Ruotsiin saapui taas isis-naisia, mukana kymmenkunta lasta

Ruotsiin saapui taas tänään vahvistusta isis-alueilta, kun kolme jihadistinaista saapui Ruotsiin. Olin Arlandassa katsomassa näkyykö tulijoita, mutta Istanbulista tulleella lennolla tulleet naiset noukittiin viranomaisten toimesta melko hyvin suojaan, että vain vilauksen ehdin heistä nähdä.

Klo 17.00 aikoihin saapui Istanbulista Turkista lento, jossa oli mukana kolme jihadistia. Naisilla on ollut pullat hyvin uunissa, sillä lapsia isiksestä saapui mukana kahdeksan kappaletta.

Sen verran ehdin vilaukselta nähdä tulijaporukkaa, että kolme naista sieltä tosiaankin tuli ja jokaisella oli musta sotilasunivormut kera kasvot peittävien huivien. Naiset ohjattiin kuitenkin eri reittiä ulos kuin normaalit matkustajat.

Tietojen mukaan naisia epäillään sotarikoksista, mutta mitään tarkempaa tietoa tästä ei ole annettu. Luultavasti tässäkin tapauksessa kyse on siitä, että naiset ovat värvänneet lapsisotilaita isiksen riveihin.

Jos kerran epäillään sotarikoksista, niin mikä on parempaa kuin viettää ensimmäinen yö Ruotsissa mukavassa lentokenttähotellissa ja suihkutella pitkän reissun pölyt pois. Kuka sitä nyt putkaan isis-alueilta. Hotelliin tietenkin.

 

Eniten tässä koko touhussa ihmetyttää se, että miksi kaikki on määrätty salaiseksi. Oikeudelta ei saa tietoja, esitutkintapöytäkirjoja ei saa, eikä naisista saa yhtään mitään tietoja mistään.

Niin ikään ihmetyttää se, että naisia pidetään suojassa julkisuudelta niin hyvin kuin mahdollista. Mikä tässä nyt on niin merkillistä, että naisten henkilöllisyys pitää salata? Nytkin Arlandassa oli muutama selvästi kytiksellä ollut kuvaaja, mutta naiset kuskattiin viranomaisten toimesta “takakautta” ulos, ettei kuvia vahingossakaan voinut saada.

Naiset ovat olleet vuosikausia mukana terrorijärjestössä, joka on tappanut ja kiduttanut ison määrän tavallisia ihmisiä. Eikö näiden naisten ainakin taustat pitäisi tuoda julkisuuteen?

Joka tapauksessa naisia on tulossa lähiaikoina lisää ja tiettävästi Suomeenkin on tulossa taas muutama vahvistus.

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma

Suomeen saatiin napattua taas kermat päältä, kun kelagoldcardin elätettäväksi tuli Suomessa koskaan käymätön naarasterroristi Suomen uutisten mukaan. Näitä moniosaajia kyllä napataan, mutta yhteiskunnallemme todellisesti hyödyllistä korkeakoulutettua henkilöä ei vain saada millään ilveellä tänne.

Rullattu

Näimpä kävi.
Migrin sivuilla kerrotaan että määrätyssä iässä oleva maahantullut jolla ei ole maassa oleva aika täyttynyt, karkotetaan.
No, nyt tuli isis akka muutaman kersan kanssa jotka on pierastu syyriassa, mitenkähän siis meni migrin mukaan tuo homma, koko akkaa kersoineen ei olisi edes suomeen pitänyt päästää.

Jakov von Cunt

En oo koskaan hässiny isisnaista, olisi kiva testata hylsyn lotinaa

likainen sandaali

Taitais jäädä fantasian asteelle tommosen Paskastanin aavikoilla hiessä marinoituneen somppulimummon lipominen, ellei sitten satu olemaan burqafetissiä.

Rullattu

Mietippä sitä ilmettäs kun huppuakka riisus kaapunsa, tuskin selviäisit siitä näystä ja hajusta.

Sami

Helsinkiläiset sanovat että pystyyn nostetut jätesäkit haisevat pitkän etäisyyden päähän.

telamiinankantaja

Kerran busissa tuli istumaan lähetyville yks kaapuakka. Haisi kuin ketunraato.

Sami

Säkitetty nainen ei saa puhua, eikä edes katsoa perheen ulkopuolista miestä.

Jokainen säkitetty nainen saa erittäin tasa-arvoisesti puukonreikiä kylkiluiden välit täyteen, jos erityisen tasa-arvoinen säkitetty nainen ei noudata pelisääntöjä.

T

Eikö tuo ole vaarallista? Heillä voi olla veljiä joilla voi olla nuiva asenne

Vesa

On tää kyllä helvetin sekopäistä, mutta pakko tässä on kai uskoa olevansa hereillä.

Sami

No eihän tässä mitään erikoista ole.

Vaaleissa kansa pyytää, ja vaalien jälkeen saa mitä pyysi. 🙂

Tämä on osoitus siitä ettei “demokratia ole rikki”, vaan kunnossa ja voi hyvin 🙂

Naurettavaa touhua

Pelkkää teatteria koko homma.

Tänään juuri sanottiin uutisissa (olikohan TV4) ettei ketään IS-akkaa ole vangittu vaan kaikki on päästetty menemään. Ja ne kuulustelutkin ovat yhtä tyhjän kanssa, ei akkoja voi kukaan pakottaa vastaamaan kysymyksiin. Jos ei akka kerro niin mitään ei voida tehdä. Kaikenlainen todistusaineiston kerääminen on ylipäätänsä jokseenkin mahdotonta.

Lapset otetaan ensin huostaan mutta jos ei löydy näyttöä huonosta hoidosta saa IS-mamma lapsensa takaisin. Ja voi muuttaa sinne veronmaksajien kustantamaan luukkuun koko pesueensa kanssa, elellä sossuavuilla, valittaa ja hautoa terrorisuunnitelmiaan seuraavat 50-100 vuotta, lapset mukaanlukien.

Sami

Kantaväestöä vihaava ja halveksiva korruptoitunut punavihreä vihaeliitti palkitsee ISIS-Vihaliittolaisensa hienolla hotellimajoituksella. 🙂

T

Miikka Mustosta kukaan ei käynyt hakemassa Thaimaasta.

Sami

Suomeen tuotujen ISIS-Vihamorsiamien lapsia ei otettu huostaan, vaan ISIS-Vihaäitien lasten vihakasvatus jatkuu entiseen malliin.

ISIS-Vihaäidit kasvattavat lapsensa vihaamaan suomalaisia, ja punavihreät yliopistot kasvattavat nuoria vihaamaan suomalaisia. Mikä voisi mennä pieleen?

T

Länsimaissa oikeus on perustunut ajatukseen “syytön kunnes toisin todistetaan”. ISIS:in hallitsemilla alueilla nämä naiset ovat voineet tehdä ihan mitä tahansa, mutta asioiden todistaminen on kyllä mahdotonta. Ei silminnäkijöitä, videoita, sormenjälkiä ym, mitään.

Jouni S.

Tuo on niin totta; on joko äärimmäistä hölmöyttä ja naiviutta tai hirveää tarkoituksellisuutta, että näitä pohjoismaihin haalitaan, voi tietysti olla molempiakin. Heistä tietenkin tehdään ensinnä uhreja, eli aikuiset ihmiset eivät ole missään vastuussa tekemistään päätöksistä. Sitten hillotolppia kyttäävät ja omaa kansaansa vihaavat poliitikot ryntäävät ajamaan heidän asiaansa, veromaksajien rahoilla, tietenkin.
Ja juuri noinhan se menee; lopuksi todetaan ettei voida tuomita, koska pitäviä todisteita ei ole (ei ole saatu hankituksi), mutta elatus veronmaksajien piikkiin toki järjestyy. Miettikää tätäkin, KUN menette äänestämään!

juhaII

Suomeen tuotiin “suomalainen” ISIS-naisterroristi, joka ei ole edes koskaan käynytkään Suomessa!?

Mutta kun Soo-pojat kävelevät kadulla…

Näillä mennään

Ruotsi haluuaa että terroristinen kehitys saa jatkua samaan tahtiin ja potentiaalisia ehdokkaita on käynyt jopa ulkomailla oppia ottamassa. Pitäähän sitä kallista Ruotsin valtion kustantama koulutus jotenkin hyödyntää, eli nyt on opittu miten myös naiset saavat päät irtoamaan kätevästi pikku nikseillä.

Desantteja

Tämä on sitä kotouttamista. Tuodaan maahan desantteja jotka sitten mudostavat soluja ja värväävät maasta lisää taistelijoita. Huonoahan sielä santa-aavikolta olisi niitä värvätä. Kuka nyt sinne aavikolle haluaa jossa ei ole edes vettä.

Mutta Ruotsissa asiat voi käännellä parhain päin ja nuoret kun on radikaaleja niin helppohan niitä on värvätä. Samalla omat jälkeläiset kasvavat vihan ilmapiirissä ja tekevät tulevaisuudessa oman osuutensa.

Punainen matto

Kas kun ei valtiojohdon tasoisilla mustilla autoilla kuljetettu. Saattueessa. Kunniakansalaisen arvolle sopien.