellä on myös selvästi erilainen vartalonrakenne. Ei näitä voi olla huomaamatta.

Niin ja kansa on äänestämällä aina SDP, Vihreät, Keskusta, Kokoomus ja Vasemmistoliittoa halunneet tämän tilanteen tähän mihin se on mennyt.

Tästä syystä kannattaisi äänestää perussuomalaiset mielummin.

Last edited 2 vuotta sitten by Sellaista
Suomi Finland

’ Kyllä jokainen fiksu erottaa samantien onko ihminen nainen vai mies.’

Sukupuolten erottaminen toisistaan voi olla haasteellista eräissä tapauksissa, mutta tilanne, jossa oikein joutuu miettimään, että onko kyseessä nainen vai mies on harvinainen. Onneksi.

Sellaista

Yleisesti ainakin puheääni erottaa onko nainen kysessä, heillä on korkeampi ääni. Jos se ulkonäöllisesti on epäselvää.

Sekä kehon muodoista, jos ei joku langanlaiha ole kyseessä.

Nainenhan kävelee myös hieman eri tavalla, jos tarkkaan katsoo.

Mutta nämä vihervasemmiston väitteet ”sukupuolettomista”, ovat aivan naurettavaa. Samoin ”sukupuolen vaihdot”.

Suomi Finland

Sukupuoli ei ’vaihtamalla’ vaihdu eikä varsinkaan ’korjaudu’. Se on ikävä tosiasia.

Lopputulos on aikamoinen irvikuva. Niin kauan kun arpikudostakaan ei voida häivyttää sen jälkeen, kun se kerran on muodostunut, ei voida millään tehdä leikkaamalla mitään sellaista, joka etäisestikään voisi olla lähellä aitoa tavaraa.

Toivottavasti tulevaisuus tuo tullessaan psyykeen vaikuttavia lääkkeitä, jotka tukevat nimenomaan henkisellä puolella omaa fyysistä identiteettiä, jos se identiteetti jollain tavalla häilyy.

Jos sellaisia lääkkeitä aiotaan kehitellä, veikkaan, että huutokuorot transfobiasta alkaa vähemmän haikean hoosiannan muodossa.

1800 Kehistä 2022

Ei tosiasioita tunnusteta. Siksipä pakotetaan Tukholman kunnat taas ottamaan turhiksia ensi vuonna, sama vaiva alkaa taas alusta ja turhisten valitus kun ei saa sitä tai tätä ja kaikki pitää saada ilmaiseksi mitä ikinä kehtaa pyytää:

SÅ MÅNGA NYANLÄNDA ANVISAS TILL KOMMUNERNA 2022
Dölj
Botkyrka: 31

Danderyd: 49

Ekerö: 40

Haninge: 60

Huddinge: 62

Järfälla: 34

Lidingö: 52

Nacka: 110

Norrtälje: 68

Nykvarn: 17

Nynäshamn: 24

Salem: 14

Sigtuna: 19

Sollentuna: 42

Solna: 80

Stockholm: 664

Sundbyberg: 33

Södertälje: 32

Tyresö: 47

Täby: 93

Upplands Väsby: 26

Upplands-Bro: 21

Vallentuna: 44

Vaxholm: 19

Värmdö: 60

Österåker: 54

Totalt: 1 795

Källa: Länsstyrelsen

Sionisti paavo

Onko Paavo tajukangas ROTTA? Paavo ei tunnu ymmärtävän ketkä neekeireitä ja muslimeja tuo länsimaihin? Paavo tajukangas on maksettu rotta kansanmielisten keskuudessa! Täysi homo maanpetturi näiden muiden vapaamuurarien kanssa! KAUANKO se menee tajuta teille? Juutalaiset ovat kaiken tuhon takana ja paavo paskiaiset ja oikeamedia ja eliitinesoteeriset ym muut paskat eivät suostu tuomaan millään päivän valoon!!!!
rotta paavo tajukankaan omin sanoin;
Isästä perkeleestä
15.10.2021 01:37
Kysymys paavo: oletko tietoinen juutalaisten ja vapaamuurarien osuudesta länsimaiden tuhoutuessa?
Kiitos jo etukäteen vastauksesta!
Paavo/ Pt-media
15.10.2021 09:09
Vastaa… Isästä perkeleestä
Olen itse juutalainen ja siionisti.

Sakari Rajamäki

Minä olen tämän kirjoituksen kirjoittanut, joten kriittikki siitä kuuluu mulle. Oli haittamaahanmuuton takana kuka hyvänsä, niin jos kansa sen haluaa estää niin se onnistuu kyllä, kuten Itä-Euroopassa.

Ps. Tähän viestiin johon vastaan kannattaa suhtautua varauksella, sille se vaikuttaa vähän suvakkiprovolta