Minä otan vastuun?

Poliittinen vastuu mitä näillä sanoilla meille yritetään kertoa varmaan, että joku tai jotkut olisivat vastuussa jostain päätöksistään. Katin paskat sanon minä poliittinen vastuu ei tarkoita yhtikäs mitään.

Sellaiset ihmiset, jotka pelaavat toisten rahoilla, eikä ole mitään vastuuta mistään ja siinä samassa nauttivat helvetillistä palkkaa puhuvat meille rahvaille, että minä kannan poliittisen vastuun. Mitä tämä vastuun kantaminen pahimmillaan saattaa merkitä. Harvoissa tapauksissa painostuksen alla lähtö nykyisestä virasta jonnekin parempi palkkaiseen hommaan.

Mietitäänpä vaikka meidän turveyrittäjiä minkälaisessa kusessa ja epävarmuudessa he joutuvat elämään. Heitä ei varmaan lohduta hallituksen kauniit sanat ja lupaukset mahdollisista tulevista ropoista. Tämä ei ole vihapuhetta, todettakoon se heti tähän alkuun. Kerron sen nyt teille, jonka olen kertonut vaimolleni ja ystävilleni.

Siitä ei hyvää seuraa näin nätisti sanottuna jos joku vie leivän minun ja perheeni suusta. Joku tulee siitä kantamaa jotakin muutakin kuin poliittista vastuuta. En sitä nyt tähän kirjoittele mitä tarkoitan, mutta varmaan te fiksuina lukioina sen hyvin ymmärrätte mitä tarkoitin. Selvennetään nyt kuitenkin hieman, eli saatan joutua paikkaan oikeutta hakiessani jossa ei itse tarivite ovia sulkea.

En ole koskaan hyväksynyt minkään laista väkivaltaa, vilppiä, valehtelua, huijaamista tai kiusaamista. Minulla on ollut useita yrityksiä ei tosin mitään miljoona bisneksiä vaan joista kovalla ja armottomalla työstä on sen verran jäänyt, että olen veroni ja muut lakisääteiset velvoitteeni pystynyt hoitamaan. Eli yksinkertaisesti sanottuna kaikki on maksettu mitkä on kuksittu.

Nykyään olen vieraan palveluksessa enkä voisi olla tyytyväisempi elämääni vapaapäiviä, pekkasia, lomia, vapaita viikonloppuja mistä en yrittäjänä voinut kuvitellakaan.

Anteeksi taasen hyvät lukijat kun ajatukseni karkailevat mihin sattuvat, mutta en minä mitään kirjallisuuden Finlandia palkintoa ole tosin tavoittelemassakaan. Eräänä aamuna tovi sitten kun heräsin kaikki ahdisti ja vitutti suunnattomasti, vaikken löytänyt siihen mitään varteenotettavaa syytä, mutta näin se nyt vaan oli.

Matkalla töihin kun tätä vitutusta pohtisin, niin oli aivan pakko pysähtyä eräälle linja-autopysäkille ja käänsin taustapeilin ja katselin sieltä itseäni, miksi minua vituttaa, noin viidenminuutin katselun ja pohdiskelun jälkeen totesin, ettei minulla ollut loppujen lopuksi mitään pätevää syytä ahdistavaan vitutukseeni.

Minulla on työ, koti, rakastava vaimo, terveet ja omillaan toimeen tulevat lapset ja hienot vanhempani. Ihminenhän ei tunnetusti ole tyytyväinen mihinkään. Onko tyytyväinen ihminen yleensäkään terve. Ei ole, sanoi yksi vanha asiakkaani. Sellainen ihminen, joka väittää olevansa terve, niin häntä on vain liian vähän tutkittu.

Mikä sitten on tämän kirjoitukseni viesti ja ydinsanoma. Sitä tosin on näin ikuisena pessimistinä ja huomista murehtiva ihmisenä vaikea pukea sanoiksi,mutta älkää tehkö kuin minä, vaan tehkää kuin minä sanon. Näin tekee yksi tai jos useampikin meidän hallitus puolueista.

Sitten vielä tähän ihan lopuksi yksi aforismi. Eläkää kuin tämä päivä olisi viimeinen, mutta älkää eläkö kuin viimeistä päivää.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tehdäänkehitysmaayhd

On se hienoa että menee hyvin , vaikka vituttaa. Toista se on itsellä; syrjäytyneet lapset , ei vaimoa , ei tietoa onko vanhemmat edes hengissä (eikä kiinnosta) ja jag har två Saab (suom;” minulla mielenterveysongelmia, eikä minua voi auttaa”. Lainaus Saabklubista). Eikä edes vituta (paljoakaan). Peiliin en uskalla katsoa.

mike lake

Ei muuta kuin pää pystyyn ja kohden uusia pettymyksiä !!!.

nimellinen

Jännä homma. Minä olen optimisti ja näen asiat suurinpiirtein samoina. Poliittinen vastuu on vain hämäystä nätisti sanottuna, samoin kuin “muunneltu totuus”, “positiivinen syrjintä”, onhan näitä ja poliitikkojen suojana ovat itselleen määränneet lainvastaisesti sanan “ryhmäkuri” jolloin äänestämäsi kansanedustaja ei voi ajaa asiaansa minkä vuoksi olet häntä äänestänyt.

virus elää

Haluaisin että joku THL Laboratorio hyökkäisi

ottamaan korona näytteitä ravintolaan

sen jälkeen kun nämä rokotetut ja rokotepassilliset

olisivat bailaneet siellä koko yön

tulos voisi olla aikas järkyttävä 

koska se rokotus ei hävitä sitä viirusta mihinkään
se estää vain sen aiheuttamat oireet

siksi ehkä tiedemiesten olisi syytä keskittyä kehittämään keino jolla se virus tapetaan
eikä vain sen aiheuttamat oireet 
miettikää mitä tapahtuu jos noiden rokotteiden teho lakkaa 
Mutta se virus on joka paikassa levitettynä kuten baarit ymm
MIETIKÄÄ NÄITÄ SAIRASTUMIS LUKUJA ESIM TÄNÄÄN 
Ja ihmetelkää ketkä sairastuu ja kuka sitä viirusta oikeasti levittää

nimellinen

Mitkä ovat sairastumisluvut ja mihin tautiin? Pcr-testit ovat jo kehittäjänsä (edesmenneen) mukaan epäpätevät ilmaisemaan ihmisessä tartuttavaa tautia.

LUOTETAVAA INFOA

Koronastrategian hätäjarru on yhä kesken – epidemiatilanne pahentunut
Ilta-Sanomat

Sairaalahoidossa olevien koronapotilaiden määrä nousussa – sairaalassa nyt 218
Maaseudun Tulevaisuus
Sairaalassa koronan takia jo 218 potilasta – katso tautitapaukset kunnittain
Ilta-Sanomat

KUINKA SEKAISIN TÄMÄ SUOMEN KUVALEHDEN DEMLA PROFESORI OIKEIN ON 
ONKO HÄM PIZERILLÄ TÖISSÄ

VAJAASSA vuodessa kehitetyt, tehokkaat ja turvalliset koronarokotteet ovat modernin tieteen uskomaton voimannäyttö. Ilman rokotetta tulevaisuus näyttäisi nyt samalta kuin vuosi sitten – se olisi epävarmuuden, eristäytymisen, nousevien tautikäyrien ja taloushuolien sävyttämä. Aikaisempina aikakausina vastaava rokoteponnistus ei olisi onnistunut ja sokkitila jatkuisi silmänkantamattomiin. 

Niinhän se edelleenkin jatkuu

LUOTETAVAA INFOA

THL Mika Salminen antoi nega peukun epäilen

Oloneuvos

Se vitutus saattaa iskeä ihan yllättäen ja ilman syytä,oisko se sitä perusvitutusta? Sellaista suomalaisen miehen vitutusta. Se menee sitten yleensä nopeasti ohi.

ufuu

liberaali median ja poliitikkojen olemassa olo vituttaa joka päivä

Anna-Maria Korhonen

Ennen vanhaan oli sanonta: “Kun vastuu jakaantuu, se katoaa”. Ja niinhän se demokratiassa tekee. Äänestyskäyttäytyminen sovitaan eduskuntaryhmän jäsenten kesken, hallituksessa eri puolueiden ministerien on sovittava keskenään ja osa päätöksistä valmistellaan erilaisissa valiokunnissa ja työryhmissä. Kansanedustajan kauden päätyttyä kukaan tuskin muistaa, mitä ko. edustaja lupasi äänestäjille ja miten hän sen lupauksen piti. Kuluneen 30 vuoden aikana on tehty aivan uskomaton määrä sellaisia päätöksiä, että on suoranainen ihme, että Suomi-laiva vielä kelluu. Eikä ketään ole vedetty vastuuseen.

mike lake

Ymmärsin,että sanoit hieman eri sanoin kuin minä olen elämänivarrella todennut,että esimerkiksi yrityksen rahoista ei voi olla vastuussa kuin yksi ihminen kerrallaan,jos siitä ottaa vastuun useampi niin vastuuta ei ole hetken päästä kenelläkään.

Sellaista

Kaikkein kovimmat vastuunluistajat ovat SDP, Vihreät ja Keskusta. Sanna Marin syyttelee muita, Maria Ohisalo taas ei vastaa kysymyksiin, Pekka Haavisto ei eroa vaikka mikä olisi. Annika Saarikko, muunsi Keskustan vihervasemmistopuolueeksi.

Last edited 2 vuotta sitten by Sellaista
Sellaista

Niin ja tästä yrittämisestä sen verran, että ne Iltalehtien jutut noista “nuorista yrittäjistä” ovat sitten aivan propagandaa. Ei se nyt niin mene, että lainataan isän traktori polttopuuhommissa, puut otetaan isän metsästä ja tehdään isän halkomakoneella, todellisuudessa. Ei tällainen ole oikeaa yrittämistä. Tai sitten lainataan isän firman ruohonleikkuria ja olla kiinteistöyrittäjä.

Monet oikeat yrittäjät aloittavat aivan tyhjästä ja pari vuotta ei jää oikein mitään käteen siitä hommasta. Lisäksi yrittäjällä ei ole varaa sairastua, eikä ole työttömyysturvaa. Muistakaa nämä, jos yrittämistä suunnittelette.

Vaikka moni metsäkoneyrittäjä on pakko ajaa sitä metsäkonetta 10-tuntisia päiviä keskimäärin, että jotain jää käteen sekä koneen maksettua.

Last edited 2 vuotta sitten by Sellaista
juhaII

Rehellisyys kuulemma “perii maan”, mutta vilpillinen yhteiskunta, joka on muuttunut patologiseksi valehtelu -yhteiskunnaksi etenkin poliitikkojen osalta, joissa on aina ollut toivomisen varaa.
Mutta nykymaailmassa enää ei edes tunneta häpeää valehtelusta, vaikka siitä jäisi kiinni “rysän päältä”. Tänä päivänä kaikki perustuu valehteluun jopa Suomessakin valtion hallinnon kaikilla tasoilla aina poliisiin asti.

Puhumattakaan ns. valtamediassa, joka ei ole vuosikymmeniin perustanut toimintaansa uutisten välitykseen sellaisena kuin ne ovat. Edellisen on mahdollistanut yhteiskunnassa vallinnut demokratia, jonka pystyssä pitäminen ei ole vaatinut sensuuria, puolitotuuksia, kertomatta jättämistä tai suoranaista valehtelemista malliin Neuvostoliitto, “Pravda” (Totuus). Nyt valtamedia Göbbels.pro